Putuj Igumane i ne vracaj se, Arkana ti...Creasy wrote:Zamolio bih sve navijace Crvene zvezde da iskuliraju provokatore.
Idem i ja.
FK Crvena Zvezda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sezam
#476 Re: FK Crvena Zvezda
- lester burnham
#477 Re: FK Crvena Zvezda
nece me isprovocirati valjda, neko ko jos zivi u arkanovom svijetu,
i svoju pravdu i dan danas istjeruje (preko foruma),
pateticno,
zahvaljujuci takvim plichacima sve nam je jedna velika lakrdija, cijeli sistem a kako i ne bi bio kad ovakvi retardi, hodaju ulicama, glasaju, rade u drzavnim ustanovama...
ljudi lete na mars, kloniraju se, a on jos o arkanu... ko da mu nedostaje aktuelnih politickih tematika, besparice, nezaposlenosti, socijalnih slucajeva, omladine bez perspektive...
izgleda da je za sve arkan kriv, tako barem kazu na televiziji...
i svoju pravdu i dan danas istjeruje (preko foruma),
pateticno,
zahvaljujuci takvim plichacima sve nam je jedna velika lakrdija, cijeli sistem a kako i ne bi bio kad ovakvi retardi, hodaju ulicama, glasaju, rade u drzavnim ustanovama...
ljudi lete na mars, kloniraju se, a on jos o arkanu... ko da mu nedostaje aktuelnih politickih tematika, besparice, nezaposlenosti, socijalnih slucajeva, omladine bez perspektive...
izgleda da je za sve arkan kriv, tako barem kazu na televiziji...
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#478 Re: FK Crvena Zvezda
Nije taj kurvin sin kriv za sve, ima još kurvinih sinova koji su krivi i dobro reče, hodaju okolo slobodni, uz podršku ljudi oko tebe, glasaju, rade u policiji i ostalim državnim organima...I sistem je u kurcu zbog takvih, sve si pogodio.lester burnham wrote:izgleda da je za sve arkan kriv, tako barem kazu na televiziji...
- lester burnham
#479 Re: FK Crvena Zvezda
i to na obje strane, budimo realni...
ni jedni ni drugi mi nista u zivotu dali nisu, samo su jad donijeli... pa neka uzme to kako god ko hoce...
i da ne odstupam mnogo od teme, jedna partizanova navijacka pjesma
ni jedni ni drugi mi nista u zivotu dali nisu, samo su jad donijeli... pa neka uzme to kako god ko hoce...
i da ne odstupam mnogo od teme, jedna partizanova navijacka pjesma
- Creasy
#480 Re: FK Crvena Zvezda
Najpoznatiji Zvezdas na svijetu:

- Šibicar
#481 Re: FK Crvena Zvezda
Koji od ove dvojice?Creasy wrote:Najpoznatiji Zvezdas na svijetu:
- Creasy
#482 Re: FK Crvena Zvezda
Pa Nole, cuj koji. Nemam ni pojma ko je ovaj desni.Šibicar wrote:Koji od ove dvojice?Creasy wrote:Najpoznatiji Zvezdas na svijetu:
- lester burnham
#483 Re: FK Crvena Zvezda
Do incidenta je navodno došlo kada su Tejgo i Adija prišli devojci koja je sedela i pitali je da li je slobodno. Devojka je rekla da nije, ali je reprezentativci Gane nisu razumeli, pa je ona potom pozvala svoje drugove i tada je došlo do sukoba.
...
...
- Bosanski_kralj
#484 Re: FK Crvena Zvezda
Creasy wrote:Zamolio bih sve navijace Crvene zvezde da iskuliraju provokatore.
Idem i ja.
"sve navijače" - misliš na vas 3 koji ovdje kao nešto pišete?
- lester burnham
#485 Re: FK Crvena Zvezda
...
i to cak nekima smeta... papcima uglavnom...
- Edin H.
#486 Re: FK Crvena Zvezda
Šibicar wrote:Koji od ove dvojice?Creasy wrote:Najpoznatiji Zvezdas na svijetu:
- Creasy
#487 Re: FK Crvena Zvezda
Olimpijakos – Hvala Zvezdo
Povodom prijateljske utakmice koju je Crvena zvezda odigrala protiv Olimpijakosa 24. marta u Atini, na našu adresu stigao je dopis Olimpijakosa u kojem se kaže:
"U ime Predsednika kluba, Gospodina Theodorakisa, podpredsednika Gospodina Karahaliosa i cele porodice Olimpijakos želimo da Vam se zahvalimo na pomoći i pruženoj podršci.
Prijateljska utakmica Olimpijakos - Crvena zvezda, odigrana na stadionu Karaiskakis bila je veliki uspeh! Crvena zvezda je Olimpijakosu dala "poljubac života" u veoma teškom trenutku po klub, koji je iziskivao hitnu akciju. Više od 20.000 navijača Olimpijakosa je pružilo podršku klubu kupujući karte i dolaskom na prijateljsku utakmicu.
