jbg sad ce pocet sezona, pa ce i vas drina i buducnost *uzit pa se vidimo na drugim temama.bermiin wrote:do tada,vas nastavljaju *uzitismoki_choko wrote:jedva cekam da i vas neko naguzi "opet" pa cemo da vas pod*ebavamo ko vi sad nas.Baltazar_khan wrote:
al cemo da se nacekamo, jer vi necete vidjeti evrope u skorije vrijeme
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#10501 Re: FK Zeljeznicar
- Baron_Samedi
#10503 Re: FK Zeljeznicar
Diskutante F.G.R., o cemu Vi pricate? Zeljeznicar je svaki bod posteno osvojio, a sve ostalo je plod Vase paranoje.F.G.R. wrote:Nastranu zajebancija i to ali vi ste nas ljudi dobro obrukali...pisu strani mediji da BH liga nije jaca od San Marina..
Ovo je konacno znak savezu da se rijese Brkovica i sl. za dobrobit BH lopte jer kad se kupi titula tako se zavrsi u Evropi...problem je sto Evropa ne zna za Brkana i tamo vas smatraju legitimnim predstavnikom i prvakom Bosne i Hercegovine...
-
ibizza
#10504 Re: FK Zeljeznicar
pita pile Osima, daj cenera.. kaze nemam ....imam samo petakaaaa
) 
- smoki_choko
#10505 Re: FK Zeljeznicar
zaboravio si i nasbermiin wrote:oni nas,mi vas![]()
- PriNc_ba
#10506 Re: FK Zeljeznicar
Sta je s ovim navodnim prelaskom Rafaela Nadala u Zelju ?

-
Tarik19
#10507 Re: FK Zeljeznicar
Ruku na srce, 5-0 jeste velika blamaza za Zelju, ali bez glavnih igraca u timu vise se i nije moglo ocekivati.
- Point.
#10508 Re: FK Zeljeznicar
Ne samo za Zelju nego i za citavu BiH. Steta, steta u pm.Tarik19 wrote:Ruku na srce, 5-0 jeste velika blamaza za Zelju, ali bez glavnih igraca u timu vise se i nije moglo ocekivati.
-
Tarik19
#10509 Re: FK Zeljeznicar
Pa eto sta je tu je! Da su dobila lakseg protivnika, uvjeren sam da nebi izgubili 5-0. Inace, nas klubski fudbal je pozna po brojnim brukama.Point. wrote:Ne samo za Zelju nego i za citavu BiH. Steta, steta u pm.Tarik19 wrote:Ruku na srce, 5-0 jeste velika blamaza za Zelju, ali bez glavnih igraca u timu vise se i nije moglo ocekivati.
- nosara
#10510 Re: FK Zeljeznicar
pitice ostaju pitice...
Ali zeljeznicar je odigrao najlosiju utakmicu koju je ikada odigrao neki nas predstavnik u bilo kojem evropskom takmicenju... To je cinjenica... Ovu sramotu treba ublaziti pobjedom u uzvratu, po svaku cijenu...
"momci" zasluzuju treninge tri puta dnevno po dva sata po najvecoj vrucini... a platu im ne bih dao, ako ne pobijede u revansu, barem tri mjeseca...
Sramota...
Ali zeljeznicar je odigrao najlosiju utakmicu koju je ikada odigrao neki nas predstavnik u bilo kojem evropskom takmicenju... To je cinjenica... Ovu sramotu treba ublaziti pobjedom u uzvratu, po svaku cijenu...
"momci" zasluzuju treninge tri puta dnevno po dva sata po najvecoj vrucini... a platu im ne bih dao, ako ne pobijede u revansu, barem tri mjeseca...
Sramota...
- JThomas
#10511 Re: FK Zeljeznicar
a sad na temu, jebiga, ovo je sto posto istina. ne boli poraz, ne boli ni rezultat toliko koliko igra i odnos, jer smo zaslužili najmanje duplo toliko. ja sam u startu osim partizana najmanje želio hapoel i smatrao da se s njima ne može igrati, ali jebiga, ovakva ofiraža se nije smjela dopustiti. boli, jako boli što se vidjelo da je pojedincima svejedno što gubimo 5-0. jebote kad ti je svraka uz šehu daleko najviše pokazao na terenu...pojedincima treba dati nogu, pa makar kadeti igrali umjesto njih.nosara wrote:pitice ostaju pitice...
