Sansa generacije bila je prosle godine, gdje smo mogli igrati sa mrtvim Dudenlangeom da smo Maribora izbacili, DA SMO...
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#1976 Re: FK Željezničar
Ludogorets i ovi Madjari bi bili zajebani, ostale bi hladno izbacili. Samo je belaj, sto AKO budemo nosioci dogodine, onda kad izbacis levate u drugom pretkolu, u drugom nisi vise nosilac, tako da te onda opet moze zapasti neki Plzen
hipoteticki sad vece sanse imamo kao nenosioci da dalje doguramo, pod uslovom da izbacimo naravno Plzena, jer onda preuzimamo njihov koeficijent i nosioci smo u trecem pretkolu.
Sansa generacije bila je prosle godine, gdje smo mogli igrati sa mrtvim Dudenlangeom da smo Maribora izbacili, DA SMO...
- cvrčak_na_hedonizmu
#1977 Re: FK Željezničar
Mađari su odron u Europi godinama, osim Debrecena koji se koliko sam upratio rasuo kao riža. Spadaju u red levata u rangu sa nama, par % gore-dole.
Ako prođeš jedno pretkolo u LŠ automatski imaš još četiri utakmice i siguran play of za EL ; Nije to baš loša varijanta, valjda i mi naletimo na neke skandinavske levate jednom
Prošlogodišnjeg Maribora, učesnika EL ( gdje se nisu obrukali sekunde ) smo mogli proći da nam sudija nije svirao smiješan penal za 2:1 i da nam igrači nisu skinunli gaće nakon vodstva Maribora. Psiha je čudo.
Ako prođeš jedno pretkolo u LŠ automatski imaš još četiri utakmice i siguran play of za EL ; Nije to baš loša varijanta, valjda i mi naletimo na neke skandinavske levate jednom
Prošlogodišnjeg Maribora, učesnika EL ( gdje se nisu obrukali sekunde ) smo mogli proći da nam sudija nije svirao smiješan penal za 2:1 i da nam igrači nisu skinunli gaće nakon vodstva Maribora. Psiha je čudo.
- JThomas
#1978 Re: FK Željezničar
prolaz u treće pretkolo već nosi veliku garantovanu lovu bez obzira šta nam se desilo tamo. međutim sastav sa jamakom kao glavnim plejmejkerom bi mogao imati problema sa dobrim dijelom tog spiska nenosilaca, nije teško zamisliti ni neki scenario k'o pitara sa zetom prošle godine, a tek onda ide hvatanje za glavu, tjeranje amara, igrača i uprave...
- mist
#1979 Re: FK Željezničar
Prag-Plzen away, cemu je vakat tome je i vrijeme....
-
salle_eh1986
#1980 Re: FK Željezničar
zar je pojačana cijena karata?vryzas wrote:ultima_palabra wrote:Pretpostavljam da bi se za sezonu u kojoj znamo da smo nosioci mnogo bolje pojačali... Amar ne bi propustio takvu priliku.
Sa cime/kim bi se pojacali kad u PL nema igraca koji nas moze pojacati..jah, zaboravih da ce biti para sad kad su "pojacali" cijene karata...mozda skupe 120 milja da potpisu Kajkuta na dvije godine
čemu to ne znam samo al eto nek bude da se mora, da će se više zaraditi nego do sad što se tiče te strane
što se tiče sezone kad (ako) budemo nosioci, ništa neće nama biti bolje jer mi opet moramo izbaciti nekog a nenaviknuti su naši na to
- ganjeta
#1981 Re: FK Željezničar
I onda bi samo nebo bilo granicavryzas wrote:ultima_palabra wrote:Pretpostavljam da bi se za sezonu u kojoj znamo da smo nosioci mnogo bolje pojačali... Amar ne bi propustio takvu priliku.
Sa cime/kim bi se pojacali kad u PL nema igraca koji nas moze pojacati..jah, zaboravih da ce biti para sad kad su "pojacali" cijene karata...mozda skupe 120 milja da potpisu Kajkuta na dvije godine
Eee Amare koji si ti levat, pored ovakvih stručnjaka
- Charuga
- Globalni moderator
#1982 Re: FK Željezničar
Igraci koji su nastupali u proslogodisnjem dvomecu protiv Maribora a koji vise nisu u Želji:
Marijan Antolović, Jadranko Bogičević, Velibor Vasilić, Muamer Svraka, Benjamin Čolić, Srđan Stanić, Samir Bekrić, Josip Kvesić, Nermin Zolotić, Mirsad Bešlija i Zajko Zeba..
Igraci koji su igrali protiv Maribora a i sutra ce biti u konkurenciji:
Semir Kerla, Nermin Jamak, Vernes Selimović i Eldin Adilović.
