Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Glavni sudija: Marco Borg (Malta)
Pomočnici: Edward Spiteri i Christopher Francalanza (Malta).
Četvrti sudija: Sandro Spiteri (Malta).
Delegat: Bernd Barutta (Njemačka).
insaneinthebrain wrote:odakle iskopashe ovog kiBorga. zar nam svuda moraju suditi amateri
Nisi valjda ocekivao Webba? Ovakve utakmice u ovim pretkolima se i daju losijim sudijama koji su tek usli na liste... Tako je u svim sportovima. Ja sam sudija u jednom drugom sportu i za sva takmicenja postoje sudijske liste, A, B, C, itd. pa se polako napreduje i samo oni vrhunskih top 10 sa A liste sude zavrsnice evropskih i svjetskih prvenstava, lige prvaka i sl. Nadajmo se da sudija ovdje nece biti ni potreban osim da dosudi koji penal za nas...
Jos samo 4 dana...
jok eto colinu sam ocekivao. mogli su sa gibraltara da nam daju sudiju. nek se malo uci na nama
Utakmica koja bi mogla odrediti neka buduća dešavanja u našoj ekipi. Jako bitna za samopouzdanje. Prevagu može donijeti naše iskustvo u ovakvim utakmica jer većina ovih fudbalera je igrala slične utakmice. Nadam se da ćemo za razliku od prošle sezone (mislim na ligu) biti ozbiljniji u realizaciji jer ovdje ne smijemo šanse promašivati.
Zadovoljan sa 1:0 a nadam se 3:0 .