FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sarajevo89er
#6876 Re: FK Zeljeznicar
4-2 Kajkut
Last edited by Sarajevo89er on 17/04/2010 21:17, edited 1 time in total.
- Suicidal Siberian
#6877 Re: FK Zeljeznicar
Bit-će-Že-ljo opet Šampion, opet Šampion!!!!
-
manki
#6878 Re: FK Zeljeznicar
Žeeeeeeeeljo! To Lazare kralju! 
- Sarajevo89er
#6879 Re: FK Zeljeznicar
KRAJ!
Željezničar-Borac 4-2
Željezničar-Borac 4-2
- Sarajevo89er
#6880 Re: FK Zeljeznicar
Velika neopreznost na kraju.Ako bude Željo imao isto bodova kao Borac,Borac će biti prvak.
-
udrch
#6882 Re: FK Zeljeznicar
"U derbi susretu 23. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali i cijelog prvenstva, Željezničar je u predivnoj atmosferi bio bolji od banjalučkog Borca sa visokih 4:1."
Ovaj na sportsport.ba već napisao tekst..ofira se čovjek bezveze..
Ovaj na sportsport.ba već napisao tekst..ofira se čovjek bezveze..
- nellington
#6884 Re: FK Zeljeznicar
Znači u našoj ligi se prvo gleda međusobni omjer pa gol-razlika? Nigdje na sajtu saveza propozicija takmičenja, pa moram pitatiSarajevo89er wrote:Velika neopreznost na kraju.Ako bude Željo imao isto bodova kao Borac,Borac će biti prvak.
- Sarajevo89er
#6885 Re: FK Zeljeznicar
Čuo sam novinara i Osima na kraju u vezi ovoga.Kaže igrači bili već umorni i jebiga.nellington wrote: Znači u našoj ligi se prvo gleda međusobni omjer pa gol-razlika? Nigdje na sajtu saveza propozicija takmičenja, pa moram pitati
Inače,ni ja nisam našao propozicije ,a vjerovatno ih možeš naći samo u ladici Ušanoviča.
-
salter071
#6886 Re: FK Zeljeznicar
Toooooooooooooo Zeljooooooooooo!!!
Bolje bi ovima bilo da su isli preko Dobrovoljacke ahahhaha
Idemo dalje!
Idemo dalje!
- nellington
#6887 Re: FK Zeljeznicar
Ako zatreba, pojaviće se propozicije - po ćejfu Čeke, Ilje i Sulje.Sarajevo89er wrote:Čuo sam novinara i Osima na kraju u vezi ovoga.Kaže igrači bili već umorni i jebiga.nellington wrote:Sarajevo89er wrote: Znači u našoj ligi se prvo gleda međusobni omjer pa gol-razlika? Nigdje na sajtu saveza propozicija takmičenja, pa moram pitati
Inače,ni ja nisam našao propozicije ,a vjerovatno ih možeš naći samo u ladici Ušanoviča.
@salter071: opet provociraš? Super ti ide
-
salter071
#6888 Re: FK Zeljeznicar
@ nellington
Jok ja! Ima tu hitna blizu, dole, na dnu ulice. S obzirom kako smo ih potukli na terenu moze im dobro doci. Eto vidis, ja samo hocu da pomognem, a sta si ti pomislio? Sram te i stid bilo ehehehe
Jok ja! Ima tu hitna blizu, dole, na dnu ulice. S obzirom kako smo ih potukli na terenu moze im dobro doci. Eto vidis, ja samo hocu da pomognem, a sta si ti pomislio? Sram te i stid bilo ehehehe
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#6889 Re: FK Zeljeznicar
Ban, ... 14 dana.salter071 wrote:Toooooooooooooo Zeljooooooooooo!!!![]()
Idemo dalje!
- nellington
#6890 Re: FK Zeljeznicar
Ah, to je znači 
- HaHaHa2
#6891 Re: FK Zeljeznicar
eno pitari kamenovali zeljine navijace u alipasinoj,murije bruka
-
jedan od mnogih
#6892 Re: FK Zeljeznicar
Jel to provjereno, ako je istina stvarno dokazuju koliko su mali i ne mogu nam gledati u leđaHaHaHa2 wrote:eno pitari kamenovali zeljine navijace u alipasinoj,murije bruka
- mrtva kokoš
- karanana
#6894 Re: FK Zeljeznicar
dobra igra zelje, posebno u prvom poluvremenu. i pored toga sto je jug bio krcat sve do lokomotive na istoku i u donjem dijelu tribine, odmah iza ograde gdje skoro nikad nema navijaca, navijanje manijaka mi nikako ne sjedi. nemaju dobre pjesme. udarna im shalalalalala i ona kad golman izbija loptu. sve ostalo nema neki zhar ni trajanje ni ritam.
