Vrijeme Jovica i Istuka je proslo bolan, dolaze mladi i moderni treneri, Sablic Fedja, nadam se da ce i Adzem postativtakavUnKnownBA wrote:Što reče @zipoo možda bi mi i trebali sa Jovićem probati, ja ne bih imao ništa protiv. Ima iskustva, poznaje ligu, igrače, zna kako se titule osvajaju (Zrinjski 1, de Agosto 2 i jednu izgubio na gol razliku) pa makar i u Angoli. Dva puta po 3 godine proveo u jednom klubu koji ima ambicije titule što znači da su bili zadovoljni sa njim a i ovaj zadnji klub je svojevoljno napustio nakon dvije osvojene titule kako bi se vratio kući. Kone su ga smijenili, po meni, najviše zbog Zete (ispadanje koje je okarakterisano kao sramota, kao mi smo neka sila u Evropi i balkanu) iako je ako ne najviše onda među onim koji su najviše bodova Sarajevu skupili u jednoj polusezoni (33 ili 35, i Amar je nekad govorio da je to dovoljno za titule kada je neku računicu iznosio). Ne bi nam bio preskup ... Jebo Lale i Lalatoviće od kojih je i Jović više postigao u trenerskoj karijeri.
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#70901 Re: FK Željezničar
- UnKnownBA
#70902 Re: FK Željezničar
Naravno, samo neka se dokazuju negdje drugo, daleko im kuća bila. Nismo mi akademija za obuku trenera, kada se dokažu negdje onda mogu doći u obzir. Dosta je Željo obučavao trenere i pušio fazon.
- Plavo-bijeli
#70903 Re: FK Željezničar
Za vrijeme utakmice na mute?zipoo wrote:Hajd sto te moram za vrijeme utakmice staviti na mute nego sto te i ovdje moram na ignore koliko si mi iritantan.Plavo-bijeli wrote:Opet pitanje za pojedine znalce sa foruma, koga bi vi doveli na mjesto Adžema?
P.S Amar neće da dođe 100% i Miske mu je ponudio, a ovaj odbio dok je ova uprava tu!
- Šibicar
#70904 Re: FK Željezničar
Bolje i bez trenera,nego sa ogranicenim trenerom,bar bi klub na platama ustedio,a ovu ligu za prvaka nista losije ne bi odigrali ni sami igraci da su se plisali k'o ce igrati u prvih 11....
- ultima_palabra
#70905 Re: FK Željezničar
Misketa i ostalih? Ko su ti ostali, fikus, filadendron, kaktus i ikebana?
- UnKnownBA
#70907 Re: FK Željezničar
Šibicar wrote:ovu ligu za prvaka nista losije ne bi odigrali ni sami igraci da su se plisali k'o ce igrati u prvih 11....

Last edited by UnKnownBA on 31/05/2018 20:34, edited 1 time in total.
- Šibicar
#70908 Re: FK Željezničar
Bar bi se malo izrotirali,ako nista....UnKnownBA wrote:Šibicar wrote:ovu ligu za prvaka nista losije ne bi odigrali ni sami igraci da su se plisali k'o ce igrati u prvih 11....![]()
Tužno ali istinito.
- Plavo-bijeli
#70909 Re: FK Željezničar
Što ti ta ljubav sa slike ne želi da radi sa Misketom i ostalima, šta misliš? Što su neznalice, ili što su lopovi hmmmm, ili što se boji da u nekim drugim okolnostima ne bi ni on uspio osvojiti možda ni kup hmmmmultima_palabra wrote:Misketa i ostalih? Ko su ti ostali, fikus, filadendron, kaktus i ikebana?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#70910 Re: FK Željezničar
To što Amar neće sa njima, više govori o njima, nego o Amaru, gospodaru familije.
Ako je uslov da Amar dodje da ovi odu, ne znam sta čekaju. Razlaz.
Zamisli da navijači MU seru po SAF zbog nekog čovjeka u upravi. Pa taj u upravi bi visio ko luster, što bi rekao Baho.
Samo revolt kod ljudi stvarate. Ne izjednačavajte nikoga sa Amarom. Niko mu nije ni do koljena. Ni Misimovic zajedno sa svim svojim poltronima i puskurcima u klubu.
Ako je uslov da Amar dodje da ovi odu, ne znam sta čekaju. Razlaz.
Zamisli da navijači MU seru po SAF zbog nekog čovjeka u upravi. Pa taj u upravi bi visio ko luster, što bi rekao Baho.
Samo revolt kod ljudi stvarate. Ne izjednačavajte nikoga sa Amarom. Niko mu nije ni do koljena. Ni Misimovic zajedno sa svim svojim poltronima i puskurcima u klubu.
Last edited by mali_milojica on 31/05/2018 20:53, edited 1 time in total.
- Plavo-bijeli
#70911 Re: FK Željezničar
Aha
Pa da se ugasimo, ne hvala. A šta to može govoriti o njima, molim te me prosvijetli?
P.S drag mi je Amar, ali ozbiljno, ali birati par instant titula koji su popraceni velikim kreditima i dugovima, ili stabilan klub koji se posteno svake godine bori za sami vrh, te kojem slijedi samo bolja i bolja budućnost.. pa samo lud moze izabrati opciju #1
P.S drag mi je Amar, ali ozbiljno, ali birati par instant titula koji su popraceni velikim kreditima i dugovima, ili stabilan klub koji se posteno svake godine bori za sami vrh, te kojem slijedi samo bolja i bolja budućnost.. pa samo lud moze izabrati opciju #1
- mali_milojica
#70912 Re: FK Željezničar
Znaci ako Misimovic ode, klub će se ugasiti?
