FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#76676 Re: FK Željezničar
Samo za društvo iz ćoška.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#76677 Re: FK Željezničar
Rekao sam davno da nikada ne tucem slabije od sebeJoeyTribbiani wrote:Hoš ga to prebit?
-
Melbourne_Australia
#76678 Re: FK Željezničar
Nikad losiji Zeljo nije bio na terenu, ubise nas i nogama i rukama i to u dolini cupova , a sto je najgore "neke seoske ekipice"...Covjek nista ne moze reci kad je ova uprava u pitanju i stanje u vezi stadiona...A kad je sportski segment u pitanju i igracki kadar uz rezultate, samo cu recihrasno38 wrote:Za razliku od vremena brkice makar su nesto zapoceli i to sto su zapoceli je i te kako dobro vidljivo.......ali evo ti sad brkice nazad i ne osvoji li titulu u sljedecoj sezoni bolje da te nema na ovom forumu!nosara wrote:Izuzev trave, nista sto su zapoceli nisu zavrsili.
-
splinter
#76679 Re: FK Željezničar
Opet ovi padobranci upadaju na temuirac300 wrote:Treba biti covjek i reci, hvala im. Uradili su dosta dobrih stvari. Al' brate na s1 k'o da su umrli, samo narikace fale.
- hrasno38
#76680 Re: FK Željezničar
Pa eto ti kao bivsi fudbaler reci posteno jel ovaj igracki kadar (mislim na kompletan koji je bi na pocetku sezone) bio sposoban da parira Sarajevu i Zrinjskom.Melbourne_Australia wrote:Nikad losiji Zeljo nije bio na terenu, ubise nas i nogama i rukama i to u dolini cupova , a sto je najgore "neke seoske ekipice"...Covjek nista ne moze reci kad je ova uprava u pitanju i stanje u vezi stadiona...A kad je sportski segment u pitanju i igracki kadar uz rezultate, samo cu recihrasno38 wrote:Za razliku od vremena brkice makar su nesto zapoceli i to sto su zapoceli je i te kako dobro vidljivo.......ali evo ti sad brkice nazad i ne osvoji li titulu u sljedecoj sezoni bolje da te nema na ovom forumu!nosara wrote:Izuzev trave, nista sto su zapoceli nisu zavrsili.![]()
Dabogda malenim oni sastavljali igracki kadar i birali trenere..
-
Nivelacija
#76681 Re: FK Željezničar
Bice tesko Amaru sada drugu polovinu od prve utakmice ima kontra sebe, mislim da ce biti otjeran kao i Misimovic i da se druga polovina nece smiriti dok ga ne otjera kao ste se prva polovina nije smirila dok nije otjerala Misimovica.
Tezak period pred Zeljom
Tezak period pred Zeljom
-
Melbourne_Australia
#76682 Re: FK Željezničar
Sa malim sabanom u veznom redu i nacinom kako igra fudbal trenutno, titule se ne osvajaju..Ne mozes uci u sezonu sa samo jednim spicom...Ne mozes non stop rotirati ekipu, kostur ekipe mi nemamo...Nema poente gurati Bogicevica koji je zavrsio sa fudbalom odavno...Dovodimo fol velika pojacanja a onda nakon par tekmi budu suspendovani, naj najplaceniji igrac vise na klupi nego sto igra....Sve sam ti ovdje rekao, a samo jedna osoba se za sve pitala u klubu..To je Misimovic...Lik da je imao mozga, trebao je da radi ono sto najbolje zna, ali ne BOSNJO misli da sve zna...Tu je usrao motku i za to treba da ide...Ponavljam, lik zna da vodi klub (bussines mu je jaca strana) fudbalski segment mu je uzas i zive veze nema..hrasno38 wrote:Melbourne_Australia wrote:Pa eto ti kao bivsi fudbaler reci posteno jel ovaj igracki kadar (mislim na kompletan koji je bi na pocetku sezone) bio sposoban da parira Sarajevu i Zrinjskom.hrasno38 wrote:
Nikad losiji Zeljo nije bio na terenu, ubise nas i nogama i rukama i to u dolini cupova , a sto je najgore "neke seoske ekipice"...Covjek nista ne moze reci kad je ova uprava u pitanju i stanje u vezi stadiona...A kad je sportski segment u pitanju i igracki kadar uz rezultate, samo cu reci![]()
Dabogda malenim oni sastavljali igracki kadar i birali trenere..
