Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trinaesti wrote:ima jedan lik u zenici sklopio ficu nanovo. trebalo mu godinu ili dvije da to sve sredi.
da ga vidis. narandzast. motor nigdje prasine.
sjedista crvenocrna koza.
to ti mozda ne bi odgovaralo ali inace fico je mrak.
namdzaransta je super boja :D:D
sule savicu, koji ce mi K auto ako ga ne mogu vozat svakodnevno?
Nijesam bogata da imam bibi za po cesti i bibi za po izlozbi
Nekad davno imah naum fiTJu jednog imati. Naðoh jednog, a naðoh i drugog - koji æe prvom ovom biti podr¹ka u ¾ivotu. Jo¹ su ¾ivi, èini mi se. Za koju godinu, kad se gazdi pojavim, pa me on u ¹talu tu svoju odvede, a tamo fiTJe slamom prekriveni...
hehe. nije. al bolje stavi jamboliju i dvije velike kocke na retrovizor.
onda sjednes, plaknes se ralonom ispod pazuka,
na kasetas pustis one supke na iz beograda
i mozes u picarenje!
trinaesti wrote:hehe. nije. al bolje stavi jamboliju i dvije velike kocke na retrovizor.
onda sjednes, plaknes se ralonom ispod pazuka,
na kasetas pustis one supke na iz beograda
i mozes u picarenje!
picarenje kao pecanje pica? Ne volim koke hvala
Ne, fakat sam se nalozila da si uzmem fitju Samo ne znam kako da se smotam u njega
fićo nije baš otporan na hrdju, možda i lošiji od bube po tom pitanju.
za mehaniku ne znam, ali pretpostavljam da je teško naći neke stvari, no trebalo bi da u srbiji ima svega.
pogledaj http://www.nacionalnaklasa.net/
@ amrica
u pravu si novi fiTjo kosta oko 23 000 KM.
Za miWci, fol je kod starog fiTje sto moras stati da ubacis u prvu brzinu ako se lagano kreces, jer nije sinhronizovana prva brzina, a kod tvog bibija jeste,
@ amrica
u pravu si novi fiTjo kosta oko 23 000 KM.
Za miWci, fol je kod starog fiTje sto moras stati da ubacis u prvu brzinu ako se lagano kreces, jer nije sinhronizovana prva brzina, a kod tvog bibija jeste,