FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Alfa_i_Omega
#79676 Re: FK Željezničar
Ovih sedam utakmica, pored ne bas blistave igre, najvise sto bode oci je realizacija. Ovako iz glave, fulili smo minimalno pet zicera i jos nekih deset solidnih prilika. Da ne racunamo opasne napade koje smo upropastili. Zavrsnica, katastrofa.
Ne moze tako printer@, koliko god ti imao zelju, to se nece desiti. Imas ignore i ne obracaj mi se tako.
Ne moze tako printer@, koliko god ti imao zelju, to se nece desiti. Imas ignore i ne obracaj mi se tako.
- decko_sa_kovaca
#79677 Re: FK Željezničar
Meni samo nije jasno kako onoliko gresaka pravino na naj obicnijem dodavanju i dajemo protivniku napad
-
printer
#79678 Re: FK Željezničar
Sta se nece desiti? Da ces prestati govoriti ljudima da lupaju za stvari koje ne razumijes jer sve izvan uskog vidokruga je obicna buka?Alfa_i_Omega wrote:Ovih sedam utakmica, pored ne bas blistave igre, najvise sto bode oci je realizacija. Ovako iz glave, fulili smo minimalno pet zicera i jos nekih deset solidnih prilika. Da ne racunamo opasne napade koje smo upropastili. Zavrsnica, katastrofa.
Ja znam da se nece desiti, ne moze bolid van staze, ali kada vidim da slijepac nekom govori de pomakni se ne vidim, malo mi sega pa odreagujem.
Ignore lista ne radi,probao sam jer svako malo izleti neki reply na tvoje propovijedanje o pravim i krivim Zeljovcima
kako treba misliti, i koga treba podrzavati.
-
Tromblon
#79679 Re: FK Željezničar
Da li je moguće da će Nijazov sin biti novi generalni sekretar?
-
Burdus
#79680 Re: FK Željezničar
Vec je da si ziv i zdravTromblon wrote:Da li je moguće da će Nijazov sin biti novi generalni sekretar?
- manijak1
-
Alfa_i_Omega
#79682 Re: FK Željezničar
Dolaze nam, Krupa, Siroki, Mladost, Celik. U gostima, Sloboda, Radnik, Tuzla. Realnih 17 bodova sto ce sigurno biti dovoljno za mjesto koje vodi u evropu. Ne vidim da mozemo izgubiti utakmicu do kraja, bez obzira na trenutnu formu. U korist nam ide i raspored ostalih konkurenata koji tek igraju protiv Zrinjskog i Sarajeva.
- wewa
#79683 Re: FK Željezničar
pokusavam se sjetiti kad Zeljo NIJE imao problema s realizacijom...
vazda nam je trebalo bar 5 akcija za smislen gol, a i tad smo efikasniji iz prekida. zato, pretpostavljam, da Amar i spominje problem s prosjecnom visinom tima, fali nam sidrasa s kakvima tradicionalno trazimo rjesenja za pogodak. problem je sad uvecan i time sto nema ko ubaciti centarsut, igraci k'o posvadjani rastrkani po terenu, kao da su juce promijenili sport pa se navikavaju na travu nakon 10 godina u bazenu...
ne znam ko me vise baca u ocaj - Krpic kojem lopta mora sjesti idealno da bi sutirao, Ramovic koji ima svoj dan jednom u 10 utakmica, Zajmovic sebicnjak, Zec koji ne zna u kojoj je fazi igre, ima jedan pravi i deset losih poteza.
a u sredini djecurlija koja nema dovoljno iskustva ni u Dream ligi...
vazda nam je trebalo bar 5 akcija za smislen gol, a i tad smo efikasniji iz prekida. zato, pretpostavljam, da Amar i spominje problem s prosjecnom visinom tima, fali nam sidrasa s kakvima tradicionalno trazimo rjesenja za pogodak. problem je sad uvecan i time sto nema ko ubaciti centarsut, igraci k'o posvadjani rastrkani po terenu, kao da su juce promijenili sport pa se navikavaju na travu nakon 10 godina u bazenu...
ne znam ko me vise baca u ocaj - Krpic kojem lopta mora sjesti idealno da bi sutirao, Ramovic koji ima svoj dan jednom u 10 utakmica, Zajmovic sebicnjak, Zec koji ne zna u kojoj je fazi igre, ima jedan pravi i deset losih poteza.
a u sredini djecurlija koja nema dovoljno iskustva ni u Dream ligi...
