Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
plain vanilla wrote:cekamo sutra da vidimo hoceli ostavka od 90 posto doci do 100 posto
da sam ja na Azmirovom mjestu, rekla bih samo-dovidjenja prijatno
svaka budaletina pljuje po covjeku, a skupa fukarama karta 5 KM
kazu-nek ide Azmir, mi cemo finansirati Slobodu
ma grohotom se smijem
Ma neće otići, ostaje on sigurno. Samo puca šuplje.
ma ne bi me cudilo ni da ode, ne moze jedan covjek sve sam
a navijaci, umjesto da idu ucjenjivati Jasmina da se napokon grad pozabavi Sloodom, oni govore-nek ide Azmir
ovce
Kemo Kurevic predsjednik skupštine nije našao za shodno da se obrati igračima a kamoli uputi neko saopstenje za javnost. Treba im tri dana da skontaju kako prejebat narod do izbora, sta slagat da bude onako bombastično i da svijet popuši fol. Sutra ćeš vidjeti kad Kemo dodje s bagerom na sastanak i proda priču o izgradnji stadiona.
Da je SDA poslala sudske izvrsioce na utakmicu Jasmin kao pravi i istinski zaljubljenik u Slobodu bi to već trebao javno osuditi i objasniti kako je moguće da se takvo sta desi jer je on ponudio i obezbijedio Slobodi svu pravnu pomoć, kako je moguće da postoji takva presuda, kako je to promaklo Jasminovim expertima.
Nastranu što bi s tim potezom dobio u raji al qrko nurko. Nema on pojma jel pošo il je došo. Vodaju neke penzionere i anonimuse kroz Tuzlu i predstavljaju ih kao potencijalne investitore a fol Kemo nema kad sastančiti sa Azmirom jer se sprema za predizborni skup......
Da je Azmir pametan digao bi ruke od svega. Jbme svako ja bih halalio i pare koje sam dao samo da gledam kako se blamiraju i sramote.
Eto vam stadion da vas jebo stadion. Eno Sloge iz S. Hana nek ulaže u nju isplatice mu se više nego qurčeva Sloboda, ljudi ce sigurno više cijeniti to što radi i biće rahat.
Ovo je samo pokazatelj koliko gradske strukture vlasti zaboli hašim za svim korisnim u ovom gradu. On ce radije gledati ruševinu u gradu nego se sa potencijalnim investitorom dogovoriti oko ulaganja i obnove. Osim ako nije neki qrac od kulture i umjetnosti u pitanju. Tačno sam počeo da mrzim sve što ima veze sa kulturom samo zbog Jasmina.
Oćeraj ga Jasmine!! Ta ce on! Hoće naš hram fudbala...... jedt da je koloseum u Puli u boljem stanju od Tušnja al je NAŠ!! GRACKI!! ZIVIO TITO!! ZIVJELA PARTIJA!! NECEMO U TUZLI CRNINU DOZVOLITI !! KEMO SPASIOCE NAŠ, KAKAV AZMIR I QRAC, UZ KEMU DO POBJEDE......MISLIM!!!
costacurta wrote:......
Ovo je samo pokazatelj koliko gradske strukture vlasti zaboli hašim za svim korisnim u ovom gradu. On ce radije gledati ruševinu u gradu nego se sa potencijalnim investitorom dogovoriti oko ulaganja i obnove. Osim ako nije neki qrac od kulture i umjetnosti u pitanju. Tačno sam počeo da mrzim sve .....
Place mi se place mi seeee
to nije samo stvar u tuzli, nego u svakom segmentu sporta u cijeloj BIH.
Sport i drzava su nam u totalnom k, samo politika fercera haos dobro i isplativa je maximalno
Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK
maida95 wrote:Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK
Što si to negativna? Možda vam ide Liga za opstanak, ali druga liga teško.
Ove godine opstanak, sljedeće, ako budemo postojali kao FK, ispadamo. Kad vidiš sliku sa sastanka danas sve ti bude jasno. Ljudi koji zajedno 20 KM nemaju su neki "privrednici" koji će da stoje iza Slobode? Kako da ne.
maida95 wrote:Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK
samo sam Sulju prepoznala
inace, cula sam jedan 'trac' o tome ko ce preuzeti Slobodu, ali bezveze mi da pisem kad ni sama ne vjerujem u to
ma imo je husref podrsku vecine do samog kraja.
tek sad je jasna azmirova prica o podmetanjima.
i sad vecina raje je na azmirovoj strani, jer ovo kontra je vec vidjeno.