FK VELEŽ Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
King_Arthur

#351 Re: FK VELEŽ

Post by King_Arthur »

karanana wrote:
King_Arthur wrote:velez ili siroki kad igraju protiv sarajevskih timova nema prenosa tekmi a kada se igra protiv rudara,borca... onda je prenos tu :S ne kontam i dalje. ok derbi je kakav takav ali kad je sarajevo gostovalo u vrapcicima ili zeljo u sirokom nasao se izgovor da se tekme ne prenose ccc

svasta fkt :) sretno velezu danas da mlatnu listicu :) :bih:
fk sarajevo ne dozvoljava da se njihove utakmice prenose na bht-u. a zasto nije prenosena siroki-zeljo nemam pojma.

hadzi-dzulbic, hadzi-dzulbic. majstor. ja mislim da je ovo treci penal koji je skinuo u 4 zadnje utakmice.
kako ne znam ja za to ?
i kako se onda trebala prenositi siroki sarajevo ? i kako su prenosili zrinjski sarajevo ?

a gledah vas danas. malo je reci da su vas vile nosale :D realno ste minimalno 3 trebali primiti mimo penala. al nek ste ih mlatnuli vala vazda ce mi biti drago da mlate listicu :)
Ave, Nijaz!

#352 Re: FK VELEŽ

Post by Ave, Nijaz! »

Torpeda ne da da se prenosi jer kupuju utakmice, kao npr. protiv Olimpika.

-----------------

Sto se tice Veleza, ako ovako budu igrali protiv Kluba, objektivno, ne mogu do boda.
King_Arthur

#353 Re: FK VELEŽ

Post by King_Arthur »

Ave, Nijaz! wrote:Torpeda ne da da se prenosi jer kupuju utakmice, kao npr. protiv Olimpika.

-----------------

Sto se tice Veleza, ako ovako budu igrali protiv Kluba, objektivno, ne mogu do boda.
ma jasta radi :D plasirali smo i lazne rezultate sa tekmi olimpik - laktasi, laktasi - sarajevo i travnik - sarajevo ;) cek samo jos koje kolo kad se zakuha pa kad izbacimo u javnost da imamo ipak 6 bodova vise :lol: a onda na kraju ako bude zatrebalo od uefe vec spremna info dolazi u zadnjem kolu da ipak dobijamo i 3 boda od slobode :lol: i onda prekipi nekim ljudima i izadju u javnost sa informacijama o nijazu :D helem ne laprdaj u prazno ziv bio :D

a realno velez je danas imao srece i nista vise. a zeljo ak vam dodje realizatorski raspolozen dopel pak i pa pa :D nemere velez meda :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#354 Re: FK VELEŽ

Post by -LIBERO- »

Svaka cast RA jer su dok su ulazili Skripari skandirali ime pokojnog Vedrana,tko sam barem cuo,jer nisam gledao prenos iz opravdanih razloga (utakmica na Kosevu :) )
Corola

#355 Re: FK VELEŽ

Post by Corola »

-LIBERO- wrote:Svaka cast RA jer su dok su ulazili Skripari skandirali ime pokojnog Vedrana,tko sam barem cuo,jer nisam gledao prenos iz opravdanih razloga (utakmica na Kosevu :) )
Postovanje R.A :thumbup:
@Ave ne hameljaj :roll:
Paco

#356 Re: FK VELEŽ

Post by Paco »

Hadžiđulbić je definitivno kalibar za reprezentaciju. Respect.
prdimahovina

#357 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

brzo će derbi :)
mostarac_2009

#358 Re: FK VELEŽ

Post by mostarac_2009 »

Velez - Svinjski 5:0
prdimahovina

#359 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

Pitam se da li je previše očekivati da ovaj derbi prođe bez krvi, incidenata, nacionalizma i šovinizma?
Aquatic B

#360 Re: FK VELEŽ

Post by Aquatic B »

Zar je pametno postavljati pitanja na koja su odgovori jasni kao danjsko svijetlo!?

ON TOPIC: NAPRIJED ROĐENI!!! :evil: :evil: :evil:
prdimahovina

#361 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

Aquatic B wrote:Zar je pametno postavljati pitanja na koja su odgovori jasni kao danjsko svijetlo!?
A prvi derbi nakon povratka Veleža u Premijer ligu? Može se sve kada se hoće!

A evo jedne vijesti:

"Fan shop Fudbalskog kluba Velež smješten u jednoj od najfrekventnijih mostarskih ulica, Braće Fejića, biće otvoren od ponedeljka. Fan shop će raditi u terminu od 10.00 do 15.00 sati u prva tri dana naredne sedmice.

U njemu će se moći kupiti ulaznice za gradski derbi, kao i suveniri kluba. Za ovu priliku u prodaji po izuzetno povoljnim cijema od 1,00 do 3,00 KM moći će se kupiti razglednice i magneti sa motivima kluba, detaljima sa utakmica i spektakularnih nastupa Red Army-a , kao i još neka iznenađenja. Za utorak je predviđeno i druženje sa prvotimcima Veleža i stručnim štabom u prostoru fan shopa.

