BlueBlood wrote:Napustio nas je veliki Željovac. Čovjek kojeg nikad niste mogli vidjeti bez obilježja kluba
Rahmet ti duši ljudino
Komšija....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
BlueBlood wrote:Napustio nas je veliki Željovac. Čovjek kojeg nikad niste mogli vidjeti bez obilježja kluba
Rahmet ti duši ljudino
I Pape Susic je klosar.luckylaka wrote:pa nije trebalo dugo cekati da nakon Lendrica ,Tomica i Zakaric postane klosar.Hvala tebi Zakara i sretno gdje god da odesFreakyStyley wrote:Tako i treba s nezahvalnim klosarima.
Svako komentar je suvisanFreakyStyley wrote:I Pape Susic je klosar.luckylaka wrote:pa nije trebalo dugo cekati da nakon Lendrica ,Tomica i Zakaric postane klosar.Hvala tebi Zakara i sretno gdje god da odesFreakyStyley wrote:Tako i treba s nezahvalnim klosarima.
Postujem tvoje misljenje premda ne mislim isto.Ipak su zasluzili koliko-toliko postovanja.ultima_palabra wrote:Lendrić je ljudina, ovo su šupci.luckylaka wrote:pa nije trebalo dugo cekati da nakon Lendrica ,Tomica i Zakaric postane klosar.Hvala tebi Zakara i sretno gdje god da odesFreakyStyley wrote:Tako i treba s nezahvalnim klosarima.
Videt cete moje zamisli u Evropi. Pozdrav svim navijacima.FreakyStyley wrote:Da li je moguce da mu Blagoje igra krilo na treningu. Mojne Slobo, molim te
A s kojim pravom uništavati karijeru jednom igraču i staviti ga godinu dana na klubu, samo zato što ne želi potpisati novi ugovor. Pa ugovor je nešto gdje se obje strane trebaju složiti, šupački je uništiti nekome karijeru i ucjenjivati ga.zipoo wrote:Pogresna politika je sto se ceka 5 do 12. Vidjelo se da ce Zakaric biti pojacanje i nudis mu odmah novi bolji ugovor godinu dana prije isteka. Nece ide na tribinu godinu dana i kraj price. Ali kada se pogleda sportska politika uprave sami sebe pravimo taocem.
Koliko utakmica misliš da ćeš voditi, četiri, pet ili šest?Bobo Krcmarevic wrote:Ako imate pitanja za mene, pitajte slobodno
Dobro došli i nadam se da taktiku za utakmice nećete protivnicima ostaviti na izvol'teBobo Krcmarevic wrote:Ako imate pitanja za mene, pitajte slobodno
Ja sam tu, uvijek spreman za dobru salu i hvalospjevkuspree wrote:Jel ovo Dino promijenio nick?
Sta me briga sta je supacki. Kada nas igrac moze jebati, mozemo i mi njega.Radio Sarajevo wrote:A s kojim pravom uništavati karijeru jednom igraču i staviti ga godinu dana na klubu, samo zato što ne želi potpisati novi ugovor. Pa ugovor je nešto gdje se obje strane trebaju složiti, šupački je uništiti nekome karijeru i ucjenjivati ga.zipoo wrote:Pogresna politika je sto se ceka 5 do 12. Vidjelo se da ce Zakaric biti pojacanje i nudis mu odmah novi bolji ugovor godinu dana prije isteka. Nece ide na tribinu godinu dana i kraj price. Ali kada se pogleda sportska politika uprave sami sebe pravimo taocem.
Dino Djurbuzovic wrote:Ja sam tu, uvijek spreman za dobru salu i hvalospjevkuspree wrote:Jel ovo Dino promijenio nick?