cestitke za osvajanje prvenstva, zasluzili ste jer ste ove godine bili najbolji. nama sada valja otjerati upravu, dovesti dobrog trenera i 3-4 dobra pojacanja da se vratimo tamo gdje i pripadamo, u vrh BH fudbala.
sretno u evropi!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mozda grijesim, ali mislim da je ovo ono kad je Jug organizovano napustio tekmu nakon pola sata. Neki bojkot bjese...campa_xxx wrote:Evo i ovo izrovih...ovako je nekad bilo protiv Borca![]()
campa_xxx wrote: 01.11.2008.
12.kolo PLBiH
Zeljo - Borac 1:0
.
.
Ne, ovo je nakon proglasenog bojkota prethodne uprave u prosloj sezoni. ''Jug'' nije ni ulazio na ovu utakmicu. Na toj utakmici sam se poblize i uvjerio sa kakvom ekipom ''raspolazu'' Lesinari. U kratkim crtama, u prvom redu cetiri-pet nesto starijih i korupulentnijih, a u pozadini djecica od 12-13 godina.nisam_ja wrote:Mozda grijesim, ali mislim da je ovo ono kad je Jug organizovano napustio tekmu nakon pola sata. Neki bojkot bjese...
Nije.ultima_palabra wrote:Jel potpisao Bekrić?
Vraca se... ili?Plavih_11 wrote:Nije.ultima_palabra wrote:Jel potpisao Bekrić?
Po nekim informacijama (kojima vise vjerujem) nije ni otisao tamo. Avaz je pisao da je otisao kad je Samir jos bio u BiH.misteriozni_klon wrote:Vraca se... ili?Plavih_11 wrote:Nije.ultima_palabra wrote:Jel potpisao Bekrić?

Ove:campa_xxx wrote:Sto se dresova tice, meni su iskreno ovi bolji, mada ni ti nisu losi....
Je li repka nosi ovakve ????
ili ovakvi, samo plavo bijeli....