FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

RasAlGhul

#79401 Re: FK Željezničar

Post by RasAlGhul »

Džaba sve jedva čekam utakmicu u Mostaru, bolest je to :D
Tromblon

#79402 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Burdus wrote:
sime_cipol wrote:Ako ce ga tuci forumasi sa S1 na celu sa Izlijom, onda ce ostati u klubu jos 10god :lol:
Zna se ko ga je mlatio
A bogami zna se ko sada mlati
Ko je mlatio i ko mlati? Ima nas koji ne znamo. I zbog cega ti prijetis nekim batinama?
cvrčak_na_hedonizmu

#79403 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

zipoo wrote:Jedva ste docekali
Bas tako, jedva docekali jadovi
cvrčak_na_hedonizmu

#79404 Re: FK Željezničar

Burdus wrote:
sime_cipol wrote:They strikes again :D
Samo im se nista ne pika i bojim se da ih niko nista nije pitao :mrgreen:
Nista, izdrzite, Amar je tu još najmanje 3.5 godine. Za vise cemo vidjeti :izet:
Sanjaj
Opet ce dobiti degenek i biti oceran
Ko ce ga tjerati debilu, ti ?

:pisnuo:

Skupina degenerika bi nekoga tjerala, a macku ne mogu sa praga otjerati.

Debilcine
Tromblon

#79405 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Majke mi dobra posla za psihijatriju se moze naci.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79406 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Burdus wrote:
Nista, izdrzite, Amar je tu još najmanje 3.5 godine. Za vise cemo vidjeti :izet:
Sanjaj

Debilcine
Prvo uslov je da pojedini dodju na stadion.
A onda treba skupiti muda pa reci nešto (vidjeli smo ih kad su manijaci bili na sjeveru :D ), a do udaranja ima ihihi :lol:
Burdus

#79407 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Sasa modercija ne reagira?
Duple mjere?
Lijepo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#79408 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:@burdus

Ti opet sa etiketiranjem. Ti brani svoju priču, sime brani svoju, ali mani se te priče kako je on Amar. Može se diskutovati i na normalan način.

Veca, Pavić, Siniša, Bogi, Šaban, Hajdar, Zaim, Sinan i Krpić su igrači koji su sinoć bili u prvih 11, a bili su u klubu prije dolaska Osima. Sipović i Mujezinović su igrači dovedeni na zimu. Od ovih sa klupe Stanić i Dado su dovedeni, Veseli je bio tu.
U prvih 11 imaš Sinana koji liči na igrača, i koji nešto pokušava, i Mujezinovića od kojeg bi nešto moglo biti. Krpić se nešto bori, ali nema lopti, pa ništa ne može ni uraditi. Ima tu još jedan igrač koji odskače od drugih, ali jučer nije igrao jer se povrijedio na treningu.

Sve ostalo su samo pokušaji od igrača, nekakvi amateri koji su zalutali u naš klub. Ustvari, nisu zalutali, doveli su ih ljudi iz prošle uprave. Nažalost, situacija je takva pa su i ovi sada nastavili sa sličnim radom. Stanić, Sadiković, Klepač nekakav, pa onaj neki iz Radnika golobradi ..
I onda se opet vratimo na onu pricu kako su ti isti igraci po samom dolasku Odovica "znali igrati" i napravili lijepu seriju pobjeda i ponizili Siroki u Sirokom, Dobili Zrinjski oba puta, sa istim ovim Pitarima odigrali na Grbavici 2:2 a na Kosevu naguzove izgubili sa 2:1. Ista ta ekipa je u 14 utakmica na pocetku skupila dva poraza i 8 pobjeda te 4 nerjesene!!! Kako majku mu jebem tad su znali igrati a sad su levati??? Evo sta cu ti ja reci i sta ja mislim a to je da Zeljo sa Odovicem krenuo u krizu rezultata kada se Osim poceo motati po klubu kao novi potencijalni trener i neko ko ce rastjerati proslu upravu i ova sinocnja igra je prepisana igra u tih 5-6 utakmica sto smo zijanili pa me nesto baca da u tim porazima nema i Osimovih savjeta Odovicu. Inace generalno mene Osimova igra ne asocira na nesto novo, drukcije, bolje i ono sto smo dobili dobili smo na guzove i srecu kao srto smo mogli i sa Odovicem da je bilo malo vise srece i malo vise sudijskog postenja. Ja Odovicu zamjeram sto je nakon Sirokog poceo konstantno da tumba ekipu a to isto radi i Osim kojem cas igra Zajmovic, cas Veselinovic, cas Zec.......Dakle bez obzira sto smo vecina nas ovu sezonu vec stavili ad acta ovo je poraz Amara Osima i to sraman poraz i treba ga lupati kao sto su se lupali i prosli treneri koji za razliku od Aamara nikada nisu dozvolili ovaku katastrofu. Ja razumijem vasu ljubav prema Brki ali i vi pokusajte da shvatite da navijaci navijaju za klub a ne za Brku i da to sto je napravio veliki Ivica u fudbalu ne abolira Amara od opravdanih kritika.
cvrčak_na_hedonizmu

