Ovaj sudi Portugalac, a belmin ode na Rusiju golorukpo_reznac wrote:sad nadjoh
Od ranije je poznato da će okršaj između Željezničara i Plzena suditi Portugalac João Capela
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
#2451 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- Pokerboy11
#2452 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ja sam uzeo jug danas oko 19 h (y)
- Charuga
- Globalni moderator
- cvrčak_na_hedonizmu
#2454 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Za divno čudo, ne hvata me nervoza, sasvim miran i smiren, jer ne očekujem čudo. Mislim da ćemo ispasti, zapravo, glavu dajem da ćemo ispasti. Nadam se časno.
Na Koševu nas niko nije nadigrao i razbio počevši od Kilmanroka, Levskog, Wisle, Heartsa, Akranesa, Llilestroma, Newcastla, Malage, Maribora, Hapoela, Makabija i Šerifa. Bio sam na svim utakmicama i zaista se ne sjećam da nas je neko razbio i baš nadigrao.
Masu utakmica koje smo izgubili ( Makabi, Hapoel, Newcastle, Maribor ) nismo trebali izgubiti. Protiv Makabija smo fulili boga-oca u prvom poluvremenu, protiv Hapoela smo pogodili prečku ako se dobro sjećam i imali par odličnih prilika ( primili gol zbog neuspjele ofsajd zamke ako me sjećanje ne vara, mrsko mi da provjeravam- neka me neko ispravi ako griješim ), protiv Maribora su nam poništili dva gola ( barem jedan je trebao biti priznat ).
Protiv Newcastla, Jure Guvo je pri rezultatu 0:0 krenuo, sam kao duh, prema golu, Dabizas ga srušio, ludim, crveni karton, creni karton, jok, žuti. Luboš Mihel sudija, UEFIN pulen, jebem li ga u usta žvaljava, slovačka, jadna. Na kraju izgubimo.
Protiv Heartsa, Wisle, Levskog, Kilmanroka su bili zasluženi remiji. Bili smo bolji od Malage, al ih nismo dobili na Koševu.
Puno nesreće, previše promašenih prilika i neiskorištenih šansi i tako godinama. Bukvalno se nije dogodilo da na Koševu budemo lošiji od neke ekipe i ostvarimo dobar rezultat. Kontra situacija je bilo kao u priči.
U Plzen smo otišli kao pokojnici, otpisani od svih, od sopstvenih navijača ( uključujući i mene ) i dušmana. Ljudi se hladno kladili na preko 5-7 golova očekujući potop. Koji se zamalo desio. Zamalo, al nije
Sad imamo priliku, jedan gol nam fali da prođemo, jedan kao Himalaje visok, jedan kao Kilimandžaro. Al jebiga, fudbal je čudna biljka, bolji uvijek ne pobjeđuje, čuda se dešavaju, čuda u koja ne vjerujem da se mogu desiti nama. Čuda koja BiH sport generalno vrlo rijetko generira. Ponekad budemo blizu, al nikad to ne realizujemo do kraja. Komšinicama je falio gol da prođu Cluja, nisu ga postigle. Nama je falio gol da prođemo Malagu, Tica ga je fulio sa par metara. Košarkašima su ispadale lopte ( Bećiragić ) u zadnjim napadima i gubili smo od Italije koja je poslije postala šampion Europe, a mi nismo prošli grupu. Reprezentaciji je falio gol protiv Danske koji nismo postigli, Balja se zajebavao, rukometaše su sudije jebale protiv Mađarske. Samo jedna ekipa je uspjela da napravi čudo, RK Bosna i naravno rasula se kao riža poslije pa je čudo brzo zaboravljeno.
Krneuo sam da elaboriram sastave, al neću, nema smisla. Šta bude biće, ne očekujem ništa lijepo, očekujem gol jal odmah na početku, jal neku retardaciju tipa Markovićevog klizanja i nemogućeg koji smo primili protiv Makabija. Neka se bore, neka daju sve od sebe, više ne mogu tražiti od igrača Želje. Sreće smo imali u Plzenu, dali tri gola i opet izgubili. Karma is a bitch. Znam, šta čito, držo ga u ruci
Na Koševu nas niko nije nadigrao i razbio počevši od Kilmanroka, Levskog, Wisle, Heartsa, Akranesa, Llilestroma, Newcastla, Malage, Maribora, Hapoela, Makabija i Šerifa. Bio sam na svim utakmicama i zaista se ne sjećam da nas je neko razbio i baš nadigrao.
Masu utakmica koje smo izgubili ( Makabi, Hapoel, Newcastle, Maribor ) nismo trebali izgubiti. Protiv Makabija smo fulili boga-oca u prvom poluvremenu, protiv Hapoela smo pogodili prečku ako se dobro sjećam i imali par odličnih prilika ( primili gol zbog neuspjele ofsajd zamke ako me sjećanje ne vara, mrsko mi da provjeravam- neka me neko ispravi ako griješim ), protiv Maribora su nam poništili dva gola ( barem jedan je trebao biti priznat ).
Protiv Newcastla, Jure Guvo je pri rezultatu 0:0 krenuo, sam kao duh, prema golu, Dabizas ga srušio, ludim, crveni karton, creni karton, jok, žuti. Luboš Mihel sudija, UEFIN pulen, jebem li ga u usta žvaljava, slovačka, jadna. Na kraju izgubimo.
Protiv Heartsa, Wisle, Levskog, Kilmanroka su bili zasluženi remiji. Bili smo bolji od Malage, al ih nismo dobili na Koševu.
Puno nesreće, previše promašenih prilika i neiskorištenih šansi i tako godinama. Bukvalno se nije dogodilo da na Koševu budemo lošiji od neke ekipe i ostvarimo dobar rezultat. Kontra situacija je bilo kao u priči.