-
horhe_valdano99
#76683 Re: FK Željezničar
Ne mogu da vjerujem da je pravom navijaču bitniji stadion nego ko igra za klub, kako igra, odakle su ta šatro pojačanja, da li uopšte igra, kakvi treneri defiluju, 100 i kusur igrača defile također imalo za 3 godine , k'o da smo kulturno-umjetničko društvo a ne fudbalski klub.I to ne bilo kakav,nego Željo.
Na stranu , lijepo je sto se pocelo i graditi i sto stadion lici na nešto,ali su se zaboravile riječi Ivice Osima na otvaranju Istoka, dzaba nam stadion i tribine ako se na njemu ne bude igralo lopte.A bgm slabo se te lopte nesto igra na Grbavici u zadnje vrijeme.Sudije nam sude baš onako kako se i ponašamo sa trenerima,igracima, cirkuski bez imalo rezona i poštovanja.
Uprava se petljala u sve segmente a sportski je kulminirao i po tome ce ostati upamćeni,kao neko ko je tjerao svoje i nije želio da čuje nečije mišljenje,poput majstora koji popravlja slavinu a pita domaćina ko mu je keramiku radio.Tako se ponašala Uprava i znalo se čemu to vodi.Sretno im bilo ali mene beton baš i ne fascinira, rezultat ,igraci i trener mog kluba me interesuje.Nekad treba bit skroman jbg.
Stid me kako pojedinci pišu o Amaru, sad bi odmah titulu, odmah naka presija a nisu tako pričali kad su dolazili Kostić,Petrović,Krčmarević i slične trenerske ublehe.Puna usta Želje i najboljeg kluba u državi a zaboravlja se ko je predvodio tog Želju i bio najzaslužniji za te iste titule,kupove,duple krune.Znam ja nas,jebo ti nas.
Na stranu , lijepo je sto se pocelo i graditi i sto stadion lici na nešto,ali su se zaboravile riječi Ivice Osima na otvaranju Istoka, dzaba nam stadion i tribine ako se na njemu ne bude igralo lopte.A bgm slabo se te lopte nesto igra na Grbavici u zadnje vrijeme.Sudije nam sude baš onako kako se i ponašamo sa trenerima,igracima, cirkuski bez imalo rezona i poštovanja.
Uprava se petljala u sve segmente a sportski je kulminirao i po tome ce ostati upamćeni,kao neko ko je tjerao svoje i nije želio da čuje nečije mišljenje,poput majstora koji popravlja slavinu a pita domaćina ko mu je keramiku radio.Tako se ponašala Uprava i znalo se čemu to vodi.Sretno im bilo ali mene beton baš i ne fascinira, rezultat ,igraci i trener mog kluba me interesuje.Nekad treba bit skroman jbg.
Stid me kako pojedinci pišu o Amaru, sad bi odmah titulu, odmah naka presija a nisu tako pričali kad su dolazili Kostić,Petrović,Krčmarević i slične trenerske ublehe.Puna usta Želje i najboljeg kluba u državi a zaboravlja se ko je predvodio tog Želju i bio najzaslužniji za te iste titule,kupove,duple krune.Znam ja nas,jebo ti nas.
-
FreakyStyley
#76684 Re: FK Željezničar
Hvala na svemu, ali nije moglo vise ovako.
Hajde Amare.
Hajde Amare.