#79409 Re: FK Željezničar

Po milioniti put, ekipa, tim, mentalitet i godine odrona u "sportskom segmentu" se ne mogu popraviti preko zimskog prelaznog roka.

Ove skartove treba rastjerati na ljeto i krenuti naprijed. Ako i naredne sezone ovako nastavimo imamo problem, opet vise volim da imam problem sa Amarom nego sa Krcmarevicem, Kosticem ili Kartotekom Petrovicem.
Burdus

#79410 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

hrasno38 wrote:
Charuga wrote:@burdus

Ti opet sa etiketiranjem. Ti brani svoju priču, sime brani svoju, ali mani se te priče kako je on Amar. Može se diskutovati i na normalan način.

Veca, Pavić, Siniša, Bogi, Šaban, Hajdar, Zaim, Sinan i Krpić su igrači koji su sinoć bili u prvih 11, a bili su u klubu prije dolaska Osima. Sipović i Mujezinović su igrači dovedeni na zimu. Od ovih sa klupe Stanić i Dado su dovedeni, Veseli je bio tu.
U prvih 11 imaš Sinana koji liči na igrača, i koji nešto pokušava, i Mujezinovića od kojeg bi nešto moglo biti. Krpić se nešto bori, ali nema lopti, pa ništa ne može ni uraditi. Ima tu još jedan igrač koji odskače od drugih, ali jučer nije igrao jer se povrijedio na treningu.

Sve ostalo su samo pokušaji od igrača, nekakvi amateri koji su zalutali u naš klub. Ustvari, nisu zalutali, doveli su ih ljudi iz prošle uprave. Nažalost, situacija je takva pa su i ovi sada nastavili sa sličnim radom. Stanić, Sadiković, Klepač nekakav, pa onaj neki iz Radnika golobradi ..
I onda se opet vratimo na onu pricu kako su ti isti igraci po samom dolasku Odovica "znali igrati" i napravili lijepu seriju pobjeda i ponizili Siroki u Sirokom, Dobili Zrinjski oba puta, sa istim ovim Pitarima odigrali na Grbavici 2:2 a na Kosevu naguzove izgubili sa 2:1. Ista ta ekipa je u 14 utakmica na pocetku skupila dva poraza i 8 pobjeda te 4 nerjesene!!! Kako majku mu jebem tad su znali igrati a sad su levati??? Evo sta cu ti ja reci i sta ja mislim a to je da Zeljo sa Odovicem krenuo u krizu rezultata kada se Osim poceo motati po klubu kao novi potencijalni trener i neko ko ce rastjerati proslu upravu i ova sinocnja igra je prepisana igra u tih 5-6 utakmica sto smo zijanili pa me nesto baca da u tim porazima nema i Osimovih savjeta Odovicu. Inace generalno mene Osimova igra ne asocira na nesto novo, drukcije, bolje i ono sto smo dobili dobili smo na guzove i srecu kao srto smo mogli i sa Odovicem da je bilo malo vise srece i malo vise sudijskog postenja. Ja Odovicu zamjeram sto je nakon Sirokog poceo konstantno da tumba ekipu a to isto radi i Osim kojem cas igra Zajmovic, cas Veselinovic, cas Zec.......Dakle bez obzira sto smo vecina nas ovu sezonu vec stavili ad acta ovo je poraz Amara Osima i to sraman poraz i treba ga lupati kao sto su se lupali i prosli treneri koji za razliku od Aamara nikada nisu dozvolili ovaku katastrofu. Ja razumijem vasu ljubav prema Brki ali i vi pokusajte da shvatite da navijaci navijaju za klub a ne za Brku i da to sto je napravio veliki Ivica u fudbalu ne abolira Amara od opravdanih kritika.
Bravo :thumbup:
LSD

#79411 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Ne mogu da vjerujem da vas ova dva vijetnamca (burdus i Tesla) jeftinim folovima trolaju i lože da dobijete banove :shock: šta sebi dozvoljavate.
Moderacija, jel ovo tema za navijace Želje ili šta ? daj tjerajte ove pokemone.

