FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Alfa_i_Omega
#76726 Re: FK Željezničar
Nista jos nije gotovo. Postoji opcija po kojoj bi klubom upravljala "radna grupa" koju bi birao "Adis Hadzic".
Mislim znamo svi ko bi je probrao ali Adis bi to formalno ucinio.
Mislim znamo svi ko bi je probrao ali Adis bi to formalno ucinio.
-
horhe_valdano99
#76727 Re: FK Željezničar
Ma vidim cim prica o nakoj organizaciji i transparentnom poslovanju ko da priča o Klasu sviju mi, a mi 6 i po šuteva imamo u prosjeku u 90 minuta igre po tekmi.nosara wrote:
Ne zna on, ne prati fudbal.
Da klub veliča koliko misketa ne bi mu kraja bilo.Ko da im plate daje jebote.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#76728 Re: FK Željezničar
Moramo nekoga tjerati.
Amare sad je na tebe red.

Amare sad je na tebe red.
- nosara
#76729 Re: FK Željezničar
Prvo vratiti pare covjeku. Mene je stid da smo mu duzni feninga.mali_milojica wrote:Moramo nekoga tjerati.
Amare sad je na tebe red.![]()
-
RasAlGhul
#76730 Re: FK Željezničar
Na ovom forumu samo je radost što je Uprava otišla, a doći će ljudi koje Amar instalira, što znači totalne nesposobne ublehe kao i do sada koji će samo nabijati dug, pa da Amar može 2026, novu turu duga uzeti, viidš raduju se i da nabije 102 miliona duga, a biće titula, namjestiće, zna znanjeafannedim wrote:Evo docekalo se da podnesu ostavke i sad ide radovanje, svrsavanje itd, ljudi da li se vi uopste pitate ko ce uopste sada uci u klub koja su to nova lica koja ce pare donijeti koja ce titule obecati nove igrace dovoditi i ko ce biti trener uopste.
-
RasAlGhul
#76731 Re: FK Željezničar
Sve pare su mu vraćene, sada kamatu uzima, od kluba kojeg volinosara wrote:Prvo vratiti pare covjeku. Mene je stid da smo mu duzni feninga.mali_milojica wrote:Moramo nekoga tjerati.
Amare sad je na tebe red.![]()
- nosara
#76732 Re: FK Željezničar
Neka uzima. Sve je zaradio.RasAlGhul wrote:Sve pare su mu vraćene, sada kamatu uzima, od kluba kojeg volinosara wrote: Prvo vratiti pare covjeku. Mene je stid da smo mu duzni feninga.kakav jado, sam nabio dug, vraćen mu i hoće još
- agnostic_front
#76733 Re: FK Željezničar
De bolan malo loptu spustite. Otišli, gotovo, ako i novi budu loše radili, treba ih prozivati.
- mali_milojica
#76734 Re: FK Željezničar
Ide sad
Beslija i Adzem prvi lete.
-
FreakyStyley
#76735 Re: FK Željezničar
mali_milojica wrote:Ide sad![]()
-
hostapler
#76736 Re: FK Željezničar
Prvo kolegamali_milojica wrote:Ide sad![]()
- ultima_palabra
#76737 Re: FK Željezničar
Sto Adzem?mali_milojica wrote:Ide sad![]()
- mali_milojica
#76738 Re: FK Željezničar
Cuo sam da su mu neki zamjerili ponasanje u proteklih 2-3 godine. Jedino ako se ne izgladi situacija.ultima_palabra wrote:Sto Adzem?mali_milojica wrote:Ide sad![]()
- ultima_palabra
#76739 Re: FK Željezničar
Pa trebalo bi izgladiti, covjek je vojnik kluba i idealan za OP.mali_milojica wrote:Cuo sam da su mu neki zamjerili ponasanje u proteklih 2-3 godine. Jedino ako se ne izgladi situacija.ultima_palabra wrote:Sto Adzem?mali_milojica wrote:Ide sad![]()
- BHF_Manijak
#76741 Re: FK Željezničar
Pa i ovdje je bio Senad jedini lik koji se za sve pit'o, bez obzira na funkciju, k'o Erdogan u Turskoj, tako da nema potrebe da ga krijes iza Uprava, mozes komotno napisati Misimovic.RasAlGhul wrote:
Sve je to u Amarovoj nadležnosti, sve se pitao i niko nije smio ništa uraditi bez njegovog znanja, ne pravi se dijete, jeste eto Žujo se pitao kao predsjednik
I ohani bolan, hercika ce te stare mi opalit, bas te pogodilo ovo...
-
RasAlGhul
#76742 Re: FK Željezničar
Meni je ovo baš super, jedva čekam vaše izgovore, kad zakasni prva rata u Poresku, kad zaksne plate, kad dug porasteBHF_Manijak wrote:Pa i ovdje je bio Senad jedini lik koji se za sve pit'o, bez obzira na funkciju, k'o Erdogan u Turskoj, tako da nema potrebe da ga krijes iza Uprava, mozes komotno napisati Misimovic.RasAlGhul wrote:
Sve je to u Amarovoj nadležnosti, sve se pitao i niko nije smio ništa uraditi bez njegovog znanja, ne pravi se dijete, jeste eto Žujo se pitao kao predsjednik![]()
I ohani bolan, hercika ce te stare mi opalit, bas te pogodilo ovo...![]()
Bilo je bolan Zelje i prije i poslije. Dobro, mozda za vas neke nije prije 2015, ali Boga mi ga je bilo i bice. I prije Amara i poslije Amara. I Senada i Amara i petog i desetog. Sjedi, odmori, opusit se...