-
Burdus
#79684 Re: FK Željezničar
Ako osvojimo 10 bodova trebamo biti prezadovoljni. Ja ne vidim koga mi mozemo pobjediti. Mozda MDK ako bude kakav crveni.
Jos 10 boba max
Jos 10 boba max
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#79685 Re: FK Željezničar
A nisam ja kriv sinko sto tvoj mentalni sklop procesira informacije kao pretis lonac......ne smeta meni sto ti branis Amara i sto je ljubav prema njegovom liku pomalo i zabrinjavajuca jer djelujes ko napaljeni bik kad se spomene Amar nego brate sto si svakom loncu poklopac. Dozvoli da ljudi i drukcije misle od tebe i da su odrasli za razliku od tebe i ne jebu kultove licnosti!Alfa_i_Omega wrote:Dvije recenice jedna iza druge? I onda se cudis kada ti ljudi kazu da lupas.hrasno38 wrote:
Ali OK zaista bih volio da grijesim jer nemam ja nista licno protiv Amara koji je bezgranicno zaduzio Zelju...
I jos sto me strasno nervira je to dizanje Amara u nebesa i positovjecivanje sa Zeljom sto je van pameti.
-
Alfa_i_Omega
#79686 Re: FK Željezničar
Nije problem u tome sto ti ne volis Amara i ne yebes kultove licnosti. Tvoja stvar. Nego se ne postuje vise nista zivo. Ne cijeni, sve se osporava, minimizira, pljuje. Sam si danas rekao, beskrajno nas zaduzio. Recenicu posle, nervira te jer postoje neki ljudi koji cijene to sto je napravio. Sam sebe opalis po glavi.hrasno38 wrote:A nisam ja kriv sinko sto tvoj mentalni sklop procesira informacije kao pretis lonac......ne smeta meni sto ti branis Amara i sto je ljubav prema njegovom liku pomalo i zabrinjavajuca jer djelujes ko napaljeni bik kad se spomene Amar nego brate sto si svakom loncu poklopac. Dozvoli da ljudi i drukcije misle od tebe i da su odrasli za razliku od tebe i ne jebu kultove licnosti!Alfa_i_Omega wrote:Dvije recenice jedna iza druge? I onda se cudis kada ti ljudi kazu da lupas.hrasno38 wrote:
Ali OK zaista bih volio da grijesim jer nemam ja nista licno protiv Amara koji je bezgranicno zaduzio Zelju...
I jos sto me strasno nervira je to dizanje Amara u nebesa i positovjecivanje sa Zeljom sto je van pameti.
Situacija sa Amarom. Ovi napadi i uvrede na njega kao covjeka, Zeljovca, na njegov rad, djela, uspjehe, karijeru. Na sedam godina na klupi, na devet trofeja. Na dvije duple krune, nikada niko osim nas nije uzeo ni jednu. Nizovi bez poraza u ligi, nizovi pobjeda, nizovi bez primljenog gola, godine bez poraza u kupu.
"Lopov, kamatar, supak, kupovo titule, vratio se da nas pokrade, hoce da proda klub, pobjeci ce cim uzme pare, pregazilo ga vrijeme..."
Ako je to "drugo misljenje", onda neka hvala.
-
Burdus
#79687 Re: FK Željezničar
Jeste drugo misljenje i sto je najtuznije tacno misljenje.
- Charuga
- Globalni moderator
#79688 Re: FK Željezničar
@ Alfa_i_Omega
@ Burdus
Stavite jedan drugog na ignore, ili rješite to na pp, konstantno smarate ljude istim raspravama.
@ Burdus
Stavite jedan drugog na ignore, ili rješite to na pp, konstantno smarate ljude istim raspravama.
