FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Mea_parvitas

#77201 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Hocu, moze u pp. Gdje to pise vise ljudi? Ovdje? Gg.ba? Ja sam tamo itekako kritikovao kad god mi se cefnulo, pa me niko nije banovao
cvrčak_na_hedonizmu

#77202 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Jel ti i ovo Sejtan dosapnuo
Occasionally wrote:Velika je odgovornost na gospodinu Midhatu Terziću.
Predsjednik Nadzornog odbora kontroliše rad Uprave i njenih djelatnosti.

Samo da ga zdravlje posluži. Ako on naprasno napusti funkciju e onda nam je znati koliko je sati.
Occasionally wrote:Treba se vratiti na tribine.
Samo Željo.
Par ljudi iz Upravnog odbora i konkretno predsjednik Nadzornog mi govore da neće biti "ugrađivanja"
SPECIAL ONE povedi nas.
Krenulo se po starom sistemu

Josko, ustani. Reci nesto

:thumbup:
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 23/12/2018 16:55, edited 1 time in total.
vryzas

#77203 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

mali_milojica wrote:
Mea_parvitas wrote:
mali_milojica wrote:Najveće zlo klubu u zadnje 3 god nisu napravili niti GG.ba, niti Began, niti novinari, niti Zrinjski, Sarajevo, niti 100 igraca, niti 10 trenera, niti 4 SD, niti Amar, niti Misimović.
Najveće zlo je S1 forum.
Zašto se desio prelazak sa SS na S1?
De ba ne provaljuj se momcino, to je najbrojniji forum Zelje, gdje pisu svi koji to zele, sta god zele, a prelazak se desio iz vise razloga sa gg.ba foruma jer su poceli nas klub tretirati kao nizerazredni i jer su se javljali nekakvi nickovi od strane moderacije koji su iznosili svakakva sranja i lazi, ja sam pisao i na ss.ba i na ovom forumu i na onom, pa sam itekako upucen zasto se preslo i kako se govno govno odnosilo prema nasem klubu. Raja tamo jeste pisala svasta, ali to je zbog brojnosti, 100 ljudi 100 cudi, a itekako je bilo konstruktivnih postova i rasprava, koje opet nemaju veze sa klubom i donosenjem odluka u njemu.
Tamo Pise plafon 150 ljudi.
Hoces da ti preko IP adresa kazem ko ima duple nickove na S1?
Hoces imena par najvećih ublehasa tamo i adrese sa kojih se pise?
Zatiranje misli i bilo koga ko misli drugačije da ne govorim? Banovanje bez obrazloženja, zbog ironije :lol: uznemiravanja forumasa jer je neko rekao da ce Miske dati ostavku, trovanje zeljine omladine :pisnuo: .
S1 forum je postao mjera za sprdanciju.

Viber grupa najjaca 8) :mrgreen:
Mea_parvitas

#77204 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Djeca nam se smiju moj Reufe

Image
zipoo

#77205 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Stara otisla, "nova" dosla. Podrska trenutnim, a za staru sa ovim ne pojavljivanje na skupstini mi samo govori da su opravdano nogirani. I da su sve ove zadnje price, pokusaje samo mazanje ociju navijacima.
Mea_parvitas

#77206 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Pa u saopstenju su rekli kako su imali pritiske od "g." Osima i ljudi koje on predvodi da se izvjestaj samo procita i primi k znanju, bez rasprave, da ne bi doslo do nemilih scena, da bi ovi imali vise prostora da iznesu plan rada.

Da li smo danas culi neki plan rada od ovih koji su dosli? Rekli su, mi cemo nastaviti na svemu raditi i otjerali novinare. :lol: :lol: :run:
Da li smo imali obracanje nekoga od njih sta to konkretno treba uraditi, sta oni novo donose, itd.?
Culi smo da ce se potruditi dovesti Osima na klupu :lol: :lol: :lol: Pa ovo je bas predstava za debile
Ricken

#77207 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

Plavo-bijeli wrote:OD 2015-2018 ni marke duga poreznoj nismo napravili.

