FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#2651 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Ne moze to tako drugovi i drugarice.u solini je bio regrutni centar.sad.je tu psihijatrijska.klinikA sa pratecim zemljistem.
Donja kasarna hkg u skojevskoj je tz. univerziteta i spec.policije.
Gdje.da.izmjestite stadion u gradskoj zoni?sa tolikom slobodnom povrsinom?znas nas ako predje.miladije nije tuzla :mrgreen:
Dakle tinking sejdo tinking.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2652 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:Ne moze to tako drugovi i drugarice.u solini je bio regrutni centar.sad.je tu psihijatrijska.klinikA sa pratecim zemljistem.
Donja kasarna hkg u skojevskoj je tz. univerziteta i spec.policije.
Gdje.da.izmjestite stadion u gradskoj zoni?sa tolikom slobodnom povrsinom?znas nas ako predje.miladije nije tuzla :mrgreen:
Dakle tinking sejdo tinking.
na mjestu kina radnik? ona zgrada se skoro sama srusila :mrgreen:
a nema potrebe za jos jednim stadionom, samo onaj prodati, bar pola i eto
sumirprimus

#2653 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Prevelik projekat.nedovoljno zemljista.pratece infrastrukture.nema teorije.u gr.zoni
sumirprimus

#2654 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Plus na.mjestu kina radnik nice.novi spo.jel se tako kaje? :mrgreen:
plain vanilla

#2655 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:Plus na.mjestu kina radnik nice.novi spo.jel se tako kaje? :mrgreen:
sta je spo? :?
sumirprimus

#2656 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

plain vanilla wrote:
sumirprimus wrote:Plus na.mjestu kina radnik nice.novi spo.jel se tako kaje? :mrgreen:
Heh nisi ti dugo u tz.... Stambeno pislovni objekat.
plain vanilla

#2657 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote:
plain vanilla wrote:
Heh nisi ti dugo u tz.... Stambeno pislovni objekat.
nisam vala, samo otkako sam se rodila :mrgreen:
mislila ho's da kazes spA :mrgreen: , wellness i to
plain vanilla

#2658 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

KvaziExpert wrote:zgrada već ozidana, stolarija ubačena, treba fasada da krene :mrgreen:

trebalo je stadion na prostor TDI-ja ili negdje na šićki. Sad već ni dole nema prostora
da srusimo Tush? taman bi ondje lego stadion :mrgreen:
Korisničkoime

#2659 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Korisničkoime »

Sto se tice Imamovica Tuzla ima jednog od najboljih ako ne i najboljeg nacelnika/gradonacelnika (sta li vec) u BiH. Ok ima propusta ali kada vidite gdje i s kim radi u kakvim uslovima i okruzenju i kakvi su drugi treba covjeku odati priznanje. Sto se tice Slobode ista prica kao i sa vecinom drugih klubova u BiH, logika ide tim putem mi smo fudbalski klubovi dajte nam para, zasto, kako, na osnovu cega - pa mi smo Sloboda, Zeljo, FKS itd.mi smo zasluzili. Cime, kako, zbog cega - pa eto, sport, ovo, ono daj nam para da sjebemo na polovne fudbalere iz SRB, HR, pripizdica nekih. Morate da shvatite to nisu Jasminove pare to su pare poreskih obveznika i ako ima izbor izmedu uredivanja ulaza u Tz.ili rjesavanja vodosnadbijevanje ili ulicne rasvjete ili gradskog prevoza ili izgradnje stadiona svaki odgovoran covjek ce izabrati ono sto je nuznije i prece za sto siru drustvenu zajednicu. Bio bi odlican populisticki potez sada urokati 10 miliona KM poreskih obveznika u stadion ali korist sire drustvene zajednice od toga bi bila minimalna.
Za Slobodu vazi isto kao i za druge klubove napravite dugorocan proizvod i prodaj te ga, kako igraca tako i ime kluba. Imate Bingo pred nosom sta je Bingu dati milion po sezoni ako misli da ce se njegovo ime povezati sa uspjehom i da ce mu to povecati posjetu za 1%.
SSemir

#2660 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SSemir »

a stvarno, zasto binga nema u slobodi? nigdje nikakve reklame. a minimalno bi trebali biti glavni sponzor
ganjeta

