FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#626 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

belissima wrote:Djecacicu...grobarcicu...opet prva ljubav proradi... :D !
Muzika? Naravno... Marchelo, car hip hopa... 8-) Hoćeš link za čitavu p(j)esmu? Samo mogu preporučiti, s tim, da pak, moram dodati, njegovi tekstovi imaju poruke, pa nije baš za svaki auditorij. No dobro, probaj, nemaš šta izgubiti... :mrgreen:

http://de.youtube.com/watch?v=_mjNMDWSLcc (nažalost, cenzurisanu verziju samo nađoh na youtube-u)... :-?

Život ko nužda što ništa ne pruža...
veljaca

#627 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Image
shana_majka

#628 Re: FK Zeljeznicar

Post by shana_majka »

.
Last edited by shana_majka on 11/12/2008 03:29, edited 1 time in total.
Meshtar

#629 Re: FK Zeljeznicar

Post by Meshtar »

Shana đeš' mi to reći :D

Na svašta mogu preći osim na to :D
shana_majka

#630 Re: FK Zeljeznicar

Post by shana_majka »

.
Last edited by shana_majka on 11/12/2008 03:29, edited 1 time in total.
South Blue Mama

#631 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

belissima wrote:Big mama..znaci posjecujes forum FK Sarajevo!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mama...svaka cast... :thumbup: ...napredujes!!!!
Boze sacuvaj, pu,... pu,... pu,... pricaju ljudi u ovom gradu. Drago djete pa ja poznajem vise pitara u ovom gradu nego ti, doduse ti nisi odavde pa ti se nemoze zamjeriti toliko :D . Ja posjecujem samo dva foruma, prvi je themaniacs.org :thumbup: i tu smo svi familijarno, a drugi je ovaj.

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
Last edited by South Blue Mama on 20/11/2008 14:27, edited 1 time in total.
Peppers

#632 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

:sax:
Neelix

#633 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

evo malo detalja o jednom bivsem igracu zelje:

Oslobodjenje, 27.01.1995., strana 6
U Kuli, medu mučiteljima. Muriz je prepoznao bivšeg »Željinog« golmana Dragana Škrbu, zatim njegovog brata i fudbalskog sudiju iz Hrasnice koji se preziva Šumar. Ostali četnici su pretežno krili svoja imena. — Da ironija bude veća, ja sam navijao za »Želju« — kaže Muriz — a na Kuli me dočeka golman. To sam mu rekao: »Imao sam za koga navijati«. On se ko zadnja fukara samo nasmijao.
:roll:
weed

#634 Re: FK Zeljeznicar

Post by weed »

Torpedash moj, fakat ste dosadni... poput enterokolitisa ste... haj' se malo okrenite vasem voljenom klubu... nije valjda da vam je Zeljo drazi, pa vise vremena provodite piskarajuci gluposti u ovom topicu... fakat mi niste jasni, torpedashi moji!? :-) :?
odvijac

#635 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

pitari ako vam je toliko jadan bordo klub i monoton,pa morate posjecivati zeljinu stranicu,ja vam toplo preporucujem da se bacite,na BIH repku.oni su sad u modi,a vi kao kompleksasi i osobe povodljive uspjehu,bicete u trendu,ha ja :bih:
Peppers

#636 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Jbg Neelix, nije Skrba kriv, to je on radio po naredjenju jednog vaseg bivseg clana ;-)
BocaJuniors

#637 Re: FK Zeljeznicar

Post by BocaJuniors »

Peppers wrote:Jbg Neelix, nije Skrba kriv, to je on radio po naredjenju jednog vaseg bivseg clana ;-)
mislis psihologa :?:
nikad_izvini

#638 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Sent at: 19/11/2008 10:57
From: belissima
To: nikad_izvini
Naslov: Kesolovac na OBN-u????
nikad_izvini wrote:
belissima wrote:Ne znam je li neko gledao sinoc...nevjerovatna kradja...zoves da odgovoris a tamo neka "teta",kaze:"Zamalo ste uspjeli uci u program"..i tako u nedogled...mozes zvati koliko zelis...LOPOVI!
Barem vi visočaci bi trebali znati da prepoznate prevaru :skoljka:

:D
Glupane nisam iz Visokog,ogranicen si kao balkon.Ne znam kako si dosao do kompjutera!Cuvaj se!

Na jednoj drugoj temi naletim na suhomesnatu dosadu @belissimu, kako kuka jerbo su ga prevarili :D Napišem mu malo ironičan odgovor a na to on meni odgovori da nije iz Visokog :roll:

Jel mi može neko objasniti jel belissima samo dosada ili je suhomesnata dosada :D
Last edited by nikad_izvini on 20/11/2008 02:02, edited 1 time in total.
Šibicar

#639 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

Peppers wrote:Jbg Neelix, nije Skrba kriv, to je on radio po naredjenju jednog vaseg bivseg clana ;-)
:lol:

Svaka čast,e jesi im začepio usta momački... :lol: :lol: :lol: :thumbup:

pitari psssssssttttt... :lol:
nikad_izvini

#640 Re: FK Zeljeznicar

Post by nikad_izvini »

Šibicar wrote:

Ovaj, to se ne pika :roll:

Šibicar

#641 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

nikad_izvini wrote:
Šibicar wrote:

Ovaj, to se ne pika :roll:

Sad oni smišljaju šta će da kažu u svoju odbranu,a s obzirom na njihove mentalne sposobnosti imaćemo jedno 2 godine mira na našoj temi... :lol:

Ovo ti je ono "SAM PAO SAM SE UBIO"...ili može "ISPECI PA RECI"... :lol:
Topla voda

#642 Re: FK Zeljeznicar

Post by Topla voda »

joj sehica debila ,gdje je on vlage povuko,jel i on s memli strane?
dino84

#643 Re: FK Zeljeznicar

Post by dino84 »

Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.Pa danima ovdje traje cirkus u reziji pojedinih ljudi.

