Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
belissima wrote:Djecacicu...grobarcicu...opet prva ljubav proradi... !
Muzika? Naravno... Marchelo, car hip hopa... Hoćeš link za čitavu p(j)esmu? Samo mogu preporučiti, s tim, da pak, moram dodati, njegovi tekstovi imaju poruke, pa nije baš za svaki auditorij. No dobro, probaj, nemaš šta izgubiti...
belissima wrote:Big mama..znaci posjecujes forum FK Sarajevo!!!!!!
Mama...svaka cast... ...napredujes!!!!
Boze sacuvaj, pu,... pu,... pu,... pricaju ljudi u ovom gradu. Drago djete pa ja poznajem vise pitara u ovom gradu nego ti, doduse ti nisi odavde pa ti se nemoze zamjeriti toliko . Ja posjecujem samo dva foruma, prvi je themaniacs.org i tu smo svi familijarno, a drugi je ovaj.
Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
Last edited by South Blue Mama on 20/11/2008 14:27, edited 1 time in total.
U Kuli, medu mučiteljima. Muriz je prepoznao bivšeg »Željinog« golmana Dragana Škrbu, zatim njegovog brata i fudbalskog sudiju iz Hrasnice koji se preziva Šumar. Ostali četnici su pretežno krili svoja imena. — Da ironija bude veća, ja sam navijao za »Želju« — kaže Muriz — a na Kuli me dočeka golman. To sam mu rekao: »Imao sam za koga navijati«. On se ko zadnja fukara samo nasmijao.
Torpedash moj, fakat ste dosadni... poput enterokolitisa ste... haj' se malo okrenite vasem voljenom klubu... nije valjda da vam je Zeljo drazi, pa vise vremena provodite piskarajuci gluposti u ovom topicu... fakat mi niste jasni, torpedashi moji!?
pitari ako vam je toliko jadan bordo klub i monoton,pa morate posjecivati zeljinu stranicu,ja vam toplo preporucujem da se bacite,na BIH repku.oni su sad u modi,a vi kao kompleksasi i osobe povodljive uspjehu,bicete u trendu,ha ja
belissima wrote:Ne znam je li neko gledao sinoc...nevjerovatna kradja...zoves da odgovoris a tamo neka "teta",kaze:"Zamalo ste uspjeli uci u program"..i tako u nedogled...mozes zvati koliko zelis...LOPOVI!
Barem vi visočaci bi trebali znati da prepoznate prevaru
Glupane nisam iz Visokog,ogranicen si kao balkon.Ne znam kako si dosao do kompjutera!Cuvaj se!
Na jednoj drugoj temi naletim na suhomesnatu dosadu @belissimu, kako kuka jerbo su ga prevarili Napišem mu malo ironičan odgovor a na to on meni odgovori da nije iz Visokog
Jel mi može neko objasniti jel belissima samo dosada ili je suhomesnata dosada
Last edited by nikad_izvini on 20/11/2008 02:02, edited 1 time in total.
Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.Pa danima ovdje traje cirkus u reziji pojedinih ljudi.
Konstantno isti ljudi zachatavaju,tema o Zelji ima 26 stranica od cega je haman 50 % postova pitarskih,dok su zadnje stranice od tih 12 str o Sarajevu skoro pa ciste kao uostalom skoro citava njihova tema.I sta je to onda nego kompleks?Ne,stvarno,kad se kaze kompleks onda je halabuka,ali fakat je u pitanju kompleks.
Kad je derbi,prepucavanja su ok i postoji tema.Kad dodje Zubandan otvori se tema i ozezi...Eto,ljudi proslavili 24. oktobra godisnjicu kluba,nije bilo nikakvih uvreda,nije bio niti jedan jedini post Zeljinih navijaca ,nije bilo podsjecanja o Komunistickoj partiji,o imenu Torpedo,o prisilnom prelasku Zeljinih najboljih igraca,nije bilo podsjecanja na sve ono sto svi znaju.I moram reci da mi je drago zbog toga,sve se da zakljuciti o zrelosti navijaca na ovom forumu.Naravno,cast pojedincima,vjerujem da se vecini pitara ovdje kosa dize na glavi od nekih likova tipa belissime,ali sta da se radi...
Ok je doci,napisati nesto,ali konstantno visiti i drobiti nije nista drugo nego jedan fin kompleks.Jebi ga,ne mogu vam pomoci.
Molim moderatore da ociste temu ako je ikako moguce.
nije mi uopste cilj bio provocirati, na ovaj clanak sam slucajno naletio, nije za otvaranja zasebne teme, a ne vidim neku drugu pogodniju da postavim informaciju.
dino84 wrote:Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.
Vala bas! Ili dijeliti odmah banove na svako skretanje s teme, zacatavanje i provokaciju ili brate fino zakljucati i ovu temu i temu o FKS kad se ne moze normalno diskutovati. Ima ovdje ljudi koji zavire u ove teme ne bi li procitali kakvu novost, znaimljiv komentar, a ono sve rasprava na nivou osnovne skole (nizih razreda).
dino84 wrote:Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.Pa danima ovdje traje cirkus u reziji pojedinih ljudi.
Konstantno isti ljudi zachatavaju,tema o Zelji ima 26 stranica od cega je haman 50 % postova pitarskih,dok su zadnje stranice od tih 12 str o Sarajevu skoro pa ciste kao uostalom skoro citava njihova tema.I sta je to onda nego kompleks?Ne,stvarno,kad se kaze kompleks onda je halabuka,ali fakat je u pitanju kompleks.
Kad je derbi,prepucavanja su ok i postoji tema.Kad dodje Zubandan otvori se tema i ozezi...Eto,ljudi proslavili 24. oktobra godisnjicu kluba,nije bilo nikakvih uvreda,nije bio niti jedan jedini post Zeljinih navijaca ,nije bilo podsjecanja o Komunistickoj partiji,o imenu Torpedo,o prisilnom prelasku Zeljinih najboljih igraca,nije bilo podsjecanja na sve ono sto svi znaju.I moram reci da mi je drago zbog toga,sve se da zakljuciti o zrelosti navijaca na ovom forumu.Naravno,cast pojedincima,vjerujem da se vecini pitara ovdje kosa dize na glavi od nekih likova tipa belissime,ali sta da se radi...
Ok je doci,napisati nesto,ali konstantno visiti i drobiti nije nista drugo nego jedan fin kompleks.Jebi ga,ne mogu vam pomoci.
Molim moderatore da ociste temu ako je ikako moguce.
belissima wrote:Ne znam je li neko gledao sinoc...nevjerovatna kradja...zoves da odgovoris a tamo neka "teta",kaze:"Zamalo ste uspjeli uci u program"..i tako u nedogled...mozes zvati koliko zelis...LOPOVI!
Barem vi visočaci bi trebali znati da prepoznate prevaru
Glupane nisam iz Visokog,ogranicen si kao balkon.Ne znam kako si dosao do kompjutera!Cuvaj se!
Na jednoj drugoj temi naletim na suhomesnatu dosadu @belissimu, kako kuka jerbo su ga prevarili Napišem mu malo ironičan odgovor a na to on meni odgovori da nije iz Visokog
Jel mi može neko objasniti jel belissima samo dosada ili je suhomesnata dosada