Kako bi se izbjegle gužve oko stadiona prilikom kupovine ulaznica, obzirom da se očekuje nekoliko hiljada gledalaca, pozivamo sve simpatizere „Rođenih“ da ulaznice kupe u fan shopu i tako izbjegnu velike gužve."
karanana

#362 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

johntra

#363 Re: FK VELEŽ

Post by johntra »

Paco wrote:Hadžiđulbić je definitivno kalibar za reprezentaciju. Respect.
Ovo je istina...Sinoć baš gledam pregled iz Gradačca, momak stvarno dobro brani...Zahvaljujući njemu, ostao je i onakav rezultat...A, ima i kontinuitet....
elSaik

#364 Re: FK VELEŽ

Post by elSaik »

johntra wrote:
Ovo je istina...Sinoć baš gledam pregled iz Gradačca, momak stvarno dobro brani...Zahvaljujući njemu, ostao je i onakav rezultat...A, ima i kontinuitet....
Još da je branio gdje bi mu kraj talentu bio.
prdimahovina

#365 Re: FK VELEŽ

Post by prdimahovina »

johntra wrote:
U Gradačcu je branio Borić (22 godine).
johntra

#366 Re: FK VELEŽ

Post by johntra »

hahahaha...do mene je, ja konto Hadžiđulbić....
karanana

#367 Re: FK VELEŽ

Post by karanana »

jos bolje, znaci imamo i hadzijinog nasljednika. dobar je ovaj mali boric, iz zelje je ja mislim dosao.
veljaca

#368 Re: FK VELEŽ

Post by veljaca »

karanana wrote:jos bolje, znaci imamo i hadzijinog nasljednika. dobar je ovaj mali boric, iz zelje je ja mislim dosao.
Dobro mislis :D

Nije imao srece - jer je kod nas Ibrahim Sehic :thumbup: ...... ali mu zelim srecu - kao i svakom igracu koji je igrao kod nas ...
Paco

#369 Re: FK VELEŽ

Post by Paco »

Kasno upratih, ali evo kad sam vec tu da prokomentarisem :)
Zadesio sam se u Gradaccu i bio na utakmici Zvijezda-Velez. Cini se da jedino onaj mladi golman nije znao da je utakmica dogovorena :D.

Momak je branio sve moguce (osim golova kod kojih je bio bas nemocan).

Velez ga mora zadrzati jer on je definitivno Hadzidjulbicev nasljednik.
Baltazar_khan

#370 Re: FK VELEŽ

Post by Baltazar_khan »

Image

Eh da hoće UEFA suspendovat kompletnu ligu, na godinu dana kazna za naše klubove bez evrope, pa da konačno bezobraznici 2 puta razmisle hoće li se prodavati za "sitne pare" i dovoditi čitavu ligu u neregularnost.

Da je ovo zemlja kakva treba da bude, provela bi se istraga, saslušali bi se čelnici Veleža i Željezničara zbog ove preofirne namještaljke između ova dva kluba.

Veliki respekt za sve prave navijače Veleža kojih je stid ovakvih radnji, kojim je prvenstveno sport na 1 mjestu :thumbup:
sprcilus

#371 Re: FK VELEŽ

Post by sprcilus »

Mene kao iskrenog sportskog ljubitelja i navijaca Veleza uzasava pomisao da smo dali Zelji bodove. Ja jednostavno ne zelim da vjerujem u to, jer kada bih povjerovao, NIKAD VISE NE BIH OTISAO DA POGLEDAM VELEZ. Evo i zasto: u prvom dijelu sezone, Zeljo i Velez u samo 3 dana igraju utakmice na Grbavici-jednu u prvenstvu, drugu u kupu. Bio sam na obje utakmice: ne zna se u kojoj smo vise osteceni, sto od strane sudija, sto od strane igraca i navijaca Zelje sikanirani i provocirani. U obje utakmice bili smo bolji za 3 klase, cak i sa dva igraca manje, i obje smo utakmice izgubili. Tada Zeljo nije imao milosti prema Velezu, koji se u to vrijeme cak borio za prvo mjesto na tabeli. I zato, nekoliko mjeseci kasnije, ja jednostavno ne zelim vjerovati da smo dali Zelji bodove. Hocu da vjerujem da su zasluzeno pobijedili i to mi je sasvim u redu. Jer niko, a pogotov Zeljo, nije zasluzio nikakve "prijateljske" bodove od strane Veleza.
sprcilus

#372 Re: FK VELEŽ

Post by sprcilus »

Ja sam bio na Sjeveru, sa navijacima Zelje (inace zivim u Sarajevu) i rekli su da ih je sramota samih sebe, jer nisu vidjeli nikada da se tim koji ima dva igraca vise, cijelo poluvrijeme brani. Medjutim, ovdje nije pitanje ko je bolji od ove dvije ekipe (Zeljo je, eto, bolji), vec da li je Velez prodao tekmu. U slucaju da jeste, to je velika sramota za njih, a Zeljo je zadnji klub koji je to zasluzio.
LSD

#373 Re: FK VELEŽ

Post by LSD »

Krivite svoju upravu što se prodali Želji za male pare, a nemojte kukati po forumima ko tetkice.
Ja da sam na tvom mjestu nikad više ne bih navijao za Velež ,niti bi išao na utakmice takvog tima.
Uprava napolje , izdali ste Red Army...sramota da vas bude :x
sprcilus

#374 Re: FK VELEŽ

Post by sprcilus »

LSD wrote:Krivite svoju upravu što se prodali Želji za male pare, a nemojte kukati po forumima ko tetkice.
Ja da sam na tvom mjestu nikad više ne bih navijao za Velež ,niti bi išao na utakmice takvog tima.

Ako se ispostavi da se prodala utakmica, ja necu ni navijati za Velez - dok god je u Upravi Veleza garnitura iz kasnih 90-tih
LSD

#375 Re: FK VELEŽ

Post by LSD »

sprcilus wrote:
LSD wrote:Krivite svoju upravu što se prodali Želji za male pare, a nemojte kukati po forumima ko tetkice.

Ako se ispostavi da se prodala utakmica, ja necu ni navijati za Velez - dok god je u Upravi Veleza garnitura iz kasnih 90-tih
svaka cast , tako i treba :thumbup: ...imaš podršku manijaka sa juga 8-)
Post Reply