U biti danas je vrlo tesko imati UO u bilo kojem sportskom klubu u kojem ce biti nestranacki ljudi. Medjutim ja koliko znam da Nihad nije ni u jednoj stranici. Za ove ostale ne znam osim sto Ustamujic nije sigurno SBB.gidra wrote:Postali ste SBB (politička stranka) filijala po imenima ljudi iz uprave.
Kome se da vrlo lahko može sve istražiti.
Ne smatram da je to nešto loše ali eto....
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#77276 Re: FK Željezničar
-
FreakyStyley
#77277 Re: FK Željezničar
Jao pitara
Vazda smo mi pod okriljem neke stranke, belosvetska bre zavera.
-
gidra
#77278 Re: FK Željezničar
Nisam napisao post da bih isprovocirao nekoga ili izazvao podsmijeh. Neke ljude iz uprave lično poznajem i imam fino mišljenje o njima i jesu sposobni i vole Želju.FreakyStyley wrote:Jao pitaraVazda smo mi pod okriljem neke stranke, belosvetska bre zavera.
Ali je činjenica da su politički uvezani i da su tu gdje jesu upravo zbog SBB-a. Piši šta hoćeš ali to ti je tako...
Novoj upravi želim sreću u radu.
-
FreakyStyley
#77279 Re: FK Željezničar
Ugasi Amar segmentase. Fudbal, fudbal.
Vrhunski govor.
Vrhunski govor.
- agnostic_front
#77280 Re: FK Željezničar
@gidra
Dobro, i šta sad to znači, da smo Fahrin klub?
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#77281 Re: FK Željezničar
Samo da pozdravim sve navijače Zelje.
Navijače.
Želje.
Bice Zeljo opet sampion.
Navijače.
Želje.
Bice Zeljo opet sampion.
- mist
#77282 Re: FK Željezničar
I'll be back 
- Ricken
#77283 Re: FK Željezničar
Jah. Zaboravi ti Slobu.hrasno38 wrote:Pa nije Misimovic sastavljao i vodio ekipu nego Odovic kojeg ste svi podrzavali.Ricken wrote:Nisam se tebi osobno obratio, nego ljudima koji plaču za odlazećom upravom. Dobro nek je valjalo 5 poraza u nizu. Nije nas dobio samo onaj ko nije igrao sa nama.hrasno38 wrote:
Pa ako bukvalno shvatas sta sam pisao onda si u pravu ali ja sam rekao da se kupovalo a to ne znaci da je aposlutno sve kupljeno. Kod nekih titula jeste kod nekih nije ali u nasem fudbalu nema cistih titula i tio je jasno svakome ko prati fudbal. I gdje sam ja napisao "najpoganiji" de me ziv bio citiraj! Vidi ja ne virim iz supka ni Misimovicu ni Amaru i bole mi kurac i za jednog i za drugog ali kad ne nesto ne valja onda ne valja.
-
gidra
#77284 Re: FK Željezničar
Fahrin niste, Fahro se davno distancirao od bilo kakvog učešća u bilo kojem sportskom segmentu u BiH.agnostic_front wrote:@gidra
-
kudrilo
#77285 Re: FK Željezničar
Mogao je Amar, nakon sto je dao definiciju fudbala i kluba, u sto ne sumnjam da zna da definise izuzetno kvalitetno, da pozove nekog na binu da njemu objasni termine "porez", "dugovanje", "prihod", "rashod", "blagajna", jer dugo je godina radio sa istim stvarima, a meni se čini da ih nije baš najbolje shvatio.FreakyStyley wrote:Ugasi Amar segmentase. Fudbal, fudbal.![]()
Vrhunski govor.
I te stvari su potrebne da bi on mogao pričati o "football".
- Charuga
- Globalni moderator
#77286 Re: FK Željezničar
Admir Džubur je SBB?gidra wrote:Nisam napisao post da bih isprovocirao nekoga ili izazvao podsmijeh. Neke ljude iz uprave lično poznajem i imam fino mišljenje o njima i jesu sposobni i vole Želju.FreakyStyley wrote:Jao pitaraVazda smo mi pod okriljem neke stranke, belosvetska bre zavera.
