Fizička kultura u Mostaru
-
znanje231
#1 Fizička kultura u Mostaru
Može li mi netko reći nešto o ovom fakultetu (težina priemnog ispita, jeli ga tesko završiti, dali je teža teorija ili praktični dio i sl.)??
-
Micaha
#2 Re: Fizička kultura u Mostaru
Gdje se ti mislis zaposlit s ovim fakultetom? Sumnjam da se zaposli i deset posto onoga sto se u Sjevernom logoru nastancaznanje231 wrote:Može li mi netko reći nešto o ovom fakultetu (težina priemnog ispita, jeli ga tesko završiti, dali je teža teorija ili praktični dio i sl.)??
-
znanje231
#3 Re: Fizička kultura u Mostaru
Pa razmišljam upisati fakultet koji me zanima. Sa svakim je fakultetom tesko naci posao ako nemaš dobru vezu. Mene samo zanima nesto o tom fakultetu, a za posao se ne sekirajte. hvala
- Tkd
#4 Re: Fizička kultura u Mostaru
Micaha wrote:Gdje se ti mislis zaposlit s ovim fakultetom? Sumnjam da se zaposli i deset posto onoga sto se u Sjevernom logoru nastancaznanje231 wrote:Može li mi netko reći nešto o ovom fakultetu (težina priemnog ispita, jeli ga tesko završiti, dali je teža teorija ili praktični dio i sl.)??
Misliš li samo dif ili sve fakultete ?
-
znanje231
#6 Re: Fizička kultura u Mostaru
Misliš li samo dif ili sve fakultete ?[/quote]
samo dif
samo dif
- Tkd
#7 Re: Fizička kultura u Mostaru
Aham, ja sam upitao ovoga drugog momka što je napisao da se "štanca" ali eto okej.
Imaš Dif u Mostaru. Kako ja znam, nema primjenog ispita. Imaš od prošle godine neki novi smjer od 2 godine i uobičajni četverogodišnji studij.
Imaš Dif u Mostaru. Kako ja znam, nema primjenog ispita. Imaš od prošle godine neki novi smjer od 2 godine i uobičajni četverogodišnji studij.
- glas_jace
#8 Re: Fizička kultura u Mostaru
ja ti mogu reci za DIF NA SVEUCILISTU
majstore fakultet je dobar,dolaze provjereni profesori iz zagreba i splita,ali posto je fakultet mlad,organizacija nije na vrhunskom nivou i njih malo godisnje izlazi,prosle godine sestero i svi su se zaposlili
fakultet na dzemalu bijedicu godisnje stanca po 30 ljudi,on ti je jeftiniji i dosta laksi
prijemni se moze zadovoljiti,primaju vecinu jer im prva godina donosi novce,a kasnije ciste
majstore fakultet je dobar,dolaze provjereni profesori iz zagreba i splita,ali posto je fakultet mlad,organizacija nije na vrhunskom nivou i njih malo godisnje izlazi,prosle godine sestero i svi su se zaposlili
fakultet na dzemalu bijedicu godisnje stanca po 30 ljudi,on ti je jeftiniji i dosta laksi
prijemni se moze zadovoljiti,primaju vecinu jer im prva godina donosi novce,a kasnije ciste
- Tkd
#9 Re: Fizička kultura u Mostaru
Definiši to "štanca", valjda si mislio na to. Po čemu je to sveučilište bolje 
- glas_jace
#10 Re: Fizička kultura u Mostaru
jednostavno ako na dzemalu izlazi godisnje 30 ljudi na dif-u,a na sveucilistu oko 10 ljudiTkd wrote:Definiši to "štanca", valjda si mislio na to. Po čemu je to sveučilište bolje
plus oni koji zapnu na sveucilistu idu na dzemala,pa tako i dif,ima dosta primjera
uglavnom oni losiji iz srednjih skola koji ne mognu upast na sveuciliste idu na dzemal bijedic
pitaj bilo koga iz mostara,jel to tako,da ne mislis da lazem
- Tkd
#11 Re: Fizička kultura u Mostaru
Pa ja sam iz Mostara i to što pričaš je obična glupost.
Ljudi dolaze sa svih krajeva BiH da upišu Dif, ne samo Mostara, što se ne bi reklo sa sveučilište. Ti sigurno poznaješ profesora sa univerziteta koji predaju na tom fakultetu, pa možeš ocjeniti rad toga istog. I na kraju svega, oba fakulteta su podjednako priznata, ne samo u BiH nego u cijeloj Evropi. Imaš i temu na ovome forumu koja baš o tome govori.
I opet kažem, koga briga za sve to, važno je s kakvim češ znanjem izaći s faksa. Druga stvar je sada pričati o mogućnosti pronalaska posla kada imaš taj fakultet, no dobro, o tome nekad drugi put.