Medijski efekat je bio snažan i zadovoljavajući. Zajedničke stvari koje dva kluba dele i prijateljstvo između srpskog i grčkog naroda su jako uticali na sve ljude. Ova utakmica bila je prvi korak u jačanju saradnje i bratstva između naša dva kluba. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da Vas upoznamo i ugostimo!" – kaže se između ostalog u pismu upućenom našem klubu.
Povodom prijateljske utakmice koju je Crvena zvezda odigrala protiv Olimpijakosa 24. marta u Atini, na našu adresu stigao je dopis Olimpijakosa u kojem se kaže:
"U ime Predsednika kluba, Gospodina Theodorakisa, podpredsednika Gospodina Karahaliosa i cele porodice Olimpijakos želimo da Vam se zahvalimo na pomoći i pruženoj podršci.
Prijateljska utakmica Olimpijakos - Crvena zvezda, odigrana na stadionu Karaiskakis bila je veliki uspeh! Crvena zvezda je Olimpijakosu dala "poljubac života" u veoma teškom trenutku po klub, koji je iziskivao hitnu akciju. Više od 20.000 navijača Olimpijakosa je pružilo podršku klubu kupujući karte i dolaskom na prijateljsku utakmicu.
Medijski efekat je bio snažan i zadovoljavajući. Zajedničke stvari koje dva kluba dele i prijateljstvo između srpskog i grčkog naroda su jako uticali na sve ljude. Ova utakmica bila je prvi korak u jačanju saradnje i bratstva između naša dva kluba. Bilo nam je veliko zadovoljstvo da Vas upoznamo i ugostimo!" – kaže se između ostalog u pismu upućenom našem klubu.
-
romanovero
#488 Re: FK Crvena Zvezda
slusaj kvadrantovac(da nisi mozda Rate Spaica sin?), fino kod Zeke vas trojica ujutro na kafu pa razgovarajte o zvijezdi i zvijezdama, al obavezno u dresovima da se lakse prepoznate.naleticemo i mi papci iz Sarajeva cisto da vas slusamo,i divimo se .lester burnham wrote:...![]()
P.S. ne cudi me ni to da PORED zvIJezde SIMPATISES zelju,jer pravom zvIJezdasu je tesko IZGOVORITI a kamoli VOLJETI nesto vezano za najskuplju sr...u rijec-SARAJEVO
- lester burnham
#489 Re: FK Crvena Zvezda
kad vec znas sve, onda bi trebao znati i da zivim u sarajevu, imam firme po sarajevu,
kakve su to gluposti o skupoj srpskoj rijeci sarajevu...
kakve su to gluposti o skupoj srpskoj rijeci sarajevu...
- Creasy
#490 Re: FK Crvena Zvezda
romanovero wrote:slusaj kvadrantovac(da nisi mozda Rate Spaica sin?), fino kod Zeke vas trojica ujutro na kafu pa razgovarajte o zvijezdi i zvijezdama, al obavezno u dresovima da se lakse prepoznate.naleticemo i mi papci iz Sarajeva cisto da vas slusamo,i divimo se .lester burnham wrote:...![]()
P.S. ne cudi me ni to da PORED zvIJezde SIMPATISES zelju,jer pravom zvIJezdasu je tesko IZGOVORITI a kamoli VOLJETI nesto vezano za najskuplju sr...u rijec-SARAJEVO
-
romanovero
#491 Re: FK Crvena Zvezda
a ovo je neka provokacija jel?Creasy wrote:romanovero wrote:slusaj kvadrantovac(da nisi mozda Rate Spaica sin?), fino kod Zeke vas trojica ujutro na kafu pa razgovarajte o zvijezdi i zvijezdama, al obavezno u dresovima da se lakse prepoznate.naleticemo i mi papci iz Sarajeva cisto da vas slusamo,i divimo se .lester burnham wrote:...![]()
- Creasy
#492 Re: FK Crvena Zvezda
romanovero wrote:a ovo je neka provokacija jel?Creasy wrote:romanovero wrote: slusaj kvadrantovac(da nisi mozda Rate Spaica sin?), fino kod Zeke vas trojica ujutro na kafu pa razgovarajte o zvijezdi i zvijezdama, al obavezno u dresovima da se lakse prepoznate.naleticemo i mi papci iz Sarajeva cisto da vas slusamo,i divimo se .
-
romanovero
#493 Re: FK Crvena Zvezda
dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
-
radostan dan
#494 Re: FK Crvena Zvezda
Ja sam bogami Muharemov.romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
- Creasy
#495 Re: FK Crvena Zvezda
romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini

-
romanovero
#496 Re: FK Crvena Zvezda
forumastvo u slikama?Creasy wrote:romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
ili sto bi pravi delija rekao chicha ,micha ,gotova prica
- Creasy
#497 Re: FK Crvena Zvezda
romanovero wrote:forumastvo u slikama?Creasy wrote:romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
ili sto bi pravi delija rekao chicha ,micha ,gotova prica
06:45 - 07:05
-
radostan dan
#498 Re: FK Crvena Zvezda
I Šabanov.radostan dan wrote:Ja sam bogami Muharemov.romanovero wrote:dzaba ti je sve greasy kad ste chichini
- BiH-x
#500 Re: FK Crvena Zvezda
Ova tema opasno smrdi.
Lock pliz
Lock pliz