Ali je činjenica da su politički uvezani i da su tu gdje jesu upravo zbog SBB-a. Piši šta hoćeš ali to ti je tako...
Novoj upravi želim sreću u radu.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#77287 Re: FK Željezničar
https://sportsport.ba/fudbal/mirsad-sil ... ica/301056kudrilo wrote:Mogao je Amar, nakon sto je dao definiciju fudbala i kluba, u sto ne sumnjam da zna da definise izuzetno kvalitetno, da pozove nekog na binu da njemu objasni termine "porez", "dugovanje", "prihod", "rashod", "blagajna", jer dugo je godina radio sa istim stvarima, a meni se čini da ih nije baš najbolje shvatio.FreakyStyley wrote:Ugasi Amar segmentase. Fudbal, fudbal.![]()
Vrhunski govor.
I te stvari su potrebne da bi on mogao pričati o "football".
Gledaj i citaj.
Pare od evrope, milion KM, vec potrošene.
Pare od Anela, prva rata 400k, vec potrošene.
Gledaj kredita, revolvinga, dugova.
Na blagajni 0 (nula) KM.
Sunce ti kalajsano
-
zipoo
#77288 Re: FK Željezničar
Najjaci smo kad smo u minusu

pratimo tabelu
pratimo tabelu
- Kinaski
#77289 Re: FK Željezničar
Cim je dosao Amar u klub, odmah je nula na racunu.
Sad ce malo klub u minus, pa ce dobvi nas Amav na odmov da mavo odmovi jel
Sad ce malo klub u minus, pa ce dobvi nas Amav na odmov da mavo odmovi jel
- ultima_palabra
#77290 Re: FK Željezničar
Kraj price.FreakyStyley wrote:Ugasi Amar segmentase. Fudbal, fudbal.![]()
Vrhunski govor.
-
gidra
#77291 Re: FK Željezničar
Mislim da sam dovoljno rekao, a tema svakako nije politicka. Teško je biti nestranacki covjek danas ali eto kod vas ima malo više SBB-a.Charuga wrote:Admir Džubur je SBB?
I SBB nije uvijek = Fahro (100% nema veze ovo sa njim), ima tu još drugih ljudi, uticajnih direktora itd. Tzv. "neformalnih" članova stranke.
Uglavnom, nije loša nova uprava. Sretno
- ultima_palabra
#77292 Re: FK Željezničar
Pa je li bilo da se vracaju Zujo, Imsirovic, Durakovic? Jel ijedan od njih u UO? Zatajili insajderi?kudrilo wrote:Selam onima koji su ismijavali ljude koji su se plašili povratka Violine i sličnih. Ne od mene selam, nego od Violine, eno vam ga odmah preko puta za stolom sa novim predsjednikom, dovedenim od strane Amara Osima. Isti danas da komičnu izjavu da će pokušati dovesti u klub onog ko je njega doveo u klub, a navečer zajedno otvaraju šampanjac sa već pomenutim Violinom, legendom Stanom egzistencijom i raznim "prijateljima" kluba.
-
kudrilo
#77293 Re: FK Željezničar
Neke stvari odatle uopste nece placati klub.
Neke su u domenu da ti imas kredit za stan od 80000 KM i vracas ga narednih 15 godina, a ja ti kazem tvoja skora potrazivanja su ti 2500 KM, kako ćeš namiriti 77500 KM?
Neke su u domenu da ti imas kredit za stan od 80000 KM i vracas ga narednih 15 godina, a ja ti kazem tvoja skora potrazivanja su ti 2500 KM, kako ćeš namiriti 77500 KM?
- Charuga
- Globalni moderator
#77294 Re: FK Željezničar
Admir Džubur NIJE SBB ...gidra wrote:Mislim da sam dovoljno rekao, a tema svakako nije politicka. Teško je biti nestranacki covjek danas ali eto kod vas ima malo više SBB-a.Charuga wrote:Admir Džubur je SBB?
I SBB nije uvijek = Fahro (100% nema veze ovo sa njim), ima tu još drugih ljudi, uticajnih direktora itd. Tzv. "neformalnih" članova stranke.