127. hiljada KM je odrezala porezna za period 2016-2017. godina. Zatezne kamate na žalbu koja stoji 3 ili 4 godine, također ide na dušu prošle uprave.
zipoo

#77208 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Ja ja, ljudi bez sekunde obraza. "Najbolja poslijeratna uprava"
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#77209 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Occasionally wrote:
avetinja wrote:Nije korektno od bivše garniture ljudi što se nisu pojavili na skupštini. Mogli su se pojaviti, prezentovati izvještaj i povući se. Ovako smo ostali uskraćeni za njihovu posljednju riječ. Možda ipak nije razlog ego nego loša finansijska situacija.
Bilo bi loše. Kakvi smo kao narod bilo bi svega.
Otišla jedna Uprava dolazi druga i sa njom nastavak proljetnog dijela takmičenja.

Loša finansijska situacija? Sve ti je objavljeno, barem nezvanično.
Ono što je zvanično je da novi Predsjednik kaže da je račun blokiran i da će se sve uraditi da tokom sedmice bude odblokiran a blokiran je od strane lika koji sjedi par metara od njega i koji je po njegovim rječima prvi izbor za trenera.
To neko lud ovdje?
Znaci ipak je racun blokiran???
Ricken

#77210 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

mali_milojica wrote:
Kinaski wrote:
mali_milojica wrote:Gredic ostavio odblokiran racun, potpisan reprogram, 115k od Kvesica, 500k od Bajica, dogovoren prelaz od 500k Hadziahmetovica, pare od evrope te godine.
A ovi? :roll:
Izgradili su teren, tribinu, doveli reprezentaciju na grbavicu, hvala im.
Sportski segment je ispastao, to stoji
Postujem, hvala im, pa i onome ko je sa 1 sarafom učestvovao, nikada nisam rijeci na to rekao, ali da ti 100k blokira racun :roll:
Pa morale se vratit pozajmice. Da ne bude đe ti je papir. Transfer Šabana je iznosio 450.TH EUR, a 400. TH KM je već potrošeno.
Ricken

#77211 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

Mea_parvitas wrote: Da li smo danas culi neki plan rada od ovih koji su dosli? Rekli su, mi cemo nastaviti na svemu raditi i otjerali novinare. :lol: :lol: :run:
Da li smo imali obracanje nekoga od njih sta to konkretno treba uraditi, sta oni novo donose, itd.?
Culi smo da ce se potruditi dovesti Osima na klupu :lol: :lol: :lol: Pa ovo je bas predstava za debile
Plane je uzeti trofej. Nešto što nije bilo u planu prethodnog UO.
Mea_parvitas

#77212 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

:lol: :lol: :lol: :lol: Jbt dosli novi i za 20 min vec napravili uvid u sve knjige i sve znaju
hrasno38

#77213 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ricken wrote:
Mea_parvitas wrote: Da li smo danas culi neki plan rada od ovih koji su dosli? Rekli su, mi cemo nastaviti na svemu raditi i otjerali novinare. :lol: :lol: :run:
U kojoj sezoni je plan uzeti trofej? i nije tacno da nije bilo u planu prosloj jer smo se svaki godine borili da zadnjeg kola za prvaka
zipoo

#77214 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Jbt dosli novi i za 20 min vec napravili uvid u sve knjige i sve znaju
Eto vidis koliko je nesposobna bila stara uprava
hrasno38

#77215 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Mea_parvitas wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Jbt dosli novi i za 20 min vec napravili uvid u sve knjige i sve znaju
Dosli su oni odlicno pripremljeni zato i stara uprava nije htjela da dolazi i sama sebe ofira i ponizava. Igranka je napravljena prije skupstine. Znaci ako u 2019 ova nova uprava bar sto se tice infrastrukture napravi 50% o od onogo sta je stara planirala imat ce moje postovanje. A za ekipu i rezultate vidjet cemo jel u pitanju bila uprava ili to sto vise niko Zelju ne smatra ozbiljnom ekipom.
Mea_parvitas

#77216 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

zipoo wrote:
Ili koliko su glupi oni koji u sve to povjeruju
zipoo

#77217 Re: FK Željezničar

Post by zipoo »

