takve najvolem.. tako da mogu da mu podizlazim i govorim da kako je najbolji kad god mi se pruzi prilika.. samo da me ne tuceBHG wrote:hoce hoce i to "vrlo obrazovano, sofisticirano i progresivno"debela wrote:prvo je mora prevesti zednu preko vodeBHG wrote:prebice je ko macku iz ljubavi!da vidimo kakav je maher.
Fizicko zlostavljanje u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
- BHG
pogotovo u ovoj ruzicastoj BiH!urbanagerila wrote:Vise puta !!! Ali to je dok sam bio mladji i experimentisao sa halucinogenim supstancamaBHG wrote:a ako nevjerujes u evoluciju jer nema dokaza kako onda vjerujes u "raj"??? jesi bio tamo???urbanagerila wrote: Ma kakva lozionai dalje tvrdim serijat je iz raja izasao svi koji se ne slazu neka samo agrumentuju a ja cu da ga branim ....
btw nije samo raj dokaz o postojanju Boga .... raj je svuda oko nas .... u kuci u kojoj zivis u skladu i miru sa svojim cvijecem npr....
-
urbanagerila
I sigurno bi svom "cvijecu" razbio glavu od hidrant ako bi se usudila da kaze sta, kao onaj na pocetku pricenebojeplavo wrote:[
Samo se nadam da si tako otvoren i u stvarnom zivotu, pa da ostale djevojke, koje ne zele biti "cvijece", mogu te u sirokom krugu zaobilaziti.[/quote]
Necu ti reci da si glupa!
-
Pearl
jeste, moj gerilica nama svima objasni da je svaki otpor beskoristan.. tako da do tucnjave i ne dodje,... on svoje zene samo psihicki ubijeurbanagerila wrote:Necu ti reci da si glupa!nebojeplavo wrote:
I sigurno bi svom "cvijecu" razbio glavu od hidrant ako bi se usudila da kaze sta, kao onaj na pocetku price![]()
Samo se nadam da si tako otvoren i u stvarnom zivotu, pa da ostale djevojke, koje ne zele biti "cvijece", mogu te u sirokom krugu zaobilaziti.Potrudi se pa procitaj neki od mojih postova pa ces skontati da NIKAKO NE PODRZAVAM NASILJE U PORODICI !!!
Ja zene tretiram onako kako i zasluzuju sigurno puno drugacije od nacina na koji tretiram muskarce .....
... btw jos mi se ni jedna nije zalila na tretman .... mrtva usta ne govore! Sta li ???
gerila gerila he's my man, if he can't do it, noone can
- Michun
Ovi su mi najdrazi - u mladosti se drogiraju, piju i rade ko zna sta sa ko zna kim i onda dodju tobe i pametuju prosjecnim ljudima.urbanagerila wrote:Vise puta !!! Ali to je dok sam bio mladji i experimentisao sa halucinogenim supstancamaBHG wrote:a ako nevjerujes u evoluciju jer nema dokaza kako onda vjerujes u "raj"??? jesi bio tamo???urbanagerila wrote: Ma kakva lozionai dalje tvrdim serijat je iz raja izasao svi koji se ne slazu neka samo agrumentuju a ja cu da ga branim ....
btw nije samo raj dokaz o postojanju Boga .... raj je svuda oko nas .... u kuci u kojoj zivis u skladu i miru sa svojim cvijecem npr....
Ne razumijem, ali nikako ne razumijem kolika kolicina gluposti moze doci od jedne osobe
Tuga jedna - pregolema.
