Onaj ko za 17 mjeseci nije vratio dug, kao sto je kriv i za sve sto se godinama desava s klubom.Plavo-bijeli wrote:Ko će odgovarati za to što nismo u stanju na vrijeme da riješimo dug od pišljivih par desetina hiljada i samim time bi vrlo lako mogli izgubiti sedmocifreni iznos?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#79476 Re: FK Željezničar
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#79477 Re: FK Željezničar
hehehehsto se godinama desava sa klubom....klub se konstantno borio za titulu, uzet jedan kup, od stratista napravljen preljep stadion, derali se Pitari skoro pa redovno....a sad dodju i bukvalno nas ponize na nasem stadionu....majko moja kad ljudi ne vide dalje od vlastitog nosa.
-
Tromblon
#79478 Re: FK Željezničar
Sve si u pravu druže, ali očito je da su pravljeni i dugovi koji nisu plaćani na vrijeme. Uradili su svašta dobroga i ostavili klub bez marke.hrasno38 wrote:hehehehsto se godinama desava sa klubom....klub se konstantno borio za titulu, uzet jedan kup, od stratista napravljen preljep stadion, derali se Pitari skoro pa redovno....a sad dodju i bukvalno nas ponize na nasem stadionu....majko moja kad ljudi ne vide dalje od vlastitog nosa.
Neki dan sam napisao i da se ponovim: Sa ovako organizovanom upravljačkom strukturom mi korak dalje od ovoga ne možemo.
- JoeyTribbiani
#79479 Re: FK Željezničar
Po temi orgijaju likovi koji stadion vide preko mojatv.
- Charuga
- Globalni moderator
#79480 Re: FK Željezničar
JoeyTribbiani wrote:Po temi orgijaju likovi koji stadion vide preko mojatv.
- hrasno38
#79481 Re: FK Željezničar
a jel to ekskluzivno pravo na komentarisanje imaju oni samo sto idu na stadion redovno???JoeyTribbiani wrote:Po temi orgijaju likovi koji stadion vide preko mojatv.
- JoeyTribbiani
#79482 Re: FK Željezničar
Nemaju ekskluzivno pravo, naravno. Ali neko kome je stadion 15-20 minuta od kuće, a ne posjećuje ga, treba i da manje priča o stvarima koje ne poznaje. Jebe se meni šta se dešava Olimpiku i Sarajevu, ne idem i ne interesuju me. Ne znam odakle onda i ova grupa sveznalica koja čvrsto brani nekakve stavove zasnovane na ličnim simpatijama i ocjenama koje veze nemaju sa stvarnim stanjem. Mahalaština, šta li.
- hrasno38
#79483 Re: FK Željezničar
mahala i jedna i druga strana samo sto se neki polomise da izgledaju da su bliski upravi i da znaju stvari iz prve ruke. Ja sam davno napisao da ne idem na utakmice a od 1969 godine stadion gledam sa prozora + sto sam ga u ratu gledao non-stop sto sa polozaja okolo sto iz sume iznad pomocnog terena. Nemam nikakv interfejs u upravi ali ne zato sto ne bih mogao nego sto me ne interesuje....ponekad podjebavam pojedine sto vole da pjene i uvijek zelim Zelji sve najbolje. Osima znam kad je bio klinjo i nemam neko posebno misljenje o njemu kao treneru ali definitvno niko mu ne moze oduzeti kao i Musemicu u Sarajevu da su donjeli najvise radosti svojim klubovima. E sad kako su donjeli i to sam ovdje javno napisao i to je moje misljenje bazirano na nekim saznanjima. Sto se tice prosle uprave napravila je kao ni jedna od kraja rata e sad da li se mjesala u ekipu ili nije nisam mahalas da tvrdim ali tvrdim da je bio blizu dogovor da Osim preuzme sportski segment a da Misimovic ostane medjutim na kraju posto su njih dvojica isti karakterom obostrani egoizam je presudio. Sto se tice ekipe i ove sezone smatram da je Zeljo imao odlicnu ekipu na pocetku sezone i nista losiju od bilo koga u prvenstvu i da je Odovic sjebo ekipu onoga trenutka kada su skinuli gace u Sirokom na kup utakmici. Do tada je bilo skoro sve pa idelano. Osim toga stalno je miksao, mijenjao bez razloga i to kod ni jednog trenera nije nikada donjelo rezultate...u kosarci i rukometu da u fudbalu ne.JoeyTribbiani wrote:Nemaju ekskluzivno pravo, naravno. Ali neko kome je stadion 15-20 minuta od kuće, a ne posjećuje ga, treba i da manje priča o stvarima koje ne poznaje. Jebe se meni šta se dešava Olimpiku i Sarajevu, ne idem i ne interesuju me. Ne znam odakle onda i ova grupa sveznalica koja čvrsto brani nekakve stavove zasnovane na ličnim simpatijama i ocjenama koje veze nemaju sa stvarnim stanjem. Mahalaština, šta li.
