FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
-
lit3ro
#8577 Re: FK Zeljeznicar
Sigurno je Real bolji od Lyona pa ih ne prodje, sigurno je Manchester bolji od Bayern-a pa ih ne prodje, sigurno je Barca bolja od Intera pa ih ne prodje, milion primjera takvih??? Fudbal je nepredvidiva igra zato je svi i vole, zaluta 1 2 lopte i unisti ti ono sto si mjesecima radio kako treba...Al dok vi MISLIOCI VELIKI skontate to ode i ova sezona, pa ce se sve smiriti, pa ce sljedecu opet krenuti ista polemikaamel_tm wrote:mene niko ne moze ubijediti da trofeji nisu dogovoreni
sigurno smo bolji od borca i mogli smo ih glatko uzeti i tamo i ovdje
jos zavrsi rezultatom takvim da nismo izgubili, kao eto trudili su se igraci, a ipak ne osvojimo kup
u 10 minuta zabijemo dva gola i onda amar izvalci najbolje igrace i umrtvi igru i do kraja nista ne uradimo
ipak moraju i oni nesto uzeti inace nacionalni kljuc ne bi bio ispostovan
svake sezone sve veca lakrdija
kako to da do sada koliko se igra zajedno liga niko nije uzeo duplu krunu
kako to da kada odredjeni klubovi ne izbore nastup u evropi nekima se odbije licenca da bi ovi mogli igrati
kada uefa razjebe ovaj savez i potrpamo bagru u zatvor onda mozda krene na bolje
- Pokerboy11
#8578 Re: FK Zeljeznicar
Jao nisam vidioNeelix wrote:
![]()
Opet krecemo na istu pricu, upozorenja su bila!!!
- zeljonista
#8579 Re: FK Zeljeznicar
sta znaju pitari ljesevo,sta je biznis

- Šibicar
#8580 Re: FK Zeljeznicar
Pa ko ima imalo mozga,sama pomisao na to da su naši izradili ovakve majice,govori da nema ni promil šanse da je tekma namještena,pa ne bi se bezze izofirali.
Osim ako i to nije još jedna teorija zavjere,da bi se sve poklopilo. 
-
The 51st State
#8581 Re: FK Zeljeznicar
a mozda su vas samo htjeli opaliti po u...dzepuŠibicar wrote:Pa ko ima imalo mozga,sama pomisao na to da su naši izradili ovakve majice,govori da nema ni promil šanse da je tekma namještena,pa ne bi se bezze izofirali.Osim ako i to nije još jedna teorija zavjere,da bi se sve poklopilo.
- Šibicar
#8582 Re: FK Zeljeznicar
Ma ok je ta teorija,ali zar bi se iko normalan izofirao na taj način?The 51st State wrote:a mozda su vas samo htjeli opaliti po u...dzepuŠibicar wrote:Pa ko ima imalo mozga,sama pomisao na to da su naši izradili ovakve majice,govori da nema ni promil šanse da je tekma namještena,pa ne bi se bezze izofirali.Osim ako i to nije još jedna teorija zavjere,da bi se sve poklopilo.
.
-
lit3ro
#8583 Re: FK Zeljeznicar
htjeli su nas opalit po dzepu, prodali su nas, takvi su kakvi su nemamo bolje, al su za vase izmislili mnoge stvari!The 51st State wrote:a mozda su vas samo htjeli opaliti po u...dzepuŠibicar wrote:Pa ko ima imalo mozga,sama pomisao na to da su naši izradili ovakve majice,govori da nema ni promil šanse da je tekma namještena,pa ne bi se bezze izofirali.Osim ako i to nije još jedna teorija zavjere,da bi se sve poklopilo.
.
- Charuga
- Globalni moderator
#8584 Re: FK Zeljeznicar
Semir Kerla trenirao sa Zeljom!
- Omar500
#8585 Re: FK Zeljeznicar
Kada će karte u prodaju?
- perke
#8586 Re: FK Zeljeznicar
ja mu ne bi vise dao da udje na stadionPlavih_11 wrote:Semir Kerla trenirao sa Zeljom!
- ultima_palabra
#8587 Re: FK Zeljeznicar
U državuperke wrote:ja mu ne bi vise dao da udje na stadionPlavih_11 wrote:Semir Kerla trenirao sa Zeljom!