-
crnjak
al bona pa reci DA pa znas kako ce vam biti zanimljivo-progresivnoPearl wrote:nije me bilo, os'la da spremu pripremim.. evo me gerilice.. u tvoj harem, jedva cekam..
jest da smatram da su svi ljudi rodjeni ravnopravni, da nikad musko po defaultu nije u pravu, jest da se borim za svoje misljenje, da kuci robovati necu, da smatram da je normalno da zena radi i sama sebe izdrzava, i da je monogamija jedina normalna veza... i jos mnogo stosta, ali sve cu ja to gerilice radi tebe da pogazim....
in your dreems..
mislim da se nas dvoje radi stavova ni u putu nikada necemo sresti.. a kamoli zivjeti pod istim krovom.. ti bi meni po kuci radio, samo da ti pokazem da mozes.. a ne ja tebi:D
svega u basti bozjoj:D
a i nama nikad nece biti dosadno ajdeeee reci da
Last edited by crnjak on 21/12/2006 14:00, edited 1 time in total.
-
Pearl
kakva crna zabava, ovo je tragedijaA wrote:Ja ne bih da kvarim zabavu, ali tek sad shvatih da je svo ovo zezanje na zadnjim stranicama u stvari na ovoj tragicnoj temi. Hajmo negdje drugo nastaviti, molim vas.
nisi ubio muskarca, zensko je to samo, manja ti je kazna odmah..
-
urbanagerila
Perlice,Pearl wrote:nije me bilo, os'la da spremu pripremim.. evo me gerilice.. u tvoj harem, jedva cekam..
jest da smatram da su svi ljudi rodjeni ravnopravni, da nikad musko po defaultu nije u pravu, jest da se borim za svoje misljenje, da kuci robovati necu, da smatram da je normalno da zena radi i sama sebe izdrzava, i da je monogamija jedina normalna veza... i jos mnogo stosta, ali sve cu ja to gerilice radi tebe da pogazim....
in your dreems..
mislim da se nas dvoje radi stavova ni u putu nikada necemo sresti.. a kamoli zivjeti pod istim krovom.. ti bi meni po kuci radio, samo da ti pokazem da mozes.. a ne ja tebi:D
ti i ja imamo apsolutno iste stavove osim ovog boldiranog jer se o tome da pricati a to nije tema price .... ja bi tebi pozelio SVE najljepse, da nadjes svoj mir i srecu sa nekim ko ce te voljeti, cuvati i maziti a ne tretirati kao krpu ili nedaj Boze dodatnog radnika u postrojenju koje se zove brak jer zaboga "ravnopravni smo"....
-
crnjak
tacnoA wrote:Ma znam, ali ponjela nas prica, pa mi svi ovi smajliji i ovo gerilino provociranje nije za temu o ubijenoj djevojci.Pearl wrote:kakva crna zabava, ovo je tragedijaA wrote:Ja ne bih da kvarim zabavu, ali tek sad shvatih da je svo ovo zezanje na zadnjim stranicama u stvari na ovoj tragicnoj temi. Hajmo negdje drugo nastaviti, molim vas.ovakvo razmisljanje da je zensko manje vrijedno i dovodi do ovakvih situacoja..
nisi ubio muskarca, zensko je to samo, manja ti je kazna odmah..
Naravno, bilo bi vrlo interesantno nastaviti diskusiju drugdje, sigurna sam da nas gerila moze svasta nauciti. Ipak smo mi samo zene...
- nebojeplavo
Necu ti reci da si glupa!urbanagerila wrote:I sigurno bi svom "cvijecu" razbio glavu od hidrant ako bi se usudila da kaze sta, kao onaj na pocetku pricenebojeplavo wrote:[![]()
Samo se nadam da si tako otvoren i u stvarnom zivotu, pa da ostale djevojke, koje ne zele biti "cvijece", mogu te u sirokom krugu zaobilaziti.