Nova uprava ne mislim da je losa ali ne mislim ni da je bolaj od predhodne i da ce nesto vise uraditi....ali treba ih pustiti kao i sve do sada. Zeljo mora napraviti startnih 11 koji se mijenjaju samo onda kada je to sila i samo takav nacin donosi rezultat. Ovo sto sad radi Osim nema veze sa pamecu pa cak i sa njegovim prijasnjim vodjenjem jer ocito da je isapo i iz forme ali i iz fudbalskih trendova!
-
printer
#79484 Re: FK Željezničar
Sve je to ok al hajd evo sta sad? ekipa je sad takva kakva jeste, gotovo je pricat da li se moglo drugacije i dovoditi i otpustati. Cinjenica je da mi u svakoj utakmici moramo biti takticki perfektni, da te sudija ne jebe u zdrav mozak, i da nas malo sreca pomazi pa da dobijemo. To je realnost
Mozda i jest Amar malo zahrdjao, malo potcijenio i precijenio, ali mi boljeg od Amara nemamo niti bih ga ja ikad tjerao niti se on moze tjerati iz Zelje.
Druga stvar, Amar je fudbalski inteligentan, cak i ako sada izgleda da je ispao iz forme prilagodice se vrlo brzo.
Mi navijaci moramo posegnuti malo u proslost i sjetiti se vremena kada smo samo za Zelju znali, zaboraviti na podjele i zauzimanje rovova, i bez obzira na sve slijedecu utakmicu docekati na stadionu i zapjevat onu "Kad dodju teski dani..." jer su teski dani fakat dosli a mi se koljemo medjusobno.
Mozda i jest Amar malo zahrdjao, malo potcijenio i precijenio, ali mi boljeg od Amara nemamo niti bih ga ja ikad tjerao niti se on moze tjerati iz Zelje.
Druga stvar, Amar je fudbalski inteligentan, cak i ako sada izgleda da je ispao iz forme prilagodice se vrlo brzo.
Mi navijaci moramo posegnuti malo u proslost i sjetiti se vremena kada smo samo za Zelju znali, zaboraviti na podjele i zauzimanje rovova, i bez obzira na sve slijedecu utakmicu docekati na stadionu i zapjevat onu "Kad dodju teski dani..." jer su teski dani fakat dosli a mi se koljemo medjusobno.
- wewa
#79485 Re: FK Željezničar
printer wrote:Sve je to ok al hajd evo sta sad? ekipa je sad takva kakva jeste, gotovo je pricat da li se moglo drugacije i dovoditi i otpustati. Cinjenica je da mi u svakoj utakmici moramo biti takticki perfektni, da te sudija ne jebe u zdrav mozak, i da nas malo sreca pomazi pa da dobijemo. To je realnost
- hrasno38
#79486 Re: FK Željezničar
Evo napokon nesto konkretno i ako je tacno odmah pozvati SIPU, sudove, tuzbe sve sto je moguce i istjerati na cistac istinu.
http://sportske.ba/ekskluzivno-selimovi ... o-licencu/
– Klub ima operativni i investicioni budžet i to sponzori moraju znati. Neizmjerno smo zahvalni svim sponzorima. Zadovoljstvo mi je konstatovati da izgradnju pomažu i Kanton i Grad i Općina i Klub i NFSBiH. To je jedinstvena prilika da vidimo da imamo sinergijski pristup. Ukupna izgradnja iznosi 1.096.149 KM. Sve ono što nije operativni dio projekta, a to je plava vještačka trava, cijena biti malo veća. U drugoj fazi NFSBiH će uraditi dodatnu stvar, hibrid. To je investicija od 200 hiljada eura i time ćemo dobiti teren koji je u rangu Wembleyja i u BiH će postojati teren koji je u rangu terena u Engleskoj. Ovom prilikom još jednom želim istaći da je inicijalni novac koji je došao bio pokretačka snaga da se upustimo u ovaj projekat. Abdulah Skaka je također ponudio pomoć i bit će realizirana. Gospodin Koldžo je rekao da će u slučaju da projekat podrže vijećnici, da će uručiti novac za teren. Time je finansijska koncepcija zatvorena......izjavio je Misimovic!
