FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#9476 Re: FK Zeljeznicar
Spisak igraca koji su otisli u Fojnicu:
Šehić, Karić, Hodžić, Kustura, Višća, Radovanović, Bogičević, Mešić, Svraka, Ćulum, M.Bešlija, Zeba, Popović, Stanić, Gančev, Kerla, Čolić, Berak, Odović, Rovčanin, Spahić, Savić, H.Bešlija, Mešanović, Batinić, Mujkanović, Smigalović, Halilović, Suljić, Vladavić, Aščerić, Poturović, Brković, Muhasilović, Kalkan, Prutina, Mahović, Zolotić, Đip, Pljevljak.
Stručni štab: Osim, Đurbuzović, Memić, Gušo, Pekić, Gradaščević, Lojo.
Šehić, Karić, Hodžić, Kustura, Višća, Radovanović, Bogičević, Mešić, Svraka, Ćulum, M.Bešlija, Zeba, Popović, Stanić, Gančev, Kerla, Čolić, Berak, Odović, Rovčanin, Spahić, Savić, H.Bešlija, Mešanović, Batinić, Mujkanović, Smigalović, Halilović, Suljić, Vladavić, Aščerić, Poturović, Brković, Muhasilović, Kalkan, Prutina, Mahović, Zolotić, Đip, Pljevljak.
- Jalijas TM'87
#9477 Re: FK Zeljeznicar
Puno novih imena, ali bolje je tako. Neka A.O. vidi ko ce zadovoljit da zna na cemu je on, a i mi
Neko je rekao da Zeba ima lucidnije poteze od Bekrije. Slazem se apsolutno, uz to puno je brzi i pokretljiviji. Nenormalno dobar pregled igre. Uglavnom pravo pojacanje u pravom smislu te rijeci
Neko je rekao da Zeba ima lucidnije poteze od Bekrije. Slazem se apsolutno, uz to puno je brzi i pokretljiviji. Nenormalno dobar pregled igre. Uglavnom pravo pojacanje u pravom smislu te rijeci
- jufka developer
#9478 Re: FK Zeljeznicar
izgleda da su pitice pomnije pratili izvlacenje nego mi... valjda se nadali da ih nije Muco kako ugurao u one loptice
- metar_drva
#9479 Re: FK Zeljeznicar
jeste, ugurao ih je. igraju s čolom na koševujufka developer wrote:izgleda da su pitice pomnije pratili izvlacenje nego mi... valjda se nadali da ih nije Muco kako ugurao u one loptice
- Charuga
- Globalni moderator
#9480 Re: FK Zeljeznicar
Serdarević otišao s Grbavice, protiv Hapoela na Pecari
Razgovarali smo i ja vjerovatno ne bih bio u prvom planu iduće sezone, tako da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora koji mi važi još jednu sezonu
Nakon Samira Bekrića, Sejada Bučana, Predraga Šimića, Delimira Bajića, dres Željezničara naredne sezone neće nositi ni Nedžad Serdarević. Naime, nekadašnji igrač Veleža koji je na Grbavicu stigao prošlog ljeta, nakon razgovora sa Amarom Osimom, glavnim menadžerom Plavih odlučio je potražiti novi klub. Jučer nije krenuo zajedno sa ekipom u Fojnicu na prvi dio priprema.
-Razgovarali smo i ja vjerovatno ne bih bio u prvom planu iduće sezone, tako da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora koji mi važi još jednu sezonu. Što se tiče nastavka karijere, imam neku opciju za Katar, ali vidjet ćemo, nije još ništa sigurno – kazao je Serdarević za ....
Željezničar će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Hapoela iz Tel Aviva.
-Žrijeb i nije bio naklonjen Željezničaru. Ipak, proveo sam na Grbavici godinu dana i sistem rada koji je uspostavio Osim donio je rezultat u domaćem takmičenju, a siguran sam da može i na evropskoj sceni. Mnogo je bitno kako će Plavi odigrati prvu utakmicu u Izraelu. Od toga će mnogo zavisiti eventualni prolaz u treće pretkolo. Iako su Izraelci favoriti, Željo može proći - kazao je Serdarević.
Postavlja se pitanje gdje će Plavi igrati uzvratnu utakmicu. Na Grbavici sigurno neće, a upitno je i Koševo s obzirom da ni taj stadion ne ispunjava sve potrebne uslove za igranje međunarodnih uslova.
-Jedini je sigurno da ćemo igrati u BiH - kratko je kazao Amar Osim.
