Fittnes Centar Preporuka

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
anes66

#1 Fittnes Centar Preporuka

Post by anes66 »

Eh ovako Trebala bi mi neka preporuka za fittnes centar gdje ima dosta sprava za mrsanje znaci traka biciklo i sve ostalo sto ide uz to da nije skupo(zara) i da je u sarajevu :) i ako moze da mi kazete koliko se mjesecno placa.

Unaprijed Hvala
switty

#2 Re: Fittnes Centar Preporuka

Post by switty »

i mene zanima isto :)
granita

#3 Re: Fittnes Centar Preporuka

Post by granita »

Klub Pro-fit nma Dobrinji, ako ti nije daleko. Nalazi se na Dobrinji II u sportskoj dvorani pored Mercatora. Nema traka, ali ima orbitrec i bicikli. Grupni treninzi su svaki dan i vecina ih je savrsena za mrsanje. Moj suprug je smrsao 12 kila za cetiri mjeseca radeci te treninge jer su cardio i masne naslage se skidaju vrlo brzo redovnim treniranjem (4-5 puta sedmicno). Treninzi nisu samo za zene (kao sto vecina muskaraca misli o aerobik trenizima), vec ih radi i dosta muskih.

Cijena je 40 KM mjeseno, neogranicen broj termina. Mozes ici svaki dan, na grupne treninge ili fitness, ili oboje.
KamagraSarajevo

#4 Re: Fittnes Centar Preporuka

Post by KamagraSarajevo »

klub 300 na cengic vili centar za mlade youth house studenti i srednjoskolci 40 , a ovi zaposleni 50 km mjesecno
Kosato

#5 Re: Fittnes Centar Preporuka

Post by Kosato »

imas Udruženje sportsko društvo Mojmilo. Olimpijska bb -- 40 KM mjesecno sve sprave imas od stepera bicikla trake za trcanje...fino okruzenje...
_ado_

#6 Re: Fittnes Centar Preporuka

Post by _ado_ »

Sport Life, pored pijace Kvadrant. Cetiri trake za trcanje, cetiri stepera, tri bicikla... I jos hrpa nekih sprava. Mjesecna clanarina 50 km, za student 40 km.
Post Reply