Hvala ti sto me neces reci da sam glupa, jos mi samo reci da sam tvoje cvijece, pa da mogu umrijeti sretna
-
Reina
urbanagerila wrote:Nisam niti cu !!!Reina wrote:pa kad neko ovako nesto napise ne vjerujem da je ikad ista zeni nazao uradio niti da bi ikad i uradio....urbanagerila wrote:....zena je po meni slabije, njeznije, suptilnije, ranjivije bice, zena je cvijet koji nekad treba zastititi i od same sebe.Prije bi sebi ruku otkinuo ali to nema veze sa onim sto pricam ..... ja ne zelim od svoje zene da napravim dizacicu tegova, bacacicu kladiva .... moja svilena jos uvjek ne otvara sama vrata kad sam ja tu ali isto tako ne dovodi u pitanje odluke koje donosim iako joj se cine ne shvatljive i nelogicne ..... ona je moje cvijece i tako ce i ostati ...ali to nije tema nase danasnje emisije ....
aaaa dok me ne bi za ovo kratko vrijeme sta ste sve napisali
@urbangerila pa dobro nije dizacica tegova niti to zeli , a da se s tobom da dogovoriti da
-
urbanagerila
Heh jel bole nego da udaram ??? (po guzovima!)
vidim polako nadolazite
vidim polako nadolazite
-
Pearl
dok ti ne shvatis da zena moze funkcionisati neovisno od muskarca i da brak nije zajednica u kojoj je jedna jedinka ovisna o drugoj (sta god ti mislio o ravnopravnosti zena), zaista nemamo o cemu da raspravljamourbanagerila wrote:Perlice,Pearl wrote:nije me bilo, os'la da spremu pripremim.. evo me gerilice.. u tvoj harem, jedva cekam..
in your dreems..
ti i ja imamo apsolutno iste stavove osim ovog boldiranog jer se o tome da pricati a to nije tema price .... ja bi tebi pozelio SVE najljepse, da nadjes svoj mir i srecu sa nekim ko ce te voljeti, cuvati i maziti a ne tretirati kao krpu ili nedaj Boze dodatnog radnika u postrojenju koje se zove brak jer zaboga "ravnopravni smo"....Ja necu da se konfrontiram sa razlicitim stavovima vec da konstruktivno razgovaram o istim ....
.... moras sebi priznati da razlike izmedju M/Z postoje inace si u zabludi zestokoj ...
to je osnova da nastavimo sa dijalogom.
ja cu radije biti samohrana majka, nego samo druga svirala u braku gdje se ocekuje da nesto "moram" jer mi je to kao zeni i majci" duznost"
svako dobro..
-
urbanagerila
Vecina koja ovdje zastupa misljenje ravnopravnosti u braku bi se za odbranu svojih stavova prijavilo na dizanje tegova ili bacanje kladiva prije nego priznalo neke stvari .... i da naravno mi se uvjek dogovorimo da sam ja u pravuReina wrote:urbanagerila wrote:Nisam niti cu !!!Reina wrote: pa kad neko ovako nesto napise ne vjerujem da je ikad ista zeni nazao uradio niti da bi ikad i uradio....Prije bi sebi ruku otkinuo ali to nema veze sa onim sto pricam ..... ja ne zelim od svoje zene da napravim dizacicu tegova, bacacicu kladiva .... moja svilena jos uvjek ne otvara sama vrata kad sam ja tu ali isto tako ne dovodi u pitanje odluke koje donosim iako joj se cine ne shvatljive i nelogicne ..... ona je moje cvijece i tako ce i ostati ...ali to nije tema nase danasnje emisije ....
aaaa dok me ne bi za ovo kratko vrijeme sta ste sve napisali![]()
@urbangerila pa dobro nije dizacica tegova niti to zeli , a da se s tobom da dogovoriti da
-
urbanagerila
Svako dobro svim forumasicama koje su mi pomogle u dokazivanju moje teze
Jest da se malo razvuklo ali je vrijedilo truda
puno vas voli gerilac
PS za one ozbiljne ponude i dalje stoji ali samo na PM
PS za one ozbiljne ponude i dalje stoji ali samo na PM
-
urbanagerila
A ko je to doso tobe??? Jel se to na mene odnosi ???
Samo me interesuje gdje vi to izvlacite zakljucke ??? Uopste nije vrijedno pomena da pametan covjek uci na tudjim a glup na svojim greskama... 