Ukoliko Željezničar protiv Hapoela ne bude mogao uzvratni duel igrati na Koševu, ostaju još samo dvije opcije u BiH. To su Bilino polje i Pecara i Širokom Brijegu.
A mi kao zivimo u glavnom gradu neke, nazovi, drzave. I kao mi imamo olimpijski stadion ..
Razgovarali smo i ja vjerovatno ne bih bio u prvom planu iduće sezone, tako da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora koji mi važi još jednu sezonu
Nakon Samira Bekrića, Sejada Bučana, Predraga Šimića, Delimira Bajića, dres Željezničara naredne sezone neće nositi ni Nedžad Serdarević. Naime, nekadašnji igrač Veleža koji je na Grbavicu stigao prošlog ljeta, nakon razgovora sa Amarom Osimom, glavnim menadžerom Plavih odlučio je potražiti novi klub. Jučer nije krenuo zajedno sa ekipom u Fojnicu na prvi dio priprema.
-Razgovarali smo i ja vjerovatno ne bih bio u prvom planu iduće sezone, tako da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora koji mi važi još jednu sezonu. Što se tiče nastavka karijere, imam neku opciju za Katar, ali vidjet ćemo, nije još ništa sigurno – kazao je Serdarević za ....
Željezničar će u drugom pretkolu Lige prvaka igrati protiv Hapoela iz Tel Aviva.
-Žrijeb i nije bio naklonjen Željezničaru. Ipak, proveo sam na Grbavici godinu dana i sistem rada koji je uspostavio Osim donio je rezultat u domaćem takmičenju, a siguran sam da može i na evropskoj sceni. Mnogo je bitno kako će Plavi odigrati prvu utakmicu u Izraelu. Od toga će mnogo zavisiti eventualni prolaz u treće pretkolo. Iako su Izraelci favoriti, Željo može proći - kazao je Serdarević.
Postavlja se pitanje gdje će Plavi igrati uzvratnu utakmicu. Na Grbavici sigurno neće, a upitno je i Koševo s obzirom da ni taj stadion ne ispunjava sve potrebne uslove za igranje međunarodnih uslova.
Ukoliko Željezničar protiv Hapoela ne bude mogao uzvratni duel igrati na Koševu, ostaju još samo dvije opcije u BiH. To su Bilino polje i Pecara i Širokom Brijegu.
A mi kao zivimo u glavnom gradu neke, nazovi, drzave. I kao mi imamo olimpijski stadion ..
- Braco Alija
#9481 Re: FK Zeljeznicar
sramotno je ako željo bude igro dole. ne samo zbog želje nego zbog svih nas.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9482 Re: FK Zeljeznicar
a zašto smo mogli protiv Liteksa na Grbavici? strožiji kriteriji sad? 
-
Eborg
#9483 Re: FK Zeljeznicar
Zar nećete dovoditi nikakve Afrikance i Južnoamerikance?
Iz ovih nižih liga se da izvući kvalitetnih mladih igrača no ja uvijek više vjerujem nekom Afrikancu od 20 godina nego nekom "sjajnom pojačanju" iz Slavije, Modriče, Travnika i sličnih ekipa. Da šta valja ne bi igrao u Premijer ligi.
Iz ovih nižih liga se da izvući kvalitetnih mladih igrača no ja uvijek više vjerujem nekom Afrikancu od 20 godina nego nekom "sjajnom pojačanju" iz Slavije, Modriče, Travnika i sličnih ekipa. Da šta valja ne bi igrao u Premijer ligi.
- ultima_palabra
#9484 Re: FK Zeljeznicar
Ko je ovo pisao, naslov apsolutno nema nikakve veze sa tekstomPlavih_11 wrote:Serdarević otišao s Grbavice, protiv Hapoela na Pecari
Bekrić je bio dobar zato što je imao i trku i viziju, to dvoje rijetko koji igrač kod nas ima...Zajko je mahalac, fakin, ali može njega Amar u red dovestJalijas TM'87 wrote:Neko je rekao da Zeba ima lucidnije poteze od Bekrije. Slazem se apsolutno, uz to puno je brzi i pokretljiviji. Nenormalno dobar pregled igre. Uglavnom pravo pojacanje u pravom smislu te rijeci
-
elSaik
#9485 Re: FK Zeljeznicar
Ne bi bilo prvi put da kod nas naslov nije povezan sa sadržajem teksta.