Hoćeš reći da su Amarove titule nepoštene?
- Plavo-bijeli
#70914 Re: FK Željezničar
Joj mislio sam da si ozbiljan sagovornik, još sam ja luđi kad pišem. Neće se klub ugasiti ako Misimović ode, klub će se ugasiti ako ga budu vodili oni koji su ga vodili u vrijeme Amara,ili ako ga budu vodili oni koji će ga voditi na isti način na koji su ga vodili oni za vrijeme Amara. Shvataš?mali_milojica wrote:Znaci ako Misimovic ode, klub će se ugasiti?![]()
Miske je nebitan, doći će neko drugi poslije njega. Samo je bitno da se radi pametno i po zakonu.
Hoćeš da kažeš da je Amar u potpunosti pošten i da je dogovaranje utakmica za njega nepoznanica?
- ganjeta
#70915 Re: FK Željezničar
Baš perverzija, ne sjećam se ljepših od kada pratim klubRasAlGhul wrote:Dresovi perverzija
- ultima_palabra
#70916 Re: FK Željezničar
Kao prvo, nisi mi odgovorio na pitanje.Plavo-bijeli wrote:Što ti ta ljubav sa slike ne želi da radi sa Misketom i ostalima, šta misliš? Što su neznalice, ili što su lopovi hmmmm, ili što se boji da u nekim drugim okolnostima ne bi ni on uspio osvojiti možda ni kup hmmmmultima_palabra wrote:Misketa i ostalih? Ko su ti ostali, fikus, filadendron, kaktus i ikebana?
Kao drugo, ako ga je uzeo Adzem, vjerujem da ni on ne bi imao problema.
Kao trece, radio je covjek u skroz drugacijim okolnostima u prvom mandatu, bio je samo trener prvog tima, i opet uzeo cetiri trofeja u 2,5 godine... pretpostavljam da nisi tad navijao za Zelju, pa da te podsjetim.
- Šibicar
#70918 Re: FK Željezničar
ganjeta wrote:Baš perverzija, ne sjećam se ljepših od kada pratim klubRasAlGhul wrote:Dresovi perverzija.
Ne moze ih se covjek nagledati,bukvalno.
- ganjeta
#70919 Re: FK Željezničar
Treća garnitura je baš ono da je u okviriš
i okačiš na zid kao sliku
.
i okačiš na zid kao sliku
-
zipoo
#70920 Re: FK Željezničar
Jovic je bio zajebancijaUnKnownBA wrote:Što reče @zipoo možda bi mi i trebali sa Jovićem probati, ja ne bih imao ništa protiv. Ima iskustva, poznaje ligu, igrače, zna kako se titule osvajaju (Zrinjski 1, de Agosto 2 i jednu izgubio na gol razliku) pa makar i u Angoli. Dva puta po 3 godine proveo u jednom klubu koji ima ambicije titule što znači da su bili zadovoljni sa njim a i ovaj zadnji klub je svojevoljno napustio nakon dvije zaredom osvojene titule kako bi se vratio kući. Kone su ga smijenili, po meni, najviše zbog Zete (ispadanje koje je okarakterisano kao sramota, kao mi smo neka sila u Evropi i balkanu) iako je ako ne najviše onda među onim koji su najviše bodova Sarajevu skupili u jednoj polusezoni PL BiH (33 ili 35, i Amar je nekad govorio da je to dovoljno za titule kada je neku računicu iznosio). Ne bi nam bio preskup ... Jebo Lale i Lalatoviće od kojih je i Adžem više postigao u trenerskoj karijeri.
- mali_milojica
#70921 Re: FK Željezničar
Mada sam navijao za tamno plavi, favorit je svijetlo plavi.Šibicar wrote:ganjeta wrote:Baš perverzija, ne sjećam se ljepših od kada pratim klubRasAlGhul wrote:Dresovi perverzija.
Ne moze ih se covjek nagledati,bukvalno.![]()
Kad Sulejman zaduži jedan, za broj manji
- Šibicar
#70922 Re: FK Željezničar
Ma ja ne znam koji je ljepsi,inace vise preferiram plave,pa oba plava imaju blagu prednost,ali i bijeli grmi,realno.....
-
zipoo
#70923 Re: FK Željezničar
I tebi isto, imas 150 stranica pa citaj. Nisi retardiran. To sto navalite samo kada vas miske posalje bmk.Plavo-bijeli wrote:Za vrijeme utakmice na mute?zipoo wrote:Hajd sto te moram za vrijeme utakmice staviti na mute nego sto te i ovdje moram na ignore koliko si mi iritantan.Plavo-bijeli wrote:Opet pitanje za pojedine znalce sa foruma, koga bi vi doveli na mjesto Adžema?
P.S Amar neće da dođe 100% i Miske mu je ponudio, a ovaj odbio dok je ova uprava tu!Pomiješao si me sa kolegom BHF_M. To što sam ti iritantan me pravo zabrinulo i večeras neću spavati. To što spadaš u grupu koja neargumentovanim načinima pokušava iznijeti svoje glupe stavove, a kad vam neko postavi jednostavno pitanje kao ' a koga bi vi da ste na mjestu Misketa i ostalih' onda ostanete na mute.
- BlueBlood
#70924 Re: FK Željezničar
ja nemogu da ih se nagledam
ovaj 3. bolest
- rumenige_brajtner
#70925 Re: FK Željezničar
Novi dresovi, novi travnjak, a vjerovatno i novi trener. Svi preduslovi su tu za qrac od sezone