http://sportske.ba/ekskluzivno-selimovi ... o-licencu/
– Klub ima operativni i investicioni budžet i to sponzori moraju znati. Neizmjerno smo zahvalni svim sponzorima. Zadovoljstvo mi je konstatovati da izgradnju pomažu i Kanton i Grad i Općina i Klub i NFSBiH. To je jedinstvena prilika da vidimo da imamo sinergijski pristup. Ukupna izgradnja iznosi 1.096.149 KM. Sve ono što nije operativni dio projekta, a to je plava vještačka trava, cijena biti malo veća. U drugoj fazi NFSBiH će uraditi dodatnu stvar, hibrid. To je investicija od 200 hiljada eura i time ćemo dobiti teren koji je u rangu Wembleyja i u BiH će postojati teren koji je u rangu terena u Engleskoj. Ovom prilikom još jednom želim istaći da je inicijalni novac koji je došao bio pokretačka snaga da se upustimo u ovaj projekat. Abdulah Skaka je također ponudio pomoć i bit će realizirana. Gospodin Koldžo je rekao da će u slučaju da projekat podrže vijećnici, da će uručiti novac za teren. Time je finansijska koncepcija zatvorena......izjavio je Misimovic!
- rumenige_brajtner
#79487 Re: FK Željezničar
kod nas je uvijek tako kad se promijeni uprava; "oni prije nas su nam ostavili milionske dugove, klub bio na ivici gašenja i mi sad to saniramo." uvijek ista priča.
-
Bambino Blu
#79488 Re: FK Željezničar
rumenige_brajtner wrote:kod nas je uvijek tako kad se promijeni uprava; "oni prije nas su nam ostavili milionske dugove, klub bio na ivici gašenja i mi sad to saniramo." uvijek ista priča.
Bas tako, kad je otiso Zujo, ovi sto su dosli poslije istu pricu vrtili....
- nosara
#79489 Re: FK Željezničar
Ocekujem da se ovo rascisti do kraja, tako da lobotomci (ima ih i ovdje na forumu) odjebu zauvijek od Zeljeznicara!
-
Alfa_i_Omega
#79490 Re: FK Željezničar
Ne bih rekao da je tako. Nikada prije u istoriji koliko ja znam, nije se ovako napadalo na klub. Za ova cetiri mjeseca vise stete klubu su nanijeli lobotomci nego pitari, sudije i ostatak lige. Direktno su uticali na losu atmosferu i svakodnevno su dijelili navijace i slabili klub.
Svaki dan su pljuvali po klubu. Svaki dan!
Neka pukne sve u pm i podvuce crta, da krenemo naprijed. Ovako ne ide, svi to vidimo.
Svaki dan su pljuvali po klubu. Svaki dan!
Neka pukne sve u pm i podvuce crta, da krenemo naprijed. Ovako ne ide, svi to vidimo.
- nosara
#79492 Re: FK Željezničar
Ako je istina da nije bilo primopredaje jos uvijek, pa to je dovoljan argument da lobotomci nesto kriju i zele da nastete Zeljeznicaru. Kome to nije jasno, nema mu pomoci.
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#79493 Re: FK Željezničar
Jel lobotomija forum gdje su manijacinosara wrote:Ocekujem da se ovo rascisti do kraja, tako da lobotomci (ima ih i ovdje na forumu) odjebu zauvijek od Zeljeznicara!
A lobotomci sljedbenici lika i djela gospodina Misketa
-
Alfa_i_Omega
#79494 Re: FK Željezničar
Drzim za rijec Selimovica da ce se javno objaviti kako nam je Misimovic gulio kozu s' ledja svojim volontiranjem. Neke cifre koje ja znam su frapantne, mene bi bilo stid reci da volim Zelju a tako raditi.
