FIT DL ili Masinski redovno u mostaru...HITNO!!!

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
UnderDogg

#1 FIT DL ili Masinski redovno u mostaru...HITNO!!!

Post by UnderDogg »

Evo da vam ispricam ispocetka moj problem.
Na prvom upisnom roku konkuriso sam na masinskom fax-u u SA i odbilo me, tako da sam odlucio da opet pokusam na drugom upisnom roku SA na istom fax-u, ali i na drugom me odbilo.
Posto je jos ostalo 2, 3 dana u mostaru otvoren konkurs a ne primaju vise na FIT redovno (tako pise na stranici univerziteta mostar) samo na DL, a primaju na masinskom fax-u u mostaru jos redovno ( i to tako pise na stranici univerziteta mostar i sigurno ce se i to ovih dana smanjiti kao sto se smanjilo na FITu jer je ispocetka na drugom upisnom roku isto primalo redovno i na FITu ali su se ispunila mjesta)
Pa sad moj pitanje je bolje da upisem FIT na DL ili Masinski redovno u mostaru, moram na to reci da mi je FIT drazi ali posto je na DL to me vec koc, jer mnogi kazu da je tako pretesko bez direktnog pracenja nastave, ali nisam bas ni upucen na to studiranje na daljinu i jeli moguce se kasnije prebaciti na redovno ili masinski redovno pa se kasnije prebaciti na FIT.
Sigurno ce te se pitati zasto nisam odmah upisao FIT ako mi je drazi, ali me sarajevo vise privlacilo (da ne govorim zbog kojih razloga jer ih ima mnogo) ali posto u sarajevo nema FIT-a kako znate odlucio sam upisti Masinski na koji me nije primilo kako sam vec napomenuo na pocetku.
Mozda to za nekoga glupo zvuci i jasno mu izgleda sta bi uradio u mojoj situaciji ali bi opet htjeo cuti komentar drugih da mogu bolje procjeniti svoju situaciju.
Opet na napominjem sve se svodi na to da bi zelio studirati redovno na FIT-u.
I molim na iskrene odgovore...HITNO...potrebno mi je i oprostite na pravopis.
Post Reply