Sta da ti kazem... ni milimetra!Chmoljo wrote:nije smiješno ba, došao iz amaterske Irske lige, pa kontaju da su oni na višem nivou od mene. dobro sam opsto uopšte.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#74476 Re: FK Željezničar
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#74477 Re: FK Željezničar
Novinari, Zujo, PMS kod zena od igraca, solarne oluje, plima i oseka (nema veze sto nismo na moru), pun mjesec, mlad mjesec, ustao na lijevu nogu, ustao na desnu, ustao na obje, hladne vode se napio, Koldzo, Komsic...ups pardon, na njega kukaju Hrvati... mogu do sutra ovakoBHF_Manijak wrote:Pa ima li vise ijedan unutrasnji uticaj jebo ga dan danaski??? Ima li jos iko, ikakva pojava u svijetu da je niste okarakterisali kao problem, samo jedno nikad ne pominjete?!DonieBrasco wrote:
Dosli su Odovicu glave, ali upravi i klubu nece, ovi igraci su bivsi, a indentifikovat ce se ko je vanjski utjecaj.
Amar, Violina, Nijaz, igraci, navijaci, Zeba, kapiten, Bob, Miran, Sloboda, Nalic, Celik, Krcmarevic, Sabrina, Bakir i Sebija, NLO, Trump, belosvetska zavera, pa ima li jos jebo ga tito mrtvi???
-
FreakyStyley
#74478 Re: FK Željezničar
chudjenhe wrote:jesi ti onaj brat sto mu je prisao i psovao majku kad je izlazio s grbaviceFreakyStyley wrote:Eh sad ce Odi noga pa sve ponovo.![]()
Dobar dzip kod Misketa, veoma brz.
![]()
![]()
Nisam. Ne bih mu ja nista psovao, samo sam ostao frapiran kojom se brzinom ispali.
Mislim da je stigao na Vratnik za cca 30 sekundi. Otiso da Vratnickom segmentu da sve (jer hoce sve).
- UnKnownBA
#74479 Re: FK Željezničar
Ne znam zašto pojedini Odu krive pa mi imamo najgora krila ikad, da su imalo kvalitetniji i da su zabili ono što su morali mi bi ovu utakmicu glat dobili. Jedino uprava može podnijeti ostavku jer oni su ti koji su glumili menadžere, dovodili igrače i selektirali ekipu. Ako to ne žele onda neka puste Odu da radi, da probaju što više bodova skupiti u ove četiri utakmice do polusezone. Ni igrači nisu krivi što ne znaju, može samo biti kriv onaj ko ih je kao takve doveo.
-
Tromblon
#74480 Re: FK Željezničar
Trebalo I'm je na trening ranije otici lijepo Sam pisao. Jedan miran prijateljski razgovor.
Medjutim, sad svirat prangiju svi mozemo.
Ali neka Su ONI strajkovali I trazili svoja prava, a pola foruma ih podrzavalo. Neka I danas strajkuju jebem mu.
Samo strajk I Ni milimetra!!!!!
Medjutim, sad svirat prangiju svi mozemo.
Ali neka Su ONI strajkovali I trazili svoja prava, a pola foruma ih podrzavalo. Neka I danas strajkuju jebem mu.
Samo strajk I Ni milimetra!!!!!
- Charuga
- Globalni moderator
#74481 Re: FK Željezničar
Moram svaki put odgovoriti na ovakve postove, i svaki put isto pišem.UnKnownBA wrote:Ne znam zašto pojedini Odu krive pa mi imamo najgora krila ikad, da su imalo kvalitetniji i da su zabili ono što su morali mi bi ovu utakmicu glat dobili. Jedino uprava može podnijeti ostavku jer oni su ti koji su glumili menadžere, dovodili igrače i selektirali ekipu. Ako to ne žele onda neka puste Odu da radi, da probaju što više bodova skupiti u ove četiri utakmice do polusezone. Ni igrači nisu krivi što ne znaju, može samo biti kriv onaj ko ih je kao takve doveo.
Slažem se da nemamo ekipu za titulu, i da su nam krila loša za nešto više. Barem ova dvojica koja su u prvih 11 u posljednje vrijeme. Ali, ne može mi niko reči da nemamo ekipu koja može i treba dobiti na Grbavici Krupu, GOŠK ili Zvijezdu. Niko, koliko god pokušavao. To su ekipe koje se bore da ostanu u PL BiH, a ne ekipe koje se bore za Evropu ili nešto više.
Jači smo od njih, koliko god pričali pojedinci da nemamo ekipu.
