.lester burnham wrote:razlika izmedju navijaca i simpatizera zvezde je sto simpatizer navija za partizan kad igra u evropi, ja naprimjer uvjek navijam protiv prdizana, eto naprimer taj dinamov trijumf, petarda na maksimiru, malo nelogicno al mi je donijela mnogo radosti...Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.![]()
i mrzim partizan vise nego sto volim zvezdu... a volim je mnogo!
i jedna navijacka pjesma o partizanu:
lepo je biti uz tebe prdizane,
jer ti igras pored marakane,
komsije tvoje prvaci su sveta,
uvek si drugi i to ti ne smeta... ale ale...
FK Crvena Zvezda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#401 Re: FK Crvena Zvezda
Last edited by fosil on 02/04/2011 20:39, edited 1 time in total.
- Creasy
#402 Re: FK Crvena Zvezda
simonese wrote:Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.
isti kurac drugo pakovanje
cetnici i jedni i drugi
Koji je tvoj problem? Mozemo li ti pomoci?
Ajde otvori dusu da ga zajedno rijesimo.
- lester burnham
#403 Re: FK Crvena Zvezda
Creasy wrote:Malo je OT, ali se sjetih kako smo proslavili ovu pobjedu u hotelu u Becicima... kao da je Zvezda pobijedila.
kroacija osiguranje sponzor shampiona
-
radostan dan
#404 Re: FK Crvena Zvezda
Nije tačno, ovi drugi ovdje imaju tretman salonskih četnikasimonese wrote:Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.
isti kurac drugo pakovanje
cetnici i jedni i drugi
-
radostan dan
#405 Re: FK Crvena Zvezda
Onda sam ja degradiran na nivo simpatizeralester burnham wrote:razlika izmedju navijaca i simpatizera zvezde je sto simpatizer navija za partizan kad igra u evropi, ja naprimjer uvjek navijam protiv prdizana, eto naprimer taj dinamov trijumf, petarda na maksimiru, malo nelogicno al mi je donijela mnogo radosti...Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.![]()
Jedina tekma kad sam navijao kontra Topalovića vani, je kad su igrali protiv svog Predsjednika dr. Krivoustog Franje
- nellington
#406 Re: FK Crvena Zvezda
Nije valjda da nisi navijao za Fljamurtari?radostan dan wrote:Onda sam ja degradiran na nivo simpatizeralester burnham wrote:razlika izmedju navijaca i simpatizera zvezde je sto simpatizer navija za partizan kad igra u evropi, ja naprimjer uvjek navijam protiv prdizana, eto naprimer taj dinamov trijumf, petarda na maksimiru, malo nelogicno al mi je donijela mnogo radosti...Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.![]()
. Uvjek sam navijao za naše kad igraju u Evropi, za Topaloviće, Hajduk, Dinamo, pogotovu za Želju i Radnički, trijumfi ova dva naročito.
Jedina tekma kad sam navijao kontra Topalovića vani, je kad su igrali protiv svog Predsjednika dr. Krivoustog Franje
- Creasy
#407 Re: FK Crvena Zvezda
nellington wrote:Nije valjda da nisi navijao za Fljamurtari?radostan dan wrote:Onda sam ja degradiran na nivo simpatizeralester burnham wrote:
razlika izmedju navijaca i simpatizera zvezde je sto simpatizer navija za partizan kad igra u evropi, ja naprimjer uvjek navijam protiv prdizana, eto naprimer taj dinamov trijumf, petarda na maksimiru, malo nelogicno al mi je donijela mnogo radosti...![]()
. Uvjek sam navijao za naše kad igraju u Evropi, za Topaloviće, Hajduk, Dinamo, pogotovu za Želju i Radnički, trijumfi ova dva naročito.
Ja se i dan-danas rado prisjetim Kuste.
Odo da vidim sta cika Gugl ima da kaze o toj nezaboravnoj tekmi.
-
radostan dan
#409 Re: FK Crvena Zvezda
Joj jesam, zaboravio sam, ta mi je najslađa, bili smo negdje u Rijeci ili Puli na ekskurziji, vozač morao da zaustavi autobus, kakva je to ludnica bila.nellington wrote:
Nije valjda da nisi navijao za Fljamurtari?
Hvala na podsjećanju.
ps. ostale nisam, majke mi, osim ako se neko ne sjeti kao nelington
- lester burnham
#410 Re: FK Crvena Zvezda
...nellington wrote:
Nije valjda da nisi navijao za Fljamurtari?
