U istoj sekundi kad sam vidio da postojite na ovom forumustudeni76 wrote:PrtiBeeGee wrote:Grupa indijanaca osnovana 2012godJAKI STE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko ti je vremena trebalo da skontaš ovakav "shuk"!
FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PrtiBeeGee
#51 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
- studeni76
#52 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone) 
- PrtiBeeGee
#53 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Ne bih reko da nisu dozivljavali kao derbi jer se uvijek o tim utakmicama na par dana pricalo.... Naravno da je Sloboda zadnjih godina se konstantno borila za opstanak to je realna bila situacija u klubu, ali bilo je i boljih dana kada se je igralo u Evropi, ali davno je to bilo treba gledat sadasnjost gdje se sad nalazimo i kakva je sad situacija... Naravno da bi volio kad bi mogla ici 2 kluba iz ove lige u PL pa da to bude Sloboda i Radnicki. Da bude jos utakmica da bude bolja liga ali realnost je surova i sve dok ne zasluze na terenu i jedan i drugi klub da udju u PL neka bude ovakva realnost... Nije ni cilj opet uci u PL pa se stalno borit za opstanak, al eto nadam se boljim danima... Pozzzzzstudeni76 wrote:Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone)
-
udrch
#54 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
zanimljivo je da sam tih pravih derbija kada je Sloboda nešto značila u našoj zemlji više gledao ja kao simpatizer Slobode, nego ti kao danas zakleta FukaraPrtiBeeGee wrote:Ne bih reko da nisu dozivljavali kao derbi jer se uvijek o tim utakmicama na par dana pricalo.... Naravno da je Sloboda zadnjih godina se konstantno borila za opstanak to je realna bila situacija u klubu, ali bilo je i boljih dana kada se je igralo u Evropi, ali davno je to bilo treba gledat sadasnjost gdje se sad nalazimo i kakva je sad situacija... Naravno da bi volio kad bi mogla ici 2 kluba iz ove lige u PL pa da to bude Sloboda i Radnicki. Da bude jos utakmica da bude bolja liga ali realnost je surova i sve dok ne zasluze na terenu i jedan i drugi klub da udju u PL neka bude ovakva realnost... Nije ni cilj opet uci u PL pa se stalno borit za opstanak, al eto nadam se boljim danima... Pozzzzzstudeni76 wrote:Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone)
- studeni76
#55 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Teren na Tušnju je još odličan, naravno da nije kao Bilino polje al je jedan od boljih u državi. Kakvo je juče kijametsko nevrijeme bilo u TZ, na terenu se nije ništa primijetilo. 
-
caros
#56 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
PrtiBeeGee wrote:Grupa indijanaca osnovana 2012godJAKI STE
![]()
![]()

- PrtiBeeGee
#57 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Svima je poznato da se voljeti moze samo jedan klub a ne dva ili vise!!!

Toliko o vama

Toliko o vama
- PrtiBeeGee
#58 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Naravno evo sad mi se javljaju ljudi iz Londona, Dortmunda, Madrida, Barcelone, cujem da vas ima cak i u KINIwannabe_ultra wrote:pa ima i u Sarajevu navijaca Radnickog![]()
- irac300
#59 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Šta si se razletio po forumu da dokažeš kako su Fukare nJaka grupa, budi čovjek, priznaj, ljudi vas syebali momački u po Tuzle. Ovako izgledaš k'o neki paranoik.PrtiBeeGee wrote:Naravno evo sad mi se javljaju ljudi iz Londona, Dortmunda, Madrida, Barcelone, cujem da vas ima cak i u KINIwannabe_ultra wrote:pa ima i u Sarajevu navijaca Radnickog![]()
![]()
![]()
svaka cast haman ste prestigli Manchester United po broju fanova u Svijetu
- PrtiBeeGee
#60 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Fukare i Siuxe je smjesno porediti!!! a sjebali nas u po Tuzle CIME???? od grupicom od 200-250 ljudi????? od transa proslo je vasih 5min????? Stigli smo u carsiju?????irac300 wrote:Šta si se razletio po forumu da dokažeš kako su Fukare nJaka grupa, budi čovjek, priznaj, ljudi vas syebali momački u po Tuzle. Ovako izgledaš k'o neki paranoik.PrtiBeeGee wrote:Naravno evo sad mi se javljaju ljudi iz Londona, Dortmunda, Madrida, Barcelone, cujem da vas ima cak i u KINIwannabe_ultra wrote:pa ima i u Sarajevu navijaca Radnickog![]()
![]()
![]()
svaka cast haman ste prestigli Manchester United po broju fanova u Svijetu

- irac300
#61 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Pa vidim koliko si se raskokodakao koliko vas nisu syebali. Naučili vas ljudi šta je kulturno spuštanje. Ipak, karanje je nauka.
Nastavi...
- PrtiBeeGee
#62 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Fukara u Lukavcu koliko i Siuxa, u Tuzli Fukara 5 puta vise nego Siuxa.... Dobra je ta sredina nema govorawannabe_ultra wrote:Fukare u velikom padu od ispadanja u drugu ligu, siuxi idu uzlaznom putanjom velikom brzinom, tako da su se nasli negdje na sredini trenutno
- PrtiBeeGee
#63 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Druze ja ti opet govorim Radnicki Lukavac sa navijacima "Siouxi" su bolji od pola navijaca iz PL BiH po brojnosti koreografiji itd, ALI da se porede ove dvije navijacke skupine je smijesno.....wannabe_ultra wrote:kazem ti, jedni u velikom padu drugi dozivljavaju ekspanzijuPrtiBeeGee wrote:Fukara u Lukavcu koliko i Siuxa, u Tuzli Fukara 5 puta vise nego Siuxa.... Dobra je ta sredina nema govorawannabe_ultra wrote:Fukare u velikom padu od ispadanja u drugu ligu, siuxi idu uzlaznom putanjom velikom brzinom, tako da su se nasli negdje na sredini trenutno
realne stanje je da su tuzlaci na vrhuncu ipak za par klasa iznad lukavca
-
caros
#64 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Fukare su uvijek bile smijesna 'grupa',od njih su bolji i Vucovi a da ne pricamo o Lukacvanima.Cuj fukare. 
- UndergroundMan
#65 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)
Ako smo i nastali 2012, kao sto rece, onda je uspjeh i veci
Nisam ovo stavio da bih dokazivao da je neko bolji od nekoga ... vec, da i dalje postojimo
Ali, neka tebe na nasoj temi