Sramota...
i iskreno, meni je amar zakletva, ali bogme snosi dobar dio krivice za ovo. ne može on lazara u dvadeset sedmoj naučiti da igra lopte kad ne zna igrati lopte ili da bude brz kad, jebiga, nije brz. al' vala, ono kako se trčalo (odnosno kako se nije trčalo) i ulazilo u duele je bruka i sramota, i tu amar snosi veliki dio odgovornosti.
al' usprkos ovome, ko ne dođe na revanš zbog ovoga je čkapi i titula navijač.
-
neshto
#10512 Re: FK Zeljeznicar
ošamućeni, matirani, slomljeni ne znam ni ja kako da više opišem naše igrače, ono je fakat bilo loše.
ALI to ne treba biti razlog da ne vjerujemo da će ovaj naš Željo opet uzeti našu ligu i kup i zato im niko ne smije okrenuti leđa ni na sekundu!!!
vidjeli smo kako su igrali protiv cibalije i vidjeli smo da mogu i znaju, šta se u Izraelu desilo nije mi jasno al treba što prije zaboraviti i podržati raju na revanšu!
ALI to ne treba biti razlog da ne vjerujemo da će ovaj naš Željo opet uzeti našu ligu i kup i zato im niko ne smije okrenuti leđa ni na sekundu!!!
vidjeli smo kako su igrali protiv cibalije i vidjeli smo da mogu i znaju, šta se u Izraelu desilo nije mi jasno al treba što prije zaboraviti i podržati raju na revanšu!
- nosara
#10513 Re: FK Zeljeznicar
Mislim da ovu istu ekipu koja se obrukala u Tel Avivu treba pustit da se cupa u revansu... Ako se iscupa, idemo dalje, ako se ponovi svinjarija kao sinoc, ocekujem DRASTICNE poteze Amara Osima...JThomas wrote:a sad na temu, jebiga, ovo je sto posto istina. ne boli poraz, ne boli ni rezultat toliko koliko igra i odnos, jer smo zaslužili najmanje duplo toliko. ja sam u startu osim partizana najmanje želio hapoel i smatrao da se s njima ne može igrati, ali jebiga, ovakva ofiraža se nije smjela dopustiti. boli, jako boli što se vidjelo da je pojedincima svejedno što gubimo 5-0. jebote kad ti je svraka uz šehu daleko najviše pokazao na terenu...pojedincima treba dati nogu, pa makar kadeti igrali umjesto njih.nosara wrote:pitice ostaju pitice...
Sramota...
i iskreno, meni je amar zakletva, ali bogme snosi dobar dio krivice za ovo. ne može on lazara u dvadeset sedmoj naučiti da igra lopte kad ne zna igrati lopte ili da bude brz kad, jebiga, nije brz. al' vala, ono kako se trčalo (odnosno kako se nije trčalo) i ulazilo u duele je bruka i sramota, i tu amar snosi veliki dio odgovornosti.
al' usprkos ovome, ko ne dođe na revanš zbog ovoga je čkapi i titula navijač.
Licno bih bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom, uz nadljudsko zalaganje i bespostednu borbenost...
Da sam ja Osim, ovako bih postavio stvari... S jedne strane pobjeda i posten odnos, s druge strane vrata... Bezuslovno...!
-
incognito071
#10514 Re: FK Zeljeznicar
To nam je i plafon, kao sto je repki eventualni baraz ili trece mjestoneshto wrote:ošamućeni, matirani, slomljeni ne znam ni ja kako da više opišem naše igrače, ono je fakat bilo loše.
- JThomas
#10515 Re: FK Zeljeznicar
to.Mislim da ovu istu ekipu koja se obrukala u Tel Avivu treba pustit da se cupa u revansu... Ako se iscupa, idemo dalje, ako se ponovi svinjarija kao sinoc, ocekujem DRASTICNE poteze Amara Osima...