#2661 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ganjeta »

sumirprimus wrote:
ganjeta wrote:Vašim ste prodali karte i zatvorili kapije?! Što je najtužnije neće nama ti ljudi da prodaju a opet jebu majke Imamoviću i Husiću i traže da im pare vrate. Cirkus sa sretnim završetkom :izet: .
Mislim .ma.ne.mislim vidi se ova sliboda je prerasla onakav tusanj.evo azmir govori da mu grad prepusti stadiom i bice novi :mrgreen:
Iskreno mi je zao org.propusta.al sam govorio ovde vec par dana zna se gdje ce gostujuci navijaci bit smjesteni zna se koliko moze stat.
Zar klubovi ne pricaju izmedju sebe i ne dogovaraju se o broju ulaznica?
Murija je komotno mogla pustiti ljude na stadion, nego to vašim nije bilo u interesu + što je Saša naštanco jedno milju ulaznica više. Smiješno i tužno u istom momentu je bilo gledati ljude kako jebu majke vašim ljudima i traže da se vrate pare.

Samo nisam shvatio kako traže 3 KM da im vrate, a cener karta bila?
costacurta

#2662 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

Korisničkoime wrote:Sto se tice Imamovica Tuzla ima jednog od najboljih ako ne i najboljeg nacelnika/gradonacelnika (sta li vec) u BiH. Ok ima propusta ali kada vidite gdje i s kim radi u kakvim uslovima i okruzenju i kakvi su drugi treba covjeku odati priznanje. Sto se tice Slobode ista prica kao i sa vecinom drugih klubova u BiH, logika ide tim putem mi smo fudbalski klubovi dajte nam para, zasto, kako, na osnovu cega - pa mi smo Sloboda, Zeljo, FKS itd.mi smo zasluzili. Cime, kako, zbog cega - pa eto, sport, ovo, ono daj nam para da sjebemo na polovne fudbalere iz SRB, HR, pripizdica nekih. Morate da shvatite to nisu Jasminove pare to su pare poreskih obveznika i ako ima izbor izmedu uredivanja ulaza u Tz.ili rjesavanja vodosnadbijevanje ili ulicne rasvjete ili gradskog prevoza ili izgradnje stadiona svaki odgovoran covjek ce izabrati ono sto je nuznije i prece za sto siru drustvenu zajednicu. Bio bi odlican populisticki potez sada urokati 10 miliona KM poreskih obveznika u stadion ali korist sire drustvene zajednice od toga bi bila minimalna.
Za Slobodu vazi isto kao i za druge klubove napravite dugorocan proizvod i prodaj te ga, kako igraca tako i ime kluba. Imate Bingo pred nosom sta je Bingu dati milion po sezoni ako misli da ce se njegovo ime povezati sa uspjehom i da ce mu to povecati posjetu za 1%.
Imamovic je ko politicart karina.
Ko čovjek dobar.
Ko menadžer karina na kub. Okruzen je ljudima koje je sam birao nisam mu ih ja doveo.
Frajer nikakve vizije nema kad je riječ o biznisu.
Stadion je velika investicija ali sa uredjenjem stadiona par onakvih utakmica kao sa Željom mu mogu donijeti veći profit 200 puta od madafaka Maidove Panonike i svih qrčevih kulturnih manifedtacija zajedno.
Da ne spominjem mladje kategorije, prodaje igrača, plasman u Europu, sponzorstva, poslovni prostori, reklame.............
Njega prozivam jer je stadion u vlasnistvu grada i GRAD je duzan da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice ali pade snijeg grad poslao grtalicu iz Komunalca da čisti travnjak. Toliko o sposobnosti.
Sad da ga nazoveš i pitaš sto ne da stadion jebi me ako ti bude znao odgovoriti a trenutno stadion osim Slobode koriste jedino ove čaršijske šmizle i pičoke za trčkaranje po tartan stazi jer je to cool.
Ta ista tartan staza nije oprana kako je postavljena i u ocajnom je stanju a pazi i za nju je odgovorna gradska vlast kao i za Panoniku ali vidi čuda Panoniku se svake godine nešto renovira i upgrejduje i za to ima love a za barem pranje i čišćenje jedine atletske staze u gradu nema Đole, Suzi sve odnijela.
Jbem ti ruševine na svakom ćošku grada.
Fol turizam a pola objekata u centru grada zatvoreno, fasade padaju ljudima na glave, livnica rusevina, Guming ko Fukušima, Stadion u Kasarni nije pokosen ima 7 godina, sve zaraslo a fol Kampus, Hak, TTU sve da Bog sačuva zaraslo i zakržljalo i Tušanj je na dobrom putu da ďoživi istu sudbinu i eto zainatio se on ne da Azmiru jer konta Azmir hoće nešto da zajebe ovo ono. Jebe se bolan Azmiru.
Čovjek ima i obezbijedio se za 3 života. Zaboli ga qurac za ledinom. Takvu istu si može priuštiti gdje poželi ali hoće da ostavi "u hajr" Tuzli i Tuzlacima. Fala Bogu hoce i da zaštiti svoj kapital. Al ima Jasmin savjetnike koji ga odgovaraju od toga jer traže svoj dio kolača.
Dijete hoce u Slobodu da trenira. Hajd ok. Al Svako malo ili nema termina, ima balon al zauzet ili je ispuho, u Mejdan ne mogu, moli po skolama da ti direktor da ključeve od sale jer Slobodina djeca nemaju gdje.

