FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Djokej

#7351 Re: FK Zeljeznicar

Post by Djokej »

Sutra prva meč lopta za Želju :D
Fordas

#7352 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Omar500 wrote:Dobit će Sloboda, treba im ko hljeb, kad im likovi iz FK Sarajeva, nakon dvije uzastopne utakmice i pobjeda Slobode, uzmu tri boda. Stvarno, to može samo FK Sarajevo :lol:
Što se Želje tiče, očekujem najbolje, ali ne znam šta bi vam rekao. Velež je u krizi, mada im je mala vjerovatnoća za Europu, pa možda i ne budu htjeli da se izvlače iz krize baš sutra :D
Ti zaboravljas da je Nijaz smjenjen zbog tih lopovluka sa Slobodom koja nama prebacujes, pa molim da se smiris malo
mrtva kokoš

#7353 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrtva kokoš »

Fordas wrote:
Omar500 wrote:Dobit će Sloboda, treba im ko hljeb, kad im likovi iz FK Sarajeva, nakon dvije uzastopne utakmice i pobjeda Slobode, uzmu tri boda. Stvarno, to može samo FK Sarajevo :lol:
Što se Želje tiče, očekujem najbolje, ali ne znam šta bi vam rekao. Velež je u krizi, mada im je mala vjerovatnoća za Europu, pa možda i ne budu htjeli da se izvlače iz krize baš sutra :D
Ti zaboravljas da je Nijaz smjenjen zbog tih lopovluka sa Slobodom koja nama prebacujes, pa molim da se smiris malo
nemoj malog da nam diras :x :D
Omar500

#7354 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Ne želim da previše ulazim u stvar, ko je i za šta je kriv. Ne bi da se miješam, ukratko rečeno, pa nemojte zamjeriti ako u nešto i nisam najbolje upućen :)
elSaik

#7355 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote:
Disciplinska i 5 članova takmičarske i on su smijenjeni jer tvoj "klub" vrši bolestan pritisak da dobije na silu 3 boda koja je zasluženo ne jednom već dva puta izgubio na fudbalskom terenu. A pošto je toliko problema u našem fudbalu zadnjih sedmica na nekome su se kola morala slomiti.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7356 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

elSaik wrote:
Fordas wrote:
Disciplinska i 5 članova takmičarske i on su smijenjeni jer tvoj "klub" vrši bolestan pritisak da dobije na silu 3 boda koja je zasluženo ne jednom već dva puta izgubio na fudbalskom terenu. A pošto je toliko problema u našem fudbalu zadnjih sedmica na nekome su se kola morala slomiti.
Ti si mi bar djelovao normalan i realan..sada sam duboko razocaran...ali fakat.
Kunem ti se svime,ja bih prvi rekao da je Zeljeznicar u situaciji umjesto sarajeva ,da je Sloboda protiv vas igrala sa igracem sa tri zuta kartona,da ste jednostavno zasluzili bod zbog njihovog kretenluka (mozda su se nadali da niko nece ni provjeravati koliko ko ima zutih kartona) i zbog toga sto su jednostavno takva pravila u fudbalu.

Bolestan pritisak?? :shock:

Samo me interesuje kakav bi pritisak vrsio tvoj klub,da zna da je apsolutno u pravu. Da zna da je protiv njega igrao igrac koji je imao tri zuta kartona??

Il' je to mozda reakcija sa tvoje strane ,srdzba,ljutnja i bijes jer je Nijaz odleprsao iz te komisije :D

Nekada se ,ipak ,treba izdici iznad nasih relacija Sarajevo vs. Zeljeznicara ,zakonitost je zakonitost i igrac koji dobije direktan crveni,ili uvezana tri zuta kartona NE MOZE ANSTUPITI ,sta se tu ima pricati o tome vise, sem kod nas ,naravno :roll:
Omar500

#7357 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Nisam očekivao da će Sloboda uzeti Borca, nadao sam se i priželjkivao, ali ovo je potpuno iznenađenje :D . Glavno je da uzmemo sutra bod, ili sva tri u Mostaru
elSaik

#7358 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

@Libero - Pusti se ti te šuplje nas niko ne voli, mi samo želimo po pravilima, mi smo apsolutno u pravu, šmrc, šmrc. Pravila postoje i pravila su primijenjena. Ponovio sam milion puta na ovom forumu zašto je odluka o ponavljanju utakmice jedina ispravna, ali objašnjavati nešto tako prosto ljudima koji ne uviđaju zašto nije isto kada svi plaćaju jednu cijenu i kada samo navijači jednog kluba plaćaju 10 puta skuplje karte, stalno iznova zaista nema smisla. A o Brkoviću ne bih. Dovoljno o vama govori što nijednu fucking stvar ne možete prokomentarisati a da ga makar jednom ne spomenete.
elSaik

