Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartuThe Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
Fizički napad od strane revizora GRAS-a
- Edin H.
#76 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
-
amseboy
#77 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
jel to ti vazda kupujes kartu ???Edin H. wrote:Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartuThe Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
-
flyawayll
#78 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebiEdin H. wrote:Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartuThe Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
-
The Realist
#79 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Stvar je u tome da je možda bio jedan malo krupniji momak, ostalo ne. Sasvim "obična" raja, ali ništa nisu uradili, ne znam samo zašto hodaju ondarashtiman wrote: Ne naplacuju se kazne svima to zna man grasovac
- perfect_guy
#80 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Onda nek odgovornii malo ispitaju šalter na otoci jer sam tu u aprilu bez problema kupio radnički kupon bez iskazniceMAN-lion's coach wrote: Stvarno šta će ti radnički na iskaznici studentskoj?
Prvo radnički kupon se ne može na šalteru kupiti bez pripadajuće iskaznice radničke.
Ali zato može kod švercera.Ili ga dobiti.
- Edin H.
#81 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Jok, eto ti kupujesamseboy wrote:jel to ti vazda kupujes kartu ???Edin H. wrote:Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartuThe Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
-
Mr. Brightside
#82 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
stvarno ste
nemas valjanu kartu i zalis se
nemas valjanu kartu i zalis se
- Edin H.
#83 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Odkad me namarala murija sto sam spuc'o revizora u Beogradu i ispalio se preko vrata, jer me peglao klosar da nisam ponistio dovoljan broj odsjecaka za nocnu voznju, ali pratila murija prati busflyawayll wrote:Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebiEdin H. wrote:Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartuThe Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
Ja mu kazem nisam znao, nisam odavde, kaze on nisam ni ja
- nivla
#84 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
ja se cesto zapitam zasto kupon za prevoz (koji nije subvencioniran od strane drzave) mora biti vezan za neciji broj iskaznice, sliku, ime, zasto ne bi svaki bio kao recimo godisnja karta grasa validan za osobu koja trenutno koristi kupon
zasto ja ne bih imao pravo da kupim radnicki kupon koji kada meni nije potreban mogu rahat posuditi nekom drugom
nego, jel jos na snazi ona odluka da ponistena tramvajska karta vazi 1h od ponistavanja(cak i pri prelasku iz tramvaja u drugi tramvaj ) posto vrli revizori redovno pokusavaju kazniti turiste koji prelaze iz tramvaja u drugi tramvaj ubjedjujuci ih da karta ne vazi,
samo mi nije jasno kako odredjuju tramvaj koji sa ilidze ide prema gradu posto se na ilidzi tramvajska karta ponistava prije ulaska na stanicu
zasto ja ne bih imao pravo da kupim radnicki kupon koji kada meni nije potreban mogu rahat posuditi nekom drugom
nego, jel jos na snazi ona odluka da ponistena tramvajska karta vazi 1h od ponistavanja(cak i pri prelasku iz tramvaja u drugi tramvaj ) posto vrli revizori redovno pokusavaju kazniti turiste koji prelaze iz tramvaja u drugi tramvaj ubjedjujuci ih da karta ne vazi,
samo mi nije jasno kako odredjuju tramvaj koji sa ilidze ide prema gradu posto se na ilidzi tramvajska karta ponistava prije ulaska na stanicu
-
flyawayll
#85 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartu
[/quote]
Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebi
[/quote]
Odkad me namarala murija sto sam spuc'o revizora u Beogradu i ispalio se preko vrata, jer me peglao klosar da nisam ponistio dovoljan broj odsjecaka za nocnu voznju, ali pratila murija prati bus
, stekao sam izuzetno strahopostovanje prema tome casnom poslu
i sta ces drugo nego ga draufnuti
[/quote]
I sta ti mogu oni samo mi reci ? Nista. Don't be afraid, my child
Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebi
Odkad me namarala murija sto sam spuc'o revizora u Beogradu i ispalio se preko vrata, jer me peglao klosar da nisam ponistio dovoljan broj odsjecaka za nocnu voznju, ali pratila murija prati bus
I sta ti mogu oni samo mi reci ? Nista. Don't be afraid, my child
- Edin H.