Ljudi dolaze sa svih krajeva BiH da upišu Dif, ne samo Mostara, što se ne bi reklo sa sveučilište. Ti sigurno poznaješ profesora sa univerziteta koji predaju na tom fakultetu, pa možeš ocjeniti rad toga istog. I na kraju svega, oba fakulteta su podjednako priznata, ne samo u BiH nego u cijeloj Evropi. Imaš i temu na ovome forumu koja baš o tome govori.
I opet kažem, koga briga za sve to, važno je s kakvim češ znanjem izaći s faksa. Druga stvar je sada pričati o mogućnosti pronalaska posla kada imaš taj fakultet, no dobro, o tome nekad drugi put.
- glas_jace
#12 Re: Fizička kultura u Mostaru
jao tebe,pa upisuje dif na sveucilistu pola hrvatske ,a i bih(hoces da ti nabrojim gradove)Tkd wrote:Pa ja sam iz Mostara i to što pričaš je obična glupost.
ja ti govorim kakvo je stanje i to svatko u mostaru zna da oni koji ne mogu na difu na svucilistu idu na dzemala ,zato jer je lakse
ja nisam govorio koji je priznatiji faks,vjerojatno isto su priznati
- Tkd
#13 Re: Fizička kultura u Mostaru
Okej, sve je teže na sveučilištu . Bilo koji fakultet , nebitno da li pravo, ekonomija itd. Sve što se ne može na sveučilištu riješiti dolazi na jadni Džemal Bijedić da položi predmete i da stekne diplomu.
- glas_jace
#14 Re: Fizička kultura u Mostaru
sad kad nemas argumenata,to pisesTkd wrote:Okej, sve je teže na sveučilištu . Bilo koji fakultet , nebitno da li pravo, ekonomija itd. Sve što se ne može na sveučilištu riješiti dolazi na jadni Džemal Bijedić da položi predmete i da stekne diplomu.
ja ti opet kazem upitaj nekoga na difu u mostaru,pa ces vidjeti
- Tkd
#15 Re: Fizička kultura u Mostaru
Nije to do argumenata. Ljudi vole da umanjuju neke stvari, dok druge preuveličavaju.
- glas_jace
#16 Re: Fizička kultura u Mostaru
ja sam ti samo napisao kako stvari stoje u mostaru..nista nisam ni umanjio niti preuvelicaoTkd wrote:Nije to do argumenata. Ljudi vole da umanjuju neke stvari, dok druge preuveličavaju.
- Tkd
#17 Re: Fizička kultura u Mostaru
Okej, samo si ti iz Mostara i samo ti znaš sve te insajder informacije
Inače postoje špekulacije da ljudi dolaze iz svih krajeva svijeta kada ne mogu završiti fakultet u njihovim zemljama upravo na Univerzitet Džemal Bijedić da dobiju tu diplomu.
Inače postoje špekulacije da ljudi dolaze iz svih krajeva svijeta kada ne mogu završiti fakultet u njihovim zemljama upravo na Univerzitet Džemal Bijedić da dobiju tu diplomu.
- glas_jace
#18 Re: Fizička kultura u Mostaru
napisao sam ti gore,kako ces provjeriti moje informacijeTkd wrote:Okej, samo si ti iz Mostara i samo ti znaš sve te insajder informacije![]()
vidim da nisi relevantan za razgovor,pa odlazim
ponestalo ti je argumenata
- Tkd
#19 Re: Fizička kultura u Mostaru
Ciao, ops mislih napisati bok
Bolan valjaš gluposti od početka ovdje. Umanjuješ Univerzitet a dižeš Sveučilište. Usporedi sve smjerove i Uni i Sve i kadar koji predaje na tim istim i onda će ti faca biti
Ne volim kada ljudi pišu o nekim stvarima o kojim nemaju pojma. Bošnjo mentalitet, voli da piše o nečemu što nema pojma. U isto vrijeme i političar, selektor, sportistka, naučnik, filozof itd.
Bolan valjaš gluposti od početka ovdje. Umanjuješ Univerzitet a dižeš Sveučilište. Usporedi sve smjerove i Uni i Sve i kadar koji predaje na tim istim i onda će ti faca biti
Ne volim kada ljudi pišu o nekim stvarima o kojim nemaju pojma. Bošnjo mentalitet, voli da piše o nečemu što nema pojma. U isto vrijeme i političar, selektor, sportistka, naučnik, filozof itd.
