Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Edin H.

#76 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Edin H. »

The Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartu :oops:
amseboy

#77 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by amseboy »

Edin H. wrote:
The Realist wrote:Neki dan u tramvaju ulazi kontrola i ide od sjedišta do sjedišta. Na tri mjesta putnbici nisu imali kartu i ništa se nije desilo, samo nastaviše dalje i pitaju na kraju i mene za kartu. Imao sam kartu i to nije problem, ali mi nije jasno zašto nastavljaju ići dalje, ako već nekome nisu napisali kaznu za "vožnju na crno", kako misle da će bilo ko drugi išta platiti, kada je vidio da ostalima nisu ništa "uradili"?
jel to ti vazda kupujes kartu ???
flyawayll

#78 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by flyawayll »

Edin H. wrote:
Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebi :-)
The Realist

#79 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by The Realist »

rashtiman wrote: Ne naplacuju se kazne svima to zna man grasovac
Stvar je u tome da je možda bio jedan malo krupniji momak, ostalo ne. Sasvim "obična" raja, ali ništa nisu uradili, ne znam samo zašto hodaju onda :?
perfect_guy

#80 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by perfect_guy »

MAN-lion's coach wrote: Stvarno šta će ti radnički na iskaznici studentskoj?
Prvo radnički kupon se ne može na šalteru kupiti bez pripadajuće iskaznice radničke.
Ali zato može kod švercera.Ili ga dobiti.
Onda nek odgovornii malo ispitaju šalter na otoci jer sam tu u aprilu bez problema kupio radnički kupon bez iskaznice
Edin H.

#81 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Edin H. »

amseboy wrote:
Edin H. wrote:
jel to ti vazda kupujes kartu ???
Jok, eto ti kupujes :oops:
Mr. Brightside

#82 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Mr. Brightside »

stvarno ste :-)
nemas valjanu kartu i zalis se :lol:
Edin H.

#83 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Edin H. »

flyawayll wrote:
Edin H. wrote:
Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebi :-)
Odkad me namarala murija sto sam spuc'o revizora u Beogradu i ispalio se preko vrata, jer me peglao klosar da nisam ponistio dovoljan broj odsjecaka za nocnu voznju, ali pratila murija prati bus :x , stekao sam izuzetno strahopostovanje prema tome casnom poslu :D
Ja mu kazem nisam znao, nisam odavde, kaze on nisam ni ja :D i sta ces drugo nego ga draufnuti :D
nivla

#84 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by nivla »

ja se cesto zapitam zasto kupon za prevoz (koji nije subvencioniran od strane drzave) mora biti vezan za neciji broj iskaznice, sliku, ime, zasto ne bi svaki bio kao recimo godisnja karta grasa validan za osobu koja trenutno koristi kupon

zasto ja ne bih imao pravo da kupim radnicki kupon koji kada meni nije potreban mogu rahat posuditi nekom drugom

nego, jel jos na snazi ona odluka da ponistena tramvajska karta vazi 1h od ponistavanja(cak i pri prelasku iz tramvaja u drugi tramvaj ) posto vrli revizori redovno pokusavaju kazniti turiste koji prelaze iz tramvaja u drugi tramvaj ubjedjujuci ih da karta ne vazi,
samo mi nije jasno kako odredjuju tramvaj koji sa ilidze ide prema gradu posto se na ilidzi tramvajska karta ponistava prije ulaska na stanicu
flyawayll

#85 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by flyawayll »

Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartu :oops:[/quote]

Vlastima ? Ovi idioti seljacki da budu meni vlast ? Ti revizore stvarno prihvatas kao neku "vlast" ? Blago tebi :-)[/quote]

Odkad me namarala murija sto sam spuc'o revizora u Beogradu i ispalio se preko vrata, jer me peglao klosar da nisam ponistio dovoljan broj odsjecaka za nocnu voznju, ali pratila murija prati bus :x , stekao sam izuzetno strahopostovanje prema tome casnom poslu :D
Ja mu kazem nisam znao, nisam odavde, kaze on nisam ni ja :D i sta ces drugo nego ga draufnuti :D[/quote]
I sta ti mogu oni samo mi reci ? Nista. Don't be afraid, my child :D
Edin H.

#86 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Edin H. »

Da ti ne mogu nista ne bi imali vlast :oops:
flyawayll

#87 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by flyawayll »

Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe 8-)
Edin H.

