kartu veleza i gladbaha,tipa neka cijena malo veca a
za obje utakmice ili da su pustili i karte za borusiju sutra
gore (jos bolje) da malo se atmosf jos zakuha i da se
lijencine privuku i na domace
Moderators: Charuga, Tomahawk11
PIMP-Meister-2000 wrote:todd_smith wrote:Ma jok![]()
Meni je Centrina ponuda mjera baš, i ne razmišljam o drugim ako mi vjerujete.-LIBERO- wrote:Fakat, jel ima jos agencija, aranzmana i sl.Pitarrr82 wrote:Bas jbg ali hajde dobro sta se moze nego ko to jos nudi osim Centre?
Hajd' ljudi organizacija
O čemu ti brate??? Ako ti je do repke:lijek-za-sve wrote:@ LIBERO,todd i ostali
i meni je FKS prvo ,ali i ta repka je nesto sto volim i ti igraci koji se oprastaju su dio onog sto mene cini sretnim mimo FKS .....ali eto vi smatrate da to nije u dure i OK ...e sad da li vi cinite vecinu ili manjinu u ovom trenu nebitno....
Ja sam u cetvrtak sa vama zajedno bez obzira na sve.....planiram grlo ostaviti za himnu..........
MI SMO DIVOVI......
nismo mogli organizovati jeftiniji aranzman ispod 400 km da obuhvati put, spavanje, kartu i pzo + teret organizacije i garancija da nece biti stete. to je, da se ne lazemo, previse. lakse je ljude uputiti na centrotrans i gdje vec.Pitarrr82 wrote:Bas jbg ali hajde dobro sta se moze nego ko to jos nudi osim Centre?
Mr Hiccup wrote:nismo mogli organizovati jeftiniji aranzman ispod 400 km da obuhvati put, spavanje, kartu i pzo + teret organizacije i garancija da nece biti stete. to je, da se ne lazemo, previse. lakse je ljude uputiti na centrotrans i gdje vec.Pitarrr82 wrote:Bas jbg ali hajde dobro sta se moze nego ko to jos nudi osim Centre?
ako sta iskrsne slucajno, bicete informisani na vrijeme
gostujuci sektor cine 6 i 7,bez slova A,a mislim da cemo mi dobiti samo 6fosil wrote:Hoce li nasi citav gostujuci blok na BP dobiti 6-6A-7-7A?
nemoj da dolazi, tad bi nasi igrali pod pritiskomlider wrote:Ima li šanse da Amidža dođe na Borusiju? Jel' iko išta iz kluba spominjao?
Vala bi bio red da dođe
Moraš bar kod sa članske upisati kao user a šifra je jasamsarajevo.pinokio04 wrote:Kako ovaj wifi na stadionu za članove funkcioniše?? Juce sam podnio zahtjev za člana, dobio uplatnicu uredno, a kartica će biti za 7 dana zbog gužve
Jel se dobije šifra kakva ..
Imam isti problem.Butmiran wrote:Meni je ekstra signal uvijek ali se ne mogu logovati sa svoje članske, ne znam što.