'ajde, makar čitati zna.Meshtar wrote:Možda je to prvi pitar u istoriji koji je pročitao Bonton, dalje od predgovora
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#501 Re: FK Zeljeznicar
- dzipalo_junuz
#502 Re: FK Zeljeznicar
Eto koji ste vi kompleksasi brojite postove gdje ko ostavlja...ccc
p.s saice uzmi pistolj i ubij se, olaksaj i meni i sebi i svima ovdje...Ako nastavis se ovdje svadati citirat cu te sa ostalih foruma pa ce raja vidjeti kakve gluposti pises
...haha a ovdje lafo mancipovan, covjek bi reko to doktor, gradska raja, odrasto u hajduk veljkovoj
Stoga nemoj cika junuza da ljutis.
p.s saice uzmi pistolj i ubij se, olaksaj i meni i sebi i svima ovdje...Ako nastavis se ovdje svadati citirat cu te sa ostalih foruma pa ce raja vidjeti kakve gluposti pises
-
elSaik
#503 Re: FK Zeljeznicar
Slobodno citiraj odakle god želiš. Ja stojim iza svojih izrečenih, odnosno napisanih, riječi.dzipalo_junuz wrote:Eto koji ste vi kompleksasi brojite postove gdje ko ostavlja...ccc
p.s saice uzmi pistolj i ubij se, olaksaj i meni i sebi i svima ovdje...Ako nastavis se ovdje svadati citirat cu te sa ostalih foruma pa ce raja vidjeti kakve gluposti pises...haha a ovdje lafo mancipovan, covjek bi reko to doktor, gradska raja, odrasto u hajduk veljkovoj
![]()
![]()
edit: Kad je u pitanju samo jedan post, nema se tu Bog zna šta brojati. Znaš, 1, to ti je onaj prvi broje...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#504 Re: FK Zeljeznicar
Cika junuze, na suicid nagovaraj one sve piticedzipalo_junuz wrote:Eto koji ste vi kompleksasi brojite postove gdje ko ostavlja...ccc
p.s saice uzmi pistolj i ubij se, olaksaj i meni i sebi i svima ovdje...Ako nastavis se ovdje svadati citirat cu te sa ostalih foruma pa ce raja vidjeti kakve gluposti pises...haha a ovdje lafo mancipovan, covjek bi reko to doktor, gradska raja, odrasto u hajduk veljkovoj
![]()
![]()
-
elSaik
#505 Re: FK Zeljeznicar
mIRCerka wrote:Cika junuze, na suicid nagovaraj one sve piticedzipalo_junuz wrote:Eto koji ste vi kompleksasi brojite postove gdje ko ostavlja...ccc
![]()
![]()
Stoga nemoj cika junuza da ljutis.nemoj da ljutis teta mIRCi
teta mIRCi raja sa Kung Fu Pandom
-
mIRCerka
#506 Re: FK Zeljeznicar
to mi je drug iz osnovne ba...

-
Abacija
#507 Re: FK Zeljeznicar
Vidi je obrijala bradu. U stvari, kad malo bolje pogledam pa uopste ti ne odgovara ova slika sa avatarom.mIRCerka wrote:to mi je drug iz osnovne ba...
- Meshtar
#508 Re: FK Zeljeznicar
mIRCerka wrote:to mi je drug iz osnovne ba...
što ti je Željin odgoj, prosječna pitarka bi se slikala sa Sekom Aleksić, u prirodnoj veličini
- South Blue Mama
#509 Re: FK Zeljeznicar
dr.gog wrote:Rođen sam davne 1974-e ,na obalama Miljacke, u gradu Željezničaru..
@ junuz dzipalo: Hajd' se ti mancipuj malo
Drzava ZELJO!
- simonese
#510 Re: FK Zeljeznicar
South Blue Mama wrote:dr.gog wrote:Rođen sam davne 1974-e ,na obalama Miljacke, u gradu Željezničaru..Bravo Gože!!! Kod mene je samo razlika u godistu
Drzava ZELJO!
manijakcipuj
-
Fordas
#511 Re: FK Zeljeznicar
Čudni ovi leteći medvjedici pravo. Znam da nije lako ziviti u NASEM gradu ali da je to toliko...South Blue Mama wrote:dr.gog wrote:Rođen sam davne 1974-e ,na obalama Miljacke, u gradu Željezničaru..Bravo Gože!!! Kod mene je samo razlika u godistu
Drzava ZELJO!
P.S. Sto ne odete u 'Secod Life' i ne zasnujete tamo svoj grad, mozete napraviti i drzavu i svaki dan igrati u Evropi
-
mIRCerka
#512 Re: FK Zeljeznicar
vas grad...Fordas wrote:Čudni ovi leteći medvjedici pravo. Znam da nije lako ziviti u NASEM gradu ali da je to toliko...South Blue Mama wrote:dr.gog wrote:Rođen sam davne 1974-e ,na obalama Miljacke, u gradu Željezničaru..Bravo Gože!!! Kod mene je samo razlika u godistu
Drzava ZELJO!
P.S. Sto ne odete u 'Secod Life' i ne zasnujete tamo svoj grad, mozete napraviti i drzavu i svaki dan igrati u Evropi
- dzipalo_junuz
#513 Re: FK Zeljeznicar
Normalno, nas grad, zove se sarajevo i nema drugog naziva..samo ako si iz pljevalja to je vec druga prica

-
mIRCerka
#514 Re: FK Zeljeznicar
dzipalo_junuz wrote:Normalno, nas grad, zove se sarajevo i nema drugog naziva..samo ako si iz pljevalja to je vec druga prica![]()
drug, mislim da si dozivio hepekov kratki spoj...
-
uzalud pitas
#515 Re: FK Zeljeznicar
crknite plavo bijeli
sjeban vam je život sada
ulicama glavnog grada
bordo boja sada vlada
sjeban vam je život sada
ulicama glavnog grada
bordo boja sada vlada
- simonese
#516 Re: FK Zeljeznicar
a sta bude,sine,kad se probudis?uzalud pitas wrote:crknite plavo bijeli
sjeban vam je život sada
ulicama glavnog grada
bordo boja sada vlada
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#517 Re: FK Zeljeznicar
Ilegalci iz Novog Sarajeva....
U gradu trenutno vlada bordo monotonija...VLAST,RED I DISCIPLINA....

