Isao sam prosle godine u FIS, pa nedostatak para uzrokovao da ne nastavim, i sad evo upisah onu na Masinskom fakultetu (FormaGym).
U sustini, FIS je bolje organizovaniji, posebna prostorija za kardio, posebna za spravama i tegovima. Medjutim ima samo jednu traku za trcanje. Kabine za presvlacenje su male, postoje ormarici, al moglo e to malo poboljsati, srediti. Imaju tusevi. Sve u svemu zadovoljan sam. Raja je fina (barem ono sto bi se potrefilo dok bi ja bio).
U FormaGym-u je sve rasporedjeno u ovih nekoliko prostorija, a kabine su ocajne. Mislim prazna prostorija, stolice i vjesalice. Nije meni nikakav problem skinut se i presvuci pred nekim, ali kad umjesto vrata od prostorije imate obicno providno platno, onda bas treba da budete "pekka". Al zato imaju 3 trakje, ljudi su isto pristupacni, od trenera do raje koja je stalna.
Cijene za oba su 50 KM / mjesec.
Bas me zanima jel ima teretana u Sarajevu, da su normalne kabine, sa finim ormaricima, klupama da se sjedi, tusevima, itd, znaci da je ono cisto i uredno? Onako kako obicno vidimo u onim super opremljenim teretanama, tamo negdje u svijetu
Ovdje je bitno nabacati sprava u 2x3 i nazvati to tertetanom.