-
lit3ro
#6895 Re: FK Zeljeznicar
Evo sad s utakmice...Sta reci nego hvala ti Boze sto sam MANIJAK! Divno je bilo danas biti Manijak, moze pricati ko sta hoce al ovo je bilo nevjerovatno....Krenuvsi od pocetka i koreografije, do navijanja, pa do kraja utakmice i pozdravljanja igraca 
Sto se tice utakmice ko utakmice, sa sigurnoscu mogu reci da je Borac totalno sretno dosao do ova 2 gola, i da ne bi bilo nezasluzeno da je pobjeda Zelje bila ubjedljivija...Igraci na nivou, naravno bilo je sitnih prenosa, gresaka i sl. al u sustini nema utakmice da ih nema
Sto se tice pojedinaca pitanje za sve one sto su kudili LAZARA - Sta sad imate reci protiv tog momka??? Tj. sta mozete reci, protiv najintelektualnijeg napadaca Zelje u zadnje vrijeme, covjeka koji jednostavno nema s kim da igra u napadu, zato sto Osim forsira 1 og napadaca a ne 2 icu, covjeka koji uvijek odvlaci 2 igraca na sebe, koji izbori 20 faulova u toku jedne utakmice, koji uvijek odigra predobru povratnu loptu samo to rijetko ko prati itd itd itd...I povrh svega taj isti "po vama smijesni" Lazo veceras zabije 2 gola i poklopi vas sve 
Uglavnom da skratim, idemo po duplu krunu aBd!
Sto se tice utakmice ko utakmice, sa sigurnoscu mogu reci da je Borac totalno sretno dosao do ova 2 gola, i da ne bi bilo nezasluzeno da je pobjeda Zelje bila ubjedljivija...Igraci na nivou, naravno bilo je sitnih prenosa, gresaka i sl. al u sustini nema utakmice da ih nema
Uglavnom da skratim, idemo po duplu krunu aBd!
-
LSD
#6897 Re: FK Zeljeznicar
Šta reci,poslije svega...prekucali smo ih na terenu,bezveze primismo ona dva gola u zadnjim minutama ali necu da kenjam sad puno oko toga, vec hocu da pohvalim prvo Manijake koji su napravili extra atmosferu ,koreografija je za 10
Navijanje vrlo dobro, na momente odlicno....zatim da pohvalim sve ijednog igraca na terenu - necu da izdvajam nijednog od njih, zatim Bosa na klupi (koji opet nece da uzvrati i kad mu citav stadion skandira ime
) joooojj namcora majko moja.
Pohvale i za sjever koji je bio vrlo aktivan,posebno prvo poluvrijeme.
Idemo dalje
Navijanje vrlo dobro, na momente odlicno....zatim da pohvalim sve ijednog igraca na terenu - necu da izdvajam nijednog od njih, zatim Bosa na klupi (koji opet nece da uzvrati i kad mu citav stadion skandira ime
Pohvale i za sjever koji je bio vrlo aktivan,posebno prvo poluvrijeme.
Idemo dalje
- cyprus
#6899 Re: FK Zeljeznicar
Čestitke...
- karanana
#6900 Re: FK Zeljeznicar
mislim da je moje misljenje doista neutralno. zeljo je trenutno najbolji tim po igri u BiH, manijaci to nisu u navijanju. repertoar pjesama veoma los. opet kazem, najbolja im je shalalalala. rahmet dzildi i veliko postovanje ali i njegova pjesam o jugu kao svetoj strani izabarnoj po islamu nema nidje veze. sinhronizacija, ne juga i sjevera, nego juga i juga takodjer veoma losa. u trenutcima mi se ucinilo da na jugu imaju 2-3 grupe navijaca, jedni pjevaju jedno, drugi drugo i prave svoju mini bakljadu u jednom dijelu, sto i nije neki problem bakljada kao bakljada, baklje se pale nasumice, ali pjevanje i skandiranje bi trebalo biti jedno.JThomas wrote:nema teorije da će ovaj željo i ovaj borac imati isti broj bodova na kraju. objektivni rezultat bi bio nešto kao 6 - 1.
a drago mi je vidjeti da je neutralni karanana, pola pitar, pola RA, već uspio konstatovati da pjesme ne valjaju...