S tim da ce za drugu utakmicu biti u opticaju Benjo Čolić i Muamer Svraka jer su protiv Maribora dobili po dva zuta a ne direktni crveni. Srđan Stanić je dobio direktni crveni pa je pitanje hoce li uknjiziti nastup u Evropi ove sezone..
Novi igraci i oni koji nisu nastupili prosle sezone u Evropi a imaju upisanih nastupa u PL:
Adnan Hadžić, Filip Lončarić, Mladen Zeljković, Yani Urdinov, Asim Škaljić, Emrah Hasanhodžić, Sead Bučan, Elvir Čolić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Tomislav Tomić, Riad Bajić, Armin Hodžić, Dženan Zajmović, Šaban Pehilj.
Marijan Antolović, Jadranko Bogičević, Velibor Vasilić, Muamer Svraka, Benjamin Čolić, Srđan Stanić, Samir Bekrić, Josip Kvesić, Nermin Zolotić, Mirsad Bešlija i Zajko Zeba..
Igraci koji su igrali protiv Maribora a i sutra ce biti u konkurenciji:
Semir Kerla, Nermin Jamak, Vernes Selimović i Eldin Adilović.
S tim da ce za drugu utakmicu biti u opticaju Benjo Čolić i Muamer Svraka jer su protiv Maribora dobili po dva zuta a ne direktni crveni. Srđan Stanić je dobio direktni crveni pa je pitanje hoce li uknjiziti nastup u Evropi ove sezone..
Novi igraci i oni koji nisu nastupili prosle sezone u Evropi a imaju upisanih nastupa u PL:
Adnan Hadžić, Filip Lončarić, Mladen Zeljković, Yani Urdinov, Asim Škaljić, Emrah Hasanhodžić, Sead Bučan, Elvir Čolić, Eldar Hasanović, Enis Sadiković, Damir Sadiković, Tomislav Tomić, Riad Bajić, Armin Hodžić, Dženan Zajmović, Šaban Pehilj.
-
am2804
#1983 Re: FK Željezničar
SRETNO MOMCI, samo hrabro...
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1984 Re: FK Željezničar
Samo taj rad sutra
- scooby_dooby_doo
#1985 Re: FK Željezničar
Ljudi sanjao sam danas da je do 60min bilo 0:0,nisam docekao kraj..

- Arteta
#1986 Re: FK Željezničar
----------------------Adilovic---------------------
------------Colic-----Jamak-----Selimovic--------
----------------Tomic-----Hasanovic--------------
---Urdinov-----Skaljic-----Kerla-----Zeljkovic----
--------------------Loncaric--------------------------
Najrealniji sastav
------------Colic-----Jamak-----Selimovic--------
----------------Tomic-----Hasanovic--------------
---Urdinov-----Skaljic-----Kerla-----Zeljkovic----
--------------------Loncaric--------------------------
Najrealniji sastav
- Charuga
- Globalni moderator
#1987 Re: FK Željezničar
Navodno ce Zeljković i Hodžić desno a Urdinov i E. Čolić lijevo.
- psy5000
#1988 Re: FK Željezničar
ja sam sanjao od 61. minute i zavrsilo nazalost 5-0scooby_dooby_doo wrote:Ljudi sanjao sam danas da je do 60min bilo 0:0,nisam docekao kraj..![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1989 Re: FK Željezničar
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fudbal ... 30715081#8
Škaljić: Plzen je jaka ekipa, ali dat ćemo sve od sebe
http://sportsport.ba/ino_fudbal/skaljic ... ebe/109189
Škaljić: Plzen je jaka ekipa, ali dat ćemo sve od sebe
http://sportsport.ba/ino_fudbal/skaljic ... ebe/109189
- armin071
#1990 Re: FK Željezničar
http://scsport.ba/vijest/57825.html
Ovo je klasicno ponizavanje kako naseg prvaka tako i lige i drzave uopce. Iako smo na suprotnim stranama zelim vam puno srece trebace vam itekako. Ako nista da odigrate nerjeseno da ih zadeverate malo, mada je realno za prolaz jako tesko.
Ovo je klasicno ponizavanje kako naseg prvaka tako i lige i drzave uopce. Iako smo na suprotnim stranama zelim vam puno srece trebace vam itekako. Ako nista da odigrate nerjeseno da ih zadeverate malo, mada je realno za prolaz jako tesko.
-
DZONPI
#1991 Re: FK Željezničar
Sve do 7-0 da se trpit jer to smo vec dozivjeli e vec 8 ili vise je bruka.Nemogu da vjerujem da kalibar igraca ko sto je Elvir Colic ili Jamak igraju ligu sampiona.Prognoza ipak samo 6-0.