Gledam malorije drugi gol vijetnamaca i reakcije prvo Sipovića, pa onda krave koja se teli Stevanovića, e kakav gol im zabiše jbm ti sunce :lol: odmah nogirati iz kluba.
Tromblon

#79412 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Malo je neprijatno koliko se priča o nekim stvarima iz suprotnih uglova, a pravi problemi se ovlaš dodirnu. Dok se to ne učini nema napretka.
Tromblon

#79413 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

LSD wrote:Ne mogu da vjerujem da vas ova dva vijetnamca (burdus i Tesla) jeftinim folovima trolaju i lože da dobijete banove :shock: šta sebi dozvoljavate.

Gledam malorije drugi gol vijetnamaca i reakcije prvo Sipovića, pa onda krave koja se teli Stevanovića, e kakav gol im zabiše jbm ti sunce :lol: odmah nogirati iz kluba.
:thumbup:

Prvi gol i Vecina reakcija. A tek Stanin vrisak kad mu izbi loptu pred treći gol. Smjehotresna olimpijada.
LSD

#79414 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Tromblon wrote:
LSD wrote:Ne mogu da vjerujem da vas ova dva vijetnamca (burdus i Tesla) jeftinim folovima trolaju i lože da dobijete banove :shock: šta sebi dozvoljavate.

Prvi gol i Vecina reakcija. A tek Stanin vrisak kad mu izbi loptu pred treći gol. Smjehotresna olimpijada.
Stanić jer još nešto igrao , pokušavao otkad je ušao - za razliku od Stevanovića i Pavića. Ne zna se koji je gori, al ne samo gori, nego i gluplji (jer za fudbal treba malo i mozga)
Evo ta dva igraca, dva beka, pa yebo majku kako to uopšte igra u Želji :shock: to nikome nije jasno...ja da sam na njihovom mjestu od bruke bi sam zatražio da me klub nogira.
Tromblon

#79415 Re: FK Željezničar

Post by Tromblon »

Stevanović i nekako. Bori se uvijek. Jbg desi se loš dan. Pavić je lošiji. Stalno ide naprijed a nazad promaja. Obojica dobro limitirani ali im to niko nije rekao.
Burdus

#79416 Re: FK Željezničar

Post by Burdus »

Ako ti je argument da smo pitari roďen si za parlament. Tamo svi lazu.
LSD

#79417 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Tromblon wrote:Stevanović i nekako. Bori se uvijek. Jbg desi se loš dan. Pavić je lošiji. Stalno ide naprijed a nazad promaja. Obojica dobro limitirani ali im to niko nije rekao.
A vidio si reakcije reprezentativnog golmana Vedrana Kjosevskog kod prvog gola :lol: :lol: ne može covjek da vjeruje šta se radi.
hrasno38

#79418 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Tromblon wrote:

Stanić jer još nešto igrao , pokušavao otkad je ušao - za razliku od Stevanovića i Pavića. Ne zna se koji je gori, al ne samo gori, nego i gluplji (jer za fudbal treba malo i mozga)
Evo ta dva igraca, dva beka, pa yebo majku kako to uopšte igra u Želji :shock: to nikome nije jasno...ja da sam na njihovom mjestu od bruke bi sam zatražio da me klub nogira.
Eno sad ne valjaju ni Stevanovic ni Pavic hahahahhaha.....ma jasta treba sve nogirati i dovesti Amaru ekipu koja ce sama pobjedjivati ali napraviti prije toga i klimu u savezu jer veliki Brko je navikao da mu je sve komforno i potaman a u takvim uslovima i ti bi mogao voditi Zelju.
cvrčak_na_hedonizmu

#79419 Re: FK Željezničar

hrasno38 wrote:
Eno sad ne valjaju ni Stevanovic ni Pavic hahahahhaha.....ma jasta treba sve nogirati i dovesti Amaru ekipu koja ce sama pobjedjivati ali napraviti prije toga i klimu u savezu jer veliki Brko je navikao da mu je sve komforno i potaman a u takvim uslovima i ti bi mogao voditi Zelju.
Logicno da ne valjaju, Sinisa je bolji defanzivno, kao, a smijesan u napadu, Pavic nit je dobar ofanzivno, a nazad rupa. Bek je igrac vise ili manje u napadu, e kod nas su igraci manje, kad su nekorisni.

