Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tyke wrote:Ne zezaj Costacurta, imali smo sezonsku na pocetku sezone i vise nego prihvatljivu (onaj ko moze ici redovno na tekme), bila je sad i polusezonska od 30KM i sve sto se odstampalo je i puklo, imas i u Fan shopu uclanis se za 10KM i onda kupujes za Sjever kartu od 4KM, ima kombinacija ako ih zelimo iskoristiti.
A vala jucer Sjever odlicno ispunjen, karta 7Km cak i bez clanske.
Mada sam i ja bio da se karte smanje barem na 7 i 5KM, opet je daleko prihvatljivije i dosta vise bi ljudi dovelo na stadion, ali Azmir zna sta radi.
PS. Senad Husic nam je ipak dosao, navodno do kraja sezone, ali mogao bi to Azmir kaparisati i za narednu sezonu ako iole fino odigra do kraja, a ima materijala u njemu kao igracu.
Cestitam na pobjedi. Vidio sam dobru posjetu na Tusnju iako je bila kisa, a na Avazu vele -2500 gledalaca!?
Hvala.
Nemoj zezat da na Avazu rekli -2500 haha, moguce jednu tribinu da su brojali. Zvanicno je na Tusnju jucer bilo 3500 gledalaca, ali su svi saglasni da je bilo najmanje 4000, ali Boze moj.
Iako je poznato da se malo prave gospode i ljudi s manirima vrti oko fudbala, ali me ipak iznenadio prostakluk predsjednika Slobode za kojeg se mislilo da je mozda odmjereniji, mirniji, pametniji! Zar treba incident napraviti i koristiti najgori rijecnik da bi se predsjedniku drugog kluba uputila neka poruka, opaska i slicno? Nije mi jasno kada to rade ponajveci klubovi PL, sta ocekivati od drugih!?
shake69 wrote:Iako je poznato da se malo prave gospode i ljudi s manirima vrti oko fudbala, ali me ipak iznenadio prostakluk predsjednika Slobode za kojeg se mislilo da je mozda odmjereniji, mirniji, pametniji! Zar treba incident napraviti i koristiti najgori rijecnik da bi se predsjedniku drugog kluba uputila neka poruka, opaska i slicno? Nije mi jasno kada to rade ponajveci klubovi PL, sta ocekivati od drugih!?
naravno da nije lijepo.....ali neznamo kako se je doslo do toga.....jer na snimku je pokazan samo isjecak....da bi bilo ubjedljivije trebali su pokazati i pocetak konflikta
Kontam dosao bih u nedelju na Tusanj da pogledam Zelju, ali nisam u fazonu da idem medju navijace i bjezim od milicije , Je li zapad preporucljiv za simpatizera protivnickog kluba ?
Slo Burner wrote:Kontam dosao bih u nedelju na Tusanj da pogledam Zelju, ali nisam u fazonu da idem medju navijace i bjezim od milicije , Je li zapad preporucljiv za simpatizera protivnickog kluba ?
ima jedno brdo iznad stadiona, sve kontam da tu odem pogledati utakmicu, kontam da je najsigurnije
Slo Burner wrote:Kontam dosao bih u nedelju na Tusanj da pogledam Zelju, ali nisam u fazonu da idem medju navijace i bjezim od milicije , Je li zapad preporucljiv za simpatizera protivnickog kluba ?
ima jedno brdo iznad stadiona, sve kontam da tu odem pogledati utakmicu, kontam da je najsigurnije