- glas_jace
#20 Re: Fizička kultura u Mostaru
ja sam samo rekao trenutno stanje da je sveuciliste miljama ispred univerzitetaTkd wrote:Ciao, ops mislih napisati bok![]()
Bolan valjaš gluposti od početka ovdje. Umanjuješ Univerzitet a dižeš Sveučilište. Usporedi sve smjerove i Uni i Sve i kadar koji predaje na tim istim i onda će ti faca biti![]()
kako komentiras cinjenicu da onaj tko se se hoce prebaciti da univerziteta na sveuciliste,ne priznaju mu niti jedna predmet,a onaj tko hoce sa sveucilista na univerzitet,sve mu priznaju
plus na univerzitetu je skolarina 10 puta manja
moze,slazem se ajmo usporediti kadrove,na sveucilistu su iz zagreba,splita vecinom
hocu ti zalijepiti ovdje profesore??
- Tkd
#21 Re: Fizička kultura u Mostaru
Pa i ovdje su iz mnogih gradova koji su doktorilali u Zagrebu, Beogradu itd. Bolan ne valjaj više gluposti.
Pa školarina je veća nego u Beču, Ljubljani, da li ga to čini boljim fakultetom, ne , ni blizu.
Pa školarina je veća nego u Beču, Ljubljani, da li ga to čini boljim fakultetom, ne , ni blizu.
- glas_jace
#22 Re: Fizička kultura u Mostaru
decko ja sam iznijeo ovdje cinjenice,ti samo lupetas,bez dokazaTkd wrote:Pa i ovdje su iz mnogih gradova koji su doktorilali u Zagrebu, Beogradu itd. Bolan ne valjaj više gluposti.
- Tkd
#23 Re: Fizička kultura u Mostaru
Čuj sada počeo omaložavati sa "dečko"
kakve bolan činjenice. Ovdje ne mislim samo na Dif, nego sve smjerove . Većina profesora je doktorirala u Beogradu i Zagrebu, a sada govoriš neki su stručniji jer dolaze iz Zagreba i "Spilita".
BiH ima dovoljno stručne ljude i kadar koji može kvalitetno obavljati svoj rad. I šta želiš reći , da ljudi koji doktoriraju u Sarajevu nisu stručni nasuprot onima iz Zagreba , Splita i sl .
I da ponovim
Važno je s kakvim češ znanjem izaći sa fakulteta, nije isto da učiš iz skripta i iz knjiga koju pročitaš cijelu.
kakve bolan činjenice. Ovdje ne mislim samo na Dif, nego sve smjerove . Većina profesora je doktorirala u Beogradu i Zagrebu, a sada govoriš neki su stručniji jer dolaze iz Zagreba i "Spilita".
BiH ima dovoljno stručne ljude i kadar koji može kvalitetno obavljati svoj rad. I šta želiš reći , da ljudi koji doktoriraju u Sarajevu nisu stručni nasuprot onima iz Zagreba , Splita i sl .
I da ponovim
Važno je s kakvim češ znanjem izaći sa fakulteta, nije isto da učiš iz skripta i iz knjiga koju pročitaš cijelu.
- glas_jace
#24 Re: Fizička kultura u Mostaru
ovaj drugi dio posta sto si napisao,to ja nisam rekaoTkd wrote:Čuj sada počeo omaložavati sa "dečko"![]()
![]()
![]()
BiH ima dovoljno stručne ljude i kadar koji može kvalitetno obavljati svoj rad. I šta želiš reći , da ljudi koji doktoriraju u Sarajevu nisu stručni nasuprot onima iz Zagreba , Splita i sl .![]()
I da ponovim
samo sam ti rekao kakva je trenutna situacija u msotaru izmedju univerziteta i sveucilista
to lako mozes provjeriti,pitas nekoga i to je to
http://www.klix.ba/forum/univerzitet-%2 ... 87628.html
- Tkd
#25 Re: Fizička kultura u Mostaru
Mesečini da sam pročitao njeno ime da i dalje predaje . Logično je onda zaključiti da nisu ništa dokazali, a ako jesu i onda i dalje rade onda je to sramotno. Nešto slično kao javna tajna da je Čović kriv a on se bogati i dalje.
Kakva je to situacija . Evo ja studiram historiju, na hrvatskom jeziku povijest . Želiš reći da je bolja his\pov na Sveučilištu nego na Univerzitetu. Isto tako ekonomija, pravo, fit...
Na tim fakultetima predaju eminentne ličnosti ne samo iz BiH nego i drugih država.
Kakva je to situacija . Evo ja studiram historiju, na hrvatskom jeziku povijest . Želiš reći da je bolja his\pov na Sveučilištu nego na Univerzitetu. Isto tako ekonomija, pravo, fit...
Na tim fakultetima predaju eminentne ličnosti ne samo iz BiH nego i drugih država.