recimo zato sto Amar ni do muda nije Nenadu Starovlahu!Mutivoda wrote:pa i vi pljujete po Amaru i nazivate ga neznalicom i kriminalcem. šta se tu razlikujete?
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76826 Re: FK Željezničar
- manijak1
#76827 Re: FK Željezničar
Ubi te prejaka riječ
poređenje nepotrebno .
- ultima_palabra
#76828 Re: FK Željezničar
Nemojte tako, @hrasno je imao provjerenu informaciju da Amar dolazi da radi sa Misimovićem 
-
kudrilo
#76829 Re: FK Željezničar
Samo jedno pitanje za ove idolopoklonike lika Amara Osima.
Sta ako ne bude trener, jesu li vam osjecaji zadovoljeni ako bude u upravnom odboru?
Ja se unaprijed izvinjavam sto propitkujem ovakva pitanja o njegovkm visocanstvu.
Sta ako ne bude trener, jesu li vam osjecaji zadovoljeni ako bude u upravnom odboru?
Ja se unaprijed izvinjavam sto propitkujem ovakva pitanja o njegovkm visocanstvu.
-
printer
#76830 Re: FK Željezničar
On je dobar samo kad treba kamatu pokupit, pa jarane ni bojler kod Gasija birvaktile nije imao ovoliku marzu.Krvotok wrote:Amar je dobar za trenerski posao, i ni za šta više...kraj priče. Na kraju krajeva, eto bi u Japanu i šta je napravio? I ni to ne bi dobio da mu nije Švabe.
Moramo imati upravu jeste li normalni? Zamisli da se Husref za sve pita u FuKSi, raspali bi se davno..
Nidje Zelje ovde nema...
-
Mutivoda
#76831 Re: FK Željezničar
i to je razlog da se Amar pljuje?hrasno38 wrote:recimo zato sto Amar ni do muda nije Nenadu Starovlahu!Mutivoda wrote:pa i vi pljujete po Amaru i nazivate ga neznalicom i kriminalcem. šta se tu razlikujete?
ni vi ni ja nismo do muda Amaru što se tiče fudbalskog znanja, niko ovdje doduše. i to je činjenica. ma koliko to neko htio umanjiti iznošenjem nekih gluposti, za koje sam mislila da ne mogu doć iz usta Željovca. al' ne lezi vraže..
- ultima_palabra
#76832 Re: FK Željezničar
Trener ili SD. Ili oboje.
- avetinja
#76833 Re: FK Željezničar
Kada kažete: "Šta će on, samo u Želji osvajao trofeje, što nije negdje drugo" je za grohotnog smijeha.
Što drugi nisu osvajali kao on? Nisu namještali, je li? Takvim rečenicama pljujete sami po sebi, odnosno po Želji, ako se smatrate dijelom navijača i kolektiva Želje kao kluba, a ne navijača Želje kao lica jedne osobe (Misimovića).
Niko još nije ni došao, a već ste krenuli sa pljuvanjem, postavljanjem nekih zahtjeva. Polahko. Valja prvo počistiti nered za ovima što su smijenili nekoliko trenera, otjerali stotinjak igrača, zaratili sa medijima. Nije lagan posao.
I ono što je najkomičnije, prvo ste drvlje i kamenje po Osimu, onda ste kumili da dođe, pa ste onda opet počeli pljuvati po njemu. Odlučite se kakvim ga smatrate, nemojte biti dvolični.
Vjerujem da većina onih koji ne prate slijepo Misimovića želi da dođe bilo ko ko će donijeti sa sobom sportske rezultate. Dakle, bilo ko. Da li je to Osim, pet, deseti, ne interesuje nas. Ne bi imali ništa protiv Misimovića da klub nije srozao na nivo seoske ekipe, tako da nam prije utakmice GOŠK i Tuzla City prijete kako će nam pokazati ko je glavni na terenu.