OKK Slobodu vodi Aid. Sjebo sve cega se dohvatio. I KK preimenovase u OKK i sve ok. A dugovi? A porezi? A krivične prijave? Utaja poreza?To moze i to je ok zato sto se Aid toga uhvatio a Azmiru nema prismrdit Tusnju jer ce lezihljebovići zaposleni u upravi dobiti pedalu.
Tako je isto konto zavlaćiti Ellin motoren, Austrijsku firmu koja je tražila prostor u kome ce raditi pakovanje el.motora
Sve izvoz. 150 zaposlenih. Pjesnik počeo nesto srat ovako ćete, onako, hjte vamo tamo. Da bi ljudi otisli u Živinice i načelnik odmah sve završio. Dao im halu, prostor, Olakšice, sve u par dana zavrsili.
Eno ih ljudi rade ko dokse al u Živinicama. Samo se nadam da i Azmir neće isto uraditi.

Mrš u pičku materinu.

Halalosum
maida95

#2663 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

costacurta wrote:Guming ko Fukušima
Mrš u pičku materinu.

Halalosum
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u pravu si vala.
costacurta

#2664 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

maida95 wrote:
costacurta wrote:Guming ko Fukušima
Mrš u pičku materinu.

Halalosum
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u pravu si vala.
Nije odgovoran za Južnu magistralu, nisu u nadležnosti opštine propala preduzeća, ne može nista uraditi što ljudima padaju na glave fasade u centru grada jer su ti objekti ptivatno vlasnistvo, ne mogu riješiti imovinsko-pravne odnose na potezu Šićki-Kreka evo 10 godina prave 5km puta,
Pa sta možeš? ! Koji ceš mi qurac?
Zovi, pritišći, apeluj, traži, išći pd onih koji su nadležni. Pa ne prolazi Južna kroz Doboj grom te pogodio. Kako zna ptičat i klet sve one koji pokušaju plin skladistiti takp isto moze zaprijetiti svima oko sebe da dignu guzicurine i da rade i da rjesavaju sve te stvari.
maida95

#2665 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

ima ona "sve se može kad se hoće". On kao jedan od glavnih ljudi u gradu mogao je štošta uraditi, al' eto.. imamo Pannonicu :bih:
Korisničkoime

#2666 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Korisničkoime »

