FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Salah ad-Din

#2151 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Salah ad-Din »

Da, plakao sam, prvo kada sam vidio da vam umjesto Željezničar, piše Sarajevo, ne znaju ljudi ni ime da vam potrefe a i zna se ko je u Evropi popularniji, taman sam prestao plakati i došao sebi, a onda sam vidio da jedan ovakav kloc, nosi kapitensku traku "šampiona" moje države, pa gdje ja živim!

Image

Ali hajde, plakat će te i vi poslije Koševa, već ste navikli da sa tog stadiona idete sa suznim očima :D

Svejedno, svaka čast, ako se ima na čemu čestitati jer je Željezničar izgubio, ali ako vi to smatrate uspijehom, svaka čast i da Bog da do grupne faze došli. Svaka čast onom malom što brani, šteta što je pogriješio klub ;)
Lakat Jebić

#2152 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

haj ba tucaj orahe, sad ce bajram
Šibicar

#2153 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Lakat Jebić wrote:haj ba tucaj orahe, sad ce bajram

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
BHF_Manijak

#2154 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BHF_Manijak »

I sad je to kao novina, wooooow sto u grafici pisu imena gradova?! Pa Nijemci kad Bayern igra napisu Munchen, nidje veze ba.
I meni je zasmetalo sto nije ZEL pisalo, ali nista novo u stranim grafikama rezultata utakmice.
Cyrax

#2155 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Cyrax »

Kakav pacenik, kakav jad :-)
Raspast ce ti se jetra od oholosti :D
psy5000

#2156 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by psy5000 »

Salah ad-Din wrote:Da, plakao sam, prvo kada sam vidio da vam umjesto Željezničar, piše Sarajevo, ne znaju ljudi ni ime da vam potrefe a i zna se ko je u Evropi popularniji, taman sam prestao plakati i došao sebi, a onda sam vidio da jedan ovakav kloc, nosi kapitensku traku "šampiona" moje države, pa gdje ja živim!

Image

Ali hajde, plakat će te i vi poslije Koševa, već ste navikli da sa tog stadiona idete sa suznim očima :D

Svejedno, svaka čast, ako se ima na čemu čestitati jer je Željezničar izgubio, ali ako vi to smatrate uspijehom, svaka čast i da Bog da do grupne faze došli. Svaka čast onom malom što brani, štetpa
da si pismen ko sto nisi vidio bi da su pisali imena gradova a ne klubova. a kakvi su tek klocevi u tvom klubu jadu od kluba. onaj rahljo dzakmic vam kapiten a nasao si nesto da pricas. bolje se drzi svoje teme i svog kluba
Dead Man Walking

#2157 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Dead Man Walking »

Nije njemu dzaba Kemish reko da ima kadaif umjesto mozga. :lol:
Salah ad-Din

#2158 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Salah ad-Din »

@psy5000

nauči citirati, i nemoj vrijeđati moj klub, nisam ni ja tvoj, Džakmić jeste kloc, ali je prijašnjim igrama zaslužio kapitensku traku, a Adilović to ničim nije zaslužio, ima drugih igrača, kao što je Bućan koji su mogli nositi kapitensku traku ;)
psy5000

#2159 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by psy5000 »

Dead Man Walking wrote:Nije njemu dzaba Kemish reko da ima kadaif umjesto mozga. :lol:
pitanje je ima li i kadaif :lol:
propuh zivi
Last edited by psy5000 on 16/07/2013 21:17, edited 1 time in total.
manijak1

#2160 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by manijak1 »

Salah ad-Din wrote:Da, plakao sam, prvo kada sam vidio da vam umjesto Željezničar, piše Sarajevo, ne znaju ljudi ni ime da vam potrefe a i zna se ko je u Evropi popularniji, taman sam prestao plakati i došao sebi, a onda sam vidio da jedan ovakav kloc, nosi kapitensku traku "šampiona" moje države, pa gdje ja živim!

Image

Svejedno, svaka čast, ako se ima na čemu čestitati jer je Željezničar izgubio, ali ako vi to smatrate usp(i)jehom, svaka čast i da Bog da do grupne faze došli. Svaka čast onom malom što brani, šteta što je pogriješio klub ;)
Piše se gramatički i pravopisno pravilno uspjehom dakle imaš viška i jer ako bi kazao Lbrtas onda bi ti nedostajalo i a gdje ti živiš to je svima poznato - u tepsiji :oops: .
Imaš dosta tema o svom klubu tako da bih ja bio zahvalan da sve o Želji zaobiđeš :oops: - suze sačuvaj za Albaniju :oops: trebaće ti .
frontline

#2161 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by frontline »

joj jamaka dosla dobra roba u grad cim je bio onako inspirisan

jamak ne mjenjaj dilera :lol: :lol: :lol:
Havatar

#2162 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Havatar »