Što drugi nisu osvajali kao on? Nisu namještali, je li? Takvim rečenicama pljujete sami po sebi, odnosno po Želji, ako se smatrate dijelom navijača i kolektiva Želje kao kluba, a ne navijača Želje kao lica jedne osobe (Misimovića).
Niko još nije ni došao, a već ste krenuli sa pljuvanjem, postavljanjem nekih zahtjeva. Polahko. Valja prvo počistiti nered za ovima što su smijenili nekoliko trenera, otjerali stotinjak igrača, zaratili sa medijima. Nije lagan posao.
I ono što je najkomičnije, prvo ste drvlje i kamenje po Osimu, onda ste kumili da dođe, pa ste onda opet počeli pljuvati po njemu. Odlučite se kakvim ga smatrate, nemojte biti dvolični.
Vjerujem da većina onih koji ne prate slijepo Misimovića želi da dođe bilo ko ko će donijeti sa sobom sportske rezultate. Dakle, bilo ko. Da li je to Osim, pet, deseti, ne interesuje nas. Ne bi imali ništa protiv Misimovića da klub nije srozao na nivo seoske ekipe, tako da nam prije utakmice GOŠK i Tuzla City prijete kako će nam pokazati ko je glavni na terenu.
-
zipoo
#76834 Re: FK Željezničar
Sa Amarom dolazi top pojacanje, krilo
- wewa
#76835 Re: FK Željezničar
valja ljudi treba da se bave onim sto im najbolje ide. sta ce nam takticar u Upravi? sta ce nam graditelj na klupi? sta ce nam ikebana na celu Omladinskog pogona?
nepostavljanje strucnih ljudi ili postavljanje nestrucnih i jeste rak rana ovog drustva. nekad je Zeljo bio svijetla tacka, ja bih voljela da se ta vremena vrate. da se vrati duh porodice, inat, zajednistvo, pa cak i kad lose krene. da se svojim postignucima ponosimo, da ne bacamo svoje trofeje u blato... ne moramo ciniti uslugu drugima, bar ne tako...
nepostavljanje strucnih ljudi ili postavljanje nestrucnih i jeste rak rana ovog drustva. nekad je Zeljo bio svijetla tacka, ja bih voljela da se ta vremena vrate. da se vrati duh porodice, inat, zajednistvo, pa cak i kad lose krene. da se svojim postignucima ponosimo, da ne bacamo svoje trofeje u blato... ne moramo ciniti uslugu drugima, bar ne tako...
-
vryzas
#76836 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Sa Amarom dolazi top pojacanje, krilo
- hrasno38
#76837 Re: FK Željezničar
hehehhehe samo sam tebe cekao da to kazes........zaboravio si napomenuti da sam napisao i da Lendric dolazi......pisao je i Zipo mjesecima za ono pojacanje.......mozda da ti nacrtam amaroljubac!ultima_palabra wrote:Nemojte tako, @hrasno je imao provjerenu informaciju da Amar dolazi da radi sa Misimovićem
-
Mutivoda
#76838 Re: FK Željezničar
de nemoj više, vidiš da te neki ljudi ozbiljno shvatajuzipoo wrote:Sa Amarom dolazi top pojacanje, krilo
- ultima_palabra
#76839 Re: FK Željezničar
Ma ja, zajebavao se... sa tri uzvičnika.hrasno38 wrote:hehehhehe samo sam tebe cekao da to kazes........zaboravio si napomenuti da sam napisao i da Lendric dolazi......pisao je i Zipo mjesecima za ono pojacanje.......mozda da ti nacrtam amaroljubac!ultima_palabra wrote:Nemojte tako, @hrasno je imao provjerenu informaciju da Amar dolazi da radi sa Misimovićem
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76840 Re: FK Željezničar
kudrilo wrote:Samo jedno pitanje za ove idolopoklonike lika Amara Osima.
