FIT Wireless

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
BO

#1 FIT Wireless

Post by BO »

Image

S ponosom vas obavještavamo da je FIT prvi u BiH nabavio wirelesse opremu kako bi svojim studentima omogućio bežični pristup Internetu i svojim servisima. Studenti će biti u mogućnosti u krugu Univerziteta koristiti usluge wirlesse mreže.

Pa stvarno sve cestitke ovom faxu, mom faxu :) a imal gdje bolje vijesti, a jos besplatno, ma hajde.
Sve cestitke samo tako nastavite, dabogda obuhvatili cijeli Mostar :D :D
sto jest jest, fenomenalno
Qler

Post by Qler »

e jebesh ih sad, kad obnavaljam godinu, vise nisam dole. Ja prosle godine, redovan student, vise u Mo, nego u Sa. i nisu se sjetili nista da nam daju! Ja cim sam otisao odmah nesto poceli uvoditi!

Al sto jes' jes', svaka im cast!!

GOOOOoo FIT!! :D :D :D :D :D :D :D :D
bug

Post by bug »

kuler sad bih te posavjetovala nesto :D al' ti vec znas sta je :D
Qler

Post by Qler »

Predmet Datum Ocjena Profesor
Uvod u Informacijsku tehnologiju 5.6.2004 8 Nijaz Bajgorić
Engleski jezik 1 30.6.2004 8 Lada Buturović
Uvod u Operativni sisteme 13.7.2004 8 Nijaz Bajgorić
Arhitektura kompjuterskih sistema 25.10.2004 6 Emir Humo

Prosječna ocjena: 7,50

e bugie, ako mi neces naci stelu za neki od predmeta koji nisu na spistku, svaki je savjet suvisan :D :D :D :D :D :D
bug

Post by bug »

primjecujes li da su ti to sve neki uvodi :D jos nisi ni poceo :D imas vremena da nadoknadis :D:D
Qler

Post by Qler »

jesu uvodi, al mi je ostala matematika, ASP, pola ekonmomije u UVOD u programiranje neistrazena :D :D ne ide mi nikako :( al eto ucim sad ASP i ekonomiju, pa cu se posvetiti mat. i prog. kasnije...
bug

Post by bug »

sve sto mozes danas, ostavi za sutra :D nista od tebe :D :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Qler wrote:jesu uvodi, al mi je ostala matematika, ASP, pola ekonmomije u UVOD u programiranje neistrazena :D :D ne ide mi nikako :( al eto ucim sad ASP i ekonomiju, pa cu se posvetiti mat. i prog. kasnije...

dobro, to shto ti je ostalo, mozhe se, za jedno desetljetje, dodushe, ako bi bio rok vishe.. 8-)
BO

Post by BO »

hajde sta tu pricate ljudi ccccc kakva je to podrska, ne moze to tako.
trebate rec polako brate bice sve ok sad kad bude januar dadnes ASP pola eko. i izađeš na UUP da vidis sta ce bit i ostaje ti dva roka plus socijala da ocistis a ako si obnovio ko DL imas rok vise ili dva, ccc sta rade tih 500 KM vise, u svakom slucaju meni za uslov ostalo 1,5 ispita. Radili su da me obore:D cika Safet nije mi dao bod za II parcijalni :x ASP me istjerala kaze da se okrecem, a nema veze sto je ona sjela kod nekog lika i sve mu govori, ma hajdeeeeee sta ima veze.

Ne znam iz ceka ucis programiranje, ali bi ti preporucio da odes na mašinski fakultet u kopirnici njihovu i da uzmes "Uvod u programiranje kroz programski jezik C++ /1.dio/ Željko Jurić
odatle smo vjezbali sa Hamedom ti mozda sa Jasminom
Qler

Post by Qler »

mislim da imam tu knjigu! Hvala na podrsci :D Sad se vodim ko redovan stdent, pa nemam tih extra rokova :( al ako Bog da sljedece godine DL, jes da je bolje biti redovan, al sad imamo novo radno mesto :D :D :D
bug

Post by bug »

e to ce ti distance sigurno pomoci.. :D da laziras ispite :D
Qler

Post by Qler »

eno sad bugie, pa nisam ja takav :D ja sam samo jedan student koji nije imao srece u prvoj godini :) A nisam odgovorio BO-u za ASP, meni je tri puta govorila kako sam ja dobro uradio zadatke, kako su 100% tacni, ali nisam objasnio to dobro, njoj kao programeru, da ona moze shvatiti, tj. programer :x :x :x :x TRI puta jedno te isto mi je govorila :x :x
Post Reply