Ako budu igrali kao protiv nas i imali dobro suđenje, dajohntra wrote:Pitanje za gajbu pive...Može li Travnik otkinuti koji bod Borcu?
Edit: Revanš finala Kupa je na Grbavici
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako budu igrali kao protiv nas i imali dobro suđenje, dajohntra wrote:Pitanje za gajbu pive...Može li Travnik otkinuti koji bod Borcu?
Ne vjerujem da hoćeJThomas wrote:ne bi vala valjalo da derbi bude pred praznim tribinama. nikako.
sto nisi pitao maloprijeelSaik wrote:Još samo ova info u vezi kupa mi je trebala da mi upotpuni dan. Titula i Kup u 5 dana. Odlično!
Zaboravio.Lakat Jebić wrote:sto nisi pitao maloprijeelSaik wrote:Još samo ova info u vezi kupa mi je trebala da mi upotpuni dan. Titula i Kup u 5 dana. Odlično!
krkan vamo,krkan tamo,zislo ga Brko svimaSplinter wrote:evo jedna za naseg brku![]()
kako se zvao onaj film sa odbrojavanjem minuta zivota? start countdown..huligan333 wrote: Suti TM 87!!!!!!<3!!!!!!!!!!!!!! Moram svakoga pomalo!!!!!!!!!!!!1

Po meni je bolje da se igra pred praznim tribinama..JThomas wrote:ne bi vala valjalo da derbi bude pred praznim tribinama. nikako.
Prije svega, ti se tu ni 1% ne pitaš, drugo ako će se išta napuniti onda su to džepovi lopovske i korumpirane uprave Sarajeva. Toliko, budi pozdravljenudrch wrote: Meni nikako ne odgovara da im napunimo kasu sa nekih 150 000 KM i da našim parama pokrpe rupe..

Pa ni ja nisam ništa drugo rekao osim ovo..da ne bi bilo dobro da napunimo džepove lopovima u komšiluku..Baltazar_khan wrote:Prije svega, ti se tu ni 1% ne pitaš, drugo ako će se išta napuniti onda su to džepovi lopovske i korumpirane uprave Sarajeva. Toliko, budi pozdravljenudrch wrote: Meni nikako ne odgovara da im napunimo kasu sa nekih 150 000 KM i da našim parama pokrpe rupe..
Otčepilo ga je...Ali popravio je i igru, očigledno mu je Amar rekao da igra iz prve, kad je počne peljati, to je užasnoDjokej wrote:Lazo ne zna dat samo jedan, on kad daje to mora bit bar dva