Fulili ste forum, S1 je dole ispod Saffa i Avazaprinter wrote:On je dobar samo kad treba kamatu pokupit, pa jarane ni bojler kod Gasija birvaktile nije imao ovoliku marzu.Krvotok wrote:Amar je dobar za trenerski posao, i ni za šta više...kraj priče. Na kraju krajeva, eto bi u Japanu i šta je napravio? I ni to ne bi dobio da mu nije Švabe.
Moramo imati upravu jeste li normalni? Zamisli da se Husref za sve pita u FuKSi, raspali bi se davno..
Nidje Zelje ovde nema...
- hrasno38
#76841 Re: FK Željezničar
kojem fudbaskom znanju???? Gdje je pokazao i dokazao jos osim u Zelji?? U tome i jeste poenta njegovoh omalovazavanja jer jebo trenera koji moze ili koji je jedino nesto uradio u jednom klubu i nigdje vise. Pa covjek je dobio nogu i u Kataru......Mutivoda wrote:i to je razlog da se Amar pljuje?hrasno38 wrote:recimo zato sto Amar ni do muda nije Nenadu Starovlahu!Mutivoda wrote:pa i vi pljujete po Amaru i nazivate ga neznalicom i kriminalcem. šta se tu razlikujete?
ni vi ni ja nismo do muda Amaru što se tiče fudbalskog znanja, niko ovdje doduše. i to je činjenica. ma koliko to neko htio umanjiti iznošenjem nekih gluposti, za koje sam mislila da ne mogu doć iz usta Željovca. al' ne lezi vraže..
"Katarski klub i jedan od najtrofejnijih bosanskohercegovačkih trenera prekinuli su saradnju nakon četiri utakmice zaredom bez pobjede.
Nakon šest kola katarske Premier lige Al Kharitiyat ima samo jednu pobjedu uz jedan remi i četiri poraz, te je razlaz sa našim stručnjakom bio nemonovan.
Osim je na klupi Al Kharitiyatha bio od 27. decembra 2014. godine, kada je u Katar otišao iz Željezničara, a na 27 utakmica u Premier ligi ostvario je 10 pobjeda, 5 remija i 12 poraza.
Pa sto ajde kad se vratio nije preuzeo Zelju jer mu je nudjeno??? Pusti suplje price oko para jer njemu su sve pare vracene jos 2015 a nije kamata. Nije prezueo jer mu nije zicer i garancija da ce biti prvak. Nema to veze sa pljuvanjem to su argumenti.
- ultima_palabra
#76842 Re: FK Željezničar
Ma ja, i Ferguson je karina, samo u jednom klubu uzimao. Trebao je Crystal Palace preuzeti da se dokaže.
- mali_milojica
#76843 Re: FK Željezničar
Ne valja ti ovo Hrasno, nema dovoljno uzvicnika, hajde ponovo.
-
kudrilo
#76844 Re: FK Željezničar
Ti znas koga mozes gdje rasporedjivatmali_milojica wrote:kudrilo wrote:Samo jedno pitanje za ove idolopoklonike lika Amara Osima.
Ja se unaprijed izvinjavam sto propitkujem ovakva pitanja o njegovkm visocanstvu.Fulili ste forum, S1 je dole ispod Saffa i Avazaprinter wrote:On je dobar samo kad treba kamatu pokupit, pa jarane ni bojler kod Gasija birvaktile nije imao ovoliku marzu.Krvotok wrote:Amar je dobar za trenerski posao, i ni za šta više...kraj priče. Na kraju krajeva, eto bi u Japanu i šta je napravio? I ni to ne bi dobio da mu nije Švabe.
Nidje Zelje ovde nema...
I do kad ce ovaj rasporedjivat svakog ko ima razlicito misljenje na druga mjesta, ako pocnemo tako necemo nigdje zavrsiti.