@Omare, na dan utakmice, gdje si navro
- Charuga
- Globalni moderator
#8588 Re: FK Zeljeznicar
Ako Amar ostane pri svome, Kerla moze samo trenirati sa Zeljom, nista drugo. Vidjet cemo koliko ce to sve trajati.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
-
ismb
#8589 Re: FK Zeljeznicar
Naravno, sve smo kupili...
I za nauk "prijateljima" mlađeg (možda i najmlađeg, dogovorite se ko Slaviju prijeratnu nasljeđuje) prloligaša iz grada Sarajeva, SVA SMO NAREDNA PRVENSTVA KUPILI!!! Znači, niste slučajno sa Širokim odigrali kako ste odigrali - to je Nijaz, uz pomoć Valentina Inzka (a naravno sve u saglasnosti s ambasadorima PIC-a) "odigrali", a sve u skladu Aneksom 7 Dejtonskog sporazuma (svi na svoje). Vi, kao ni ostala BiH javnost to ne shvata, te ste pokušali sportski da ubijedite svoju upravu da je vrijeme da i oni pronađu svoje zaštitnike u ovoj napaćenoj državi, koja još uvijek ne razumije da je poraz od Lahtija u stvari najveća pobjeda od kada postoji organizirano "ćeranje lopte" na ovim prostorima (unaprijed se izvinjavam administraciji, ali još uvijek nisam dobio odgovor kako je to Torpedo osvojio svoju posljednju titulu prije rata u Skoplju, te koji je bio uticaj privatnih poduzetnika sa područja opštine Stari Grad na osvajanju iste
), ali je Željezničar našao sponzore koji finasiraju ovaj klub u iznosu od nekoliko miliona, kakvih KM, Eura, kojim su kupili ne samo sudije, nego i savez, UEFA-u, FIFA-u, Savjet Bezbjednosti UN (zato su svi nemoćni), NATO, SAD, ostale članove PIC-a (ionako sve znate, pa vam ne trebam objašnjavati ko su ovi likovi), a sve zbog toga jer najveći, temeljni, državotvorni klub, zajedno sa svojim navijačima, koji su dokazali da je u stvari stadion kriv. Taj stadion, leglo prokletstva (mada mu navedeni navijači i dalje pjevaju, tj. skandiraju), je glavni uzrok dekadencije nekad ponosnog kluba koji želi da predstavlja ovu državu u Evropi. E, ne može! Nijaz je sve kupio! Nijaz! Nijaz! Valentin! Barack! Svijet! Dodik! Tadić! Torpedo (mislim iz Sjeverne Koreje)! AMA BILO KO!
U pravu ste, mi smo krivi, sve smo kupili...
I za nauk "prijateljima" mlađeg (možda i najmlađeg, dogovorite se ko Slaviju prijeratnu nasljeđuje) prloligaša iz grada Sarajeva, SVA SMO NAREDNA PRVENSTVA KUPILI!!! Znači, niste slučajno sa Širokim odigrali kako ste odigrali - to je Nijaz, uz pomoć Valentina Inzka (a naravno sve u saglasnosti s ambasadorima PIC-a) "odigrali", a sve u skladu Aneksom 7 Dejtonskog sporazuma (svi na svoje). Vi, kao ni ostala BiH javnost to ne shvata, te ste pokušali sportski da ubijedite svoju upravu da je vrijeme da i oni pronađu svoje zaštitnike u ovoj napaćenoj državi, koja još uvijek ne razumije da je poraz od Lahtija u stvari najveća pobjeda od kada postoji organizirano "ćeranje lopte" na ovim prostorima (unaprijed se izvinjavam administraciji, ali još uvijek nisam dobio odgovor kako je to Torpedo osvojio svoju posljednju titulu prije rata u Skoplju, te koji je bio uticaj privatnih poduzetnika sa područja opštine Stari Grad na osvajanju iste
U pravu ste, mi smo krivi, sve smo kupili...
-
ismb
#8590 Re: FK Zeljeznicar
On topic tekmi (sorry što mi oni "anamo" živac dignu):
Borac je ekipa koja igra lopte (ona me je njihova 24-ka stvarno oduševila), i koja me je zapanjila kada nisu pali nakon stizanja od 0 - 2. Utakmica maksimalno čista (kao i ona rego), j..i ga, pokušali, nismo uspjeli
Uglavnom, tužan, ne i razočaran. Sad, raja, navijanje - ma dajte, kod one mase, može biti ovoga i onoga (bio sam na sjeveru (do kraja, skandirao Milanu
), ali ako je stvarno bilo onoga što je rečeno (oko rahmetli Haseta), unaprijed se i čista srca izvinjavam navijačima Sarajeva. Da smo najbolji - zna se, da smo jedinstveni - zna se (da se dođe kafanu pa počne piti nekih četiri sata prije tekme - ha, i to se zna).