U gradu trenutno vlada bordo monotonija...VLAST,RED I DISCIPLINA....
-
elSaik
#518 Re: FK Zeljeznicar
Ćuj bordo monotonija... 'ajd dobro... 
- Baltazar_khan
#519 Re: FK Zeljeznicar
Trenutno gradom vladaju horde zla, okupirali smo mnoge renomirane kafiće i pubove.
Vaše su neke tamo picerije i slastičarne
Onda, na svakom koraku se može vidit grafit HZ87, onog vašeg TM nema ni na mapi.
Znam da vas boli i da vam se diže pritisak od inata kad vam napišemo i kažemo sljedeće:
MOJ GRAD MOJ KLUB SARAJEVO
Vaše su neke tamo picerije i slastičarne
Onda, na svakom koraku se može vidit grafit HZ87, onog vašeg TM nema ni na mapi.
Znam da vas boli i da vam se diže pritisak od inata kad vam napišemo i kažemo sljedeće:
- odvijac
#520 Re: FK Zeljeznicar
a ja tebi odgovor na to,navijati za sarajevo stvar geografije,a za zelju stvar folozofije,sve je tim receno,sto sarajevski gospodin djuro kaze,mada nije rahljavi pitonja!da i na kraju,zajebali ste moj ku.rac pitari 
-
nikad_izvini
#521 Re: FK Zeljeznicar
Jesil to naučio u "Inkognitu"Baltazar_khan wrote:Trenutno gradom vladaju horde zla, okupirali smo mnoge renomirane kafiće i pubove.
Vaše su neke tamo picerije i slastičarne![]()
Urbani pitari
PS ovaj je "prvi put" bio u navedenom urbanom klubu, na koncertu urbane "bunde od nerca" kad je bila pucnjava.To je cirka nivo njanja.Ovaj je barem iskren pa prizna svoj domet.Poštujem
Edit:Samo ruralci(po porijeklu ili razmišljanju) mogu prisvojiti grad.Nije da ih nema u Sarajevu.Onda se čudimo sandžaklijama i inim kako se ponašaju.I ovi bi se isto ponašali, kad bi mogli
Last edited by nikad_izvini on 17/11/2008 18:45, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#522 Re: FK Zeljeznicar
Na nagovor prijatelja, sam otišao u Inkognito. Prvi put u životu. Nemoj mi sad to nabijat na nos. Vidiš, tamo sam primjetio dosta Željinih prvotimaca, koji se vesele i skakuću uz Tinu Ivanović i alkohol. Od Šehića, pa nadalje. Veliki sportisti, građani, nema štanikad_izvini wrote:Jesil to naučio u "Inkognitu"Baltazar_khan wrote:Trenutno gradom vladaju horde zla, okupirali smo mnoge renomirane kafiće i pubove.
MOJ GRAD MOJ KLUB SARAJEVO![]()
Urbani pitari
@odvijač
ne želim da te citiram, nisi moj nivo da te citiram, imaš jako vulgarne postove, sa takvim primitivizmom ne želim da imam posla. Nadam se da ce moderator PAPE sankcionisati primitivizam tvoj, koji već odavno iskaljuješ na ovom forumu. Odgovor na taj tvoj primitivizam leži u ovome:
-
nikad_izvini
#523 Re: FK Zeljeznicar
Eto, povjerovao sam tiBaltazar_khan wrote:Na nagovor prijatelja, sam otišao u Inkognito. Prvi put u životu. Nemoj mi sad to nabijat na nos. Vidiš, tamo sam primjetio dosta Željinih prvotimaca, koji se vesele i skakuću uz Tinu Ivanović i alkohol. Od Šehića, pa nadalje. Veliki sportisti, građani, nema štanikad_izvini wrote:Jesil to naučio u "Inkognitu"Baltazar_khan wrote:Trenutno gradom vladaju horde zla, okupirali smo mnoge renomirane kafiće i pubove.
MOJ GRAD MOJ KLUB SARAJEVO![]()
Urbani pitari![]()
@odvijač
ne želim da te citiram, nisi moj nivo da te citiram, imaš jako vulgarne postove, sa takvim primitivizmom ne želim da imam posla. Nadam se da ce moderator PAPE sankcionisati primitivizam tvoj, koji već odavno iskaljuješ na ovom forumu. Odgovor na taj tvoj primitivizam leži u ovome:
-
nikad_izvini
#524 Re: FK Zeljeznicar
A što se tiče fudbalera, valjda je poznato da su u globalu seljačine.Čast Švabi, Paji i ........hm....... 
- Baltazar_khan
#525 Re: FK Zeljeznicar
... Raščićunikad_izvini wrote:A što se tiče fudbalera, valjda je poznato da su u globalu seljačine.Čast Švabi, Paji i ........hm.......