Image

Svejedno, svaka čast, ako se ima na čemu čestitati jer je Željezničar izgubio, ali ako vi to smatrate uspijehom, svaka čast i da Bog da do grupne faze došli. Svaka čast onom malom što brani, šteta što je pogriješio klub ;)
I umjesto Viktorija je pisalo Plzen :skoljka:
Šibicar

#2163 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Dead Man Walking wrote:Nije njemu dzaba Kemish reko da ima kadaif umjesto mozga. :lol:

Joj kad se toga sjetim. :lol:
Dead Man Walking

#2164 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Dead Man Walking »

Šibicar wrote:

Joj kad se toga sjetim. :lol:
Placem i sad. :lol:
Salah ad-Din

#2165 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Salah ad-Din »

To je bilo jako smiješno, tema je Evropski "nastupi" Željezničara, a ne Kemini fazoni
Šibicar

#2166 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Frajer je lud :lol:
Kemal Malovčić

#2167 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Kemal Malovčić »

al marjan se zaljubio u jamaka :lol: :lol: :lol:

slutim neku ljubav, jamak na usta, marjan intravenozno :mrgreen:
vryzas

#2168 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

BRAVO MOMCI!!!!!
Izvuci ovakav rezultat sa onakvim omjerom snaga...KAPA DOLE!
Hadzic, Tomic, Skaljic, Zeljkovic, Urdinov, Sadikovic, Selimovic, Bucan i Jamak u drugom :thumbup: ..Kerla od fenomenalnog do katasrofalnog, a sve zbog problema u glavi.
Mali Rijad bi mogao biti paklen igrac...steta sto Hodzic nije dobio vise minuta jer definitivno to zasluzuje s obzirom ko mu je glavni konkurent na poziciji spica...

BRAVO! :thumbup:
psy5000

#2169 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by psy5000 »

Kemal Malovčić wrote:al marjan se zaljubio u jamaka :lol: :lol: :lol:

slutim neku ljubav, jamak na usta, marjan intravenozno :mrgreen:
ko prosle godine u vash bojler :oops:
Last edited by psy5000 on 16/07/2013 21:48, edited 1 time in total.
psy5000

#2170 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by psy5000 »

epic moments 8-)
jedan je BRKO SHEF
gospodar fAMA(R)lije

Image
Last edited by psy5000 on 16/07/2013 21:53, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#2171 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

Ta će Viktorija.
Šibicar

#2172 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Šibicar »

Ja tek sad skontah da uopšte nisam slušao komentatore,ni ko je vodio ni ništa,veze nemam o čemu su pričali ni šta,samo sam pratio utakmicu k'o na iglama. :-)
BHF_Manijak

#2173 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BHF_Manijak »

leškarenje wrote:Realno,imali ste srece i Hadzica na golu...iskoristili svoje prilike,dobri ste,dobri.Podcijenili su vas svi.
Ma sto je najzalosnije podcijenili smo se i sami u prvom poluvremenu, pa krenu u kontru, pa ne znaju ko ce kome dodati, stoje, gledaju se... :mrgreen: Na kraju ipak dobro ispade. :)
MOSALJOZE

#2174 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

psy5000 wrote:epic moments 8-)
jedan je BRKO SHEF

Image
Po prvi put da vidim šefa da se istinski raduje. :thumbup:
ps:6% šansi :lol: :lol:
ganjeta

#2175 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Sreća pa nas nisu ozbiljno shvatili, pa su samo pola tima odmarali u Super cupu svoje zemlje :lol:.

Ovo je Željo kojeg želimo gledati, ostavili ste srce na terenu, a kada to uradiš i Allah dž.š. te pogleda.

Ekipi kojoj jedan Napoli ne zabije gol, jedan Atl. Madrid ne zabije gol, naš Velikan utrpa trička. Golemo, mnogo!

Za sve ti hvala Amare, hvala ti što sa djecom i to našom djecom izađeš na megdan jednoj ozbiljnoj ekipi. Hvala ti za sreću koju si donio svima nama kojim je plava boja u krvi. Kako god da završi revanš ja sam ponosan na vas, kao i većina...osim ovih stručnjaka koji traže da im se nakinjke u usta i nagura nogama. Prepoznaće se oni, bjedinic :wink: !

Ja mislim da sam ja danas doživio neviđeni trip. Prvo nisam gledao ( nisam stigao od nekog posla, jbg) možda je tako i bolje. I dolazim u jedan lokal drugo već počelo i hladno ide akcija Jamak do Tomića i onda kakav osjećaja :shock:. Nevjrovatno, neopsivo. Srce hoće da iskoči od sreće. I onda opet zahlađenje kao i svima, pa opet ludilo....ma strašna tekma. Pričaće se unucima.

Volim te Željo!

AMAR AMAR OSIM OSIM
Post Reply