- lester burnham
#411 Re: FK Crvena Zvezda
Obeštećenje za Adija četiri miliona
Izvor: B92, zurnal.rs
U slučaju da Li Adi odluči da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, klub koji bude želeo da ga angažuje moraće da isplati obeštećenje od četiri miliona evra.
Adi se u četvrtak nije pojavio na treningu, a sve to je podgrejalo priče da će na leto potražiti novu sredinu.
To je samo poslednji u nizu problema koje je Crvena zvezda imala sa njim, pošto je prvo bio nezadovoljan svojim statusom, pa ga je zatim Sport selio u Partizan, a onda se smatralo da je glumio povredu.
Odlični defanzivac, koji je na Marakanu stigao za 300.000 evra, međutim, ima ugovor do 2013, i u tome je razlog visokog obeštećenja. Za Adija su, navodno, zainteresovani pojedini ruski i nemački klubovi, a nedavno su čelnici Zvezde o njemu pričali i sa predstavnicima Olimpijakosa, prilikom gostovanja u Atini, pa je vrlo moguće da u junu ode sa Marakane.
Reprezentativac Gane u četvrtak se nije ni pojavio na treningu, niti je bio dostupan za telefonske pozive. Na osnovu saznanja, koja je stigla do Zvezde od njemu bliskih ljudi, proteklih dana nalazio se u Gani u poseti trudnoj supruzi, i zbog toga se nije iz Londona vratio u Beograd.
Neizmirene obaveze ili nešto slično nisu razlog, jer prema informacijama iz Zvezde, prema Adiju je izmireno sve, osim aprilske rate, pa ostaje da se vidi koje će biti obrazloženje kada se pojavi na „Marakani“.
Vladimir Matijašević, nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je zajedno sa menadžerom Hadži Goranom Milovanovićem posredovao letos u dolasku Adija iz Gane u Crvenu zvezdu, bezuspešno je pokušavao da ga dobije telefonom
„Prihvatamo svaku odluku koju klub donese. Sto odsto smo uz rukovodstvo Zvezde u vezi ovog slučaja. I ja, takođe i njegov menadžer“, napomenuo je Matijašević.
Izvor: B92, zurnal.rs
U slučaju da Li Adi odluči da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, klub koji bude želeo da ga angažuje moraće da isplati obeštećenje od četiri miliona evra.
Adi se u četvrtak nije pojavio na treningu, a sve to je podgrejalo priče da će na leto potražiti novu sredinu.
To je samo poslednji u nizu problema koje je Crvena zvezda imala sa njim, pošto je prvo bio nezadovoljan svojim statusom, pa ga je zatim Sport selio u Partizan, a onda se smatralo da je glumio povredu.
Odlični defanzivac, koji je na Marakanu stigao za 300.000 evra, međutim, ima ugovor do 2013, i u tome je razlog visokog obeštećenja. Za Adija su, navodno, zainteresovani pojedini ruski i nemački klubovi, a nedavno su čelnici Zvezde o njemu pričali i sa predstavnicima Olimpijakosa, prilikom gostovanja u Atini, pa je vrlo moguće da u junu ode sa Marakane.
Reprezentativac Gane u četvrtak se nije ni pojavio na treningu, niti je bio dostupan za telefonske pozive. Na osnovu saznanja, koja je stigla do Zvezde od njemu bliskih ljudi, proteklih dana nalazio se u Gani u poseti trudnoj supruzi, i zbog toga se nije iz Londona vratio u Beograd.
Neizmirene obaveze ili nešto slično nisu razlog, jer prema informacijama iz Zvezde, prema Adiju je izmireno sve, osim aprilske rate, pa ostaje da se vidi koje će biti obrazloženje kada se pojavi na „Marakani“.
Vladimir Matijašević, nekadašnji igrač Crvene zvezde, koji je zajedno sa menadžerom Hadži Goranom Milovanovićem posredovao letos u dolasku Adija iz Gane u Crvenu zvezdu, bezuspešno je pokušavao da ga dobije telefonom
„Prihvatamo svaku odluku koju klub donese. Sto odsto smo uz rukovodstvo Zvezde u vezi ovog slučaja. I ja, takođe i njegov menadžer“, napomenuo je Matijašević.
- King_Jeremy
#412 Re: FK Crvena Zvezda
Goni ga u 3 lepe... Ti afrikanci vise, stranci uopste, stalno se dovode i trpaju u prvi tim, bez obzira na lokalne klince, odigraju 1 ili 2 kola solidno u Tole super ligi i novinari ih dizu u nebesa, njima apetiti rastu nesrazmerno njihovom stvarnom talentu, pocnu da jedu govna, nece na treninge ni da igraju, superzvezde, hoce u inostranstvo odmah, ma jebite se, ista prica uvek. Bolje ubacuj nase klince, mozda se nece toliko dobro snaci u pocetku ali ce nauciti vremenom, i izdvojice se njih nekoliko koji su imaju potencijala, i koji mogu biti nosioci.