costacurta wrote:
Korisničkoime wrote:Sto se tice Imamovica Tuzla ima jednog od najboljih ako ne i najboljeg nacelnika/gradonacelnika (sta li vec) u BiH. Ok ima propusta ali kada vidite gdje i s kim radi u kakvim uslovima i okruzenju i kakvi su drugi treba covjeku odati priznanje. Sto se tice Slobode ista prica kao i sa vecinom drugih klubova u BiH, logika ide tim putem mi smo fudbalski klubovi dajte nam para, zasto, kako, na osnovu cega - pa mi smo Sloboda, Zeljo, FKS itd.mi smo zasluzili. Cime, kako, zbog cega - pa eto, sport, ovo, ono daj nam para da sjebemo na polovne fudbalere iz SRB, HR, pripizdica nekih. Morate da shvatite to nisu Jasminove pare to su pare poreskih obveznika i ako ima izbor izmedu uredivanja ulaza u Tz.ili rjesavanja vodosnadbijevanje ili ulicne rasvjete ili gradskog prevoza ili izgradnje stadiona svaki odgovoran covjek ce izabrati ono sto je nuznije i prece za sto siru drustvenu zajednicu. Bio bi odlican populisticki potez sada urokati 10 miliona KM poreskih obveznika u stadion ali korist sire drustvene zajednice od toga bi bila minimalna.
Imamovic je ko politicart karina.
Ko čovjek dobar.
Ko menadžer karina na kub. Okruzen je ljudima koje je sam birao nisam mu ih ja doveo.
Frajer nikakve vizije nema kad je riječ o biznisu.
Stadion je velika investicija ali sa uredjenjem stadiona par onakvih utakmica kao sa Željom mu mogu donijeti veći profit 200 puta od madafaka Maidove Panonike i svih qrčevih kulturnih manifedtacija zajedno.
Da ne spominjem mladje kategorije, prodaje igrača, plasman u Europu, sponzorstva, poslovni prostori, reklame.............
Njega prozivam jer je stadion u vlasnistvu grada i GRAD je duzan da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice ali pade snijeg grad poslao grtalicu iz Komunalca da čisti travnjak. Toliko o sposobnosti.
Sad da ga nazoveš i pitaš sto ne da stadion jebi me ako ti bude znao odgovoriti a trenutno stadion osim Slobode koriste jedino ove čaršijske šmizle i pičoke za trčkaranje po tartan stazi jer je to cool.
Ta ista tartan staza nije oprana kako je postavljena i u ocajnom je stanju a pazi i za nju je odgovorna gradska vlast kao i za Panoniku ali vidi čuda Panoniku se svake godine nešto renovira i upgrejduje i za to ima love a za barem pranje i čišćenje jedine atletske staze u gradu nema Đole, Suzi sve odnijela.
Jbem ti ruševine na svakom ćošku grada.
Fol turizam a pola objekata u centru grada zatvoreno, fasade padaju ljudima na glave, livnica rusevina, Guming ko Fukušima, Stadion u Kasarni nije pokosen ima 7 godina, sve zaraslo a fol Kampus, Hak, TTU sve da Bog sačuva zaraslo i zakržljalo i Tušanj je na dobrom putu da ďoživi istu sudbinu i eto zainatio se on ne da Azmiru jer konta Azmir hoće nešto da zajebe ovo ono. Jebe se bolan Azmiru.
Čovjek ima i obezbijedio se za 3 života. Zaboli ga qurac za ledinom. Takvu istu si može priuštiti gdje poželi ali hoće da ostavi "u hajr" Tuzli i Tuzlacima. Fala Bogu hoce i da zaštiti svoj kapital. Al ima Jasmin savjetnike koji ga odgovaraju od toga jer traže svoj dio kolača.
Dijete hoce u Slobodu da trenira. Hajd ok. Al Svako malo ili nema termina, ima balon al zauzet ili je ispuho, u Mejdan ne mogu, moli po skolama da ti direktor da ključeve od sale jer Slobodina djeca nemaju gdje.

OKK Slobodu vodi Aid. Sjebo sve cega se dohvatio. I KK preimenovase u OKK i sve ok. A dugovi? A porezi? A krivične prijave? Utaja poreza?To moze i to je ok zato sto se Aid toga uhvatio a Azmiru nema prismrdit Tusnju jer ce lezihljebovići zaposleni u upravi dobiti pedalu.
Tako je isto konto zavlaćiti Ellin motoren, Austrijsku firmu koja je tražila prostor u kome ce raditi pakovanje el.motora
Sve izvoz. 150 zaposlenih. Pjesnik počeo nesto srat ovako ćete, onako, hjte vamo tamo. Da bi ljudi otisli u Živinice i načelnik odmah sve završio. Dao im halu, prostor, Olakšice, sve u par dana zavrsili.
Eno ih ljudi rade ko dokse al u Živinicama. Samo se nadam da i Azmir neće isto uraditi.

Mrš u pičku materinu.

