FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PrtiBeeGee

#51 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

studeni76 wrote:
PrtiBeeGee wrote:Grupa indijanaca osnovana 2012god :D JAKI STE :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock:
Koliko ti je vremena trebalo da skontaš ovakav "shuk"!
U istoj sekundi kad sam vidio da postojite na ovom forumu :D .... Do juce bili HZ Lukavac, TM Lukavac a danas indijanci :lol: :lol: :lol: ... Niste vi toliko losi bolji ste od pola navijaca u PL-BiH ali teznja da se dokazete da ste u rangu jednih Fukara, mislim da je smijesno ostanite realni tek ste osnovani vrh gostovanja vam je TZ juce i citavo vrijeme ste gledali na Sjever kako se navija... Ja ako sam cuo i jednog Siuxa kako navija nesto juce evo karta za Tursku odmor 10 dana.... Brojnost od 200-250 je i previse za 1.Ligu kao i PL (Respect) ali mi nikad nece biti jasno kako se mozete toliko nadmetat na forumima, FB itd.... Za mene ono juce nije bio pravi derbi, kantonalni DA ali derbi NE... Zna se skim Sloboda moze imat derbi, vi ste za juce zivjeli da dodjete u sto vecem broju na tusanj da vas bude vise ali Welcome To City 8-)
studeni76

#52 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by studeni76 »

Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone) :wink:
PrtiBeeGee

#53 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

studeni76 wrote:Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone) :wink:
Ne bih reko da nisu dozivljavali kao derbi jer se uvijek o tim utakmicama na par dana pricalo.... Naravno da je Sloboda zadnjih godina se konstantno borila za opstanak to je realna bila situacija u klubu, ali bilo je i boljih dana kada se je igralo u Evropi, ali davno je to bilo treba gledat sadasnjost gdje se sad nalazimo i kakva je sad situacija... Naravno da bi volio kad bi mogla ici 2 kluba iz ove lige u PL pa da to bude Sloboda i Radnicki. Da bude jos utakmica da bude bolja liga ali realnost je surova i sve dok ne zasluze na terenu i jedan i drugi klub da udju u PL neka bude ovakva realnost... Nije ni cilj opet uci u PL pa se stalno borit za opstanak, al eto nadam se boljim danima... Pozzzzz
udrch

#54 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by udrch »

PrtiBeeGee wrote:
studeni76 wrote:Mislim da je Slobodi i ostalo da igra samo kantonalni derbi. I dok ste igrali PL, klubovi iz vrha tabele nisu utakmice protiv Slobode doživljavali kao derbije. Svakako ste većinu godina bili sredina ili donji dio (s izuzetkom jedne ili dvije sezone) :wink:
Ne bih reko da nisu dozivljavali kao derbi jer se uvijek o tim utakmicama na par dana pricalo.... Naravno da je Sloboda zadnjih godina se konstantno borila za opstanak to je realna bila situacija u klubu, ali bilo je i boljih dana kada se je igralo u Evropi, ali davno je to bilo treba gledat sadasnjost gdje se sad nalazimo i kakva je sad situacija... Naravno da bi volio kad bi mogla ici 2 kluba iz ove lige u PL pa da to bude Sloboda i Radnicki. Da bude jos utakmica da bude bolja liga ali realnost je surova i sve dok ne zasluze na terenu i jedan i drugi klub da udju u PL neka bude ovakva realnost... Nije ni cilj opet uci u PL pa se stalno borit za opstanak, al eto nadam se boljim danima... Pozzzzz
zanimljivo je da sam tih pravih derbija kada je Sloboda nešto značila u našoj zemlji više gledao ja kao simpatizer Slobode, nego ti kao danas zakleta Fukara :D ..ustvari ja sam ih gledao sve tih godina, i u kupu i u prvenstvu..bile su to dobre utakmice..Čelik je u svojim redovima imao i 2,3 standardna reprezentativca, a u Slobodi je bio Musić..volio sam njegove prodore, najviše sam radi njega i išao..čak je i teren bio tepih za ovu današnju oranicu..
studeni76

#55 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by studeni76 »

Teren na Tušnju je još odličan, naravno da nije kao Bilino polje al je jedan od boljih u državi. Kakvo je juče kijametsko nevrijeme bilo u TZ, na terenu se nije ništa primijetilo. :thumbup:
caros

#56 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by caros »

PrtiBeeGee wrote:Grupa indijanaca osnovana 2012god :D JAKI STE :lol: :lol: :lol:
Image
PrtiBeeGee

#57 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

Svima je poznato da se voljeti moze samo jedan klub a ne dva ili vise!!!