-
Alfa_i_Omega
#79689 Re: FK Željezničar
Kakva je ovo tema FK Zeljeznicar gdje se moze pisati protiv Zelje i gdje se najtrofejniji trener moze nazivati kako god ko pozeli? Ljudima kojima to smeta reci da mu vire iz supka i da su slijepi? Dva ili tri bana sam sam namjerno dobio da ne bi vi gospodo iste rasprave citali. Pet mjeseci bukvalno orgijaju. Vrati se malo unazad i procitaj sta su sve pisali. Od samog starta mandata ili od kraja bivse uprave. Kritika je normalna da ne se ne shvati pogresno, ali ovo, a znas dobro o cemu pricam, ovo je po svim mjerilima pisanje i sranje po Zelji.Charuga wrote:@ Alfa_i_Omega
@ Burdus
Niti je to Zeljo zasluzio, niti je to Amar zasluzio, niti navijaci, niti je to plava filozofija, niti tako mozemo naprijed.
Kao sto sam vec jednom rekao, "Vi" pasivni bi mogli malo manje zabijat glavu u pijesak, pa kada vam se ovako seru po klubu, a seru, da odreagujete. Prvi ti charuga@ kao mod a posle ovi ostali sto im smetaju "obje strane", angeli bez greske.
Mozes ban opet udariti, da "postedis ljude" rasprava, jer sigurno necu sutiti. Za vas "trece" ne znam.
-
Burdus
#79690 Re: FK Željezničar
Amar je sve zasluzio i jos gore.
Moze ban ali nece ni milion banova utisati istinu. Navikli ste da tjerate neistomisljenike. Otjerali ste Amara Bajramovica sa nabijanjem na nos da je Misketovac. Otjerali ste i A. Adzema isto tako. Ko god drugacije misli tjerate. Uzurpirali ste klub.
Moze ban ali nece ni milion banova utisati istinu. Navikli ste da tjerate neistomisljenike. Otjerali ste Amara Bajramovica sa nabijanjem na nos da je Misketovac. Otjerali ste i A. Adzema isto tako. Ko god drugacije misli tjerate. Uzurpirali ste klub.
- Charuga
- Globalni moderator
#79691 Re: FK Željezničar
Tema je otvorena za pisanje pozitivnih, i negativnih stvari, nije jednoumlje pa da se brani pisanje onima kojima se Amar ne sviđa ili koji ga ne vole. Isto kao što je bila otvorena i za one koji su pljuvali prošlu upravu, pa i uprave prije njih. Sve osim psovki, vrijeđanja, i trolanja je dozvoljeno!Alfa_i_Omega wrote:Kakva je ovo tema FK Zeljeznicar gdje se moze pisati protiv Zelje i gdje se najtrofejniji trener moze nazivati kako god ko pozeli?Charuga wrote:@ Alfa_i_Omega
@ Burdus
Ali vas dvojica stalno jedno te isto, i još ni jedan nije onog drugog ubjedio u suprotno, a smoriste ljude ovde.
Da ti kažem, evo sad ću, samo da operem veš. Skupilo ga se, mašina ne radi, pa moram sve na ruke ...Alfa_i_Omega wrote:Kao sto sam vec jednom rekao, "Vi" pasivni bi mogli malo manje zabijat glavu u pijesak, pa kada vam se ovako seru po klubu, a seru, da odreagujete. Prvi ti charuga@ kao mod a posle ovi ostali sto im smetaju "obje strane", angeli bez greske.
- Charuga
- Globalni moderator
#79692 Re: FK Željezničar
Bujrum u klub pa im sve to lijepo reci, nemaš ništa od toga što ćeš pisati po forumima ...Burdus wrote:Amar je sve zasluzio i jos gore.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#79693 Re: FK Željezničar
Jebem li mu oca ko ovoj dvojici pokaza gdje je klix forum.
- Charuga
- Globalni moderator
#79694 Re: FK Željezničar
Sere ti se po klubu, a tebi do seksa sa nečijim ocem ...sime_cipol wrote:Jebem li mu oca ko ovoj dvojici pokaza gdje je klix forum.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#79695 Re: FK Željezničar
Jedan ima forum obozavalaca Misketa, on dosao ovdje.
Drugi ima forum obozavalaca Amara, i on dosao ovdje.

Kakve smo mi kurate srece

Drugi ima forum obozavalaca Amara, i on dosao ovdje.
