Sreća pa nas nisu ozbiljno shvatili, pa su samo pola tima odmarali u Super cupu svoje zemlje

.
Ovo je Željo kojeg želimo gledati, ostavili ste srce na terenu, a kada to uradiš i Allah dž.š. te pogleda.
Ekipi kojoj jedan Napoli ne zabije gol, jedan Atl. Madrid ne zabije gol, naš Velikan utrpa trička. Golemo, mnogo!
Za sve ti hvala Amare, hvala ti što sa djecom i to našom djecom izađeš na megdan jednoj ozbiljnoj ekipi. Hvala ti za sreću koju si donio svima nama kojim je plava boja u krvi. Kako god da završi revanš ja sam ponosan na vas, kao i većina...osim ovih stručnjaka koji traže da im se nakinjke u usta i nagura nogama. Prepoznaće se oni, bjedinic

!
Ja mislim da sam ja danas doživio neviđeni trip. Prvo nisam gledao ( nisam stigao od nekog posla, jbg) možda je tako i bolje. I dolazim u jedan lokal drugo već počelo i hladno ide akcija Jamak do Tomića i onda kakav osjećaja

. Nevjrovatno, neopsivo. Srce hoće da iskoči od sreće. I onda opet zahlađenje kao i svima, pa opet ludilo....ma strašna tekma. Pričaće se unucima.
Volim te Željo!
AMAR AMAR OSIM OSIM