Pomagajte...
da li ima neki kolega ko studira FIT u Mostaru, konkretno treba mi nešto vezano za Baze podataka predmet.
FIT MOSTAR, Predmet Baze podataka
- mirsek
#2 Re: FIT MOSTAR, Predmet Baze podataka
Ja ne studiram ali imam nekoga ko zavrsava FIT, mogu li kako pomoci ?triple mama wrote:Pomagajte...
da li ima neki kolega ko studira FIT u Mostaru, konkretno treba mi nešto vezano za Baze podataka predmet.
-
triple mama
#3 Re: FIT MOSTAR, Predmet Baze podataka
Treba mi poslati taj neki link za program koji se spaja na softver i pokreće program...valjda sam dobro objasnila...za jako dobrog prijatelja mi je koji stamo studira i sprema ispit na roku u septembru, ali iz nekog razloga mu se 'pokvario taj neki link i on ne moze pokrenuti program vise'....mirsek wrote:Ja ne studiram ali imam nekoga ko zavrsava FIT, mogu li kako pomoci ?triple mama wrote:Pomagajte...
- mirsek
#4 Re: FIT MOSTAR, Predmet Baze podataka
Nisam te bas razumio, nek ti prijatelj strucno napise pa ti copy/paste ovdje.triple mama wrote:Treba mi poslati taj neki link za program koji se spaja na softver i pokreće program...valjda sam dobro objasnila...za jako dobrog prijatelja mi je koji stamo studira i sprema ispit na roku u septembru, ali iz nekog razloga mu se 'pokvario taj neki link i on ne moze pokrenuti program vise'....mirsek wrote:Ja ne studiram ali imam nekoga ko zavrsava FIT, mogu li kako pomoci ?triple mama wrote:Pomagajte...
-
Guadalajara
#5 Re: FIT MOSTAR, Predmet Baze podataka
Kakve baze ? Kakav softver ?
SQL Tools ?
MSSQL Server ?
MySQL Server ?
SQLite ?
Oracle ?
SQL Tools ?
MSSQL Server ?
MySQL Server ?