Nisam gledao danas nazalost tekmu, nije bilo na tv-u a nisam mogao da nadjem na streamu, koliko shvatam Borha i dalje ocajan. Kakav je bio taj Evandro, gledao neko?
Nisam gledao danas nazalost tekmu, nije bilo na tv-u a nisam mogao da nadjem na streamu, koliko shvatam Borha i dalje ocajan. Kakav je bio taj Evandro, gledao neko?
- lester burnham
#413 Re: FK Crvena Zvezda
neprimjetan, a borha katastrofalan...
mislim da ce ga jebati ovi iz uprave, prvo mu nece dati da igraju, pa ga niko nece ni kupiti za te pare... ako se zainate, do 2013 ovaj ce dogurati do srpske lige zapad...
mislim da ce ga jebati ovi iz uprave, prvo mu nece dati da igraju, pa ga niko nece ni kupiti za te pare... ako se zainate, do 2013 ovaj ce dogurati do srpske lige zapad...
- lester burnham
-
bolton93
#415 Re: FK Crvena Zvezda
Stranci, pridošli sa južnoameričkog kontinenta, već sezonama igraju kriminalno loše. Treba se samo setiti euforije prilikom dolaska Maurisija Moline, Ernana Barkosa i Frenklina "Čarobnjaka"
Salasa.
Ogroman broj navijača ih je dočekao. Piksi, tadašnji predsednik Zvezde, je iskeširao ogroman novac za ovaj trio. Usledilo je razočarenje. Niko, osim delimično kolumbijca Moline, nije opravdao uloženi novac.
Dovođenje Evandra i Borhe nije plod rada zvezdine skauting službe već muljanja na relaciji Dejan Rambo Petković - Lukić.
Da ne pominjem Savio koga smo se zimus jedva rešili, ili Kadua
koga guraju tzv. moćni ljudi iz senke.
Ivanjica je danas bila blokirana, više je navijača došlo iz BG-a, nego što Ivanjica ima meštana.
Van stadiona je ostalo bar pet hiljada ljudi pa su kornjače opkolile gradić plašeći se da ne dođe do frke.
Crvena zvezda je uspešno prebrodila gostovanje u Ivanjici i sada sve snage usmerava na revanš polufinala Kupa protiv Partizana.
Trener crveno-belih posebno je zadovoljan igrom svog tima u prvom poluvremenu, kada je praktično i odlučeno pitanje pobednika.
''Čestitam igračima na kvalitetnoj partiji i pobedi. Ipak, imam utisak da su u drugom poluvremenu više razmišljali o Partizanu. Ponovo smo imali divan ambijent na utakmici i ponovo je sve bilo crveno i belo. Navijači su zaista naš dvanaesti igrač'', izjavio je Prosinečki posle utakmice i najavio da se svi u klubu sada okreću pripremi utakmice sa Partizanom.
TABELA:
Partizan 53 kvalifikacije za Ligu Šampiona
------------------------------------------------------------------
Crvena zvezda 50 kvalifikacije za UEFA Evroligu
Vojvodina 47 kvalifikacije za UEFA Evroligu
Rad /-1/ 36 kvalifikacije za UEFA Evroligu
-------------------------------------------------------------------
Spartak (Subotica) 32
Smederevo 28
OFK Beograd 28
Jagodina /-1/ 24
Javor (Ivanjica) 23
Borac (Čačak) 21
BSK /-1/ 19
Inđija 13
Metalac (Gornji Milanovac) 13
------------------------------------------------------------
Hajduk (Kula) /-1/ 12 ispadanje
Čukarički 4 ispadanje
Ogroman broj navijača ih je dočekao. Piksi, tadašnji predsednik Zvezde, je iskeširao ogroman novac za ovaj trio. Usledilo je razočarenje. Niko, osim delimično kolumbijca Moline, nije opravdao uloženi novac.
Dovođenje Evandra i Borhe nije plod rada zvezdine skauting službe već muljanja na relaciji Dejan Rambo Petković - Lukić.
Da ne pominjem Savio koga smo se zimus jedva rešili, ili Kadua
Ivanjica je danas bila blokirana, više je navijača došlo iz BG-a, nego što Ivanjica ima meštana.