-
DonieBrasco
#76685 Re: FK Željezničar
Samo cu te ispraviti, ovi koji su tjerali Misimovica jer "Amar mora biti u klub" ce jos brze da istog otjeraju.Nivelacija wrote:Bice tesko Amaru sada drugu polovinu od prve utakmice ima kontra sebe, mislim da ce biti otjeran kao i Misimovic i da se druga polovina nece smiriti dok ga ne otjera kao ste se prva polovina nije smirila dok nije otjerala Misimovica.
Tezak period pred Zeljom
A sad uzivajte, trazili ste svemeguce eto vam ga. Sad je kasno ali Amar ce shvatiti da ne moze kako je zamislio.
-
FreakyStyley
#76686 Re: FK Željezničar
Budi iskren Elegante, hoces li ga ti odmah poceti da tjeras?
- nosara
#76687 Re: FK Željezničar
Ovi su toliko zasrali, toliko negativne energije emitovali na sve strane, losa karma uzrokovana nebrojenim losim postupcima prema Zeljinim ljudima, trebace vremena da se to neutralizuje. Koliko smo nekada imali prijatelja na svim stranama, toliko je sada neprijatelja. Jebeno! A o tome koliko cvikam od finansijskog bilansa nakon graditeljskih poduhvata, da ne govorim.
Jedan od nultih prioriteta je revizija liste medijskih partnera.
Nadam se da ce Amar uzeti sve konce u ruke. Ne vjerujem nikom drugom...
Jedan od nultih prioriteta je revizija liste medijskih partnera.
Nadam se da ce Amar uzeti sve konce u ruke. Ne vjerujem nikom drugom...
- hrasno38
#76688 Re: FK Željezničar
Niej uopste stvar ni stadiona, ni terena, ni svlacionica, ni brojaca nego je stvar jednog ozbiljnog i transparentnog poslovanja gdje se klub i pored svega sto je uradjeno nije uvukao u daljnu dubiozu a usput je dovedeno bruka sponzora sto je za prosle uprave to bila misaona imenica. Izgleda da ovdje dosta navijaca ne shvata da klub sa finansijskom dubiozom ode u tri pizde materine u nize rangove. E sad zamisli da neko ubaci u firmu u kojoj radnici nemaju plata mjesecima, u kojoj su pogoni iz predproslog vijeka sta ces ti prvo objasniti radnicima i sta ces im ponuditi pored minimalnih plata. Pa naravno zasuatvlajnej propadanja firme pod broj jedan, modernizaciju pogona pod broj dva, povecanje profita i ugovore sa novim kupcima pod tri i na kraju plate od 1000 KM jer je to tek tad realno.horhe_valdano99 wrote:Ne mogu da vjerujem da je pravom navijaču bitniji stadion nego ko igra za klub, kako igra, odakle su ta šatro pojačanja, da li uopšte igra, kakvi treneri defiluju, 100 i kusur igrača defile također imalo za 3 godine , k'o da smo kulturno-umjetničko društvo a ne fudbalski klub.I to ne bilo kakav,nego Željo.
Amar jeste osvajao i da se ne ponavljamo po n-ti put osvajao ih je kao sto ih danas i Zrinjski osvaja svidjalo se to nekome ili ne. Ali gdje je sam klub bio tada i sta je ostalo u klubu kada je Amar otisao a Gredic prezueo zeravicu? Pare se davale na "djemdo ti"...ili na rukom napisane priznanice, preko racuna islo ono bukvalno sto nije moglo drukcije, Amar posudjivao pare bez ikakvog postenog traga i ako se to moze nazvati uspjehom ma hvala lijepo ali to je pod pokricem rezultata, koje sad Amar nece imati ako dodje a on to odlicno zna i zato se i nije gurao previse na klupu Zelje zadnjih godina, bio finansijski sunovrat Zelje i njegove komletne infrastrukture.