#88 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Edin H. »

flyawayll wrote:Vlast nadamnom nemaju, ne znam za tebe 8-)
Vidjecemo sta ces pricati kada naletis na Ramiza :oops: :dance:
flyawayll

#89 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by flyawayll »

Edin H. wrote:
Vidjecemo sta ces pricati kada naletis na Ramiza :oops: :dance:
Aj kill him :lol: :evil:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#90 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Velkoski »

greska, ne vidjoh da je postavljeno vec :sad:

ninja revizori ! :D
cappy_tempo

#91 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by cappy_tempo »

Lud i ponosan wrote:@cappy_tempo

Sto mu dozvoli da ti uzme iskaznicu?
jarane idem na posao sabahom,nisam naspavan i kako mu pokazah kartu on nesta poce pricati kako nije siguran...ma nisam ga ni sluso i kaze sacekaj da pitam kolegu i onda aj kod vozaca. ma svakako me libo jer kraj maja je pa moram novi kupon uzimati,a iskaznica se svakako zguzvala pomalo :D. ma ajde treba me osuditi na 5 godina zatvora jer odakle mi pravo da kupim 20km skuplji kupon jer mi je situacija takva kakva jest. kad opet platim godinu na faksu onda cu opet ganjati studentsku iskaznicu pa cu dvije iskaznice imati :-).
cappy_tempo

#92 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by cappy_tempo »

vidjet ces ti kad postavi pitanje "sto ti ovo treba" i kad te pogleda preko oka,pa ti jos napise pogresno ime i potpise se sa kodnim imenom "soson 125" onda cu te ja pitati jel imaju vlast :mrgreen:
Urban B.

#93 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Urban B. »

Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
cappy_tempo

#94 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by cappy_tempo »

Urban B. wrote:Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
zaboravio si dodati da smo mi krivi sto mogu kupiti kupon u grasovim kucicama,a da pritom ne moram pokazati mjesecnu.ma mi smo krivi sto se i vozimo grasom uopste.
flyawayll

#95 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by flyawayll »

Urban B. wrote:Zasto se sad ovaj MAN sad ne oglasi i ne objasni kako je moguce da se ne potpisuju imenom i prezimenom nego nekim brojevima?jesu mozda i za te stvari krivi putnici?zasto nam ne objasni odnosno obrazlozi zasto revizori(visoko obrazovani ljudi) strance maltretiraju i uzimaju im lopatom?
:thumbup:
Seljacine zesce, meni nikad ne traze kartu a nadju djevojkama traziti ili zenama fuj :x
amseboy

#96 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by amseboy »

Nije tvoje da postvljas pitanja vlastima, nego da platis kartu :oops:[/quote]
jel to ti vazda kupujes kartu ???[/quote]

Jok, eto ti kupujes :oops:[/quote]
role nikad ti ja nekupujem kartu ;) nisam budala ko ti.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#97 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by bordo gandalf »

Nedavno uđem na stupu krenuo na Ilidzu i po obicaju nazad uđem, na stanici kod energoinvesta uđose "gospoda" i "karte molim vas" dođose do neke djevojke nije imala i odma se oko nje okupise dalje nisu ni gledali a pored mene neki vojnik prodera se ovim rijecima "sta je pic*e ajde trazite meni kartu" ni pogledali ga nisu nego izvedose djevjku vani...sad jel imaju neke dnevne norme koje moraju ispuniti? ono uhvatiti 5-10 putnika bez karte ostali imali ili nemali :-)
Urban B.

#98 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by Urban B. »

flyawayll wrote:
:thumbup:
Seljacine zesce, meni nikad ne traze kartu a nadju djevojkama traziti ili zenama fuj :x
e ovo i jeste jedan od najvecih problema,maltretiraju zene,djevojke,curice a muskarce lagano zaobilaze pogotovo kad vide da si malo krupniji!
nije problem u placanju kartu,platit cu je ja al kad bude to vazilo za sviju nas i kad nam se obezbjede neki normalni uslovi(da tramvaj ne prokisnjava) i sl!
The Realist

#99 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by The Realist »

I osim loših vozila bi bilo lijepo da za neke lokacije ne moram stalno trpiti kvarove autobusa....
vjesticanametli

#100 Re: Fizički napad od strane revizora GRAS-a

Post by vjesticanametli »

pa grasovka inace misli da je boga za muda uhvatila pa soli pamet narodu kako je gras ok i kako je sve sjajno i bajno

wonabi prmeĐŽerica grasa

uostalom sta raspravljate s njima ignorisi i izaĐŽi a zadrzati te ne smije..........te kretencine i ne znaju da se potpisu pa su uvedeni brojevi lakse je nauciti od 1 do 10 nego hejbet slova :D

ragib 1
rasim 2
ibro dirka 10
itd.......................
Post Reply