Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Melbourne_Australia wrote: ↑12/12/2020 15:23Nemoj mi se vise obracati ..Znaci nemas veze sa zivotom..I ja budala tebi odg..Jeli ti jasno staronja..Jebote u sta si sprco tolike godine kad si toliko ogranicen.Znaci da me nisi vise spomenuo..Adios.
hrasno38 wrote: ↑13/12/2020 14:01Gavrilo rekao sam ti da si mali INTELEKTUALNO da se prepucavas sa mnom oko Zelje. Fakat te ne kontam nesto glumatas sa tom slikom Gavrila Principa, pisanjem cirilicom itd itd......
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Melbourne_Australia
» hrasno38
Iker C wrote: ↑13/12/2020 07:53
Amar je teski muljator koji zna samo prodavati i kupovati utakmice. Krupa je do sad osvojila 13 bod , 6 protiv nas, sumnjivo zar ne? Mladost prakticno iz bolnice nas dobije na Grbavici... Milion je nelogicnosti u ovom Amarovpm mandatu.
Ne znam šta vas to čudi, klub nema para ni za igrače ni za radnike i moraju se namaći sredstva odnekle jer nema sponzora i ekonomija je u krizi zbog korone. Mene ništa više ne čudi i ako je ovo jedini načinb da klub preživi ovaj period, zadrži igrače i bude na 2. mjestu na tabeli OK. Zamjerio bi ako bi sredstva stečena na takav način išla u džep Amara i ostalih, a poslije kad odu iz kluba da potražuju neisplaćene plate i sl.
OK citava je drzava u klincu i sve je to jasno ali kako ces mi objasniti da dobije u gostima malte ne sve jace klubove ili makar izvuces bod a izgubis kuci od Mladosti i Krupe i izgubis u zadnjem kolu od ekipe koja nikoga nije dobila 10 kola i koja je izgubila od svih ekipa sa vrha tabele kuci??? Kakve to ima veze sa parama ako ti najboljeg igraca stavis na klupu ili ako svaku utakmicu mjenjas napadaca? Upravo su to te nelogicnosti o kojima Iker prica.
Tebi se fakat sve mora crtati. Kad igraš kući veća je kvota na goste, a na strani na tebe
Ova sezona i godina je nosila tu stogodišnjicu, i naravno sa stogodišnjicom sam i ja kao sigurno i 99% ostalih navijača očekivao samo lijepe, dobre i pozitivne vijesti. A onda šamari jedan za drugim.
Naravno, rezultatski šamari jesu bolni, ali oni prođu vremenom, prebole se.
Ali ovi i ovakvi su bolni toliko da ostaju vječno i početno te sastave do nivoa za koji nisi bio ni svjestan.
Oda mi je jedan od najdražih likova vezanih za našeg Želju. Skroman, čestit, ljudina i pravi Željin vojnik.
Nevjerovatno me ovo pogodilo, pišem i odbijam vjerovati da je ovo istina. Laka ti zemlja Oda i vječno ti hvala za sve.
Nije me bilo dugo na dorumu pa nisam stigao ranije da se upisem.
Oda je bio pravi istinski sportski radnik, omiljen medju kolegama. O njemu fakat covjek nikada nista ruzno nije cuo, niti je od njega mogao cuti nesto ruzno. Kod njega se sve svodilo na sport. To sam cuo od onih koji su ga poznavali. Ne mogu da se sjetim utakmice ali znam da smo mu jednom i aplaudirali na kosevu.
Kupujem unikatne artikle vezane za FK ŽELJEZNIČAR: ( šalove, knjige, slike, značke, postere, magazine, godišnje ulaznice, ZUBANDAN artikle i slično). Ponude u privatne poruke.