Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zamislite da ima udio 30% a transfer bude 50 miliona
15 miliona na racun legne
ovo bi trenutno trebao biti put kojim sarajevo treba da ide pa kad se finansijski osnazi onda moze stepenica vise i dovodjenje zvucnijih imena iz europe i sl
nesto sl kao sto je dinamo
Drago mi je ako ce Ismir zaraditi i treba da zaradi da bi ulagao u klub ponovo.
Ja ne znam sta mi ocekujemo da ce neko doci i smao tovariti pare u klub da bi mi navijaci bili sretni i slavili titule, od toga nema nista.
Da se razumijemo, ovi spinovi lazljivog Trbica o tome kako je samo Tan ulagao nisu istina. Ulagao je i Ismir.
Ja samo molim Boga da pare koje bude ubuduce trosio u klubu, bude ispravno savjetovan, malo vise slusa ljude iz fudbala a malo manje svoj ego i da ce sigurno to donijeti rezultat.
Najteze je izgleda ono najbolje da se skonta put i nacin da se ispravno uloze pare koje ce onda donijeti i klubu uspjehe i njemu zaradu.
No nekako o previse se ljudi klub (Ismir) ogrijesio od kako je tu, da mu se dobro vratilo.
Logovan wrote: ↑26/08/2026 19:03
Vratili smo se Kakav cirkus
Nije mi jasno ovo prijevremeno ukinuto,znaci budite dobri budite pudlice dignete glas ide katanac,ovo je neka vrsta ucjene po meni,nista ja njima ne vjerujem.
tokio25 wrote: ↑26/08/2026 14:28
ovo bi trenutno trebao biti put kojim sarajevo treba da ide pa kad se finansijski osnazi onda moze stepenica vise i dovodjenje zvucnijih imena iz europe i sl
Mi smo imali 25% od njegovog transfera iz Kolumbije u Brazil. Više nemamo takvih %, samo 0.5% kao naknadu za treniranje.
Red je sad da se iskupimo..Nadam se da horde u raspadu nece imati opet nesto protiv. Eki nece se zvati vise hibridni, a da vidimo kako ce uhljup Mandić Alaim i Muzurović obnoviti travnjak.
tokio25 wrote: ↑26/08/2026 14:28
Mi smo imali 25% od njegovog transfera iz Kolumbije u Brazil. Više nemamo takvih %, samo 0.5% kao naknadu za treniranje.
pa sta onda pise imamo znacajan procenat od viverosa
na sta tu misli
konkretno
i dalje ima značajan udio u njegovom budućem transferu
Suspenzija stadiona „Asim Ferhatović-Hase“ ukinuta je do kraja jesenjeg dijela prvenstva, što znači da se FK Sarajevo vraća kući.
Savez će Općini i CSR-u dostaviti preciznu listu mjera i koraka koje je potrebno ispoštovati u narednom periodu.
Općina i CSR dužni su, u okviru svojih nadležnosti i odgovornosti kao vlasnici stadiona, poduzeti sve potrebne mjere kako bi se ispunili uslovi i spriječila nova suspenzija stadiona.