Mislim da je Zelji i te kako potrebna ova uprava ali evo mislim da bi se i Amar trebao ponovo isprobati i da je trebalo naci zajednicki jezik u interesu kluba. Ali i ovo sa upravom nije gotova prica.....oni jesu podnjeli ostavke ali skupstina ih mozda ubjedi u suprotno
- thekupus
#76689 Re: FK Željezničar
Joj sad kad krenu pojačanja, iz Bundeslige očekujem 5,6 igrača najmanje.
Uozbiljite se. Otjerali ste ljude koji su klub podigli na noge. Ali eto, vratit će se trener koji ništa nikad nigdje nije postigao, osim s nama.
Pravit ćemo mi Misimovića od blatam vidjet ćete.
Uozbiljite se. Otjerali ste ljude koji su klub podigli na noge. Ali eto, vratit će se trener koji ništa nikad nigdje nije postigao, osim s nama.
- nosara
#76690 Re: FK Željezničar
Koji klub?thekupus wrote:Joj sad kad krenu pojačanja, iz Bundeslige očekujem 5,6 igrača najmanje.
-
DonieBrasco
#76691 Re: FK Željezničar
Pusti njega, ne vid dalje od Amar a prvi ce mu sve po spisku jako brzo.itekako wrote:imas li bar malo obraza?nosara wrote:Izuzev trave, nista sto su zapoceli nisu zavrsili.
- ultima_palabra
#76692 Re: FK Željezničar
Basum sagosum.DonieBrasco wrote:Pusti njega, ne vid dalje od Amar a prvi ce mu sve po spisku jako brzo.itekako wrote:imas li bar malo obraza?nosara wrote:Izuzev trave, nista sto su zapoceli nisu zavrsili.
- Kinaski
#76693 Re: FK Željezničar
Pa mogao je valjda taj Misimovic ostati u klub bez da se mjesa u sportski segment
Ovo je sranje ovako, prodajte klub Yao Xingu nakom jebo vas klub
Ovo je sranje ovako, prodajte klub Yao Xingu nakom jebo vas klub
- nosara
#76694 Re: FK Željezničar
Svjesni su da su zasrali pokusavajuci da od fudbalskog kluba naprave firmu koja slucajno ima "sportski segment". Svjesni su da nemaju smisla za upravljanje fudbalskim klubom. Zato odlaze.
- nosara
#76695 Re: FK Željezničar
Nikad! Dapace, da mogu, prije svega bih tom covjeku vratio novac koji je posudio Zeljeznicaru da se ne ugasi. Bez ikakvih papira, na rijec i obraz jednog Osima!DonieBrasco wrote:Pusti njega, ne vid dalje od Amar a prvi ce mu sve po spisku jako brzo.itekako wrote:imas li bar malo obraza?nosara wrote:Izuzev trave, nista sto su zapoceli nisu zavrsili.
- agnostic_front
#76696 Re: FK Željezničar
Hvala, prijatno, sve najbolje.
-
DonieBrasco
#76697 Re: FK Željezničar
Vidjet cemo Amarove kako upavljaju, placaju na vrijem, grade,...itd. sve zakonito i transparentno.nosara wrote:Svjesni su da su zasrali pokusavajuci da od fudbalskog kluba naprave firmu koja slucajno ima "sportski segment". Svjesni su da nemaju smisla za upravljanje fudbalskim klubom. Zato odlaze.
Pogotovo za ekipu tek treba da vidimo.
- avetinja
#76698 Re: FK Željezničar
17.12.2018, dan kada se Željo ponovo rodio.
- nosara
#76699 Re: FK Željezničar
Jos jednom, NULTI PRIORITET revizija liste medijskih partnera!
- relativno84
#76700 Re: FK Željezničar
Trebalo je ovo i dosta ranije, sad kad su udarili na zid neuspjeha eto oni dobricine misle na klub pa se povlace, skupina egomanijaka.
Tesko onom ko sad odluci da gasi vatru.
Tesko onom ko sad odluci da gasi vatru.