-
kudrilo
#77295 Re: FK Željezničar
SDP, SBB je onaj iz toplana ja mislim.
-
gidra
#77296 Re: FK Željezničar
Charuga wrote:Admir Džubur NIJE SBB ...gidra wrote:Mislim da sam dovoljno rekao, a tema svakako nije politicka. Teško je biti nestranacki covjek danas ali eto kod vas ima malo više SBB-a.Charuga wrote:Admir Džubur je SBB?
http://zurnal.info/novost/21733/firma-f ... omagao-sbb
Nemoj da odemo u politiku... Ima ljudi koji su aninimusi a u upravi su vam a vrte više javnog novca od Džubura.
Ali rekosmo tema je sport.
Koga zanima ima gugl i nek sabire 2+2.
-
hostapler
#77297 Re: FK Željezničar
Nadam se da je Mirsad Siljak nesto fulio i da je zaboravio jos neke prihode i priliv novca. Inače

- Mea_parvitas
#77298 Re: FK Željezničar
Taj njegov izvjestaj je tako povrsno predstavljen, to je presmijesno, kao da u kafani sa rajom prica. Klub ima jos prihoda koliko hoces a budzet se pravi za cijelu godinu. I sam je rekao da se poslovalo odlicno za vrijeme bivse uprave, da je administracija izgurala sve projekte i klub je poslovao u skladu sa zakonima, znaci ako su 3 godine znali kako i sta, tako bi i nastavili. Nego, ovi su dosli, daj sad da popljujemo maksimalno, da raja nas zagotivi. Sve to sto je nabrojao, koliko hoces se vraca u ratama, dodju nam bruku para, sto za transfere, sto kanton, sto opcina, tako da klub stoji sasvim solidno.hostapler wrote:Nadam se da je Mirsad Siljak nesto fulio i da je zaboravio jos neke prihode i priliv novca. Inače![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#77299 Re: FK Željezničar
Vidjet ćemo. Samo papir.Mea_parvitas wrote:Taj njegov izvjestaj je tako povrsno predstavljen, to je presmijesno, kao da u kafani sa rajom prica. Klub ima jos prihoda koliko hoces a budzet se pravi za cijelu godinu. I sam je rekao da se poslovalo odlicno za vrijeme bivse uprave, da je administracija izgurala sve projekte i klub je poslovao u skladu sa zakonima, znaci ako su 3 godine znali kako i sta, tako bi i nastavili. Nego, ovi su dosli, daj sad da popljujemo maksimalno, da raja nas zagotivi. Sve to sto je nabrojao, koliko hoces se vraca u ratama, dodju nam bruku para, sto za transfere, sto kanton, sto opcina, tako da klub stoji sasvim solidno.hostapler wrote:Nadam se da je Mirsad Siljak nesto fulio i da je zaboravio jos neke prihode i priliv novca. Inače![]()
-
hostapler
#77300 Re: FK Željezničar
Bezveze neke stvari iz glave pricati.Mea_parvitas wrote:Taj njegov izvjestaj je tako povrsno predstavljen, to je presmijesno, kao da u kafani sa rajom prica. Klub ima jos prihoda koliko hoces a budzet se pravi za cijelu godinu. I sam je rekao da se poslovalo odlicno za vrijeme bivse uprave, da je administracija izgurala sve projekte i klub je poslovao u skladu sa zakonima, znaci ako su 3 godine znali kako i sta, tako bi i nastavili. Nego, ovi su dosli, daj sad da popljujemo maksimalno, da raja nas zagotivi. Sve to sto je nabrojao, koliko hoces se vraca u ratama, dodju nam bruku para, sto za transfere, sto kanton, sto opcina, tako da klub stoji sasvim solidno.hostapler wrote:Nadam se da je Mirsad Siljak nesto fulio i da je zaboravio jos neke prihode i priliv novca. Inače![]()
Frajer napamet izbacuje cifre. Ili je genij ili...
Koliko nam neko pliva, koliko mi plivamo nekome.
Trebao se pripremiti
Last edited by hostapler on 24/12/2018 02:08, edited 1 time in total.