koja sreca!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Imaš ovdje sve fino... http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... ing_roundsRedBlueArmy wrote:gdje gledaš te "šešire", čuda...?
btw, ne zezaj se po pitanju Sheriffa, (Kazakhstan ako se ne varam), vole oni da iznenađuju, posebno im odgovara naš stil igre.Srbijanska liga nikad slabija u poslijeratnom periodu, lakše bi pala jedna C. Zvezda nego Sheriff, vjeruj...

Bogami će biti teško protiv Slobode..gori im pod nogama, a teško ih je na trčanje dobiti, mlada ekipa..Plavih_11 wrote:
Sljedeca stanica je stadion Tušanj! Srijeda, 21.04. u 16:30!
Nema šanse da nam mogu parirati u fizičkoj spremiudrch wrote:Bogami će biti teško protiv Slobode..gori im pod nogama, a teško ih je na trčanje dobiti, mlada ekipa..Plavih_11 wrote:
Sljedeca stanica je stadion Tušanj! Srijeda, 21.04. u 16:30!
Paziti na prekide, znamo se opustiti nekada, oni imaju visoke igrače. Sve zavisi od suđenja, ako bude regularno, možemo do boda ili triŠibicar wrote:Nema šanse da nam mogu parirati u fizičkoj spremiudrch wrote:Bogami će biti teško protiv Slobode..gori im pod nogama, a teško ih je na trčanje dobiti, mlada ekipa..Plavih_11 wrote:
Sljedeca stanica je stadion Tušanj! Srijeda, 21.04. u 16:30!,jedino čega je mene strah je to što su oni prava krkanska ekipa,i učiniće sve da dodju do bodova,ne birajući sredstva,time najviše mislim na pregrubu igru,iako i mi imamo damu i znamo uzvratiti,a nadam se i da će ih sudija odma na startu ohladiti sa nekoliko kartona,te im ukazati na činjenicu da fudbal nije igra u kojoj se pika broj slomljenih ekstremiteta,već lijepi potezi,akcije i golovi.
![]()
Volim Te Željo!
Vidim da dosta Vas gleda upravo ovako na igru Slobode. Moje pitanje je sta se to u ovim nasim podnebljima podrazumijeva pod "krkanskom ekipom"? Ili npr. sta se podrazumijeva pod, citiram: učiniće sve da dodju do bodova,ne birajući sredstva,time najviše mislim na pregrubu igru ?!jedino čega je mene strah je to što su oni prava krkanska ekipa
da,ovo danas je prejako za ovu ligucostacurta wrote:Vidim da dosta Vas gleda upravo ovako na igru Slobode. Moje pitanje je sta se to u ovim nasim podnebljima podrazumijeva pod "krkanskom ekipom"? Ili npr. sta se podrazumijeva pod, citiram: učiniće sve da dodju do bodova,ne birajući sredstva,time najviše mislim na pregrubu igru ?!jedino čega je mene strah je to što su oni prava krkanska ekipa
Ako je tacna ona statistika sa stranice fsbih Zeljo je u ovoj sezoni skupio 63 zuta i 3 crvena kartona dok Sloboda ima 64 zuta i 0 crvenih.
Moje pitanje je: Koja to ekipa u "Premier ligi:shock:" nije krkanska i koja ekipa ne bira sredstva da dodje do bodova?!
Zeljo?!
Mozda DA ali onaj Zeljo sto je igrao protiv New Castle-a, ovo danas je![]()
![]()
![]()
!!
Taj Sheriff nije nimalo ekipa za potcjenjivanje a ni ti kako ih ti zoves NEW SAINTSI il ti ga TNS ( poznatije tako kladionicarima ), ekipa koja je godinama u vrhu svog drzavnog prvenstva, koji su dosta stabilni sto se tice igrackog kadra, i dosta jaki sto se tice novca...Uglavnom ko god da dodje sigurno je da nece biti laganoelSaik wrote:1, 2, 3 - ŽELjO ŠAMPION!![]()
Gledao sam juče moguće protivnike u Ligi Prvaka i, brate, ima svega, od C. Zvezde, Dinama, RB Salzburga pa do naki New Saintsa i Sheriffa.Baš te može potrefiti da igraš 4 tekme protiv teških levata, ili da te odmah neki jači sasiječe u prvom dvomeču.

slazem se u potpunostial_akhisari wrote:...nisam ni sanjao da ce se zeljo vec ove sezone boriti za titulu...ovo dosada je vec ( za mene ) odlican posao i veliki rezultat ( uzevsi u obzir sve ono sto je prethodilo )...ipak, sad kad smo stigli do vrela, bilo bi lijepo da se napijemo vodice...![]()
...sto se slobode tice, neka bude sto biti mora...smatram da zeljo trenutno ima ekipu koja moze doci iz tuzle neporazena...ipak, ako se dogodi poraz ( a prekid serije mora se dogoditi ), ja necu biti plaho tuzan...uz ovu ekipu treba ostati i dati podrsku...
eeemmm protutnjat cemo Ligom prvakaBSn wrote:Ove sezone je Uprava obecala Evropu. Sta ce tek biti ako slijedece obecaju titulu?!
Ma bice tu AMAR !!!!!!!!! Makar ga vezaliErzsebet wrote:Ako naprave plan razvoja, ako ne budu dirali Amara u narednim godinama i ako se on ne bude miješao u finansije, ne gine nam grupna faza Lige šampiona. Jedino se bojim da on ne ode negdje bolje.