Od kompletne ekipe E. Zec, Ramovic i mozda Mujezinovic nesto vrijede, svi ostali su gubitnicki, bezmudi skart koji ne zna jel poso' il' je doso'

1 zuti karton, komsinice dobile 3 ili 4, ne treba dalje pricati. Il treba ?
LSD

#79420 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

hrasno38 wrote:
Bar od tebe ocekujem više poštovanja prema najtrofejijem treneru Želje. A ne da pucaš kontre raji.

Jok, eto valjaju Stevanović i Pavić. Daleko im kuća od Želje bila.
hrasno38

#79421 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:
Bar od tebe ocekujem više poštovanja prema najtrofejijem treneru Želje. A ne da pucaš kontre raji.

Jok, eto valjaju Stevanović i Pavić. Daleko im kuća od Želje bila.
Ja sam davno rekao sta mislim o Amaru kao treneru i on za razliku od vas pojedinih meni aposlutno u zivotu niti ista znaci niti mi uljeva nekakvo povjerenje svojom strucnoscu. Da je dobar osim Zelje bi vodio makar nekakv evropski drugalisgaski klub....ali ni to! U biti sve vise podsjeca na Bracu gumenu glavu sa svojom pricom ili u prevodu supljira i misli da to prolazi kod svakoga. Dakle prema Ivici respekt do neba jer je covjek pokazao gdje god da je otisao da je veliki trener. Za Amara to ne vrijedi i ja tvrdim kao sto cu uvijek tvrditi da je zadnja Pitarska titula i utakmica sa Slobodom zestoko namjestena kao i generalno citavo prvenstvo u njihovu korist tako i tvrdim i tvrdit cu da su neke od Zeljinih titula osvojene uz obilatu pomoc sudija. Na kraju krajeva uglavnom svaki odlazak u Evropu je to i pokazao osim one sezone kada smo igrali protiv Newcastla. Tesko da se moze u nasem prvenstvu za ikoga reci da je posteno i casno osvojio titulu bez pomoci sudija i saveza.
Kinaski

#79422 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

Do sad vam je stevanovic valjao dok je bio kod Ode, sad kod Amara niko ne valja. Losa mu ekipa
Mbappe da mu se dovede pod hitno
Ko je doveo sipovica, misimovic ili on? Sinoc propuh
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#79423 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Dobar je Sinisa, jbg desi se nekad da imas los dan.
Charuga
Globalni moderator

#79424 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Burdus wrote:
Sanjaj

Debilcine
Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”
» cvrčak_na_hedonizmu

14 dana

Burdus wrote:Sasa modercija ne reagira?
Duple mjere?
Lijepo
Moderacija ne prima platu zbog "rada" na forumu, i ima svoj život mimo foruma. Samim tim nismo dužni visiti 24h na forumu.

Za komentarisanje rada moderacije, ti ćeš malo ohladiti.

Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, vrijeđanje”
» Burdus

7 dana
Charuga
Globalni moderator

#79425 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Kinaski wrote:Do sad vam je stevanovic valjao dok je bio kod Ode, sad kod Amara niko ne valja. Losa mu ekipa
Mbappe da mu se dovede pod hitno
Ko je doveo sipovica, misimovic ili on? Sinoc propuh
Napisah već ranije, 9 od 11 igrača koji su sinoć počeli utakmicu su dovedeni ranije.
To što neki napadaju Sinišu je sranje i glupost. Da je samo on loš bio, ne bi igra bila kakva je bila, ali sinoć je bilo 9 loših i dvojica ne loših.

Amar je napravio ogromnu grešku, a to je vezni red sa Šabanom i Harisom. Očekivao sam od njega jaču sredinu, očekivao sam da će miksati ekipu, da će skontati nakon par utakmica da treba malo svježe krvi, da treba ojačati vezni red, da bla bla, ali za sada ništa.

Osmanović, Zuban mlađi, Klepać, Bajić, ... Neko novi, bilo ko, ali da malo ove bolikurce ohladi klupom. Za sada ništa.

P.S. Od mene i dalje ima podršku.
Post Reply