-
Rookie
#9486 Re: FK Zeljeznicar
Nije valjda da smo se već riješili Vidovića?Plavih_11 wrote:Spisak igraca koji su otisli u Fojnicu:
- BSn
#9487 Re: FK Zeljeznicar
Chmoljo wrote:a zašto smo mogli protiv Liteksa na Grbavici? strožiji kriteriji sad?
Ma stalno poostravaju te kriterije... Vidis da vise ni Kosevo ne ispunjava uslove, a kamo li Dolina.
- banovan
#9488 Re: FK Zeljeznicar
Izgleda da ce Kosevo ipak biti sredjeno,u danasnjem Avazu ima clanak u kojem pise da ce igraci Torpeda imati otezane uvjete za rad,zbog rekonstrukcije svlacionica vip soba itd. 
-
tronac
#9489 Re: FK Zeljeznicar
oce li se igrati kakve utakmice u Fojnici i kada? volio bih to pogledati
- burek_in_space
#9490 Re: FK Zeljeznicar
Manje offa, vishe konstruktivnog dijaloga, zar je toliko teshko?! 
- Charuga
- Globalni moderator
#9491 Re: FK Zeljeznicar
Prva probna ce biti, najvjerovatnije, sa Olimpikom, nekad pocetkom Jula.tronac wrote:oce li se igrati kakve utakmice u Fojnici i kada? volio bih to pogledati
- Šibicar
#9492 Re: FK Zeljeznicar
Hvala bureče
Izdominiraćemo Hapoel. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9493 Re: FK Zeljeznicar
Ima ova opcija,koja je najrealnija, da cete igrati na Kosevu ali da ce zapadna tribina biti zakljucana. Tako da ce vam kapacitet biti nekih 20.000 (il' nesto manje). Sve ce se zavrsiti mokri cvorovi,wc-i,svlacionice,VIP loze...sve se to radi. Jedino sto nema sanse da stignu,jer nemaju ni novac za to je ova promjena stolica na zapadnoj tribini,jer te stolice nemaju naslone.
Svake sezone poostravaju kritetij za licencirenje stadiona,bit ce interesantno kada budu postavili i kriterij NATKRIVANJE minimum 10.000 sjedecih mjesta,to ce nas definitivno suspendovati,jer tu nema zamazivanja ociju

Svake sezone poostravaju kritetij za licencirenje stadiona,bit ce interesantno kada budu postavili i kriterij NATKRIVANJE minimum 10.000 sjedecih mjesta,to ce nas definitivno suspendovati,jer tu nema zamazivanja ociju
- banovan
#9494 Re: FK Zeljeznicar
Javila se i opcija da igramo na Grbavici.Nasi ce razgovarati sa predstavnicima UEFE,pa ce vidjeti kako sta-LIBERO- wrote:Ima ova opcija,koja je najrealnija, da cete igrati na Kosevu ali da ce zapadna tribina biti zakljucana. Tako da ce vam kapacitet biti nekih 20.000 (il' nesto manje). Sve ce se zavrsiti mokri cvorovi,wc-i,svlacionice,VIP loze...sve se to radi. Jedino sto nema sanse da stignu,jer nemaju ni novac za to je ova promjena stolica na zapadnoj tribini,jer te stolice nemaju naslone.
Svake sezone poostravaju kritetij za licencirenje stadiona,bit ce interesantno kada budu postavili i kriterij NATKRIVANJE minimum 10.000 sjedecih mjesta,to ce nas definitivno suspendovati,jer tu nema zamazivanja ociju![]()
- rossoner
-
Tarik19
#9496 Re: FK Zeljeznicar
Za sve nase klubove koji to mogu, uvijek je najbolje igrati na Kosevu! 
-
fini dečko
#9497 Re: FK Zeljeznicar
Koji je ovo? Admir ili neki njegov prezimenjak?Plavih_11 wrote:Spisak igraca koji su otisli u Fojnicu:
- Charuga
- Globalni moderator
#9498 Re: FK Zeljeznicar
Samo prezimenjak ali kazu da je mali juce na treningu bio odlican. Sve je do Amara i njegove procjene ..fini dečko wrote:Koji je ovo? Admir ili neki njegov prezimenjak?Plavih_11 wrote:Spisak igraca koji su otisli u Fojnicu:
- Charuga
- Globalni moderator
#9499 Re: FK Zeljeznicar
Zijad Blekić
"Stvorit ćemo jak tim, 'Željo' će nam gledati u pete"
Zar odmah o Zelji ..
Zar odmah o Zelji ..
- ultima_palabra
#9500 Re: FK Zeljeznicar
On ko neki forumaši, da ih ne imenujem sadPlavih_11 wrote:Zijad Blekić