-
FreakyStyley
#76743 Re: FK Željezničar
Zasto prizeljkujes takve stvari? Sram te bilo.
-
RasAlGhul
#76744 Re: FK Željezničar
Priželjkujem vaše izgovore, a ne takve stvari, a doći će, nabiće vaš babuka Amar, dva miliona sigurno, kao prošli putFreakyStyley wrote:Zasto prizeljkujes takve stvari? Sram te bilo.
- avetinja
#76745 Re: FK Željezničar
Tu se vidi razlika između vas i nas. Mi navijamo za Želju kao klub, a vi za Želju kao lice jedne osobe (Misimovića). Sada kada se Misimović povlači, vi želite da nas zadese sve moguće nedaće, a mi smo sa njim ipak htjeli uspjehe i nikada nam ne bi smetao da se držao svog dijela posla i da je ostvario obećane sportske rezultate.
- mali_milojica
#76746 Re: FK Željezničar
Tjerat cemo i njega ondaRasAlGhul wrote:Priželjkujem vaše izgovore, a ne takve stvari, a doći će, nabiće vaš babuka Amar, dva miliona sigurno, kao prošli putFreakyStyley wrote:Zasto prizeljkujes takve stvari? Sram te bilo.
Jebo covjeka koji ne mjenja misljenje.
Evo i da se sa avetinjom slozim. Tu je razlika, mi Zelji zelimo dobro, bez obzira ko je tu. Ako vidimo da ne valja gdje klub ide, vadimo s tavana govnjive motke.
Amar nije ni dosao u klub, vec razne prijetnje po forumima da ce te udariti na njega.
Svaka vam čast.
To vise o vama govori.
-
horhe_valdano99
#76747 Re: FK Željezničar
Pratim samo kako se duplaju isti postovi na nekoliko foruma.Fakat se misketovi podanici ponasaju kao da Želje nije bilo prije njega.On je sve,sanirao,plaćao,izdvajao a sada kada ide sve će biti za kurac.Zaboravili ste nesto istaći a u tome ste nenadjebivi.U veličanju jednog covjeka pod krinkom kluba i pišanju po svemu učinjenom dok grande miske nije bio tu.Nije ovo briga za klub,ovo je briga za Kim Jonga i šaku poltrona i parazita koji se oko njega vrte.Dosta vala, falaaa.
- BHF_Manijak
#76748 Re: FK Željezničar
Znam da vam je super, jer ste Zeljeznicar since 2015. Ne cudi me bas. Ja sam bio tu i prije i poslije, jebav'o sam Zuji majku klosarsku, srao sam i na Amara kad zasere, nemam ja problem s tim, za razliku od vas koji ste Senadovi pioniri i sveto vam je slovu na papiru bilo svaki potez, svaka izgovorena rijec, svaki mail...RasAlGhul wrote:
Meni je ovo baš super, jedva čekam vaše izgovore, kad zakasni prva rata u Poresku, kad zaksne plate, kad dug poraste
To se zove ono kriticko razmisljanje i promatranje na situacije i stvari, kod klimoglavaca to nema, vama je sve amin sto taj neko kaze.
Mene boli qrac za ljude od pocetka, meni je bitan klub, a vi cete sad povrsno svakako pratit. Poceti od onog momenta kad lose krene, da idete u osvetu, jer vas boli qrac za Zeljom. Prisivate drugima da su neciji, a ustvari ste samo vi Senadovi.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76749 Re: FK Željezničar
Ono se kao velica Misimovic....a kao ne velica Amar Osimhorhe_valdano99 wrote:Pratim samo kako se duplaju isti postovi na nekoliko foruma.Fakat se misketovi podanici ponasaju kao da Želje nije bilo prije njega.On je sve,sanirao,plaćao,izdvajao a sada kada ide sve će biti za kurac.Zaboravili ste nesto istaći a u tome ste nenadjebivi.U veličanju jednog covjeka pod krinkom kluba i pišanju po svemu učinjenom dok grande miske nije bio tu.Nije ovo briga za klub,ovo je briga za Kim Jonga i šaku poltrona i parazita koji se oko njega vrte.Dosta vala, falaaa.
-
horhe_valdano99
#76750 Re: FK Željezničar
Hajmo ovako,da ti bude lakše jer ja ne gledam na Želju nit kao na tabor nit kao na građevinsku firmu.Kao neki simpatizeri jel.Ko je po tvom mišljenju trenutno najbolje rješenje za opciju trenera?Kakav nam je izbor uopšte?hrasno38 wrote:
Ono se kao velica Misimovic....a kao ne velica Amar Osim![]()
![]()
![]()