Mea_parvitas wrote:
zipoo wrote:
Ili koliko su glupi oni koji u sve to povjeruju
Nisi se mogao bolje opisati
Ricken

#77218 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

hrasno38 wrote:
Ricken wrote:
U kojoj sezoni je plan uzeti trofej? i nije tacno da nije bilo u planu prosloj jer smo se svaki godine borili da zadnjeg kola za prvaka
U svakoj, uključivo i ovu. Do zadnjeg nismo, ali poštujem tvoj subjektivni doživljaj.
hrasno38

#77219 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ricken wrote:U svakoj, uključivo i ovu. Do zadnjeg nismo, ali poštujem tvoj subjektivni doživljaj.
?? Kako zamisljas uzeti u ovoj ziv bio jedino da Sarajevo i Zrinjski odustanu :) Jesmo li se u sezoni kada je Sarajevo bilo prvak borili do zadnjeg kola......pa onda kad nas je naguzio sudija sa penalom za Zrinjski.....pa dobro proslu godinu sa Adzemom smo u prvom dijelu bili prvi sa istim brojem bodova kao i Zrinjski i skoro do samog kraja se borili za titulu....elem od zadnje 4 sezone tri smo bili drugi i jednu bas zglajzali i u dvije se do zadnjeg kola borili za titulu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#77220 Re: FK Željezničar

Post by mali_milojica »

Ricken wrote:
Pa morale se vratit pozajmice. Da ne bude đe ti je papir. Transfer Šabana je iznosio 450.TH EUR, a 400. TH KM je već potrošeno.
Naplati se prije nego novi dodju, sto je sigurno sigurno je. :mrgreen:
Ricken

#77221 Re: FK Željezničar

Post by Ricken »

hrasno38 wrote:
Ricken wrote:U svakoj, uključivo i ovu. Do zadnjeg nismo, ali poštujem tvoj subjektivni doživljaj.
?? Kako zamisljas uzeti u ovoj ziv bio jedino da Sarajevo i Zrinjski odustanu :) Jesmo li se u sezoni kada je Sarajevo bilo prvak borili do zadnjeg kola......pa onda kad nas je naguzio sudija sa penalom za Zrinjski.....pa dobro proslu godinu sa Adzemom smo u prvom dijelu bili prvi sa istim brojem bodova kao i Zrinjski i skoro do samog kraja se borili za titulu....elem od zadnje 4 sezone tri smo bili drugi i jednu bas zglajzali i u dvije se do zadnjeg kola borili za titulu.
Mozda neznamo igrat lopte, al znamo kupit. Zar nas niste uvjerili da smo najpogani klub u drzavi, bili, do dolaska odlazecih.
Mea_parvitas

#77222 Re: FK Željezničar

Post by Mea_parvitas »

Svaka cast momci, zasluzili ste svi po jednu diplomu iz Travnika
Kinaski

#77223 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

hrasno38 wrote:
Nek Amar podmaze gdje zaskripi, nek zavrsi i protivnicke protivnike ;-)
LSD

#77224 Re: FK Željezničar

Post by LSD »

Auuu kako težak dan za Misketove odane EDIT: Neka, nema potrebe za takvim nazivima, a slijedi još teži uskoro :izet:
hrasno38

#77225 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Ricken wrote:
hrasno38 wrote:
Mozda neznamo igrat lopte, al znamo kupit. Zar nas niste uvjerili da smo najpogani klub u drzavi, bili, do dolaska odlazecih.
Pa ako bukvalno shvatas sta sam pisao onda si u pravu ali ja sam rekao da se kupovalo a to ne znaci da je aposlutno sve kupljeno. Kod nekih titula jeste kod nekih nije ali u nasem fudbalu nema cistih titula i tio je jasno svakome ko prati fudbal. I gdje sam ja napisao "najpoganiji" de me ziv bio citiraj! Vidi ja ne virim iz supka ni Misimovicu ni Amaru i bole mi kurac i za jednog i za drugog ali kad ne nesto ne valja onda ne valja.
Post Reply