FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3801 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Logovan wrote:
plain vanilla wrote:cekamo sutra da vidimo hoceli ostavka od 90 posto doci do 100 posto

da sam ja na Azmirovom mjestu, rekla bih samo-dovidjenja prijatno

svaka budaletina pljuje po covjeku, a skupa fukarama karta 5 KM
kazu-nek ide Azmir, mi cemo finansirati Slobodu
ma grohotom se smijem
Ma neće otići, ostaje on sigurno. Samo puca šuplje.
ma ne bi me cudilo ni da ode, ne moze jedan covjek sve sam
a navijaci, umjesto da idu ucjenjivati Jasmina da se napokon grad pozabavi Sloodom, oni govore-nek ide Azmir
ovce
Samprotivsviju

#3802 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Samprotivsviju »

Zanimljivo u Tuzli :nargila:
costacurta

#3803 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

Kemo Kurevic predsjednik skupštine nije našao za shodno da se obrati igračima a kamoli uputi neko saopstenje za javnost. Treba im tri dana da skontaju kako prejebat narod do izbora, sta slagat da bude onako bombastično i da svijet popuši fol. Sutra ćeš vidjeti kad Kemo dodje s bagerom na sastanak i proda priču o izgradnji stadiona.
Da je SDA poslala sudske izvrsioce na utakmicu Jasmin kao pravi i istinski zaljubljenik u Slobodu bi to već trebao javno osuditi i objasniti kako je moguće da se takvo sta desi jer je on ponudio i obezbijedio Slobodi svu pravnu pomoć, kako je moguće da postoji takva presuda, kako je to promaklo Jasminovim expertima.
Nastranu što bi s tim potezom dobio u raji al qrko nurko. Nema on pojma jel pošo il je došo. Vodaju neke penzionere i anonimuse kroz Tuzlu i predstavljaju ih kao potencijalne investitore a fol Kemo nema kad sastančiti sa Azmirom jer se sprema za predizborni skup......

Fuj :-x
Torpedista071

#3804 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Torpedista071 »

Muk... Tišina... Nevjerica... Rasulo :run:
costacurta

#3805 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

Torpedista071 wrote:Muk... Tišina... Nevjerica... Rasulo :run:
Da je Azmir pametan digao bi ruke od svega. Jbme svako ja bih halalio i pare koje sam dao samo da gledam kako se blamiraju i sramote.
Eto vam stadion da vas jebo stadion. Eno Sloge iz S. Hana nek ulaže u nju isplatice mu se više nego qurčeva Sloboda, ljudi ce sigurno više cijeniti to što radi i biće rahat.
Ovo je samo pokazatelj koliko gradske strukture vlasti zaboli hašim za svim korisnim u ovom gradu. On ce radije gledati ruševinu u gradu nego se sa potencijalnim investitorom dogovoriti oko ulaganja i obnove. Osim ako nije neki qrac od kulture i umjetnosti u pitanju. Tačno sam počeo da mrzim sve što ima veze sa kulturom samo zbog Jasmina.
Oćeraj ga Jasmine!! Ta ce on! Hoće naš hram fudbala...... jedt da je koloseum u Puli u boljem stanju od Tušnja al je NAŠ!! GRACKI!! ZIVIO TITO!! ZIVJELA PARTIJA!! NECEMO U TUZLI CRNINU DOZVOLITI !! KEMO SPASIOCE NAŠ, KAKAV AZMIR I QRAC, UZ KEMU DO POBJEDE......MISLIM!!!

:lol:

Place mi se place mi seeee
pepeljara

#3806 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by pepeljara »

costacurta wrote:......
Ovo je samo pokazatelj koliko gradske strukture vlasti zaboli hašim za svim korisnim u ovom gradu. On ce radije gledati ruševinu u gradu nego se sa potencijalnim investitorom dogovoriti oko ulaganja i obnove. Osim ako nije neki qrac od kulture i umjetnosti u pitanju. Tačno sam počeo da mrzim sve .....