Molim Vas, svu braću po klubu, daj da u nedelju bude još jače (ako je to moguće
).
Ionako nam je ban od vlade za vječnu vatru, ali možda se i to gently može zaobići (kada se legne na pješački kod vatre, valjda me neće pregaziti
)
Borac je ekipa koja igra lopte (ona me je njihova 24-ka stvarno oduševila), i koja me je zapanjila kada nisu pali nakon stizanja od 0 - 2. Utakmica maksimalno čista (kao i ona rego), j..i ga, pokušali, nismo uspjeli
Molim Vas, svu braću po klubu, daj da u nedelju bude još jače (ako je to moguće
Ionako nam je ban od vlade za vječnu vatru, ali možda se i to gently može zaobići (kada se legne na pješački kod vatre, valjda me neće pregaziti
- Joey Tribbiani
#8591 Re: FK Zeljeznicar
a sto se pitari za dan nakenjase po temi cccc, sta drugo ocekivati od njih. Ranije mi nije uopste bilo stalo do vas. Babo mi navija za fks, dosta jarana tako da vas ne mrzim, nisam vam ni zelio nista lose...ono 100% me bolio qrac za vas. Sad vam zelim da ne izadjete u evropu zbog malogradjanstine sto ispoljavate na ulici, forumu i facebook-u...ostalo, ma sve po starom, mozete se hebat, necu ni glavu za vama okrenut.
tesko je bit realan i priznat ljudima kad su dobri, to ocigledno ne znate i ne mozete...cast rijetkim izuzecima (mislim da vas ima dvojica na citavom forumu)
tesko je bit realan i priznat ljudima kad su dobri, to ocigledno ne znate i ne mozete...cast rijetkim izuzecima (mislim da vas ima dvojica na citavom forumu)
- Joey Tribbiani
#8592 Re: FK Zeljeznicar
skontacemo nesto, samo da to dobro prodje u nedjelju.ismb wrote:On topic tekmi (sorry što mi oni "anamo" živac dignu):
Borac je ekipa koja igra lopte (ona me je njihova 24-ka stvarno oduševila), i koja me je zapanjila kada nisu pali nakon stizanja od 0 - 2. Utakmica maksimalno čista (kao i ona rego), j..i ga, pokušali, nismo uspjeliUglavnom, tužan, ne i razočaran. Sad, raja, navijanje - ma dajte, kod one mase, može biti ovoga i onoga (bio sam na sjeveru (do kraja, skandirao Milanu
), ali ako je stvarno bilo onoga što je rečeno (oko rahmetli Haseta), unaprijed se i čista srca izvinjavam navijačima Sarajeva. Da smo najbolji - zna se, da smo jedinstveni - zna se (da se dođe kafanu pa počne piti nekih četiri sata prije tekme - ha, i to se zna).
Molim Vas, svu braću po klubu, daj da u nedelju bude još jače (ako je to moguće).