-
zipoo
#76845 Re: FK Željezničar
Ma taj je i Baketa shvatio ozbiljnoMutivoda wrote:de nemoj više, vidiš da te neki ljudi ozbiljno shvatajuzipoo wrote:Sa Amarom dolazi top pojacanje, krilo
- hrasno38
#76846 Re: FK Željezničar
Tako samo sto su Fergusona zvali na sve strane a ovoga nije zvao ni Pofalicki!ultima_palabra wrote:Ma ja, i Ferguson je karina, samo u jednom klubu uzimao. Trebao je Crystal Palace preuzeti da se dokaže.
- mali_milojica
#76847 Re: FK Željezničar
Dok ste vi rasporedjivali, bjezali sa foruma na forum, uvodili metode obračuna sa neistomišljenicima, velicali velikog vodju, najavljivali boomove, pekli jagnjad, evo vidimo dokle ste nas doveli i gdje smo završili.kudrilo wrote: Ti znas koga mozes gdje rasporedjivat![]()
I do kad ce ovaj rasporedjivat svakog ko ima razlicito misljenje na druga mjesta, ako pocnemo tako necemo nigdje zavrsiti.
Sad je na nas red
- Leverage
#76848 Re: FK Željezničar
Ferguson je uzimao sa dva kluba.
- mikrozadatak
#76849 Re: FK Željezničar
E sad pretjerujete i jedni i drugi.
Ko ovnovi u pm, svako gura svoje mišljenje, a sve bez pokrića.
Činjenica je da je Amar dobar trener. Nama je bio dobar. I vjerujem da bi nam opet bio dobar u nekim normalnim okolnostima. Sad ovi što su protiv njega natovariše sve i svašta na osnovu poluinformacija.
I Misimović je dobar, al' je imao puno fula jbg. Sad ovi što su protiv njega kite i što jeste i što nije. Kad pročitam lažni Hadžija dođe mi da vrisnem. Jel' pravi ili lažni nema uticaja na posao koji radi. Gadi mi se naša mahalska.
Kod nas nikad nije bilo normalne diskusije. Kod nas ako ti neko ne valja pokopaj ga odmah. Njega i bližu i dalju familiju. Proglasi ih lopovima, kockarima, kamatarima ... ne znam više šta. Ali ih uništi za sva vremena.
Bio sam za opciju Misimović-Amar. Vidim da neće ići.
Ako će doći neko normalan u Upravni odbor možda nećemo biti puno na gubitku. Ali činjenica je da se rezultat očekuje odmah.
Meni na prvu umjesto Misimovića najviše odgovara Gredić.
Ko ovnovi u pm, svako gura svoje mišljenje, a sve bez pokrića.
Činjenica je da je Amar dobar trener. Nama je bio dobar. I vjerujem da bi nam opet bio dobar u nekim normalnim okolnostima. Sad ovi što su protiv njega natovariše sve i svašta na osnovu poluinformacija.
I Misimović je dobar, al' je imao puno fula jbg. Sad ovi što su protiv njega kite i što jeste i što nije. Kad pročitam lažni Hadžija dođe mi da vrisnem. Jel' pravi ili lažni nema uticaja na posao koji radi. Gadi mi se naša mahalska.
Kod nas nikad nije bilo normalne diskusije. Kod nas ako ti neko ne valja pokopaj ga odmah. Njega i bližu i dalju familiju. Proglasi ih lopovima, kockarima, kamatarima ... ne znam više šta. Ali ih uništi za sva vremena.
Bio sam za opciju Misimović-Amar. Vidim da neće ići.
Ako će doći neko normalan u Upravni odbor možda nećemo biti puno na gubitku. Ali činjenica je da se rezultat očekuje odmah.
Meni na prvu umjesto Misimovića najviše odgovara Gredić.
-
zipoo
#76850 Re: FK Željezničar
Isto ste jehovini svjedoci od foruma do foruma propovijedate. Jebo vas Amar i Misimovic