ambition wrote:Ode Stana u Tursku nakon dvomeča protiv Metalurga, a nama bi trebale kapnut fine pare...
U Istanbulspor gdje Višća trenutno
Hoce l' kapnuti ili ce nam klempu puci za pare ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ambition wrote:Ode Stana u Tursku nakon dvomeča protiv Metalurga, a nama bi trebale kapnut fine pare...
Njima smo prodali Višću koliko znam pare smo dobili, nije problema biloSenad_Duster wrote:ambition wrote:Ode Stana u Tursku nakon dvomeča protiv Metalurga, a nama bi trebale kapnut fine pare...
Hoce l' kapnuti ili ce nam klempu puci za pare ?
daj Bože da mi vidimo te pareambition wrote:Ode Stana u Tursku nakon dvomeča protiv Metalurga, a nama bi trebale kapnut fine pare...
Stoji i to.... jesmo se opekli sa mersinom... sumnjam da ce se kockati ovi iz istanbulspora s obzirom da su sad usli u prvu ligu... a i imamo dobro iskustvo s njima. Valjda nisu svi takviLSD wrote:daj Bože da mi vidimo te pareambition wrote:Ode Stana u Tursku nakon dvomeča protiv Metalurga, a nama bi trebale kapnut fine pare...
U Istanbulspor gdje Višća trenutno![]()
bagra je to turska koja voli izradti i zayebati, više nego išta.
veliki rizik je trgovati sa tim varalicama
sad kad su crnogorci prenosili ništa se nije moglo naći, a sa koševa je bio stream ako ništa ono s jednom kamerommoke_31 wrote:Pa valjda će neka njihova televizija prenositi, pa nije lokalni turnir srednjih škola već Europe League.Charuga wrote:Hoće ako bude i na jednoj njihovoj televiziji.
shake69 wrote:Nisam upratio hoce li biti jeftinija karta na Hadisonu protiv Metalurga za nas s clanskom kartom?
Deriste nevaspitano, zasto se rugas!?insaneinthebrain wrote:shake69 wrote:Nisam upratio hoce li biti jeftinija karta na Hadisonu protiv Metalurga za nas s clanskom kartom?![]()
hoce hoce, dzabe ulaz za vas sa clanskom
Makedonski mediji nezainteresovani
Meč Metalurg - Željezničar bez TV prenosa?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mec-met ... osa/135993
Imao sam negdje Adin broj ako hoćeš da ga nazoveš ...ultima_palabra wrote:Umjesto koga?
Code: Select all
http://radiosarajevo.ba/novost/158978/stotine-manijaka-preplavile-skopske-ulice-uoci-zeljine-utakmice-video