Licno bih bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom, uz nadljudsko zalaganje i bespostednu borbenost...
Da sam ja Osim, ovako bih postavio stvari... S jedne strane pobjeda i posten odnos, s druge strane vrata... Bezuslovno...!
ko ne dođe na koševo, pizda je.
- Qler
#10516 Re: FK Zeljeznicar
vezano za tekmu...
shit happens...
idemo dalje...
sad ce nova sezona, valjda ce se malo uigrati, pa dogodine opet u Evropu
shit happens...
idemo dalje...
sad ce nova sezona, valjda ce se malo uigrati, pa dogodine opet u Evropu
- Charuga
- Globalni moderator
#10517 Re: FK Zeljeznicar
Imate razgovor sa Zujom poslije sinosnje utakmice tamo na izvor.ba ..
-
elSaik
#10518 Re: FK Zeljeznicar
Koliko sam zbunjen zbog sinoć, fakat sam kopirao to "izvor.ba".

edit: Amar Osim je pri dolasku rekao da će trebati nekoliko godina da bi Željo igrao normalno u EuroAziji. A čak i u normalnom igranju, mislim da mi njih ne bismo mogli tamo dobiti.
edit: Amar Osim je pri dolasku rekao da će trebati nekoliko godina da bi Željo igrao normalno u EuroAziji. A čak i u normalnom igranju, mislim da mi njih ne bismo mogli tamo dobiti.
-
elSaik
#10519 Re: FK Zeljeznicar
Zna li ko kad će početi prodaja sezonskih?!
- manijak1
#10520 Re: FK Zeljeznicar
Svakako , el saik sedmicu pred početak prvenstva.ko ne dođe na koševo, pizda je.
- Braco Alija
#10521 Re: FK Zeljeznicar
ma realno petica nije puno kad se uzme u obzir kvalitet ove dvije ekipe, i sarajevo bi prošlo isto tu nema dileme.
ali petica u prvom i povrh svega onakva sramotna igra u prvih 45 minuta. pa ono je strašno. ono je žalosno.
sinoć smo vidjeli stvarnu sliku naše lige.
ali petica u prvom i povrh svega onakva sramotna igra u prvih 45 minuta. pa ono je strašno. ono je žalosno.
- johntra
#10522 Re: FK Zeljeznicar
Ne trebaju nama pitarske parole Svi na Koševo...Ko voli svog ŽELJU doći će, bez obzira na ovaj sraman rezultat i neigranje...tako da sumnjam da neće biti raje na uzvratu, mada će opet doći 10.000 pitara
A za pitice se uopšte ne sekiram, zamazao im Blekić oči sa elcedeom i sa stolicama za VIP ložu naručenim od Bekte...nekoliko istočnjačkih pojačanja i to je to...kad vide kako će im ga zavući, bit će kasno...
A za pitice se uopšte ne sekiram, zamazao im Blekić oči sa elcedeom i sa stolicama za VIP ložu naručenim od Bekte...nekoliko istočnjačkih pojačanja i to je to...kad vide kako će im ga zavući, bit će kasno...
- veljaca
#10523 Re: FK Zeljeznicar
Braco Alija wrote:ma realno petica nije puno kad se uzme u obzir kvalitet ove dvije ekipe, i sarajevo bi prošlo isto tu nema dileme.
Sasvim korektan i tacan post .... Samo ne treba zaboraviti snagu Hapoela ......
- dobar_ti?
#10524 Re: FK Zeljeznicar
Sinocnja utakmica i ova za sest dana su samo dvije jake pripremne utakmice za narednu sezonu.
Jufke po starom. Eto jos sad imaju gdje ici, imaju stranicu ''bolju od Manchesterove'', a jopet smaraju ovdje svojim ''duhovitim opaskama''.
Jufke po starom. Eto jos sad imaju gdje ici, imaju stranicu ''bolju od Manchesterove'', a jopet smaraju ovdje svojim ''duhovitim opaskama''.
- Charuga
- Globalni moderator