#7359 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Sutra u Vrapčiće ide maksimalno dozvoljen broj navijača Želje i ima da bude lom. Željo, naravno, uzima hladno Velež i pravi veliki korak ka tituli koju ovjerava nakon derbija. Sa ili bez gledaoca, svejedno.
Cyrax

#7360 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

Ima da razvalimo Velez ko saronja plot 8-) + duh naseg najdrazeg vodje,sunca naseg neba,Nijaza ce biti uz nas!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7361 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

elSaik wrote:@Libero - Pusti se ti te šuplje nas niko ne voli, mi samo želimo po pravilima, mi smo apsolutno u pravu, šmrc, šmrc. Pravila postoje i pravila su primijenjena. Ponovio sam milion puta na ovom forumu zašto je odluka o ponavljanju utakmice jedina ispravna, ali objašnjavati nešto tako prosto ljudima koji ne uviđaju zašto nije isto kada svi plaćaju jednu cijenu i kada samo navijači jednog kluba plaćaju 10 puta skuplje karte, stalno iznova zaista nema smisla. A o Brkoviću ne bih. Dovoljno o vama govori što nijednu fucking stvar ne možete prokomentarisati a da ga makar jednom ne spomenete.
O cemu bolan pricas ti :shock:

Jesi li svjestan da se prilikom registracije igraca za neki klub,u ovom slucaju Gavarica za Slobodu,ispuni se upitnik kojim se prijavljuje da je taj igrac postao novi clan tog kluba. (licno sam vidio taj obrazac koji se mora ispuniti DO KRAJA)

Zasto ovo pisem,pa zato sto tu dolazi najbitniji dio cijele ove afere.

U tom prijavnom listu ima ODVOJENI PODIOK u kojem se MORA napisati broj kartona koje taj igrac ima,il recimo da nema ni jedan u slucaju da ih zaista nema,kao i sve druge eventualne sankcije i slicno vodjene na ime tog igraca.

Ovaj dio koji mora biti ispunjen se odnosi na igrace koji su igrali za klub iz nase zemlje,sto Gavaric svakako jeste jer je bio clan Olimpika
Poenta cijele price je sto je na tom papiru za registraciju Gavarica u tom dijelu gdje je trebalo pisati bilo koji podatak o predhodnim sankcijama,crvenim,zutim kartonima jednostavno NISTA,nista nisu napisali iz Slobode,ni Mrs,ni neznamo stanje kartona,ni 2 kartona ,ni 1 NISTA. A da ne kazem da nisu napisali ni to da ima 3 zuta sto je zapravo istina .

Sloboda je MORALA ispuniti do kraja upitnik ,pitati Gavarica,Olimpik,Nogometni savez,sudijsku komisiju bilo koga ko mora znati koliko igrac ima kartona i ima li ih uopste,da bi VALIDNO mogla registrovati tog igraca. Da su pitali,ako nisu (a mozda i jesu samo nisu htjeli napisati to u tom obrazcu,ne ulazim u detalje jer neznam) znali bi da igrac ne smije igrati tu utakmicu protiv Sarajeva

Jel to nije ni sud UEFE mjerodavan,samo je mjerodavan sud te smijenjene komisije,a UEFA je fino pslala instrukcije naem savezu da se po svim pravilima treba registrovati utakmica 0:3

Apsolutno mi nije jasno sta ti/vi kao navijaci drugog kluba,ni Slobode ni sarajeva,imate toliko razmisljati i razgovarati o Gavaricu,sem ako vas nije zabolila smjena Brkovica. Ja jedino tu vidim poveznu tacku vas i ovog slucaja,zato sam i spomenu njega,nista drugo.
Cyrax

#7362 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cyrax »

-LIBERO- wrote: Apsolutno mi nije jasno sta ti/vi kao navijaci drugog kluba,ni Slobode ni sarajeva,imate toliko razmisljati i razgovarati o Gavaricu,sem ako vas nije zabolila smjena Brkovica. Ja jedino tu vidim poveznu tacku vas i ovog slucaja,zato sam i spomenu njega,nista drugo.
Sta ti kao navijac inferiornog tima drobis vise ovdje :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#7363 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

To ko je inferioran :D o tome mozemo na drugoj temi.
Postujem,ovo je tema za zeljeznicare i ja se licno nikada ne bih javio ovdje da ne spominjete moj klub ;-)

Evo ispis.