Jednom za sva vremena istjerati na cistac, od price o stecaju ( a imali preko 2 mil u januaru 2015), preko price svi su prije lopovi ( a uredno naplatili sve transfere od tih "lopova", cifra preko pet miliona ), do toga kako se radilo i koliko su se preplacivali ugovori koji su sklapani. Za kraj slag na tortu, koliko je novca proslo kroz klub i koliko je dugova ostalo.
Dalje šape od Želje Senade Misimovicu! Nije ti ovo Cenex da ga privatizujes za siću!
Jednom za sva vremena istjerati na cistac, od price o stecaju ( a imali preko 2 mil u januaru 2015), preko price svi su prije lopovi ( a uredno naplatili sve transfere od tih "lopova", cifra preko pet miliona ), do toga kako se radilo i koliko su se preplacivali ugovori koji su sklapani. Za kraj slag na tortu, koliko je novca proslo kroz klub i koliko je dugova ostalo.
Dalje šape od Želje Senade Misimovicu! Nije ti ovo Cenex da ga privatizujes za siću!
-
vryzas
#79495 Re: FK Željezničar
Ovo oko licence je najjace

-
jagugu
#79496 Re: FK Željezničar
Te "cyber podjele" među navijačima sa raznih foruma, portala i slično neće stati ni nakon pressice kada Selimović iznese te podatka. Opet će svako u svoj rov. U to sam siguran 100%. Samo se nadam da neće mimo interneta prerasti u fizičke sukobe među navijačima.
-
Alfa_i_Omega
#79497 Re: FK Željezničar
Ne slazem se. Ja sam duboko uvjeren da ce se konacno zacepiti usta toj skupini koji su sebi dali za pravo, prvo da odredjuju ko je Zeljovac a ko ne, drugo da bez imalo srama pljuju po Zeljinim legendama, ljudima, uposlenicima, trece da nam mazu oci bajkama dok u klubu orgija "volonter" i preko papira pere i izvlaci pare.
Pa milimetri su nas dijelili od toga da poklopi vecinu u skupstini. Mogli bi mahat usima sutra kada promijeni statut a opet bi nas ubjedjivali da je to sve za dobro kluba. Velika vecina te raje je jednostavno izmanipulisana netacnim i nepotpunim informacijama, bajkama i ublehama. Iako se ne slazemo ja znam da su Zeljovci od glave do pete i ne zamjeram im iako nisu bili u pravu. Svako pogrijesi.
Pa milimetri su nas dijelili od toga da poklopi vecinu u skupstini. Mogli bi mahat usima sutra kada promijeni statut a opet bi nas ubjedjivali da je to sve za dobro kluba. Velika vecina te raje je jednostavno izmanipulisana netacnim i nepotpunim informacijama, bajkama i ublehama. Iako se ne slazemo ja znam da su Zeljovci od glave do pete i ne zamjeram im iako nisu bili u pravu. Svako pogrijesi.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#79498 Re: FK Željezničar
Ispast ce da smo dužni kao Glasgow Rangers.
-
jagugu
#79499 Re: FK Željezničar
Nadam se da si upravu. Samo bih volio da se to riješi do početka ljetnih priprema, da sa relaksiranom atmosferom krenemo u gradnju šampionskog tima.Alfa_i_Omega wrote:Ne slazem se. Ja sam duboko uvjeren da ce se konacno zacepiti usta toj skupini koji su sebi dali za pravo, prvo da odredjuju ko je Zeljovac a ko ne, drugo da bez imalo srama pljuju po Zeljinim legendama, ljudima, uposlenicima, trece da nam mazu oci bajkama dok u klubu orgija "volonter" i preko papira pere i izvlaci pare.
-
Alfa_i_Omega
#79500 Re: FK Željezničar
Nije se htjelo "talasati", zvali su ih na razgovor i primopredaju mjesecima. Misimovic iza nove godine posalje prijetecu poruku: vidjecete kako ce vam biti u martu. I nisu prestali sa pritiskom niti jedan jedini dan. Ljudi mrtvi hladni na svim portalima pisu da smo stimali titule!? Van svake pameti.
Da ne idem dalje u neke teme, kako su im pojedini pitari pomagali da podapinju Zelju. To je tek za samara. Samo polako.
Da ne idem dalje u neke teme, kako su im pojedini pitari pomagali da podapinju Zelju. To je tek za samara. Samo polako.