vryzas wrote:salle_eh1986 wrote:ne znam brate, toliko gorčine u tebi...nije to OK
97 godina postojimo, 90 bez titule...ali sumnjam da je ikad ovolika hampa bila
znalo se biti bliže ispadanju nego europi pa se opet bilo zadovoljno, šuma po stadionu rasla, na betonu jajnike ostavljali
je.bo ovo sad, daj nam to vrijeme

a neko priziva to vrijeme?

ispade sta kod da kazes protiv uprave, u startu prizivas neko proslo vrijeme.
Misimovic isto sveta krava.

daleko od toga...ali treba biti realan bar malo
uvijek može bolje, ali može i gore
kažem, uzimali smo tad titule, pare ko lude kapale ali nisu išle gdje su trebale
šta mi sad imamo od tih titula realno, sem eto tog broja...dug koji se mora vraćati i koji je ostavljen ovim sad ljudima a nisu ga oni nabili
ne kažem ni da bi nešto bolje rezultate imali da ne moraju davati 10k mjesečno plus 1milion godišnje, više nego oni tad...ali nisu to male pare
i da su isti uslovi ovima ko onima tad, ok mogli bi im suditi i presuditi samo na osnovu rezultata
ali ova uprava sad ide iz minusa svake godine u odnosu na onu ekipu koja se krila iza amara...ako me razumiješ
ispašće da se brani Misimović i kompanija životom...boli mene ona stvar ko god da je u fotelji, sve dok ne ostavlja repove iza sebe, dugove koje će vraćati neko drugi...lahko je kupiti ferarija na kredit i biti glavni dasa u gradu, pa ostaviti sinu da otplaćuje