U Plzen smo otišli kao pokojnici, otpisani od svih, od sopstvenih navijača ( uključujući i mene ) i dušmana. Ljudi se hladno kladili na preko 5-7 golova očekujući potop. Koji se zamalo desio. Zamalo, al nije
Sad imamo priliku, jedan gol nam fali da prođemo, jedan kao Himalaje visok, jedan kao Kilimandžaro. Al jebiga, fudbal je čudna biljka, bolji uvijek ne pobjeđuje, čuda se dešavaju, čuda u koja ne vjerujem da se mogu desiti nama. Čuda koja BiH sport generalno vrlo rijetko generira. Ponekad budemo blizu, al nikad to ne realizujemo do kraja. Komšinicama je falio gol da prođu Cluja, nisu ga postigle. Nama je falio gol da prođemo Malagu, Tica ga je fulio sa par metara. Košarkašima su ispadale lopte ( Bećiragić ) u zadnjim napadima i gubili smo od Italije koja je poslije postala šampion Europe, a mi nismo prošli grupu. Reprezentaciji je falio gol protiv Danske koji nismo postigli, Balja se zajebavao, rukometaše su sudije jebale protiv Mađarske. Samo jedna ekipa je uspjela da napravi čudo, RK Bosna i naravno rasula se kao riža poslije pa je čudo brzo zaboravljeno.
Krneuo sam da elaboriram sastave, al neću, nema smisla. Šta bude biće, ne očekujem ništa lijepo, očekujem gol jal odmah na početku, jal neku retardaciju tipa Markovićevog klizanja i nemogućeg koji smo primili protiv Makabija. Neka se bore, neka daju sve od sebe, više ne mogu tražiti od igrača Želje. Sreće smo imali u Plzenu, dali tri gola i opet izgubili. Karma is a bitch. Znam, šta čito, držo ga u ruci
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 22/07/2013 01:14, edited 1 time in total.
- DonVito
#2455 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
100 % bi prosli da se igra na Grbavici.
- MOSALJOZE
#2456 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sve si rekao sa ove dvije rečenicecvrčak_na_hedonizmu wrote:Mislim da ćemo ispasti, zapravo, glavu dajem da ćemo ispasti. Nadam se časno.
Neka se bore, neka daju sve od sebe, više ne mogu tražiti od igrača Želje.
-
Senad_Duster
#2457 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
E ja dajem glavu da cemo proci, cak sta vise ubjedjen sam u prolaz 
- Kinaski
#2458 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pogledaj ove momke bar jednom Boze
- LunaLati
#2459 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Napokon stigoh, ličim na zombija al majica, šal, dlanovi, grlo sve spremno...
Kad pomislim na utakmicu nikako ne bi bila na Amarovom mjestu jer treba sad to sve fino posložiti, naročito glave igračima.
Nek se bore, nek budu smireni, koncentrirani, pa šta Bog da.
Kad pomislim na utakmicu nikako ne bi bila na Amarovom mjestu jer treba sad to sve fino posložiti, naročito glave igračima.
-
vryzas
#2460 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
LunaLati wrote:Napokon stigoh, ličim na zombija al majica, šal, dlanovi, grlo sve spremno...
Dobro dosla
-
juventus
#2461 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Prenosi li neko utakmicu s Plzenom?
-
lajk
#2462 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
LunaLati wrote:Napokon stigoh, ličim na zombija al majica, šal, dlanovi, grlo sve spremno...
- anonimnaosoba
#2463 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Još uvijek se ne zna, no, ako si u ili blizu Sarajeva, onda nema dileme šta trebaš uraditijuventus wrote:Prenosi li neko utakmicu s Plzenom?
-
dede merdzane
#2464 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Zna li se gdje ce biti njihovi navijaci i koliko ih dolazi?
- anonimnaosoba
#2465 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
200-njak na sjeveru...
- JThomas
#2466 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
-
vryzas
#2467 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
JThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
Malo se prosetalo po cevape na +30 i kusur
- veljaca
#2468 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Vidjeti i osjetiti duh Grbavice - NEPROCJENJIVO .....vryzas wrote:JThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
Malo se prosetalo po cevape na +30 i kusur...sreca pa mi pauza na poslu traje 2h
- Pokerboy11
#2469 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Gubili su, ali nisu bili nadigrani: Hoće li Željezničar na Koševu konačno ''osjetiti'' viktoriju
http://scsport.ba/vijest/58171.html pff
http://scsport.ba/vijest/58171.html pff
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2470 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Znaci u prodaji 24.000 + godisnjeJThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
-
vryzas
#2471 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
veljaca wrote:Vidjeti i osjetiti duh Grbavice - NEPROCJENJIVO .....vryzas wrote:JThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
Malo se prosetalo po cevape na +30 i kusur...sreca pa mi pauza na poslu traje 2h
U goloj vodi pogotovo
- Tvrtko II Kotromanić
#2472 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
dobro je nisam jedini po ovom zvizdanu dzaba isao dolevryzas wrote:JThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
-
vryzas
#2473 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Tvrtko II Kotromanić wrote:dobro je nisam jedini po ovom zvizdanu dzaba isao dolevryzas wrote:JThomas wrote:s godišnjim se ipak samo ulazi, ne diže se karta posebno.
Ima nas dosta sto smo dzaba prosetali...odmah mi nekako lakse
- Charuga
- Globalni moderator
#2474 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Setnja je dobra za zdravlje tako da vam je to bilo korisno a ne stetno. Samo rondate ... 
- Charuga
- Globalni moderator
#2475 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Za sve one koji nece biti u mogucnosti da utakmicu gledaju uzivo, BHT1 je obezbjedio prenos sa Koseva!