Unaprijed Hvala
Fittnes Centar Preporuka
Moderator: anex
-
anes66
#1 Fittnes Centar Preporuka
Eh ovako Trebala bi mi neka preporuka za fittnes centar gdje ima dosta sprava za mrsanje znaci traka biciklo i sve ostalo sto ide uz to da nije skupo(zara) i da je u sarajevu
i ako moze da mi kazete koliko se mjesecno placa.
Unaprijed Hvala
Unaprijed Hvala
-
granita
#3 Re: Fittnes Centar Preporuka
Klub Pro-fit nma Dobrinji, ako ti nije daleko. Nalazi se na Dobrinji II u sportskoj dvorani pored Mercatora. Nema traka, ali ima orbitrec i bicikli. Grupni treninzi su svaki dan i vecina ih je savrsena za mrsanje. Moj suprug je smrsao 12 kila za cetiri mjeseca radeci te treninge jer su cardio i masne naslage se skidaju vrlo brzo redovnim treniranjem (4-5 puta sedmicno). Treninzi nisu samo za zene (kao sto vecina muskaraca misli o aerobik trenizima), vec ih radi i dosta muskih.
Cijena je 40 KM mjeseno, neogranicen broj termina. Mozes ici svaki dan, na grupne treninge ili fitness, ili oboje.
Cijena je 40 KM mjeseno, neogranicen broj termina. Mozes ici svaki dan, na grupne treninge ili fitness, ili oboje.
-
KamagraSarajevo
#4 Re: Fittnes Centar Preporuka
klub 300 na cengic vili centar za mlade youth house studenti i srednjoskolci 40 , a ovi zaposleni 50 km mjesecno
- Kosato
#5 Re: Fittnes Centar Preporuka
imas Udruženje sportsko društvo Mojmilo. Olimpijska bb -- 40 KM mjesecno sve sprave imas od stepera bicikla trake za trcanje...fino okruzenje...
-
_ado_
#6 Re: Fittnes Centar Preporuka
Sport Life, pored pijace Kvadrant. Cetiri trake za trcanje, cetiri stepera, tri bicikla... I jos hrpa nekih sprava. Mjesecna clanarina 50 km, za student 40 km.