FK SARAJEVO-Ranger's
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shadow
#1 FK SARAJEVO-Ranger's
Bracho PITARI, izvukli smo Ranger's (Andorra).
Prva tekma na Kosevu 13-og a uzvratna mota 27-og Jula.
naprijed BORDO-BIJELIIIII
Prva tekma na Kosevu 13-og a uzvratna mota 27-og Jula.
naprijed BORDO-BIJELIIIII
-
izbjeglica_iz_besmisla
Daleko ovo,brate.Ja se nadao Lihtenstajnu ili San Marinu,pa da se ide na gostovanje,ali,sta je tu je.Sve osim dvije pobjede je katastrofa.
- alphonse kauders
A, evo Široki izvukao Šahtar iz Bjelorusije, a ako njih prođu igraju protiv Haerts-a iz Škotske:))
Orašje dobilo Domžale iz Slovenije.
Orašje dobilo Domžale iz Slovenije.
-
izbjeglica_iz_besmisla
Mislis atraktivno poput Bugarske,Rumunije,Hrvatske i sl,gdje ce nas klepiti fino po usima.Meni je uspjeh u drugom kolu sve osim blamaze koju su dozivjeli oni preko Miljacke prije dvije godine.A bas steta zbog San Marina.Kad sam gledao onu reportazu na BHT 1 prije mjesec dana,bas sam se bio nalozio da idem tamo i da to vidim.Valjda ce biti bolje iduce godine(ako se plasiramo).shadow wrote:brate, od Sarajeva ni manje ni vise ->1863 km![]()
jebat ga, ove cemo otresti laganini i onda cekamo malo atraktivnije gostovanje u drugom pretkolu.
- DaysleepeR
Nije to taj Shaktar
FC Shakhtyor Soligorsk (BLS)
FC Shakhtyor Soligorsk (BLS)
-
shadow
Mogli smo izvuci San Marino, Maltu (njih sam prizeljkivao) bilo bi super, godisnji plus tekma Sarajeva, sve u jednom. Stetaizbjeglica_iz_besmisla wrote:Mislis atraktivno poput Bugarske,Rumunije,Hrvatskeshadow wrote:brate, od Sarajeva ni manje ni vise ->1863 km![]()
jebat ga, ove cemo otresti laganini i onda cekamo malo atraktivnije gostovanje u drugom pretkolu.
A gledajuci prvenstveno sa navijacke strane najbolje bi bilo izvuci hrvate ili slovence, otislo bi nas dosta, bilo bi svega.
-
fczeljo
buraz, zahvalite nama sto ste bili nosioci i ne provociraj, da nije dominkovica mi bi isli u evropu.jazzer wrote:S ovima ne bi trebalo biti problema.
Shiroki ide prvaku Bjelorusije, ima da im oderu guzove.
A zeljo....
Uf, do mene, ja zaboravio da je njima Premier liga
prioritet![]()
sretno vam na pirinejima!
-
DonDavudes
edu wrote:strumfovi izvukli travnika..![]()
..blago njima..ne trebaju im vize..
![]()
![]()
-
Gauchos
:[/quote]
buraz, zahvalite nama sto ste bili nosioci i ne provociraj, da nije dominkovica mi bi isli u evropu.
sretno vam na pirinejima![/quote]
nikakve veze nema izmedju Sarajeva i selje sto se tice ko ce biti nosilac Sarajevo ima svoj kojeficijent u zadnjih 5 sezona po kojem se odredjuje dali ce biti nosilac. Tako da od vas netrebamo nista. Zbir koeficijenata svih klubova koji dolaze iz jedne drzave daje rejting po kojem UEFA odredjuje broj klubova iz svake drzave koji ce igrati u evropskim kupovima i iz kojeg predkola pocinju takmicenje
buraz, zahvalite nama sto ste bili nosioci i ne provociraj, da nije dominkovica mi bi isli u evropu.
sretno vam na pirinejima![/quote]
nikakve veze nema izmedju Sarajeva i selje sto se tice ko ce biti nosilac Sarajevo ima svoj kojeficijent u zadnjih 5 sezona po kojem se odredjuje dali ce biti nosilac. Tako da od vas netrebamo nista. Zbir koeficijenata svih klubova koji dolaze iz jedne drzave daje rejting po kojem UEFA odredjuje broj klubova iz svake drzave koji ce igrati u evropskim kupovima i iz kojeg predkola pocinju takmicenje