Konstantno isti ljudi zachatavaju,tema o Zelji ima 26 stranica od cega je haman 50 % postova pitarskih,dok su zadnje stranice od tih 12 str o Sarajevu skoro pa ciste kao uostalom skoro citava njihova tema.I sta je to onda nego kompleks?Ne,stvarno,kad se kaze kompleks onda je halabuka,ali fakat je u pitanju kompleks.

Kad je derbi,prepucavanja su ok i postoji tema.Kad dodje Zubandan otvori se tema i ozezi...Eto,ljudi proslavili 24. oktobra godisnjicu kluba,nije bilo nikakvih uvreda,nije bio niti jedan jedini post Zeljinih navijaca ,nije bilo podsjecanja o Komunistickoj partiji,o imenu Torpedo,o prisilnom prelasku Zeljinih najboljih igraca,nije bilo podsjecanja na sve ono sto svi znaju.I moram reci da mi je drago zbog toga,sve se da zakljuciti o zrelosti navijaca na ovom forumu.Naravno,cast pojedincima,vjerujem da se vecini pitara ovdje kosa dize na glavi od nekih likova tipa belissime,ali sta da se radi...

Ok je doci,napisati nesto,ali konstantno visiti i drobiti nije nista drugo nego jedan fin kompleks.Jebi ga,ne mogu vam pomoci.

Molim moderatore da ociste temu ako je ikako moguce.
Neelix

#644 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

imal ko da je iskompleksiran ovdje? :) :lol:

nije mi uopste cilj bio provocirati, na ovaj clanak sam slucajno naletio, nije za otvaranja zasebne teme, a ne vidim neku drugu pogodniju da postavim informaciju.
Dead Man Walking

#645 Re: FK Zeljeznicar

Post by Dead Man Walking »

dino84 wrote:Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.
Vala bas! Ili dijeliti odmah banove na svako skretanje s teme, zacatavanje i provokaciju ili brate fino zakljucati i ovu temu i temu o FKS kad se ne moze normalno diskutovati. Ima ovdje ljudi koji zavire u ove teme ne bi li procitali kakvu novost, znaimljiv komentar, a ono sve rasprava na nivou osnovne skole (nizih razreda).
South Blue Mama

#646 Re: FK Zeljeznicar

Post by South Blue Mama »

dino84 wrote:Ja fakat ne znam sta je potrebno da se moderatori pojave i ako vec ne mogu banove podijeliti onda bar da prociste temu.Pa danima ovdje traje cirkus u reziji pojedinih ljudi.

Konstantno isti ljudi zachatavaju,tema o Zelji ima 26 stranica od cega je haman 50 % postova pitarskih,dok su zadnje stranice od tih 12 str o Sarajevu skoro pa ciste kao uostalom skoro citava njihova tema.I sta je to onda nego kompleks?Ne,stvarno,kad se kaze kompleks onda je halabuka,ali fakat je u pitanju kompleks.

Kad je derbi,prepucavanja su ok i postoji tema.Kad dodje Zubandan otvori se tema i ozezi...Eto,ljudi proslavili 24. oktobra godisnjicu kluba,nije bilo nikakvih uvreda,nije bio niti jedan jedini post Zeljinih navijaca ,nije bilo podsjecanja o Komunistickoj partiji,o imenu Torpedo,o prisilnom prelasku Zeljinih najboljih igraca,nije bilo podsjecanja na sve ono sto svi znaju.I moram reci da mi je drago zbog toga,sve se da zakljuciti o zrelosti navijaca na ovom forumu.Naravno,cast pojedincima,vjerujem da se vecini pitara ovdje kosa dize na glavi od nekih likova tipa belissime,ali sta da se radi...

Ok je doci,napisati nesto,ali konstantno visiti i drobiti nije nista drugo nego jedan fin kompleks.Jebi ga,ne mogu vam pomoci.

Molim moderatore da ociste temu ako je ikako moguce.
respect :thumbup:

Igraj ZELJO, igraj i pobjedi!!!
elSaik

#647 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

nikad_izvini wrote:Sent at: 19/11/2008 10:57
From: belissima
To: nikad_izvini
Naslov: Kesolovac na OBN-u????
nikad_izvini wrote:
belissima wrote:Ne znam je li neko gledao sinoc...nevjerovatna kradja...zoves da odgovoris a tamo neka "teta",kaze:"Zamalo ste uspjeli uci u program"..i tako u nedogled...mozes zvati koliko zelis...LOPOVI!
Barem vi visočaci bi trebali znati da prepoznate prevaru :skoljka:

Glupane nisam iz Visokog,ogranicen si kao balkon.Ne znam kako si dosao do kompjutera!Cuvaj se!

Na jednoj drugoj temi naletim na suhomesnatu dosadu @belissimu, kako kuka jerbo su ga prevarili :D Napišem mu malo ironičan odgovor a na to on meni odgovori da nije iz Visokog :roll:

Jel mi može neko objasniti jel belissima samo dosada ili je suhomesnata dosada :D

'oj drug, i ti baš previše očekuješ... :mrgreen:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#648 Re: FK Zeljeznicar

Post by mIRCerka »

ma to je beli pokusao napisati da mu je lokacija VISOKO kao suprotno od nisko, moRe bit da je nebeski narod-visoko :D
tazmaniaBAN

#649 Re: FK Zeljeznicar

Post by tazmaniaBAN »

Image
elSaik

#650 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Žalosno...

Image
Post Reply