Halalosum
Prijatelju stadion je isplativ ali u qurcu pitaj FKS koliko imaju od prodaja ulaznica jesul se obogatili od toga, malo sutra, imaš Želju i FKS eventualno Široki koji će ti napuniti stadion i to neće biti pun vjerovatno ako se ide na 15-20000 gledalaca, sutra kad ti dođe Gradina iz Srebrenika ili neko neatraktivan biće ti max.500 gledalaca i ova potražnja za Slobodom traje dok ste u vrhu čim ne budete bili spada i potražnja. Uostalom ti vazda govoriš iz perspektive navijača i to je razumljivo ali grad Tuzla će skrhat 10-20-30 miliona u stadion a Sloboda će plaćati koliku zakupninu mjesečno/godišnje pa onoliku da će se povrat sredstava gradu Tuzla ostvariti 2568 godine. Jer ni pare od prodaje ulaznica ni od transfera ni od sponzora ni od titula ne idu gradu Tuzla nego Slobodi.
Niko nije blesav čovječe kakva zarada na kartama od 3-5 KM što je realna cijena za naše stanovništvo nema isplativosti, dođe ti taman za održavanje budući da stadion kao velika građevina samo na održavanju proguta malo bogatsvo. Panonika je JP i ona se finansira od svojih prihoda znači što oni zarade oni ulože, kod Slobode bi trebalo biti što drugi poreski obveznici zarade potroši se na Slobodu i na ovom vremenu shvataš valjda osjetljivost te priče, prvi penzioneri imaju da razbucaju i Azmira i Jasmina i fukare :-D .
Kakav TTU idi eto ljudima u TTU i reci im šta je ovo mogli ste malo pokošiti ima da te ljudi isjeku na komade njima se radi o preživljavanju tebi o zarasloj travi u krugu firme. Nemoj drug to je teška priča a zna se veoma dobro u čijoj je nadležnosti TTU kao i mnoge druge firme u Tuzli nisu u nadležnosi Imamovića i on tu ne može kurcem da mrdne, ljudi iz TTU to znaju zato i idu Gutiću pred vrata a ne Imamoviću.
Jebeš ga na kraju političar je i za mene odmah u najmanju ruku sumnjiv i daleko od nekoga dragog ali razapinjati nekoga jer ne želi da potroši nekoliko desetina miliona KM poreskih para u neisplativ projekat nije fer i pošteno. Političar je može ga se sigurno zbog stotinu drigih stvari jebavat ali baš zbog stadiona teško
costacurta

#2667 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

FKS nema svoj stadion ko ni Sloboda. AFH je gradski stadion.
Znas li da je svaki klub za ulazak u grupnu fazu LP ove sezone bio nagrađen sa 14M eura? Samo učešće u kvalifikacijama donosi 500k KM.
Sponzori, TV prava. Kakva Gradina kakvo 3-5KM?!
Jesam li neskroman? Nisam sto bih bio. Ako mogu Hajduk Dinamo Zvezda Partizan Rijeka što ne moze Željo ili Sloboda? To kako ti razmišljaš je luzerski isto kao sto razmisljaju penzioneri i radnici TTUa za koje me iskreno zaboli Hašim jer godinama šute i gledaju kako ih drugi karaju.
Tu su pare. U sportu. U fudbalu al nema hljeba bez motike. Mora se i uloziti nešto.
Sa Jasminom i ekipom smo u kurcu. Vise od Deceniju je na vlasti. Nidta uradio nije. Nije nadležan nizašto. Luzer.
Panonika je JP i ona se finansira od svojih prihoda znači što oni zarade oni ulože, kod Slobode bi trebalo biti što drugi poreski obveznici zarade potroši se na Slobodu i na ovom vremenu shvataš valjda osjetljivost te priče, prvi penzioneri imaju da razbucaju i Azmira i Jasmina i fukare :-D .
Predprošlu sezonu bilo je 15 sunčanih dana, iste godine kad su poplave bile. Da li misliš da se Panonika može finacirati od tih karata što je prodala za 15 sunčanih dana? Ne može naravno. Svake godine opština u budžetu odvaja grant i za DOO Panonika.
TI kao ni Jasmin ne shvataš srž ekonomije i biznisa. Kao i ovi radnici TTUa i Livnice ili onomad demobilisani borci koji su krenuli u štrajk i fol neke promjene i kad su im dali 100KM klix pomoći sve ok. NE treba mi jednokratna pomoć. Ne moraš TI JASMINE ići i tražiti investitore jer ti to nije u nadležnosti ali jeste ti u nadležnosti da stvoriš uslove.
Neće niko reći penzionerima evo od prdanih karata ide vama marka-dvije ali npr zbog milion stvari vezanih za stadion i utakmice a koje ja pomenuh u ranijim izlaganjima povećaće se prihodi i punjenje budžeta u penzionom fondu što će dovesti do redovnije isplate i povećanja penzija.
Ugljevik, Banovići, Lištica imaju stadion koji zadovoljava UEFA kriterije mi ko najzadnja kasaba. BRUKA I SRAMOTA!
Tuzla ima 150 000 stanovnika, stadion kapaciteta 15 000 mjesta sasvim dovoljan. :thumbup:
ze kalanga