- psy5000
- limeni
#1993 Re: FK Željezničar
ne znam sto si toliko pesimistican, mislim da se moze igrati sa cesima..DZONPI wrote:Sve do 7-0 da se trpit jer to smo vec dozivjeli e vec 8 ili vise je bruka.Nemogu da vjerujem da kalibar igraca ko sto je Elvir Colic ili Jamak igraju ligu sampiona.Prognoza ipak samo 6-0.
inace me zanima kako fk sarajevo i drugi mogu sebi dovesti pojacanje kao sto je vule trivunovic dok zeljo kao prvak nije u stanju dovesti bivse reprezentativce?
- Izlija
#1994 Re: FK Željezničar
Pomozi bože da se što prije završi ovaj dan i da dočekam tekmu pri pameti. "Željo mi te volimo, kako god završio" pjevam cijeli dan i sebi sam dodijo a ne ženi. Sreća pa razumije. Koliko god da sam realan i razuman, poredeći nas sa protivnikom znam da nemamo šanse za prolaz ali ..... plavo srce u meni nije niti jednom prestalo da vjeruje u mogućnost iznenađenja. JOOOOOOOJ.
PS: ovi što se žale na cijene karata stvarno se nisu nimalo potrudili da prate situaciju na stadionu što je očigledan pokazatelj koliko malo posjećuju tribine. Ako kome nije jasno neka još jednom pogleda http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v9FcdWI5wI
PS: ovi što se žale na cijene karata stvarno se nisu nimalo potrudili da prate situaciju na stadionu što je očigledan pokazatelj koliko malo posjećuju tribine. Ako kome nije jasno neka još jednom pogleda http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v9FcdWI5wI
- limeni
#1995 Re: FK Željezničar
znam i ja da su oni kvalitetniji od zelje ali kakav je to nacin izaci u ligu prvaka i skinuti gaci prije nego sto je pocela utakmica?mozda amar zeli stediti pare za iducu sezonu u nadi da ce biti nosioc i onda ce kupiti jake igrace i napasti.mislim da se moze igrati sa ovim cesima, makar postavili bunker i izgubili 1-0 ili 2-1..tako bi kosevu bilo puno i zaradilo bi se i nesto od ulaznica.DZONPI wrote:Ma brate nisam pesimistican nego realan.
- Tvrtko II Kotromanić
#1996 Re: FK Željezničar
samo bez spustanja gaca, meni je dovoljno samo da se oni bore, da krv pisaju svih 90 minuta i to je to
-
Senad_Duster
#1997 Re: FK Željezničar
A kako da budemo nosioci kad' svake godine primimo minimalno 5 komanda ?
Ja ne znam u kakvoj vi zabludi zivite i mislite da ako reprezenatija napreduje da cemo i mi :S
A sta mislite drugi klubovi prave bolje rezultate od nas u evropi, i njihova reprezentacija takodjer da mi imamo sanse protiv njih i da nama daju da budemo nosioci ? ili klubovi koji prave dobre rezultate u evropi a repka im je tu i tamo, da imamo sanse i protiv njih ? nemamo.
Jer jedino sto je dobro to je nasa reprezentacija, iz godine u godinu primamo sve vise i vise golova...realno ako ovako nastavimo pa ni za 10 godina necemo biti nosioci, zato ne pricajte gluposti amar ovo amar ono amar, amar da je htio doveo bi jakog igraca nego vidio od evrope nista, a liga nam je i tako jadna da misli da sa ovim igrackim sastavom moze opet konkurisati za evropu.
Ja ne znam u kakvoj vi zabludi zivite i mislite da ako reprezenatija napreduje da cemo i mi :S
A sta mislite drugi klubovi prave bolje rezultate od nas u evropi, i njihova reprezentacija takodjer da mi imamo sanse protiv njih i da nama daju da budemo nosioci ? ili klubovi koji prave dobre rezultate u evropi a repka im je tu i tamo, da imamo sanse i protiv njih ? nemamo.
Jer jedino sto je dobro to je nasa reprezentacija, iz godine u godinu primamo sve vise i vise golova...realno ako ovako nastavimo pa ni za 10 godina necemo biti nosioci, zato ne pricajte gluposti amar ovo amar ono amar, amar da je htio doveo bi jakog igraca nego vidio od evrope nista, a liga nam je i tako jadna da misli da sa ovim igrackim sastavom moze opet konkurisati za evropu.
- DonVito
#1998 Re: FK Željezničar
Danas po pobjedu, nego šta.
- MOSALJOZE
#1999 Re: FK Željezničar
Senade ko je spominjao reprezentaciju???I da malo pratiš znao bi da nam je trebalo 0.5 bodova da budemo nosioci.Bili smo najbolji ne nosioci.
- LunaLati
#2000 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sretno nam danas bilo, nek momci daju sve od sebe i nema se kome šta zamjeriti.