Image

Image

Toliko o vama :lol: :lol: :lol:
PrtiBeeGee

#58 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

wannabe_ultra wrote:pa ima i u Sarajevu navijaca Radnickog :D :D
Naravno evo sad mi se javljaju ljudi iz Londona, Dortmunda, Madrida, Barcelone, cujem da vas ima cak i u KINI :lol: :lol: :lol: svaka cast haman ste prestigli Manchester United po broju fanova u Svijetu :D
irac300

#59 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by irac300 »

PrtiBeeGee wrote:
Naravno evo sad mi se javljaju ljudi iz Londona, Dortmunda, Madrida, Barcelone, cujem da vas ima cak i u KINI :lol: :lol: :lol: svaka cast haman ste prestigli Manchester United po broju fanova u Svijetu :D
Šta si se razletio po forumu da dokažeš kako su Fukare nJaka grupa, budi čovjek, priznaj, ljudi vas syebali momački u po Tuzle. Ovako izgledaš k'o neki paranoik.
PrtiBeeGee

#60 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

irac300 wrote:
PrtiBeeGee wrote:
Šta si se razletio po forumu da dokažeš kako su Fukare nJaka grupa, budi čovjek, priznaj, ljudi vas syebali momački u po Tuzle. Ovako izgledaš k'o neki paranoik.
Fukare i Siuxe je smjesno porediti!!! a sjebali nas u po Tuzle CIME???? od grupicom od 200-250 ljudi????? od transa proslo je vasih 5min????? Stigli smo u carsiju????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
irac300

#61 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by irac300 »

Pa vidim koliko si se raskokodakao koliko vas nisu syebali. Naučili vas ljudi šta je kulturno spuštanje. Ipak, karanje je nauka. ;-) Nastavi...
PrtiBeeGee

#62 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

wannabe_ultra wrote:Fukare u velikom padu od ispadanja u drugu ligu, siuxi idu uzlaznom putanjom velikom brzinom, tako da su se nasli negdje na sredini trenutno :D
Fukara u Lukavcu koliko i Siuxa, u Tuzli Fukara 5 puta vise nego Siuxa.... Dobra je ta sredina nema govora :lol:
PrtiBeeGee

#63 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by PrtiBeeGee »

wannabe_ultra wrote:
PrtiBeeGee wrote:
wannabe_ultra wrote:Fukare u velikom padu od ispadanja u drugu ligu, siuxi idu uzlaznom putanjom velikom brzinom, tako da su se nasli negdje na sredini trenutno :D
Fukara u Lukavcu koliko i Siuxa, u Tuzli Fukara 5 puta vise nego Siuxa.... Dobra je ta sredina nema govora :lol:
kazem ti, jedni u velikom padu drugi dozivljavaju ekspanziju
realne stanje je da su tuzlaci na vrhuncu ipak za par klasa iznad lukavca
Druze ja ti opet govorim Radnicki Lukavac sa navijacima "Siouxi" su bolji od pola navijaca iz PL BiH po brojnosti koreografiji itd, ALI da se porede ove dvije navijacke skupine je smijesno.....
caros

#64 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by caros »

Fukare su uvijek bile smijesna 'grupa',od njih su bolji i Vucovi a da ne pricamo o Lukacvanima.Cuj fukare. :-)
UndergroundMan

#65 Re: FK Radnički Lukavac (Siouxi)

Post by UndergroundMan »

:)

Ako smo i nastali 2012, kao sto rece, onda je uspjeh i veci :)

Nisam ovo stavio da bih dokazivao da je neko bolji od nekoga ... vec, da i dalje postojimo :)

Ali, neka tebe na nasoj temi :) ... ustvari, svi su dobrodosli :thumbup: :)

Image
Post Reply