Van stadiona je ostalo bar pet hiljada ljudi pa su kornjače opkolile gradić plašeći se da ne dođe do frke.
Crvena zvezda je uspešno prebrodila gostovanje u Ivanjici i sada sve snage usmerava na revanš polufinala Kupa protiv Partizana.
Trener crveno-belih posebno je zadovoljan igrom svog tima u prvom poluvremenu, kada je praktično i odlučeno pitanje pobednika.
''Čestitam igračima na kvalitetnoj partiji i pobedi. Ipak, imam utisak da su u drugom poluvremenu više razmišljali o Partizanu. Ponovo smo imali divan ambijent na utakmici i ponovo je sve bilo crveno i belo. Navijači su zaista naš dvanaesti igrač'', izjavio je Prosinečki posle utakmice i najavio da se svi u klubu sada okreću pripremi utakmice sa Partizanom.
TABELA:
Partizan 53 kvalifikacije za Ligu Šampiona
------------------------------------------------------------------
Crvena zvezda 50 kvalifikacije za UEFA Evroligu
Vojvodina 47 kvalifikacije za UEFA Evroligu
Rad /-1/ 36 kvalifikacije za UEFA Evroligu
-------------------------------------------------------------------
Spartak (Subotica) 32
Smederevo 28
OFK Beograd 28
Jagodina /-1/ 24
Javor (Ivanjica) 23
Borac (Čačak) 21
BSK /-1/ 19
Inđija 13
Metalac (Gornji Milanovac) 13
------------------------------------------------------------
Hajduk (Kula) /-1/ 12 ispadanje
Čukarički 4 ispadanje
Last edited by bolton93 on 03/04/2011 02:01, edited 2 times in total.
- lester burnham
- lester burnham
#417 Re: FK Crvena Zvezda
qrac ga se rijesili, vracaju ga kinezi nazad, nezadovljni... danas cuh negdje...bolton93 wrote: Da ne pominjem Savio koga smo se zimus jedva rešili...
-
bolton93
#418 Re: FK Crvena Zvezda
lester burnham wrote:qrac ga se rijesili, vracaju ga kinezi nazad, nezadovljni... danas cuh negdje...bolton93 wrote: Da ne pominjem Savio koga smo se zimus jedva rešili...
Nije valjda?
- burek_in_space
#419 Re: FK Crvena Zvezda
Samo da ne zaboravite
-
bolton93
#420 Re: FK Crvena Zvezda
Klubovima poput Javora treba zabraniti učešće u Superligi. Montažne tribine samo što se ne uruše pod malo agresivnijim navijanjem. Letos u Smederevu je bila dobra atmosfera, svi gostujući navijači su uspeli da uđu na stadion.

- lester burnham
#421 Re: FK Crvena Zvezda
ceca mardelja, ima da odvali 5 godina minimum...burek_in_space wrote:Samo da ne zaboravite]
- Bosanski_kralj
#422 Re: FK Crvena Zvezda
Tema o nogometnom savezu je zaključana upravo zbog postova "navijača" cz i opet ni to nije bilo dovoljno da se i ova tema stavi pod ključ. 
- Chisum
#423 Re: FK Crvena Zvezda
Pa dobro sad, neki ovdje jos uvijek jako vole kada im ljakse iz neke bosanske vukojebine tipa Mokrog, Han Pijeska ili Vojkovica prepricava dogadjaje iz "Superlige", prica o Zvezdi itd... onako, "tecnim beogradskim", kako to samo oni znaju...Bosanski_kralj wrote:Tema o nogometnom savezu je zaključana upravo zbog postova "navijača" cz i opet ni to nije bilo dovoljno da se i ova tema stavi pod ključ.
E sad, jest da je dupljak i sve to... ali, haveru, izgleda da ipak moze da se drka - ukoliko se dobro koncentrises. Vidis kako pojedincima ide od ruke.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#424 Re: FK Crvena Zvezda
Chisum wrote:Pa dobro sad, neki ovdje jos uvijek jako vole kada im ljakse iz neke bosanske vukojebine tipa Mokrog, Han Pijeska ili Vojkovica prepricava dogadjaje iz "Superlige", prica o Zvezdi itd... onako, "tecnim beogradskim", kako to samo oni znaju...
E sad, jest da je dupljak i sve to... ali, haveru, izgleda da ipak moze da se drka - ukoliko se dobro koncentrises. Vidis kako pojedincima ide od ruke.
Chisum - gospodin sa lucidnim zaključcima bio i ostao
-
radostan dan
#425 Re: FK Crvena Zvezda
Usta moja hvalite me
.