#86 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Da ti ne mogu nista ne bi imali vlast 
-
flyawayll
#87 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe 
- Edin H.
#88 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Vidjecemo sta ces pricati kada naletis na Ramizaflyawayll wrote:Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe
-
flyawayll
#89 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Aj kill himEdin H. wrote:Vidjecemo sta ces pricati kada naletis na Ramizaflyawayll wrote:Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#90 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
greska, ne vidjoh da je postavljeno vec
ninja revizori !
ninja revizori !
- cappy_tempo
#91 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
jarane idem na posao sabahom,nisam naspavan i kako mu pokazah kartu on nesta poce pricati kako nije siguran...ma nisam ga ni sluso i kaze sacekaj da pitam kolegu i onda aj kod vozaca. ma svakako me libo jer kraj maja je pa moram novi kupon uzimati,a iskaznica se svakako zguzvala pomaloLud i ponosan wrote:@cappy_tempo
Sto mu dozvoli da ti uzme iskaznicu?
- cappy_tempo
#92 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
vidjet ces ti kad postavi pitanje "sto ti ovo treba" i kad te pogleda preko oka,pa ti jos napise pogresno ime i potpise se sa kodnim imenom "soson 125" onda cu te ja pitati jel imaju vlastflyawayll wrote:Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe
- Urban B.
#93 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
- cappy_tempo
#94 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
zaboravio si dodati da smo mi krivi sto mogu kupiti kupon u grasovim kucicama,a da pritom ne moram pokazati mjesecnu.ma mi smo krivi sto se i vozimo grasom uopste.Urban B. wrote:Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
-
flyawayll
#95 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Urban B. wrote:Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
Seljacine zesce, meni nikad ne traze kartu a nadju djevojkama traziti ili zenama fuj
-
amseboy
#96 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartu
[/quote]
jel to ti vazda kupujes kartu ???[/quote]
Jok, eto ti kupujes
[/quote]
role nikad ti ja nekupujem kartu
nisam budala ko ti.
jel to ti vazda kupujes kartu ???[/quote]
Jok, eto ti kupujes
role nikad ti ja nekupujem kartu
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#97 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
Nedavno uđem na stupu krenuo na Ilidzu i po obicaju nazad uđem, na stanici kod energoinvesta uđose "gospoda" i "karte molim vas" dođose do neke djevojke nije imala i odma se oko nje okupise dalje nisu ni gledali a pored mene neki vojnik prodera se ovim rijecima "sta je pic*e ajde trazite meni kartu" ni pogledali ga nisu nego izvedose djevjku vani...sad jel imaju neke dnevne norme koje moraju ispuniti? ono uhvatiti 5-10 putnika bez karte ostali imali ili nemali 
- Urban B.
#98 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
e ovo i jeste jedan od najvecih problema,maltretiraju zene,djevojke,curice a muskarce lagano zaobilaze pogotovo kad vide da si malo krupniji!flyawayll wrote:Urban B. wrote:Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?![]()
Seljacine zesce, meni nikad ne traze kartu a nadju djevojkama traziti ili zenama fuj
nije problem u placanju kartu,platit cu je ja al kad bude to vazilo za sviju nas i kad nam se obezbjede neki normalni uslovi(da tramvaj ne prokisnjava) i sl!
-
The Realist
#99 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
I osim loših vozila bi bilo lijepo da za neke lokacije ne moram stalno trpiti kvarove autobusa....
- vjesticanametli
#100 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a
pa grasovka inace misli da je boga za muda uhvatila pa soli pamet narodu kako je gras ok i kako je sve sjajno i bajno
wonabi prmeĐŽerica grasa
uostalom sta raspravljate s njima ignorisi i izaĐŽi a zadrzati te ne smije..........te kretencine i ne znaju da se potpisu pa su uvedeni brojevi lakse je nauciti od 1 do 10 nego hejbet slova
ragib 1
rasim 2
ibro dirka 10
itd.......................
wonabi prmeĐŽerica grasa
uostalom sta raspravljate s njima ignorisi i izaĐŽi a zadrzati te ne smije..........te kretencine i ne znaju da se potpisu pa su uvedeni brojevi lakse je nauciti od 1 do 10 nego hejbet slova
ragib 1
rasim 2
ibro dirka 10
itd.......................