Kakve smo mi kurate srece
-
vryzas
- Charuga
- Globalni moderator
#79697 Re: FK Željezničar
Na šta smo spali, da igrači Krupe izjavljuju kako im je šansa za vađenje Grbavica ... 
- wewa
#79698 Re: FK Željezničar
pa samo neko ko je bio na privremenom radu na marsu moze Zelju smatrati favoritom 
-
Alfa_i_Omega
#79699 Re: FK Željezničar
400 km autobus od Grbavice do Bristola.
27.000 godisnje ciscenje kancelarija.
225.000 godisnje reprezentacija.
51.000 godisnje ptt i internet.
2.500.000 plate igraca sa pet poraza u nizu.
( Samo neke od stavki gdje ste krali i rasipali Zeljine pare)
Preko 20.000.000 maraka za tri i po godine. Zatekli 2.300.000 km 31.12.2014 ( zalihe i potrazivanja), tim prepun mladih i kvalitetnih igraca, ujedinjeno navijacko tijelo a ostavili dugove na sve strane, 0 km u kasi, sponzore za 2019 naplatili 2018 i potrosili pare, lihvarski ugovor sa dobavljacem opreme, tim estakvirula i navijace kojima jos samo nozeve treba podijeliti. Hiljada navijaca na finalu kupa. Za tribinu niste ni jedan papir ostavili, najavili cijenu od milion a potrosili dva, beton puca, "generatori prohoda" prokisnjavaju. Teren na obraz sa jaranom Begicem, potrosili pare od donacija za teren, uzeli tal na jezevima, stolicama i trebali na svemu ostalom pa se sada yebe Amar jer je zajebo talove.
Vidjecemo konacni izvjestaj, za sada sedam miliona duga iza "najbolje uprave" a busali ste se u prsa kako vracate dugove i kako ste jako hrabri jer se nosite sa poreznim dugom. Navijaci vam milion maraka dali. Pale vam u krilo pare, milioni maraka od transfera. Dvije godine podrske kakva nije zapamcena, a cim ste pobjegli kao zadnje kuje i odnijeli papire iz kluba kao da je vas, uzjahali ste Zelju i ljude koji su imali hrabrosti da vam stanu na crtu.
Necete vi "gospodo" nikad vise blizu klubu prici.
27.000 godisnje ciscenje kancelarija.
225.000 godisnje reprezentacija.
51.000 godisnje ptt i internet.
2.500.000 plate igraca sa pet poraza u nizu.
( Samo neke od stavki gdje ste krali i rasipali Zeljine pare)
Preko 20.000.000 maraka za tri i po godine. Zatekli 2.300.000 km 31.12.2014 ( zalihe i potrazivanja), tim prepun mladih i kvalitetnih igraca, ujedinjeno navijacko tijelo a ostavili dugove na sve strane, 0 km u kasi, sponzore za 2019 naplatili 2018 i potrosili pare, lihvarski ugovor sa dobavljacem opreme, tim estakvirula i navijace kojima jos samo nozeve treba podijeliti. Hiljada navijaca na finalu kupa. Za tribinu niste ni jedan papir ostavili, najavili cijenu od milion a potrosili dva, beton puca, "generatori prohoda" prokisnjavaju. Teren na obraz sa jaranom Begicem, potrosili pare od donacija za teren, uzeli tal na jezevima, stolicama i trebali na svemu ostalom pa se sada yebe Amar jer je zajebo talove.
Vidjecemo konacni izvjestaj, za sada sedam miliona duga iza "najbolje uprave" a busali ste se u prsa kako vracate dugove i kako ste jako hrabri jer se nosite sa poreznim dugom. Navijaci vam milion maraka dali. Pale vam u krilo pare, milioni maraka od transfera. Dvije godine podrske kakva nije zapamcena, a cim ste pobjegli kao zadnje kuje i odnijeli papire iz kluba kao da je vas, uzjahali ste Zelju i ljude koji su imali hrabrosti da vam stanu na crtu.
Necete vi "gospodo" nikad vise blizu klubu prici.
- chudjenhe
#79700 Re: FK Željezničar
ima li ista pozitivno za 3 njihove godine