FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#71576 Re: FK Željezničar
Ma ja sam siguran da je mali procenat trenerove greske,jer ova grupa luzera,picki,bezmudasa koju iz godine u godinu gomilamo nikad nigdje nije vidjena,i jos ih dizemo da su neke igracine,reprezentativci,igraci prevage,milionski transferi...bla bla
Nama ljudi treba iz korijena sistem gledanja na fudbal promijeniti,samo mlade.nepoznate i nepopularne ali radne i profesionalne igrace forsirati i pokusati napraviti tim,ne jebenu ekipu preplacenih polovnjaka koju svake sezone gledamo,treba nam tim koji nece zavisiti od jednog ili dva igraca na koje navijaci drkaju,trebaju nam momci koji ce igrati lopte i koji ce zeljeti da napreduju u karijeri,jer ovi ce karinasi sjebati svakoga ko dodje da se s njima uklopi,jer ce se uklopiti u njihov dobro uhodani sistem gmizanja po terenu....
Nama ljudi treba iz korijena sistem gledanja na fudbal promijeniti,samo mlade.nepoznate i nepopularne ali radne i profesionalne igrace forsirati i pokusati napraviti tim,ne jebenu ekipu preplacenih polovnjaka koju svake sezone gledamo,treba nam tim koji nece zavisiti od jednog ili dva igraca na koje navijaci drkaju,trebaju nam momci koji ce igrati lopte i koji ce zeljeti da napreduju u karijeri,jer ovi ce karinasi sjebati svakoga ko dodje da se s njima uklopi,jer ce se uklopiti u njihov dobro uhodani sistem gmizanja po terenu....
-
zipoo
#71578 Re: FK Željezničar
Nista od kurvi i ove sezone
- Šibicar
#71579 Re: FK Željezničar
Sviju mi prava djeca igraju drugo protiv nas
gledaj im gradje,nema niko vise od 45 kila
na sta smo spali u pm....
- mist
#71580 Re: FK Željezničar
Do sada je jebavanje zivaca bilo iz sezone u sezonu,dok je sada progresivno iz utakmice u utakmicu.
Pratio sam Zelju kada nas nabijao Zmaj,Gradina,Drina ali ovakav diletizam nisam do sada vidio.
Ovo treba sve rastjerati bez iznimke i dovesti nove igrace sa trenerom,ali sada iz kantonalne lige.Bar ce trcati,a igrati za kupon i topli obrok.
Auu kome sve u ugovoru pise profesionalni fudbaler.
Pratio sam Zelju kada nas nabijao Zmaj,Gradina,Drina ali ovakav diletizam nisam do sada vidio.
Ovo treba sve rastjerati bez iznimke i dovesti nove igrace sa trenerom,ali sada iz kantonalne lige.Bar ce trcati,a igrati za kupon i topli obrok.
Auu kome sve u ugovoru pise profesionalni fudbaler.
-
zipoo
#71581 Re: FK Željezničar
Nema smisla bilo koga tjerati od igraca, sve dok ne otjeramo onog sto ih dovodi 
- AmiĐa_Idriz
#71582 Re: FK Željezničar
Napokon sezona u kojoj dolazi do promjena. Evo, za razliku od prehodno dvije, ove sezone nećemo ni biti u igri za titulu.
- insaneinthebrain
#71583 Re: FK Željezničar
ovih zadnjih 5 godina idemo na titulu i nikako da je osvojimo. red je da jedne godine ne idemo na titulu. mozda nam se omakne pa je osvojimo

- ultima_palabra
#71584 Re: FK Željezničar
Polako, dok se prime procedure gosp. Milimetra.
-
Bazinga1234
#71585 Re: FK Željezničar
Broj 4 vam je bio dobar. Arezina solidan...
Jbg nismo vas htjeli ponizavat više pa izveli drugu postavu na poluvremenu...
Doduše nekako smo golove dali iz vaših grešaka.
Turbo ljevak maestralan..
Jbg nismo vas htjeli ponizavat više pa izveli drugu postavu na poluvremenu...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#71586 Re: FK Željezničar
tako jeAmiĐa_Idriz wrote:Napokon sezona u kojoj dolazi do promjena. Evo, za razliku od prehodno dvije, ove sezone nećemo ni biti u igri za titulu.
- Kinaski
#71587 Re: FK Željezničar
Koliko ima jos do dna momci?
- wewa
#71588 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:Nema brige,napredak je ocigledan,vidi se da su noge jos teske,igraci umorni,jer jebiga mi smo vec odavno na pripremama i ovo nam je vec treca utakmica,a igraci Veleza su odmorni i svjezi,tek su krenuli sa pripremama i ovo im je prva tekma,zato u odnosu na nas izgledaju ovako rastrcano,brzo,agresivno,imaju brzu tranziciju,uigrane akcije,duple pasove,prodore,vrse presing....ali nemojte da vas to sve zavara,jer cuo sam da su ovi iz Narve Trans poslali svog skauta na utakmicu,pa je Slobo vjerovatno nasima rekao da povuku rucnu,da grijese,da ne sastave dva najprostija pasa,da izgledaju k'o da su se s loptom prvi put sastavili,da se na terenu ne zna k'o sta igra,da ih jednostavno zavaramo....uostalom ovo je ionako prijateljska,i Amar je gubio prijateljske,pa sta....
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#71589 Re: FK Željezničar
Kinaski wrote:Koliko ima jos do dna momci?
Od 2:50
- Tvrtko II Kotromanić
#71590 Re: FK Željezničar
bice ovo zanimljiva sezona, puno stresa, nerviranja (koje ce se nadam se isplatiti nekim trofejom)
kako god svoju duznost danas obavih zajedno sa djevojkom, dvije osobe jos jednu sezonu na Jugu

kako god svoju duznost danas obavih zajedno sa djevojkom, dvije osobe jos jednu sezonu na Jugu