- nosara
#74482 Re: FK Željezničar
Bijeli strajk. Vidi se iz aviona da je to u pitanju. Fulaju zicere, podbacuju ili prebacuju kod centarsuteva... a trce, uklizavaju, kao bore se. E sad, "ni milimetra" neka vidi sta ce. Suzen mu je prostor za djelovanje. Ovo po dzepu ne pije vode, smjena trenera nije opcija, mozda varijanta pljuni pa polizi plus premije da se igraci "odljute" ili ono sto bi bilo najbolje, vreca para, sve ovlasti menadzera svih selekcija, pa na koljenima pred vrata najtrofejnijem, najdrazem...
Ako se nesto hitno ne preduzme ovi gore ce nas poderat kao nikada. Zapamtite. Poderace nas ko vukovi.
Ako se nesto hitno ne preduzme ovi gore ce nas poderat kao nikada. Zapamtite. Poderace nas ko vukovi.
-
Alfa_i_Omega
#74483 Re: FK Željezničar
Tacno. Kada gledas suhi kvalitet realno je reci da imamo bolji tim od navedenih. Medjutim u sportu ima jos faktora a koji nekada odlucuju u vecoj mjeri nego kvalitet i znanje. Voljni momenat nam je grozan, atmosfera u ekipi kriminalna, tenzija u klubu pred eksplozijom. Mislim da ces se sloziti kako je u takvim uslovima jako tesko pokazati bilo sta. Jos ako dodamo suspenzije, najave raskida, otvoreni poziv za linc igraca na lobotomiji...Charuga wrote:Moram svaki put odgovoriti na ovakve postove, i svaki put isto pišem.UnKnownBA wrote:Ne znam zašto pojedini Odu krive pa mi imamo najgora krila ikad, da su imalo kvalitetniji i da su zabili ono što su morali mi bi ovu utakmicu glat dobili. Jedino uprava može podnijeti ostavku jer oni su ti koji su glumili menadžere, dovodili igrače i selektirali ekipu. Ako to ne žele onda neka puste Odu da radi, da probaju što više bodova skupiti u ove četiri utakmice do polusezone. Ni igrači nisu krivi što ne znaju, može samo biti kriv onaj ko ih je kao takve doveo.
Slažem se da nemamo ekipu za titulu, i da su nam krila loša za nešto više. Barem ova dvojica koja su u prvih 11 u posljednje vrijeme. Ali, ne može mi niko reči da nemamo ekipu koja može i treba dobiti na Grbavici Krupu, GOŠK ili Zvijezdu. Niko, koliko god pokušavao. To su ekipe koje se bore da ostanu u PL BiH, a ne ekipe koje se bore za Evropu ili nešto više.
Jači smo od njih, koliko god pričali pojedinci da nemamo ekipu.
To je taj 'model rada' u koji se treneri uklapaju.
- wewa
#74484 Re: FK Željezničar
Odovicu svaka cast, ali on nije definicija autoriteta. u situaciji kad je i pticama na grani jasno ko u klubu kosi, a ko vodu nosi, i ono malo autoriteta sto mu pripada barem po zivotnoj dobi uprava mu sama ponisti k'o od sale. a onda na scenu stupaju genijalci tipa Zajimovica... recept za katastrofu.
- drndalo
#74486 Re: FK Željezničar
Opet ce neko morati muda svoja zagrist, i ostaviti sviju iz tima na tribinama, prisustvo obavezno, a juniori neka igraju... Rezultata svakako nema, a sa tribine izaci nema prije kraja utakmice...
-
shandrprcSA
#74487 Re: FK Željezničar
a i neki igraci neka nastave koristiti speed
-
DonieBrasco
#74488 Re: FK Željezničar
Znaci pobjeđujemo na derbiju a onda nam strasna Tuzla City uzima bodove na Grbavici.
- manijak1
-
vryzas
#74490 Re: FK Željezničar
Ni milimetra! 
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#74491 Re: FK Željezničar
Misimovic je uzeo klub pod svoje i u maniru pravog psihopate ga vodi
davno je Kemo Kozaric rekao da je Zeljo drustvo jednog lica dolaskom ovog debila Senada i sina mu
https://sportsport.ba/fudbal/kozaric-ze ... ica/204285
on je taj koji je problem u cijeloj prici
nikome nista ne placa, ali nikome i u svom kamatarskom stilu kaze tuzi me
sad je odlucio da igracima otme, odnosno dao bi im on plate ali na kamatu
Zula vodi tribinu uz svoje dilanje visoko tarifnog "belog i zutog"
to je stvarni problem Zeljeznicara
davno je Kemo Kozaric rekao da je Zeljo drustvo jednog lica dolaskom ovog debila Senada i sina mu
https://sportsport.ba/fudbal/kozaric-ze ... ica/204285
on je taj koji je problem u cijeloj prici
nikome nista ne placa, ali nikome i u svom kamatarskom stilu kaze tuzi me
Zula vodi tribinu uz svoje dilanje visoko tarifnog "belog i zutog"
to je stvarni problem Zeljeznicara
-
zipoo
#74492 Re: FK Željezničar
Odakle vise iskacete
- Charuga
- Globalni moderator
#74493 Re: FK Željezničar
Kome ne plaća, a trebao je platiti? Kome smo ostali dužni u mandatu ove uprave?Impressum wrote:nikome nista ne placa, ali nikome i u svom kamatarskom stilu kaze tuzi me
Možeš im reči da se ne razumiju u fudbal, možeš reči da smo imali katastrofalnu transfer politiku, da se mjenjaju treneri, da nema igre, ali plaćanje je nešto skroz drugo.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#74494 Re: FK Željezničar
Mozes Misimovicu svasta prisiti da ne valja, ali za plaćanje, vraćanje dugova, namicanje sponzora i izgradnju infrastrukture mu treba skinuti kapu. Tu cu ga vazda braniti. To me naravno ne spriječava da hraknem
kad je u pitanju sportski segment, procedura i igra na terenu.