#2668 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ze kalanga »

150k?
Teško.Ako se misli na grad.
Inače, nakon poraza od Željezničara, teško da će Sloboda osvojiti titulu.
costacurta

#2669 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

ze kalanga wrote:150k?
Teško.Ako se misli na grad.
Inače, nakon poraza od Željezničara, teško da će Sloboda osvojiti titulu.
92. grad je imao 120000, u ratu je u grad doslo i ostalo oko 30000 ljudi. Trenutno u gradu živi 150k a opstina broji 170k. Samo da objave podatke popisa.
Nije bitna titula u ovoj priči. Bitno je sto je neko pomakao nešto sa mrtve tacke u ovom gradu.
Zaustavio propadanje sporta u gradu i kantonu koji je u ocajnoj situaciji.
Vidio sam protiv Zelje mnogo svijeta iz drugih gradova sa kantona, vratio sa svijet na stadion i sto je najljepše i nakon poraza niko nikom nije jebao mater nego su svi dobili aplauz sto ce reći da je raja željna tih dobrih stvari.
Azmir želi da uloži svoja sredstva. Da investira. Ali zbog dobro poznatih administrativnih i birokratskih sranja to mu je onemoguceno.
Kako je Azmir došao do para Jasmina bi trebalo da interesuje isto onoliko koliko ga je interesovao investitor 120M maraka u Melain u centru grada. Pomozi i ovom covjeku mu da nesto uradi ili Pusti ga da radi.
Titula nije ni bila u planu. Cilj je bio opstanak u ligi ili eventualno se domoći Evrope. Jbga kako je prvenstvo odmicalo Sloboda je igrala neocekivano dobro i realno ima sansu osvojiti i KUP i prvenstvo. Ako i ne osvoji bitno je da imamo raju, navijače i ljude spremne da podignu sve na veći nivo. Ali Bgmi mrka kapa sa ovim hadaljima u opštini
ze kalanga

#2670 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ze kalanga »

Pa zar nisu objavili rezultate za gradove? Nešto oko 120k Tuzla...

Nemam ništa protiv Slobode, ali jednostavno mislim da vam fali širina da bi do kraja bili konkuretntni na oba fronta.
shake69

#2671 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by shake69 »

Cestitam Slobodi na reprogramu duga PU FBIH! :wink:
Mea_parvitas

#2672 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Mea_parvitas »

Predali su dokumentaciju, jos nije nista potpisano, ali vjerovatno je to to.
sarajevo999999

#2673 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sarajevo999999 »

Da Tuzla ima 1.5 miliona stanovnika na utakmicu ti nece doci vise od dvije hiljade.
Drzi vas euforija, Tusanj krcat par utakmica i sve je to razumljivo ali ne treba biti naivan.
costacurta

#2674 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by costacurta »

sarajevo999999 wrote:Da Tuzla ima 1.5 miliona stanovnika na utakmicu ti nece doci vise od dvije hiljade.
Drzi vas euforija, Tusanj krcat par utakmica i sve je to razumljivo ali ne treba biti naivan.
Postoje standardi. Koliki stadion, koliko mjesta na koliki broj stanovnika. Tuzli dovoljan stadion do 15000 mjesta.
Dok je Sloboda bila u drugoj ligi dolazilo je više ljudi na utakmice nego na "derbije" Premijer lige. No worry.
Nema euforije. Jednostavno raji je dosta kokuzluka i jada. Željan svijet dobrih stvari. Gušt je otići na utakmicu, imat svoje mjesto na tribini, natkrivenoj, kupiti djetetu sok, hot-dog, pivu. Halal 10KM al za onaj ćumez od stadiona vala i džaba da puštaju čovjek dobro da razmisli bil otišo ili ne bi.
The BEN10

#2675 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by The BEN10 »

Konačno i Sloboda da dođe u vrh, gdje joj je i mjesto. Bezveze je da najmnogoljudniji kanton u Bosni nema ekipu za sam vrh. ;-)
Post Reply