Pozdrav,
Da li imate preporuku za neku privatnu ustanovu koja kvalitetno radi fizikalnu terapiju prilagođenu stanju pacijenta? Ne mislim isključivo na terapiju sa aparatima, tensovima i slično, već više na konkretne vježbe i pokrete i praćenje napretka.
Hvala.
Fizikalna terapija
Moderator: anex
-
dudlov
#2 Re: Fizikalna terapija
MHS na dolac malti. sina sam tamo vodio poslije skidanja gipsa na nozi. jedan tretman je 50 KM. ono što mogu reći je da mu se noga potpuno oporavila.
nazovi ih pa vidi daju li uslugu koja tebe zanima.
- problemnatravunu
#3 Re: Fizikalna terapija
I bogati, koliko je trebalo tih tretmana po 50 KM , da noga dođe sebi?
-
dudlov
#4 Re: Fizikalna terapija
10 tretmana je odradio a pregled (praćenje i zaključak) se dodatno plaća i mislim da je 150 KM.problemnatravunu wrote: ↑01/01/2026 13:13 I bogati, koliko je trebalo tih tretmana po 50 KM , da noga dođe sebi?
-
akcija007
#5 Re: Fizikalna terapija
Ja bih ti preporucio TMP slijepi i slabovidni fiziotetapeuti u Nedzaricima .
30 KM je pregled fizijatra a 40 KM je pojedinacni tretman.
Iako su slijepi i slabovidni imaju fantastican osjecaj . Bilo gdje da odes drzavno/privatno ne ocekuj da ce neko s tobom raditi individualno svaki tretman kinezioloske vjezbe
TMP Nedzarici zavisno sta je u pitanju tretman pocinje, s galvanskom /elektroforezom/UZV / masaza medicinska pa dalje kinezioloske vjezbe pa dalje magnetbo polje
Minimum tretmana za fizikalnu je 10 a po potrebibi produzetak
U Domu Zdravlja je po par mjeseci cekanje za fizikalnu
Bolnicke Fizijatrije ne znam koga primaju i kako se moze dobiti uputnica
Bilo gdje da odes drzavno ili privatno dr spec fizijatrije nista nema s vjezbama on samo napise terapiju sta se treba s pacijentom raditi i dalje je pacijent prepusten fizijatrijskim tehnicarima
30 KM je pregled fizijatra a 40 KM je pojedinacni tretman.
Iako su slijepi i slabovidni imaju fantastican osjecaj . Bilo gdje da odes drzavno/privatno ne ocekuj da ce neko s tobom raditi individualno svaki tretman kinezioloske vjezbe
TMP Nedzarici zavisno sta je u pitanju tretman pocinje, s galvanskom /elektroforezom/UZV / masaza medicinska pa dalje kinezioloske vjezbe pa dalje magnetbo polje
Minimum tretmana za fizikalnu je 10 a po potrebibi produzetak
U Domu Zdravlja je po par mjeseci cekanje za fizikalnu
Bolnicke Fizijatrije ne znam koga primaju i kako se moze dobiti uputnica
Bilo gdje da odes drzavno ili privatno dr spec fizijatrije nista nema s vjezbama on samo napise terapiju sta se treba s pacijentom raditi i dalje je pacijent prepusten fizijatrijskim tehnicarima