-
vryzas
#71591 Re: FK Željezničar
zipoo wrote:Nista od kurvi i ove sezone
Kako kome
-
vryzas
#71592 Re: FK Željezničar
mali_milojica wrote:Dobro došli i nadam se da taktiku za utakmice nećete protivnicima ostaviti na izvol'teBobo Krcmarevic wrote:Ako imate pitanja za mene, pitajte slobodno
+1
-
vryzas
#71593 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:Nema brige,napredak je ocigledan,vidi se da su noge jos teske,igraci umorni,jer jebiga mi smo vec odavno na pripremama i ovo nam je vec treca utakmica,a igraci Veleza su odmorni i svjezi,tek su krenuli sa pripremama i ovo im je prva tekma,zato u odnosu na nas izgledaju ovako rastrcano,brzo,agresivno,imaju brzu tranziciju,uigrane akcije,duple pasove,prodore,vrse presing....ali nemojte da vas to sve zavara,jer cuo sam da su ovi iz Narve Trans poslali svog skauta na utakmicu,pa je Slobo vjerovatno nasima rekao da povuku rucnu,da grijese,da ne sastave dva najprostija pasa,da izgledaju k'o da su se s loptom prvi put sastavili,da se na terenu ne zna k'o sta igra,da ih jednostavno zavaramo....uostalom ovo je ionako prijateljska,i Amar je gubio prijateljske,pa sta....
Apliciraj ako mislis da mozes bolje
-
vryzas
#71594 Re: FK Željezničar
ultima_palabra wrote:Polako, dok se prime procedure gosp. Milimetra.
Ti si jedan mucki provokator!
- Šibicar
#71595 Re: FK Željezničar
vryzas wrote:Šibicar wrote:Nema brige,napredak je ocigledan,vidi se da su noge jos teske,igraci umorni,jer jebiga mi smo vec odavno na pripremama i ovo nam je vec treca utakmica,a igraci Veleza su odmorni i svjezi,tek su krenuli sa pripremama i ovo im je prva tekma,zato u odnosu na nas izgledaju ovako rastrcano,brzo,agresivno,imaju brzu tranziciju,uigrane akcije,duple pasove,prodore,vrse presing....ali nemojte da vas to sve zavara,jer cuo sam da su ovi iz Narve Trans poslali svog skauta na utakmicu,pa je Slobo vjerovatno nasima rekao da povuku rucnu,da grijese,da ne sastave dva najprostija pasa,da izgledaju k'o da su se s loptom prvi put sastavili,da se na terenu ne zna k'o sta igra,da ih jednostavno zavaramo....uostalom ovo je ionako prijateljska,i Amar je gubio prijateljske,pa sta....
Apliciraj ako mislis da mozes bolje![]()
![]()
Pa vidis da sam zadovoljan trenutnim stanjem,ne znam cemu prozivanje.
-
vryzas
#71596 Re: FK Željezničar
Bazinga1234 wrote:Broj 4 vam je bio dobar. Arezina solidan...
Jbg nismo vas htjeli ponizavat više pa izveli drugu postavu na poluvremenu...![]()
Al cuj turbo ljevak
-
vryzas
#71597 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:vryzas wrote:Šibicar wrote:Nema brige,napredak je ocigledan,vidi se da su noge jos teske,igraci umorni,jer jebiga mi smo vec odavno na pripremama i ovo nam je vec treca utakmica,a igraci Veleza su odmorni i svjezi,tek su krenuli sa pripremama i ovo im je prva tekma,zato u odnosu na nas izgledaju ovako rastrcano,brzo,agresivno,imaju brzu tranziciju,uigrane akcije,duple pasove,prodore,vrse presing....ali nemojte da vas to sve zavara,jer cuo sam da su ovi iz Narve Trans poslali svog skauta na utakmicu,pa je Slobo vjerovatno nasima rekao da povuku rucnu,da grijese,da ne sastave dva najprostija pasa,da izgledaju k'o da su se s loptom prvi put sastavili,da se na terenu ne zna k'o sta igra,da ih jednostavno zavaramo....uostalom ovo je ionako prijateljska,i Amar je gubio prijateljske,pa sta....
Apliciraj ako mislis da mozes bolje![]()
![]()
Pa vidis da sam zadovoljan trenutnim stanjem,ne znam cemu prozivanje.![]()
Mucki provokator isto ko ultima
-
zipoo
#71598 Re: FK Željezničar
To Sibicar postavio neki realan ciljvryzas wrote:zipoo wrote:Nista od kurvi i ove sezone
Kako kome
-
vryzas
#71599 Re: FK Željezničar
Ne ofiraj gazipoo wrote:To Sibicar postavio neki realan ciljvryzas wrote:zipoo wrote:Nista od kurvi i ove sezone
Kako kome
- Šibicar
#71600 Re: FK Željezničar
Koliko znam,taj izraz je strogo zabranjen na forumu....prijavljen si.