Place mi se place mi seeee

to nije samo stvar u tuzli, nego u svakom segmentu sporta u cijeloj BIH.
Sport i drzava su nam u totalnom k, samo politika fercera haos dobro i isplativa je maximalno :D
sumirprimus

#3807 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Politika je kurva...
Izvinte me sto sujem
Idemo dalje
plain vanilla

#3808 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

grad tuzla, sportsko drustvo Sloboda i privrednici ce stati uz Slobodu :zzzz:

elem, vidim na slici Sulju, to me obradovalo, mozda rastjeraju one tzv. navijace
pepeljara

#3809 Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post by pepeljara »

plain vanilla wrote:grad tuzla, sportsko drustvo Sloboda i privrednici ce stati uz Slobodu :zzzz:

elem, vidim na slici Sulju, to me obradovalo, mozda rastjeraju one tzv. navijace
Jah eto i dosad su stajali pa sloboda u drugoj ligi.... Sad kad je sloboda nesto mo fol oni iza slobode... E hljebe dragi drzave i kurc...i sporta

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
plain vanilla

#3810 Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

pepeljara wrote:
plain vanilla wrote:grad tuzla, sportsko drustvo Sloboda i privrednici ce stati uz Slobodu :zzzz:

Jah eto i dosad su stajali pa sloboda u drugoj ligi.... Sad kad je sloboda nesto mo fol oni iza slobode... E hljebe dragi drzave i kurc...i sporta

pa zato i rekoh :zzzz:
pepeljara

#3811 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by pepeljara »

Ma ja....nisam kontrirao tebi nego kazem za njih

maida95

#3812 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK :bih:
Logovan

#3813 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

maida95 wrote:Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK :bih:
Što si to negativna? :mrgreen: Možda vam ide Liga za opstanak, ali druga liga teško.
maida95

#3814 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Ove godine opstanak, sljedeće, ako budemo postojali kao FK, ispadamo. Kad vidiš sliku sa sastanka danas sve ti bude jasno. Ljudi koji zajedno 20 KM nemaju su neki "privrednici" koji će da stoje iza Slobode? Kako da ne.
plain vanilla

#3815 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Nema od te ljubavi ništa, pitanje je samo do kad će oni biti "uz Slobodu", ide nama druga liga s njima uskoro, nemaju za hljeba, a k'o fol uz Slobodu, oni će nešto pomoći, ma bježi ba. Ovo Jasmin pokušava k'o fol nešto da uradi pred izbore, a jasno se vidi po onom ko sjedi za stolom na sastanku da smo mi donji samo je pitanje vremena kad ćemo postati OFK :bih:
samo sam Sulju prepoznala :oops: :mrgreen:

inace, cula sam jedan 'trac' o tome ko ce preuzeti Slobodu, ali bezveze mi da pisem kad ni sama ne vjerujem u to
maida95

#3816 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Čula sam i ja ali mi je to u ovom trenutku nevjerovatno da se desi, bilo bi odlično ali..
Skream

#3817 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Skream »

ajde dajte malo tračeva šta fali :D
plain vanilla

#3818 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Čula sam i ja ali mi je to u ovom trenutku nevjerovatno da se desi, bilo bi odlično ali..
cekat cemo :D

a mozda i nemamo isti trac :lol:
sumirprimus

#3819 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

maida95 wrote:Čula sam i ja ali mi je to u ovom trenutku nevjerovatno da se desi, bilo bi odlično ali..
cula je senad i pomisliila bingo,a slika govori sama po sebi tisucu rijeci.
nazalost politika nam glave dolazi opet.
plain vanilla

#3820 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:
cula je senad i pomisliila bingo,a slika govori sama po sebi tisucu rijeci.
nazalost politika nam glave dolazi opet.
ko su ovi na slici?
sumirprimus

#3821 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

kako naslov kaze sportsko drustvo, privrednici i navijaci :D
majke mi moje, najbolje sutit, jer cu opet bana zaradit...
kako ovo bez psovki objasnit???
maida95

#3822 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Napisati da su plaćenici i grobari, ukratko :mrgreen: stvarno ne vidim da ovi ljudi mogu išta pomoći klubu :lol:
Dr. Kuca

#3823 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Dr. Kuca »

Steta, jebiga sve je ciljano radjeno. Od zenice grupica ljudi psuje Husrefa i Azmira.
sumirprimus

#3824 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ma imo je husref podrsku vecine do samog kraja.
tek sad je jasna azmirova prica o podmetanjima.
i sad vecina raje je na azmirovoj strani, jer ovo kontra je vec vidjeno.
Dr. Kuca

#3825 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Dr. Kuca »

Imao je ali je zamisli da ti 20-30 ljudi stoji iza ledja i 90 minuta ti psuje vodio il gubio.
Post Reply