Ionako nam je ban od vlade za vječnu vatru, ali možda se i to gently može zaobići (kada se legne na pješački kod vatre, valjda me neće pregaziti)
-
elSaik
#8593 Re: FK Zeljeznicar
Sve epizode ŽeljoTV
Code: Select all
http://zeljotv.blogger.ba/-
salle_eh1986
#8594 Re: FK Zeljeznicar
Hehehe, joj kralj si kako si ovo sve sročio...elSaik wrote:Željo je prvi samo zato što je utakmice na strani namješta u svoju korist, jer je preslab da bi pošteno dobio svoje konkurente, a prije svega se to odnosi na Borac koji je par klasa bolji od njega. Također se to odnosi i na Široki kojeg je Željo baš ofirno pokrao, iako se niko živ iz Širokog nije žalio na suđenje, ali šta oni znaju šta ih je zadesilo, trebaju redovnije malo čitati forum. Nebitno sad, to, odlutah, dalje -da bi mogao osvojiti prvenstvo tj. da bi ga Borac pustio, Željo je morao obećati da će pustiti Borca u Kupu, jer Borac nije u stanju sam od sebe da dobije za par klasa slabijeg Želju. Naravno, prije toga je bio dogovor na relaciji Borac - Slavija, i Željo - Zrinjski da ovi prvi puste druge u kupu, a zauzvrat dobiju bodove u prvenstvu. Ali, pošto su i Borcu i u Želji ljudi sličnih naravi, što se vidi iz toga što ručaju često zajedno u Travniku, i jedni i drugi nisu ispoštovali dogovre, pa su ne samo izbacili te momčadi iz kupa nego su im i u prvenstvu uzeli bod(ove). Međutim, to bi sve u vodu palo da Velež nije pustio Želju u Vrapčićima. E sad, da ne bi bilo ofirno što odjednom Velež izgubi kući a prije toga nije kiksao, oni su odigrali loše protiv Širokog, ono nako malo jedva pobijedili, zatim su igrali samo 0:0 sa Zrinjskim, također kući, a u gostima nisu mogli meda, da bi "spremni" dočekali Želju i pogodili u par navrata okvir gola, jer, jbg, ne možeš baš da ne opucaš nijednom.
Ma šta ćeš, gube se sami u svojim mislima
limvo te ljože
-
The 51st State
#8596 Re: FK Zeljeznicar
znaci babo pitar i kenjoJoey Tribbiani wrote:a sto se pitari za dan nakenjase po temi cccc, sta drugo ocekivati od njih. Ranije mi nije uopste bilo stalo do vas. Babo mi navija za fks, dosta jarana tako da vas ne mrzim, nisam vam ni zelio nista lose...ono 100% me bolio qrac za vas. Sad vam zelim da ne izadjete u evropu zbog malogradjanstine sto ispoljavate na ulici, forumu i facebook-u...ostalo, ma sve po starom, mozete se hebat, necu ni glavu za vama okrenut.
- Pokerboy11
#8597 Re: FK Zeljeznicar
Upravo tako LEGENDO !!!! Imamo indeticno sve ... stari mi navija za FKSJoey Tribbiani wrote:a sto se pitari za dan nakenjase po temi cccc, sta drugo ocekivati od njih. Ranije mi nije uopste bilo stalo do vas. Babo mi navija za fks, dosta jarana tako da vas ne mrzim, nisam vam ni zelio nista lose...ono 100% me bolio qrac za vas. Sad vam zelim da ne izadjete u evropu zbog malogradjanstine sto ispoljavate na ulici, forumu i facebook-u...ostalo, ma sve po starom, mozete se hebat, necu ni glavu za vama okrenut.
-
neshto
#8598 Re: FK Zeljeznicar
mislim da je ova kup tekma sa borcem bila jedna od boljih premjerligaških ikada, možda koji derbi da je bio jači a i to je upitno... 0:2 pa 2:2, pa onda isčekivanje terećeg gola, pravi triler na tribinama.
nego ima li šanse da neko tekmu postavi online, pravo bi volio vidjeti (eventualno i onu prvenstvenu željo:borac)?
plizz na PM..
nego ima li šanse da neko tekmu postavi online, pravo bi volio vidjeti (eventualno i onu prvenstvenu željo:borac)?
plizz na PM..
-
Vjeruj!
#8599 Re: FK Zeljeznicar
Trebali su karte pustiti par dana prije, ovo e se razgrabit, a i guzva se bezveze stvara. 
- Joey Tribbiani
#8600 Re: FK Zeljeznicar
ma babo raja vazda bio, fino podyebaje, ne ko neki ovdjeThe 51st State wrote:znaci babo pitar i kenjoJoey Tribbiani wrote:a sto se pitari za dan nakenjase po temi cccc, sta drugo ocekivati od njih. Ranije mi nije uopste bilo stalo do vas. Babo mi navija za fks, dosta jarana tako da vas ne mrzim, nisam vam ni zelio nista lose...ono 100% me bolio qrac za vas. Sad vam zelim da ne izadjete u evropu zbog malogradjanstine sto ispoljavate na ulici, forumu i facebook-u...ostalo, ma sve po starom, mozete se hebat, necu ni glavu za vama okrenut.
tesko je bit realan i priznat ljudima kad su dobri, to ocigledno ne znate i ne mozete...cast rijetkim izuzecima (mislim da vas ima dvojica na citavom forumu), think about it. inace si jedan od normalnijih likova.