(samo bez bespotrebnog spominjanja laznih stvari oko Sarajeva,i ne vidim zasto bi se bilo ko od navijaca Sarajeva javljao na temi o zeljeznicarima :D )
O maj gad

#7364 Re: FK Zeljeznicar

Post by O maj gad »

Cyrax wrote:
-LIBERO- wrote: Apsolutno mi nije jasno sta ti/vi kao navijaci drugog kluba,ni Slobode ni sarajeva,imate toliko razmisljati i razgovarati o Gavaricu,sem ako vas nije zabolila smjena Brkovica. Ja jedino tu vidim poveznu tacku vas i ovog slucaja,zato sam i spomenu njega,nista drugo.
Djaba ti tvoj "superioran" tim kad si intelektualno inferioran od bilo kojeg navijaca fks :) :D :run:
cpt.picard

#7365 Re: FK Zeljeznicar

Post by cpt.picard »

Ibero, zar taj karton nije trebao popuniti olimpik (jer je bio njihov igrac) a savez ovjeriti? Malo je nelogicno da to klubovi rade. Bilo bi bruku malverzacija. Zar nebi trebao savez da vodi brigu o kartonima? Citava poenta je u tome da sloboda nije odgovorna za "propust". Namjerno "". Oni su vidjeli priliku (standardni javasluk saveza) i iskoristili to. Normalno shvatam ja da je i sarajevo osteceno, al opet kazem, ispada da za ovu gresku nije odgovorna sloboda vec savez. A to uefa... kako rece nijaz (a mi njemu vjerujemo :D), oni se slazu sa odlukom nsfs bih. Tri boda osim ako sloboda nije odgovorna za "propust".

U ostalom ko je taj gavran?!?!? Ko da je neki messi jebo te cccc. To je najsmjesnije. Sto vise zapinjete, sve vise ispadate smjesni. Pa da vam i dadnu ta tri boda... Ne znam, mozda vam zatrebaju za izlazak u evropu. Ako je tako, nadam se da ce te dobiti te bodove.
Omar500

#7366 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Ja ne razumijem što savez ovoliko odlugovlači. Dobro, znam da su lopovi i to, ali ako su već htjeli dati sva tri boda Sarajevu, trebali su odmah, a ne pustit da timovi odigraju još jednu ili dvije(nisam siguran koliko je bilo tekmi) i da Sloboda zasluženo obje tekme pobijedi. Mislim, niđe veze, savez nam je toliko korumpiran da gore ne može biti
Lakat Jebić

#7367 Re: FK Zeljeznicar

Post by Lakat Jebić »

O maj gad wrote:
Cyrax wrote:
Djaba ti tvoj "superioran" tim kad si intelektualno inferioran od bilo kojeg navijaca fks :) :D :run:
kaze se inferiorniji
ultima_palabra

#7368 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Lakat Jebić wrote:kaze se inferiorniji
Jes vidio bjutiful majnda :lol:
Omar500

#7369 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Gdje mogu da pratim Željo TV, da ne tražim po Youtube-u
zeljonista

#7370 Re: FK Zeljeznicar

Post by zeljonista »

Sta ti kao navijac inferiornog tima drobis vise ovdje :-)[/quote]

Djaba ti tvoj "superioran" tim kad si intelektualno inferioran od bilo kojeg navijaca fks :) :D :run:[/quote]
kaze se inferiorniji[/quote]
PITARI-biseri sevdaha :mrgreen:
Omar500

#7371 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Gdje mogu da pratim Željo TV, da ne tražim po Youtube-u, po drugi put :lol:

Znam da su Derbi kola ukinuli, ima li ikakve šanse da će ih vratiti? I šta je s onom emisijom o premijer ligi, koja je bila na BHT 1? Ukinuli je bez razloga, sada jedino imamo izvještaje, a prije su bili i gosti itd. itd.
jufka developer

#7372 Re: FK Zeljeznicar

Post by jufka developer »

Omar500 wrote:Gdje mogu da pratim Željo TV, da ne tražim po Youtube-u, po drugi put :lol:
imas ovde sve epizode :oops:
Omar500

#7373 Re: FK Zeljeznicar

Post by Omar500 »

Postoji više epizoda, a ne znam koja je najnovija, jer se ne updatuje redovno na fkzeljeznicar.com ili pak na themaniacs.org
elSaik

#7374 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

1:0 Bajić! 8-) 8-)
manijak1

#7375 Re: FK Zeljeznicar

Post by manijak1 »

:oops: el saik stresao sam se :oops: mi smo gosti :x :x
0:1 kerla :oops: :D aha vidim sada i vrijeme :oops: jebi ga .....
Lazo promaši :( za 0:2) korner ...... :!: :!:
manijaci se čuju :oops: po običaju ....ja radim kad igramo vani :D :D
ostaje 0:1.....
Post Reply