-
debela
zar se ti nisi maloprije pozdravio sa temom i forumasicamaurbanagerila wrote:A ko je to doso tobe??? Jel se to na mene odnosi ???Samo me interesuje gdje vi to izvlacite zakljucke ??? Uopste nije vrijedno pomena da pametan covjek uci na tudjim a glup na svojim greskama...
-
urbanagerila
Toliko siguran da jos jednom razuvjerim sve "nevjerne Tome" da nemaju posla ni sa wehabijom ni sa nekim ko je dosao tobe...debela wrote:zar se ti nisi maloprije pozdravio sa temom i forumasicamaurbanagerila wrote:A ko je to doso tobe??? Jel se to na mene odnosi ???Samo me interesuje gdje vi to izvlacite zakljucke ??? Uopste nije vrijedno pomena da pametan covjek uci na tudjim a glup na svojim greskama...
mislim, toliko si siguran u sebe i svoj stav pa cemu dalje objasnjavanje?
ovo se vise zove kao opaska autora
-
urbanagerila
A da ja tebi vjerujem kad se ukljucis u temu kad sve prodje???debela wrote:nesto ti ne vjerujem ali eto..
Gdje si ti maloprije da pomognes "sestrama" u nevolji???
Jel to ta cuvena zenska solidarnost???
-
debela
ja sam na temi cijeli dan. ako nisi vidio moje komentare tvoj problem. ne volim pisati kilometre. a nisam stekla utisak da ikome treba pomoc.urbanagerila wrote:A da ja tebi vjerujem kad se ukljucis u temu kad sve prodje???debela wrote:nesto ti ne vjerujem ali eto..
Gdje si ti maloprije da pomognes "sestrama" u nevolji???![]()
Jel to ta cuvena zenska solidarnost???
- Michun
Ti evo napisao da si koristio halucinogene droge!Minnela wrote:I onda kad kao "dodju tobe" niko nije pametniji od njih,sve znaju i samo njihov put je "pravi i istinit " put... Za plakati..Michun wrote:Ovi su mi najdrazi - u mladosti se drogiraju, piju i rade ko zna sta sa ko zna kim i onda dodju tobe i pametuju prosjecnim ljudima.urbanagerila wrote: Vise puta !!! Ali to je dok sam bio mladji i experimentisao sa halucinogenim supstancamabtw nije samo raj dokaz o postojanju Boga .... raj je svuda oko nas .... u kuci u kojoj zivis u skladu i miru sa svojim cvijecem npr....
Ne razumijem, ali nikako ne razumijem kolika kolicina gluposti moze doci od jedne osobe![]()
Tuga jedna - pregolema.
Idi negdje - pliz. Samo sjasi sa ovog foruma jer svima ides na zivce.
- Maraschino
Samo maloumne osobe mogu trpjeti nasilje bilo ono psihicko ili fizicko.
Niko nikoga nije duzan da trpi,VOZDRA
Niko nikoga nije duzan da trpi,VOZDRA
- uvjek dobar gost
Nisam htio da se uključujem u raspravu zbog tragičnih posljedica napada na sirotu djevojku... no nakon neke interne rasprave na poslu ću morati ovdje da se malo ispušem...
Prije par mjeseci bivšoj misici RHrvatske dečko uleti u stan i pri tom upadu slomi joj oca, majki nanese teške povrede, a nju malo samo ošamuti...
O onoj nesretnoj doktorici iz tuzle neću ni da govorim...
Pored toga nije rijedak slučaj da ovih dana vidimo kako na cesti momak prevaspitava djevojku ili je vrijeđa il joj nanosi bol na neki drugi način...
Za to vrijeme društvo glorificira te muževne likove, smatra te stvari normalnim sasvim i prihvatljivim...
E sad malo o krivici, ko je kriv za te stvari, naravno pored nasilnika... koji će na ovaj il onaj način ispoljavati svoje manire...