Isto tako, branio bih i Amara kad neko spomene titule, ali isto tako mu zamjeram vodjenje kluba u njegovom periodu. Kao i drugima kada njega nije bilo tu, a upravljali su klubom.
Mrzim kad neko sere i vidi samo negativnu stranu i uhvati se toga da bi dokazao nešto. Sagledati kompletan rad, pozitivno i negativno, pa donijeti sud.
Isto tako, branio bih i Amara kad neko spomene titule, ali isto tako mu zamjeram vodjenje kluba u njegovom periodu. Kao i drugima kada njega nije bilo tu, a upravljali su klubom.
Mrzim kad neko sere i vidi samo negativnu stranu i uhvati se toga da bi dokazao nešto. Sagledati kompletan rad, pozitivno i negativno, pa donijeti sud.
-
DonieBrasco
#74495 Re: FK Željezničar
Ova uprava i Amar itekako mogu i moraju sarađivati, neka sjednu za stol i neka se dogovore da svako radi svoj posao. Neka im svima klub bude na prvom mjestu, Kao sto iznad pise u postu ovoj urpavi kapu skinuti, spomenik dici za rad kluba, poslovanje, infrasturkturu, transparentnost, ali su katastorfa sa ovim takozvanim sportskim segmentom. Neka daju Amaru da bude trener, vodi brigu oko ekipe, ima tu Besliju koji je SD i dobro se znaju, da se posloze stvari, da se vec sad pocne prirpemati za januar. Svaka prica da je Amar u sukobu sa ovom upravom ili da imaju neke nesuglasice ne pije vode. Neka sjednu i dogovore, jer se sada radi u klubu u totalu. Smjena Odovica nece nista donjeti ako se ne otjera ovih par igraca. Oni su kljucni problem.
-
vryzas
#74496 Re: FK Željezničar
mali_milojica wrote:Mozes Misimovicu svasta prisiti da ne valja, ali za plaćanje, vraćanje dugova, namicanje sponzora i izgradnju infrastrukture mu treba skinuti kapu. Tu cu ga vazda braniti. To me naravno ne spriječava da hraknemkad je u pitanju sportski segment, procedura i igra na terenu.
- ultima_palabra
#74497 Re: FK Željezničar
A sada bi kao zvali Amara da vas vadi iz problema... samo da guzice u stolici ostanu. Sjedite vi za stol, a Brko će vam dati kurac da si oči izbijeteDonieBrasco wrote:Ova uprava i Amar itekako mogu i moraju sarađivati, neka sjednu za stol i neka se dogovore da svako radi svoj posao. Neka im svima klub bude na prvom mjestu, Kao sto iznad pise u postu ovoj urpavi kapu skinuti, spomenik dici za rad kluba, poslovanje, infrasturkturu, transparentnost, ali su katastorfa sa ovim takozvanim sportskim segmentom. Neka daju Amaru da bude trener, vodi brigu oko ekipe, ima tu Besliju koji je SD i dobro se znaju, da se posloze stvari, da se vec sad pocne prirpemati za januar. Svaka prica da je Amar u sukobu sa ovom upravom ili da imaju neke nesuglasice ne pije vode. Neka sjednu i dogovore, jer se sada radi u klubu u totalu. Smjena Odovica nece nista donjeti ako se ne otjera ovih par igraca. Oni su kljucni problem.
-
Alfa_i_Omega
#74498 Re: FK Željezničar
Dosao bi Amar pjeske ali se ne uklapa u ovaj model rada.
mali_milojica@
mali_milojica@
-
FreakyStyley
#74499 Re: FK Željezničar
Ima li kakve sjednice danas ili je suplja?
- Charuga
- Globalni moderator
#74500 Re: FK Željezničar
U 16h UO.