Ja bih iz nekog svog iskustva rekao sljedeće, dok studirao sam jedna djevojka mi se sviđala pravo, nije meni bio problem i tri puta je pozivati na piće , na večeru, kolače, ćevape, pitu, lozu il bilo šta... ma jedva je ona prihvatila da samnom kafu popije... fakat jedva...
Neću da kažem da je ona morala to da uradi, da odmah prihvati moje ponude il šta već... no kasnije sam ja tu djevojku vidio sa nekakvim rustikalnim likom kockaste glave, malo nakon toga nije se pojavljivala na predavanjima... navodno jer joj je taj momak nanio neke povrede lica....
Ne kažu ljudi džaba sa kim si takav si...
Danas maniri koji privlače djevojke su.... krajnje neukusni, nekako meni nerazumni....te djevojke padaju na automobile, mobitele, jeftine poklone i šta sve ne... danas nisu interesantni momci koji ne prave probleme...
Ovo sve govorim a okrećem se oko sebe.-.. i nisam odavno vidio lijep par koji se nekako na oko slaže... sve su neke nafrakane curice il djevojke... sa nekim ... glavonjama...
Ne bih sad da me neki banalno shvate i kažu... eno nije prošao kod djevojke i rasplakao se ... od tad je prošlo nekih šest godina i sad imam djevojku neku drugu i znači nije to neka žalopojka....
A lično ja nisam nikad udario djevojku, nekad kad se iznerviram znam povisiti ton ali to je presedan na pravilo... i fakat ne znam šta bi se moralo desiti da ja .... podignem ruku na djevojku svoju...
Vrijeme je da se krene !!!!
Prije par mjeseci bivšoj misici RHrvatske dečko uleti u stan i pri tom upadu slomi joj oca, majki nanese teške povrede, a nju malo samo ošamuti...
O onoj nesretnoj doktorici iz tuzle neću ni da govorim...
Pored toga nije rijedak slučaj da ovih dana vidimo kako na cesti momak prevaspitava djevojku ili je vrijeđa il joj nanosi bol na neki drugi način...
Za to vrijeme društvo glorificira te muževne likove, smatra te stvari normalnim sasvim i prihvatljivim...
E sad malo o krivici, ko je kriv za te stvari, naravno pored nasilnika... koji će na ovaj il onaj način ispoljavati svoje manire...
Ja bih iz nekog svog iskustva rekao sljedeće, dok studirao sam jedna djevojka mi se sviđala pravo, nije meni bio problem i tri puta je pozivati na piće , na večeru, kolače, ćevape, pitu, lozu il bilo šta... ma jedva je ona prihvatila da samnom kafu popije... fakat jedva...
Neću da kažem da je ona morala to da uradi, da odmah prihvati moje ponude il šta već... no kasnije sam ja tu djevojku vidio sa nekakvim rustikalnim likom kockaste glave, malo nakon toga nije se pojavljivala na predavanjima... navodno jer joj je taj momak nanio neke povrede lica....
Ne kažu ljudi džaba sa kim si takav si...
Danas maniri koji privlače djevojke su.... krajnje neukusni, nekako meni nerazumni....te djevojke padaju na automobile, mobitele, jeftine poklone i šta sve ne... danas nisu interesantni momci koji ne prave probleme...
Ovo sve govorim a okrećem se oko sebe.-.. i nisam odavno vidio lijep par koji se nekako na oko slaže... sve su neke nafrakane curice il djevojke... sa nekim ... glavonjama...
Ne bih sad da me neki banalno shvate i kažu... eno nije prošao kod djevojke i rasplakao se ... od tad je prošlo nekih šest godina i sad imam djevojku neku drugu i znači nije to neka žalopojka....
A lično ja nisam nikad udario djevojku, nekad kad se iznerviram znam povisiti ton ali to je presedan na pravilo... i fakat ne znam šta bi se moralo desiti da ja .... podignem ruku na djevojku svoju...
Vrijeme je da se krene !!!!